19663
-
#12817 tényleg lachun miota nincs,nem tudja valaki mért nincs már egy jó ideje?? -
#12816 igen, gyere majd bombázó küldetésbe bombázó tisztként ott gyorsan fejlődsz majd, én is bombázással szedtem össze a pontjaim -
#12815 Akkor hogy kell fejlődni?
Mindenképp kell hozzá kill?
Mert olyan volt hogy succes lett a missionom és rtb.
De akkor sem történt semmi :(((((((((( -
#12814 ja igaz s vissza kéne szálni is! -
#12813 gyalogságnál fejlődsz, repülés más, ott nem elég állni a reptéren :) -
#12812 Átéltem vagy 50 küldetést 10 percig egy csomó ráadásként teljesített lüldetés meg rtb is volt de ez a szar azt írja hogy meg csak nem is jtszottam :( -
#12811 idézem lacuska3 üzenetét"nem killre megy hanem hogy hány csatát élsz át"már érted? -
#12810 Hmm msot hogy mondod pontot lehet hogy kapok :)
De rangot akkor sem lép és még mindig ugyanolyan mintha most kezdtem volna :(
Pedig volt sapper,atg,atr,bofors killem.
:,(
-
#12809 nem, akkor kapsz pontot ha repülővel ölsz -
#12808 Ha én bespawnolok gyalogosként és sétálok egy jót majd kispawnolok és átmegyek egy reptérre akkor ha ott missionokat csinálok meg killeket szerzek az nem számít bele a Luftwaffe pontozásba/ranglépésbe? Mert én már 2 hete private vagyok és azt írja hogy no vehicles selected a Your scores/rank-ban. -
#12807 hát persze, mint minden Hunyadis hadjárat :) -
#12806 Jó de ez nagyon nagy vonalakban van levázolva. -
manohun #12805 hátha repüklővel megyünk (elvileg van retúr jegy 12 ezerért repülőtéri illetékkel) akkor az autóbérlést javaslom. Szerzünk egy kisbuszt 2 napra az nem lehet olyan drága -
#12804 Én már úgy befűztem faterom, hogy naponta téma otthon. :D
Az oldalukat tegnap néztem.
Apám benne lenne még egy autós túrában is és akkor bejárnánk németeket meg a franciákat is. 24 óra alatt ki lehet jutni kocsival. Kitaláltuk, hogy németben van haver ahol megalhatunk és akkor európát is kicsit bejárjuk.
Persze ez csak alternatíva a repülő se gáz. Csak ki kell találni milyen járattal hogyan mert azért Londontól kicsit messzebb van. -
#12803 pont most beszéltünk erről Mano-val :) -
#12802 Csak úgy!
-
#12801 Régen a 3D mark eredmények alapján választottam drivert, de azokba se lehet már bízni sajna. -
#12800 nekem is ez az első ati kártyám :) -
#12799 Nekem most lett először ati ezért sok tapasztalatom nem volt így a legfrissebbet használom.
Nvidia esetében nekem a 40.71 jött be a legjobban pedig már 5x.xx a legújabb talán. -
#12798 nem tom nekem annyira bevált a 4.8 hogy azóta nem cseréltem :) -
#12797 Nekem mindig a legújabb van és semmi gondom nincs. -
#12796 hogy hogy nem is játszok? tegnap is lelövettem magam 1 csomószor FB robbantás közben :) -
kikko #12795 nem is játszol:) -
#12794 4.12-es ATI driver-t felrakta valaki? mert én még mindig a 4.8-cal játszok :) -
Hamlet #12793 Kipróbáltam. Jó. Nagyon feelinges volt ahogy lemészároltak minket! De tényleg! :))) -
#12792 Próbáld ki az ejtőernyősöket is, jó poén a fejükön landolni. :) -
Hamlet #12791 És a végeredmény az utolsó spawnolásra:
-
Hamlet #12790 huh... mekkora volt!
Andenne ben támadnak, na jó, odanézek. AB. kinézek... 16 golyó szakítja át a fejem. hmm.. német sehol csak én. 20 perc alatt 10x haltam meg, de kinyirtam 20-at közülük! Aztán végre megjött az erősítés (miután bekiabáltam, hogy jó lenne pár ember) még levadásztunk vagy 10 MS-ből érkező ei-t. Fasza volt. -
Hamlet #12789 Elő kellene fizetnem, csak nincs kártyám (anno Mano fizetett nekem én meg átutaltam neki)
Csak mostanában sok lesz a melóm és nem lesz időm. -
Hamlet #12788 Mire vagy kiváncsi? :) -
#12787 Ma láttam fent Hamlethun collegát, ti tudtok róla valamit? -
#12786 Jobb lenne ha a játékba rondítanál bele! :) -
#12785 Boldog Új Évet Kívánok!
Bocs, hogy pont én rondítok bele idén először a fórumba! -
lachun #12784 -
#12783 BUÉK!
gondolom mindenki tudja mi a dolga: -
#12782 Boldog újévet mindenkinek!
Igyatok sokat :DDDDD
-
#12781 Boldog újévet a fronton harcoló bajtársaknak! :)
-
manohun #12780 Boldog újévet mindenkinek! -
lachun #12779 Boldog ujÉvet kivánok mindenkinek:)
Jo bulizásT:))))
-
#12778 Engem meg képes volt elütni egy bedford... mekkora szégyen... :D