WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
KÖSZÖNÖM MANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Attól meg megõrülök. Amúgy most fentvan???
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Már bombáztam HE111-es szóval van tapsztalatom😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Pedig sokszor jól jönne, ha az egyik kezelné a löveget, amigy a másik a parancsnok távcsövével kereshetné a célt. Vagy He111-nél ketten is kezelhetnék a géppuskákat.
Gond van a két kezelõ szinkronizákásával is. A He111-nek van egy olyan mûszere, ami mutatja a repölõ eltérését a céltól ha a bombázókkészülék a célra mutat. Ha egyedül repülök, akkor ez nagyon jól mûködik, ha multizunk, akkor nem a valós értékeket mutatja.
Ha este lesz valami akkor számíthattok rám!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az egyedüli bombázásban épp ez a nagyon nehéz. Meg kell oldani, hogy mire átmész a bombázótiszt helyére, a gép pontosan a cél felé repüljön egyenletes sebességgel, tartva a magasságot is. A menet közbeni korrigálás nagyon nehéz, össze-vissza kell váltani a pozíciók között.
De hogy politikailag semleges maradjak mégis inkább csak az alsó lövésznek ülök be

The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
angol 16%
francia 12%
német 2%
A német gyárak megint nem termelnek semmit.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
és havonta 1-szer be lehet menni péntek este 9-kor és ha szüleid nem rendelkeznek máshogy akkor csak reggel 6-kor mész haza 😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(A kémek miatt
)