WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
lehet még se tudok ma játszani, csak olyan 9 után

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Már active vagyok😄DDD
KÖSZÖNÖM MANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Igen ,de Á--áÁÁ:?D
Attól meg megõrülök. Amúgy most fentvan???

Csirke4
Mikor mentek bombázni, és mit?
Magyarul(A kémek miatt)
Punkerwork
ICQ-t felrakni kb 2 perc, és ha itt fórumon ráklikkelsz mano nevére akkor megtudod az icq számát 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CarajoEsp
Nincs icq-m😞
Plussz aszáma sincs meg😞

Punkerwork
Mano-t ICQ-n hamarabb eléred 😊

CarajoEsp
Mano. Ha valamkikor olvasod, ma adtam fel a számládra 3ropit. Viszont tegnap lekapcsoltak. Valahogy meg lehet oldani ,hogy még a mai napon levegyék a pénzt. persze csak ha ráérsz ilyenre. Elõre is köszi.

Punkerwork
én is haltam már meg bombázóként 😊

Kit--Kat
Én mennék, ha majd lenne idõm és valaki gyorsan leordítaná a gombokat.
Már bombáztam HE111-es szóval van tapsztalatom😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
Akkor tényleg legalább két emberrel érdemes indulni😊

The Matrix has you...

Jelenleg 1 jármûvet max 2 ember irányíthat. Ráadásul az õ helyük is megkötött. Pl páncélosnál az elsõ ember a sofõr és a testgéppuska kezelõje, a második ember a parancsnok és lövegkezelõ.
Pedig sokszor jól jönne, ha az egyik kezelné a löveget, amigy a másik a parancsnok távcsövével kereshetné a célt. Vagy He111-nél ketten is kezelhetnék a géppuskákat.
Gond van a két kezelõ szinkronizákásával is. A He111-nek van egy olyan mûszere, ami mutatja a repölõ eltérését a céltól ha a bombázókkészülék a célra mutat. Ha egyedül repülök, akkor ez nagyon jól mûködik, ha multizunk, akkor nem a valós értékeket mutatja.
Random_
Én is lennék lövész egy gépen!
Ha este lesz valami akkor számíthattok rám!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem egészen. Ebben a játékban a városban lévõ ATG-k és AAG-ken kívül nincs ai. Úgy kell tekinteni, hogy egy emberke szaladgál az összes hely között. Vagyis ha átmegyek a hátsó géppuskához, akkor nincs ai pilóta, aki addig elvezetné a gépet.
Az egyedüli bombázásban épp ez a nagyon nehéz. Meg kell oldani, hogy mire átmész a bombázótiszt helyére, a gép pontosan a cél felé repüljön egyenletes sebességgel, tartva a magasságot is. A menet közbeni korrigálás nagyon nehéz, össze-vissza kell váltani a pozíciók között.
Csirke4
Pedig én beülök a he-111-be baloldali lövésznek 😊
De hogy politikailag semleges maradjak mégis inkább csak az alsó lövésznek ülök be
Punkerwork
azt nem tom

Csirke4
Nincs olyan hogy én csak gépuskázok?
Tehát 3 ember:pilóta,bombázó,gépfegyveres
Punkerwork
1 ember vezeti + 1 ember meg géppuskázik meg bombáz álltalában

bigapó
A bombázónál úgy mûködik a dolog, mint a b-17 flying fortress címû játéknál? Azaz több dolgot is csinálhatsz, nem kötelezõ pilótának lenni és addig a gép csinálja a többit?

The Matrix has you...

Punkerwork
az nincs beállítva, bár még így is eltaláltam multkor 2 vadászt pedig csak egyenesen tudtam hátra lõni 😊

Bombázótiszt lehetsz joy nélkül is. A bomba ledobásához elég a billentyûzet, a gépfegyvereket pedig egérrel is lehet kezelni.
Punkerwork
én mennék de nincs semmi beállítva és nincs joy-om

Van kedve valakinek este eljönni gyárat bombázni?
Punker
az új patch-ig nem lesz esélyünk. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A fejlesztési kör állása
angol 16%
francia 12%
német 2%
A német gyárak megint nem termelnek semmit.
Annak idején én is 7-19 óráig voltam az iskolában. Tanítás után legtöbbször bentmaradtunk a haverokkal kosárlabdázni, focizni, kondizni vagy számítógépezni. Az iskola nagyon jó hely, csak tanórák ne lennének.
Kit--Kat
áhh ez így nagyon meleg😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
Javol her generál!
Huh az igen akkor eggyeztessél oké!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
délutánonként órák után pont egybesik az órarendemmel 😄
és havonta 1-szer be lehet menni péntek este 9-kor és ha szüleid nem rendelkeznek máshogy akkor csak reggel 6-kor mész haza 😊
Punker
és te esténként bemész a suliba játszani? 😊

Csirke4
1 éve simán ment rajtuk a mohaa,cs,quake3 😊
Csirke4
Mér? 😊
Punker
lol, ennél jobb viccet még nem hallotttam 😊

Csirke4
Októbertõl lessz a suliban net majd akkor lehet...
Hello Csirkuc, remélem ebben a campányban kiképhetlek végre😊))

Csirke4
Ahogy te is...
Ugy látszik mkinden ötödik axis nyeremény után kapnak egy másfél hetes kiruccanást!!!

!S na megint vagyok éátoom uj campány van és ugy látszik megint kaptak egy kis alamizynát a szövik(ami gyerekek ne boruljanak ki az örökös vezstés miatt)😊))

Csirke4
Mondd meg nekik, hogy nem szereted a franciákat! És ha nem hiszik akkor megmutatod a ww2 online-t! 😄
ranGer2
Francia.. 😛 bár elég nagy sületlenség salz csak kamulás... de tudok én jobbat is.. ezt kellett második idegen nyelvnek felvenni a suliban.. 😛 UTÁÁÁÁLOM!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Csirke4
Áj dont szpík disz lengvidzs! 😞
ranGer2
Si Lessio papié de toáletion 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Csirke4
Rossz a légvédelem...
Bele kell halgatni az enemy TS-ébe és akkor tudni honnan jönnek
Punkerwork
úgy hogy ott a szövik nem bombáztak ilyen durván

Random_
Na de eddig is nyertünk valahogy nem is keveset akkor az hogy jött össze?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Új hadjárat, de semmi változtatás a játékmenetben. A német gyárak termelése 0%. Kiváncsi vagyok, hogy e hadjárat végéig hány %-áig jutunk el az elsõ fejlesztési körnek.
Random_
Valószínû vagy kifejlesztettük a Tigriseket és a legújabb csúcs repülõket. 😊

Csirke4
Újraindult volna a játék?
Csirke4
Hurrá.😊