19663
  • Sippie
    Őőőő... te figyu, én nekem ez lesz az első makettem :D
    Szerintem ha csak össze tudom rakni nekem már az is egy jó pont :D:D:D:D
    Hát én Zimmeritet nem kaptam hozzá :/
  • Punker
    a csillagokat idő alapján kapod :)
  • Hupi
    B.U.É.K. neked is dongós pajtás. Jó sok táborszernagyi csillagod van a fejlécben, még Punkert is lekörözöd, pedig ő aztán egész nap a fórumokon lóg.
  • Csirke4
    1000 méteren a semmitől?
    Kispawnoláskor nem láttad véletlen a roncsot meg hogy mitől robban fel??? Vagy a földön volt a roncs?

Lehet valahol állítani a játékbnan hogy milyen érzékeny a joy?
    Mert ami most van azzal 5-ből egyszer sikerül fölszállni mert enyhén érzékeny. Pl mikor már épp repültem akkor fordulni akartam rántottam a joyon 2centit és 180-fokosat fordultam egy tizedmásodper alatt :)
  • Random work
    Az igazán részletes kidolgozáshoz nagy gyakorlat kell és ott kezdődik, hogy hegesztési varratokat meg csavarokat is felpakolnak.
    Elsőre nem kell ezt megirányozni.

Azért jobb járművet összepakolni mert az más kategória mint egy repcsi. Én hajóval kezdtem majd repcsi végül tank.
  • Random work
    Szerintem sima tároló a személyzet cuccainak.
  • Random work
    Hú én anno 5ezerért vettem mondjuk az se most volt.

A festéknél az a 2 szín megfelelő plusz kell a ragasztó, a figurának fekere, fehér és testszín.

Plusz a lánctalphoz és a szerszámokhoz meg a koszoláshoz rozsda, fém szín.

Nem olyan gáz azért nem kell elkeseredni valamint ezeket utólak is fel lehet szerelni én a PZIV-et 2 alkalommal alakítottam át. :D

A lánctalp egy gumi szalag amin nehéz imitálni a megrogyást, de erre az is jó megoldás ha odarögzíted a lánctalpat a görgőkhöz akkor viszont nem lehet guringázni. :D

Szvsz a szemenként lánctalp elengedhetetlen ha nincs a készletben akkor venni kell mert sokkat dob a hatáson.

Kell éles szike, csiszolópapír. A zimmerit szerintem része a csomagnak ahogy én emlékszek. Érdemes figyelni a szellőzésre és nem zárt helyen ragassz meg zimmeritezz mert én a zimmerit miatt lettem rosszul.

A festésnél fontos, hogy ne vastagon vidd fel mert elveszhetnek a részletek. A járművet ezután nem árt koptatni magyarul koszt rávinni és fémes kopásokat vagy rozsdásodást imitálni. Akár lehet roncsolni is pl sárhányót meghajlítani melegen vagy lehagyni bizonyos alkatrészeket ahogy a valóságban is elvesztek.

Van kiegészítő amivel a belsőt is meg lehet csinálni az azért jó mert nyitva lehet hagyni a nyílásokat és ott benézve láthatod a belső gépészetet.
  • Sippie
    Jajj amúgy érdekelt hogy a PZIIIH-n a torony hátulján van egy nyúlánk szerűdés, ami se a IVD-n ( a IVG-n szintén van ) se a IIIF-en nem található meg... az milyen célt szolgál?
  • Sippie
    1:35 Tamiya királytigris van nekem is... 11ezerbe került és most jól lelomboztál :D "nem valami szép" ajjaj :D
    És olyan zimmerit pasztát lehet venni maketboltban? ez a neve?
    Hát három szinem van hozzá, barna zöld meg sárgás asszem. Ami elvileg a 3 alap álcázó szín. Aztán rájöttem hogy kellett volna valami feketés vagy nem tudom milyen, mert ugye figura is van hozzá, és azt is ki kell festeni.

Azért ezzel az 'olcsó' járművel azért még sem kezdenék... vannak 3000 csodás repcsik, amiket ha elcseszek mégsem egy anyagi csőd :D

Amúgy most már annyira profi vagyok repülővel hogy 1000 méteren fel robbantam a semmitől... Nem kezdek ideges lenni ááá :D
  • Random work
    Ja jármű könnyebb kezdésnek.
    Nekem 1:35 Tamya Kingtiger van, de nem valami szép. Valamiért nem jött össze elötte csináltam egy Tiger1-et meg egy PZIV-et az sokkal jobb lett.

A zimmerit azért volt, hogy a mágneses aknák ne tapadjanak meg a tank felületén a háború vége felé eléggé elszaporodott. Az egy paszta a makettben amit fölkentem a felületre és laposfejű csavarhúzóval sorba megcsináltam a recéket.

Ha full kezdő vagy javaslom kissebb járművek összerakását. Bár a Kingtiger se olyan nehéz ha csak a csomagból dolgozol.

Ha igazán részletes és élethű makettet akarsz akkor nézz utánna kiegészítőknek pl. szemenkénti lánctalp (a makett gumit tartalmaz ami elég gagyi) új szerszámok dobozok fémből, ágyúcső, szebb zimmerit.
    A festéssel nem kell nagyon bajlódni ha van festékpisztoly az hasznos, de síma ecset is elég hiszen anno is ecsettel festettek gyakran a harctéren.

Amikor megveszed a makettet szépen ki kell bontanod és át kell nézni milyen festéket igényel az mind meg kell venni. Van olaj meg akryl amelyik tetszik.

Ha kell még infó folytatom.
  • Punker
    1:35-ös járművel kezdj szerintem, az egyszerűbb mint pl 1:48-as repülő
  • Pluskast
    Ja én is láttam. Egyébként a gamespot szerint tegnap ki kellett volna jönnie:)
  • Sippie
    Hm... honnan tudod? :) lebuktam :D
    Amúgy még nem dolgozom rajta, mert kezdésnek nem hiszem hogy ilyen nehézzel kéne kezdeni, úgyhogy előtte össze rakok pár repcsit, aztán jöhet az :)
    Tiéd milyen modell, mekkora méretarány?
    És te talán el tudod mondani mi az a zimmerit :D
  • Shad01
    A tegnap esti Thionville elleni csata egészen jó volt. Ha a 1stHpr megfelelő létszámban játszik, komoly eredményeket tud elérni.
  • Random work
    Csak nem egy Királytigrisen dolgozol?
    Én azt a makettet már összeállítottam ott figyel a szobámba. :D
  • Sippie
    Jah igen... hát csodálkoztam is volna, ha végre valahára légigyőzelem után túlélek :D
  • Punker
    te anno jelentkeztél utásznak? mert ha igen akkor ne csodálkozz mi mindig meghalunk a légi bevetések után :)
  • Hypo #12840
    BUEK HUNYADI!!!
  • Sippie
    Lelőttem egy hurrit, megsebeztem egy másikat, erre leszállásnál felrobbanok :/ kezd tele lenni a hócipőm
  • Sippie
    Ahhoz a játékhoz egy NASA gép is kevés lesz...
  • Random_
    Én a Hardwired-en láttam most egy hírt azért tettem be.
    Amúgy nem érdekelnek ilyen gamék. Anno a blitzkrieg-et is csak próbálgattam.
  • Pluskast
    Pár ezer hozzászólással odébb láthatsz erről a játékról egy általam berakott Char-t meg egy Matildát is
  • Kit--Kat
    és mikor fog megjelenni?
  • Random_
    Wartime Command: Battle for Europe
  • Kit--Kat
    na ez mi???
  • Random_
  • Csirke4
    Na úgy látszk mégis megyek.
    Szegény Punker
  • lachun
    !S vagyok tegnap feltudtam egy kicsit menni játszani.Ricsi vagyok, csak én 01-én meloval kezdtem és a vasárnapot át aludtam!!!
  • Csirke4
    Boldog szülinapot Punker.
  • Csirke4
    Akkor megyek spitekre vadászni bf110-el.
    A legnehezebb az benne hogy laggol :(
  • Sippie
    Azért a H75 killért többet adott... kemény 25% az már :)
  • Sippie
    Boldog Szülinapot Punker
  • Sippie
    vagy úgy csinálod ahogy én fogom most.
    Beülök a messzerbe, keresek egy rombolót, megsorozom egyszer hazahúzok, és máris kaptam vagy2%-ot... ezt eljátszom 50x és máris szintet léptem :D de még mindig csak PFC leszek :)
  • Pluskast
    Boldog születésnapot Punker!
  • Random work
    Ja új év új reg! Mától nekem is van dolgozós regem. :D
  • Random work
    Boldog szülinapot Punker és Punkerwork! :D
  • Shad01
    Vadászgéppel repülőket kell lelőni. A földi egységek megsemmisítése után alig kapsz valamit (kb 1%-ot, ha újonc vagy).
    Bombázóknál jobban honorálja a földi célokat, de a bombázókat csak tizedesi rang után lehet vezetni.
    Kezdőknek a legjobb megoldás, ha beülnek hátsó lövésznek, vagy bombázótisztnek.
  • Csirke4
    Nem leszek 1 hétig a játékban. Sőt szerintem több mint 1 hétig. :(
    Leírtam a Hunyadi fórumon a Hunyadi topicban hogy miért.
    Punker már bontja is a pezsgőt :)
  • Csirke4
    Ne félj ricsi előkerül.
    Ezt garantálom.
  • bricsi01
    szilveszter óta nem irt semmit!?