WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
És a szürke?
A zöld azt jelenti hogy kezdõ
a sárga hogy a te csapatodban van
a kék meg hogy barátságos gép

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Csirke4
Az ilyen képeket mért nem rakjátok föl a Magyar HQ-ra?
Szerintem egy szimulátor rajongót vonz egy ilyen kép... 😊
nem hiszem hogy eljutnál a közepéig 😊

Csirke4
Egy ilyennek berepülnék a közepébe Bf-109-el!
Punkerwork
nem, azt jelzi hogy squad tag, mi is más színnel látjuk a Hunyadisok nevét, és igen ez mind szövetséges gép 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bigapó
Ebbõl mindenki ellenség? A sárga szín az állapotát jelzi, tehát már találat érte?

The Matrix has you...

ranGer2
úúúúúúúúúúúúúúúúú Há'Szheeeeee... 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Punkerwork
😞((((((((((((

Ezért vannak mindíg lerombolva a német gyárak:

http://www.17thbg.com/17thpics/DB7%20formation.jpg
amikor benne lesz a játékban, de mindegy aki nem parancsnok úgy sem használhatja

Na megtaláltam még egy gyöngy szemet.
Sherman V "Firefly"

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

!S jóestétt!!! sajnos ma nem csazátok .most én szenvedek valami megfázástól.
Viszont itt van Kincs megtaláltam😊))

Csirke4
Mikor lesz kész az interface?
Punkerwork
még melózok 😞

most csinálnak nekik külön interface-t de most parancsokkal határozzák meg a célt.

pl. .attack haybes vagy .defend andenne bridge vagy .fallback

Punkerwork
hát vagy itt észreveszi, vagy próbálhatod icq-n is de ott most nem reagál 😊

Csirke4
Mano-t hol kérdezzem?
Punkerwork
ezt inkább Mano-tól kérdezd meg, de gondolom igen

Csirke4
A tábornokok, hogy határozzák meg a célt? Nekik van erre külön képernyõjük?
Punkerwork
"kicsit" összetettebb

bigapó
Akkor kb. olyan mint a battlefield 1942?

The Matrix has you...

bigapó
Igen ez nekem jött

The Matrix has you...

Punkerwork
aszem ezt nem nekem szántad 😊

Támadásnál az ellenséges város közelében lévõ elõretolt bázisról indulunk (F😎. Elsõdleges cél megvetni a lábunkat a támadott városban, ehhez egy olyan úgynevezett depot kell elfoglalnunk, ami összeköttetésben áll egy német kézen lévõ várossal. Ha már van ilyen depo, akkor a gyalogosok onnan is beléphetnek a játékba.
Védekezésnél eleve a városból indulunk.
A térképen kis ikonok jelzek, ha valamelyik város tank, gyalogos, légitámadás alatt van. És az is látszik, ha az ellenfél elfoglalta már a városban az egyik épületet.
Punkerwork

bigapó
Hi!

Amikor mentek hadjáratra, akkor a város alapján lehet õket megválasztani? Pl. most Schilde, Belgium egy kis "axis" betámogatásra szorul😊

The Matrix has you...

NÉZZÉTEK MEG AZ ÚJ HÍREKET NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Punker
igen én is azt néztem, ma este kb 95% hogy végre én is tudok majd játszani

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
A front jól áll! Sokat haladtunk délen szerintem. Ez bizalomra adhat okot.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Elvileg megoldhatódhat a fagyási gondom? 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

elvileg ki jött az 1.16.3-as patch

Punker
na megyek kutyátsétáltatni utánna meg valószínûleg zülleni, lehet már csak holnap leszek csõtök

Gyertek bombázni és a dicsöség felszál az AXIS ragyogó kék egére!!!!!!!

Én mindig benne vagyok a mokában, szerintem kéne akkor a hadjárathoz méltoan Bombázó napokat is tartani!!!

Érdekes dolgokat olvastam a játék fórumán. Pl:
A nyárak termelésének 0%-ra való bombázásához és azon is tartásához
németeknél 2x9 He111 4,5 óránként
szövetségeseknél 4x9 DB7 4 óránként
szükséges.
Egy átlagos küldetés megközelítõleg 2 óra He111-el és 1 óra DB7-el.
Hol van a gond? Német oldalon kétóránként kell 9 olyan embert találni, akik tudnak és hajlandók is 2 óra hosszat repülni. A szövetségeseknek pedig óránként 9 emberre van szükségük egy egyórás küldetésre. Szerintetek melyik könnyebb?
Gyertek menjünk bombázni! Kb 2 órán keresztül fog tartani, nem biztos, hogy eltaláljuk a célt, jó eséllyel megrongálja a gépet a légvédelem, ha vadászok is lesznek garantáltan nem jutunk haza.
Gyertek menjünk bombázni! 1 óra alatt megvan az egész, zuhanóbombázással biztos a találat, a légvédelem csak ijesztegetésnek van, a vadászok nem érnek utól minket, ha mégis, akkor is valószínûleg nem tudnak számottevõ kárt okozni a repülõben.
Kb 45 perc oda az út, nem szerencsés, ha valaki kifagy közben.
Punkerwork
én 2x repültem 2x lõttek le 😞

Random_
Shad nem lehetne valami képzés a hétvégén?
Bár én nem rendelkezek Joy-al ezért csak lövésznek lennék, jó, de szívesen segítenék. 😊

Mondjuk tegnap este említettem épp neked, hogy fagyok. Nem tudom mennyire lesz ez a fagyás mindennapos eddig eléggé hervasztó mert nem tudtam egyszer se fél óránál többet játszani fagyás miatt.

Az elmúlt hetek próbálkozásai bebizonyították, hogy a német gyárakat lehetelen megvédeni a szövetséges légitámadásoktól.
Ha nem akarunk ismét veszíteni, akkor nekünk is agresszívan kell támadni a szövetséges gyárakat. Már 2 He111-essel is jelentõs eredményeket lehet elérni, ezért bombázók vezetéséhez keresek jelentkezõket. Tizedesi rang és minimális repülési tudás szükséges.
Punkerwork
igen erre emlékszek hogy a légvédelem még 3000 méteren is eltalált minket, mondjuk legalább a bombákat ledobtuk akkor.

Tegnap utánaolvastam a gyárbombázás rejtelmeinek. Az elméletet kipróbálni elmentem Canterbury-t bombázni. A legelsõ rárepüléssel tökéletes találatot értem el, mind a 8 bomba a gyár területére esett. Ezzel 15%-os kárt okoztam az adott városban.
Egy városban általában 3 gyár van. A 15% azt jelenti, hogy egy gyár 45%-osan sérült. Ahhoz hogy a termelés visszaessen az egyik gyárat kell teljesen lerombolni, amihez már 2 He111-es elég. A biztonság kedvéért jó, ha 3 bombázót számolunk egy gyárra. A város összes gyárának lerombolásához minimum 6 gép kell, de jobb ha 8-10 megy.
Egy repülõút, ha vissza is akarunk térni kb másfél óra.
Ez a fajta bombázás csak addíg mûködik, amíg a szövik vadászgépei meg nem jelennek. A játékegyensúlyhoz még annyit, hogy míg a Db7-est 300m magasságban sem találja el a légvédelem, addíg a második rárepülésemnél 2500 méteren komoly találatot kaptam, mire kiértem a aag-k hatósugarából már csak egy motorom volt ép.
Csirke4
hajnalt :-)
Punker
reggelt

cece
Ok.
Az itt megadott címen elérsz, ha nem veszem el a bürökrácia útvesztõjében...
Max. a lakásvásárlás végén kérek egy szép kis Sutg ot és békésen szétlövök néhány hivatalt.
Cece

Hello nincs elfeledve csak sajna nem jönn le olyan gyorsan mint reméltem!!!

cece
!S
Lachun hoz lenne egy kérdésem, így kora este.
Sikerûlt valamit lépned a PE kapcsán, nem tudom emlékszel e még a múlt héten beszélgettünk itt a fórumban a dologról.
Üdv
Cece

!S naasszem ma sem lesz játék majd talán holnap😞

Random_
Ma már kétszer kifagyott pont mikor eksön volt kicsit ideges lettem.