WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kisebb bokrok már ilyenek, ez tavaly vagy tavalyelõtt változott.

Csirke, megnézném az embereket hátul, amikor egy valódi opellel áthajtasz egy táblán 😊
Jeffjohnson
esetleg megcsinálhatnák õket úgy mint RO ban ,hogy csak látványelemek és át tudsz menni rajtuk de nem döntöd ki köztes megoldásnak jó lenne

Jeffjohnson
azzal nem volt gondom legnagyobb problémám a rossz grafikával volt ill. inkább a kevés színnel de kipróbálom majd mennyit változott a mostani javítással

Csirke4
Ez igaz, engem PL a közlekedési táblák zavarnak, hogy nekimegyek Opellel 50km/órával visszapattanok akik meg a platón vannak meghalnak. De azért a játékban több mint 1 millió fa van szétszórva, egyesével mindegyiket figyelni, hogy most ledöntötték-e tankal vagy valami igencsak nagy erõforrásokat emésztene fel. Csakhát igen, így a tigris tank lepattan a diófáról.
aki rambó stílusban megy elõre, az nem sokáig húzza 😊 nagyon sok türelem és tapasztalat kell a sikeres páncélos harchoz, ez a legtöbb emberben hiányzik
Jeffjohnson
Én is így gondolom ahogyan te. Engem a WWIIO-ban a grafika zavart. Nagyon kevés szín volt benne persze azt tudni kell ,hogy én nagy tank fanatikus vagyok tehát a repülõknél lehet nem számít a domborzat de ha a fák és a táj 3-4 színbõl áll akkor az elég zavaró egy tankban ülve. Ezért örültem ,hogy pl: a fákon változtatnak. A másik ami zavart ,hogy egy egyszerü fa vagy acélkorlát megállít egy több tonnás tankot nem akarok én házat rombolni csak az ilyen apró dolgok ne akasszák meg a tankot. No meg a sok idõ amit azzal töltöttem ,hogy miután meghaltam visszakocsikázzak a hadszíntérre persze ezt betudtam a realisztikusságnak úgyhogy ez elviselhetõ.

Csirke4
Ez relatív mert most én is sokat BF2-zök, hogy kijött az 1.5-ös pecs de pl egy pilótafülkében ott nem tudsz szétnézni. (a fos árkád repmodellrõl jobb ha nem is beszélünk... -.-) És a mûszerek nem csak dísznek vannak hanem mind valós értéket mutat, így Pl egy messzer pilótafülkéje sokkal szebb és realisztikusabb látványt mutat a WWII onlineban mint a Bf-ben és 1000 méter magasról meg már fõleg le van szarva a fûnek a kidolgozottsága.
Bf2-ben egy 64-es pálya akkora mint itt 1 nagyobb város. És pl bfben sem lehet bemenni a házakba mindenhol. A látótáv miatt itt nem lehet kidolgozni olyanra mint a mai játékokat, mert hol látsz te be máshol 14 kilómétert?
Jeffjohnson
csak nem 2.vh-s az a baj 😊

ArmA 2 is realisztikus és szép is csak nem MMO...

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Jeffjohnson
mennyi magyar játszik?

Punker
mikor 5-6 óra alatt ugyanabban a jármûben már a 4. várost támadod nincs grafika 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jeffjohnson
Hátöööö a két BF résszel (42,BF2) eddig kb.több mint 1000 órát játszottam. Verseny szinten más játszani õket ahol nem csak a tudás hanem a taktika is számít.

Ez a játék is ezért tetszene mert ez még pluszban MMO meg realisztikus talán az egyetlen amire rá lehet mondani ,hogy realisztikus azok közül a "tankos" játékok közül amihez volt szerencsém. Csakhát a grafika ... de ahogy nézem lassan fejlõdik az is.

Jeffjohnson
Szerintem lenne benne üzlet mégha nem is Wow szintû de sokan játszanának vele ha jobb grafikája lenne. Mondjuk az is sokakat messze tart a játéktól ,hogy pár perces csatáért 5-10percet kell odautazni bár lehet valakinek ez pozitívum élethûséghez sokat hozzáad az kétségtelen ,2x meggondolod ,hogy mit csinálsz 😊

Punker
félóra játék után az életben nem akarnál BF-ezni......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jeffjohnson
Jól néz ki de ismerve a BF2 valósághûséghez való viszonyát pláne tankok terén nem hinném ,hogy sokáig szórakoztatna. Nekem olyan kell mint ez a játék a BF2 grafikájával vagy annál kicsit rosszabbal is beérném csak a fakorlát ne állítsa meg a tankot 😊

komoly kiadók nem foglalkoznak vele, nincs benne üzlet - ezért nyomják milliószámra az ócska fps-eket amit megvesz a közönség
joebacsi
Te inkább pakold vissza lassan a bf2-õt, kijött az fh2.2 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jeffjohnson
Néztem a videókat egészen komoly elõrelépés grafikai szinten ha még a tereptárgyak minimális rombolhatóságát is megcsinálnák tuti elõfizetnék.

Kár ,hogy nem fordítanak több figyelmet erre a játékra pedig szerintem kb. fél év kemény munkával megsokszorozhatnák az elõfizetõk mennyiségét. Kellene mögéjük egy komoly kiadó aki hajlandó áldozni a játékra és elkészíteni azt amit eredetileg is terveztek a full 2.vh játszható lenne minden hadszíntéren.

Nagyon zsivány lesz 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Máris csekkolom

igen nagyon fontos über hír a magyar oldalon videókkal!
Csirke4
Hááát... :o
A Logitech Extreme 3d Pro is egy nagyon jó joystick egy csomó embernek olyan van pl nekem is (meg agárdon is azzal szórakoztunk 😄) és az csak 8-9 ezer körül van.
Ha hosszú távon gondolkodsz a repülésen, érdemes megvenni a Saitek X52-t. Szerintem az alap (legolcsóbb) verzió bõven elég, úgyis jópár gomb kihasználatlanul marad.
Egy nagy hátránya van: a helyigénye.
Punker
ilyen skods kéne 😄

Ez biztosan valami új csigamelegedõ lehet, már csak a tábla hiányzik róla: Ide lõjetek!

Punker
ezek hol lesznek? a régi fa bódék helyett?

Én szoktam hajókázni marha jó móka 4-5 km-rõl lõni a másikat😄
Punker
a végjátéknál elég sok hajó szokott megjelenni, gyakorlatilag az összes kint van mindig.

És mondjuk hajózni annyit nem hajóztam,de azért érdekel,volt már vmikor nagyobb tengeri ütközet,ahol mondjuk legalább 10 hajó részt vett,és ebbõl legalább 7 romboló volt?Mert én rombolót eddig csak úgy láttam,hogy beállt partközelben,aztán ahogy lövöldözött folyamatosan rengett a föld😊

IL2-höz meg repkedéshez még mindig a Saitek X52 az egyik legjobb joystick?Mikor legutóbb néztem 52000 volt általában,mostmár 20000 alatt is látni.Elgondolkoztató😊

A Free triallal elkezded a játékot és amit közben megszerzel rangot azt viheted tovább az elõfizetéssel.

Mindenki golyófogóként kezd<#vigyor3>
Punker
de írunk a honlapra, ha van mirõl, pl Borhadjárat 😄

Üdv!
A kémhálózaton keresztül jelentkezek a Fõparancsnokságnál.Egyelõre még egy távoli hadifogolytáborban sínylõdök,de már készítem a terveket a megszökéshez,és utána ismét frontszolgálatba helyezem magam😊

Örömmel látom hogy a csatatéren alakulnak a dolgok.És nagyon sajnálom hogy késõn vettem észre a századtalálkozót,ha korábban olvasom megpróbálok megszökni.Az elõzõ nagyon jó volt<#smile>Egyébként fórumot melyiket szoktátok elsõdlegesen használni?Még megy az a kifejezetten 1sthpr-es is?Mert ami a játék magyar lapján van abba nem nagyon írogat senki.

Punker
nulláról kezded a rangokat, és mivel a legjobb cuccok használatához nagyobb rang kell ezért azokat nem tudod használni

és a free trial alatt le vagyok valamiben korlátozva?vagy ugyan azt tom csinálni mint amikor már rendesen fizetem?

PSN ID:misi2mezei

a játékot ingyen letöltheted szóval ingyenes, csak a használatért kell fizetni<#idiota>

Punker
offline max a traininget lehet végig csinálni, szal nem mondjuk hogy ingyenes, ez egy elõfizetéses játék, amire vannak freetrial-ok hogy az érdeklõdõk 1-2 hétig kipróbálhassák.

a játék ingyenes csak hogy online használd azért havonta kell fizetni kb 3k huf ot.

Punker
kitudod próbálni ingyen, a rendszeres játékhoz havi elõfizetés kell.

thx a válaszokat😊de ingyenes ez a játék?mármint ingyenesen le lehet szedni valahonnan?vagy megkell venni?

Ez a játék elsõ sorban háborúszimulátor. A fejlesztõk a II. vilgháború nyugateurópai hadszinterén megfordult jármûveket, gyalogos egységeket modellezték le a lehetõ legnagyobb élethûséggel. Például nem kell meglepõdni, ha a brit Matilda tankot a német tankelhárító ütegek nem képesek kilõni a hadjárat elején, mert a valóságban is így volt (kivéve a legendás 88 mm-es légvédelmi ágyút).
Egy nagy hadszintér van, ahol a szárazföldi, légi és tengerészeti egységek egymást támogatva küzdenek. Tehát minden játékos egy szerveren, egy hadszíntéren van a nap 24 órájában.
MMO olyan szempontból, hogy mindhárom fegyvernemnél lehet haladni a ranglétrán felfelé, de szerencsére egy újonc és egy ezredes között nincs semmilyen különbség, a tûzerõ és a túlélõképesség az irányított egységtõl függ és nem a rangtól.
Az eredményesség itt a csapatmunkától, a harctéri tapasztalattól, és a józan észtõl függ kb ebben a sorrendben.
Punker
1 szerver van 1 térkép amin a hadjárat akár hónapokig is eltarthat, és elsõsorban szimulátor.

sziasztok ez a játék akkor most 1 MMOFPS?egyszoval olyasmi mint a wow csak 2.vh ban és FPS nézetbol?vagy inkább kérdem ugy hogy olyan mint a Battlefieldek csak szabadon bejárhato terulettel mint a WOW ban?vagy csak simán olyan mint a Battlefield ek hogy bemész 1 szerverre 30 percre oszt ha lejár akkor jon a kovetkezo pálya...szoval remélem értheto vagyok😊
elore is thx a választ!

Szeretek hajókázni😊

Azok is leestek csak nem én kaptam meg õket😊
és a blenheim?

Egy sem maradt életben<#eplus2>

erre gondoltam én is, de ez kifejezetten 91-es volt, nem is akartak másokat
Szívesen csatlakoznánk az ilyen jó kis mókákhoz ha elõtte szólnátok + 5-el többen lennétek...

91st hadjárat, Operation Ants videó:

videjó

30-an voltunk TS-en, elég szervezetten ment a dolog, bár mészárszék lett az FB attakkból