WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kap belõle 1-et a szövi és repül vissza angliába. 😄

Bf2-vel már régóta nem játszom jó játék de sok idõt rá kell fordítani ,hogy toppon maradj. MMO-k anno elcsábítottak (nem mintha velük kevesebbet játszottam volna XD ) és sok idõ kimaradt meg már a játék sem a régi.
On:
Repülõs szemszögbõl nézve tényleg nehézkes lenne de jó lenne valamilyen megoldás találni (mégha nem is nekünk de beszélni azért lehet róla) valószínûleg nem is kell hozzá semmi extra mai gépek simán viszik azt amit anno a NASA se bírt volna (képletesen értem) és lehet csak egy új engine kellene de itt bezárul a kör mert szerintem ezt õk nem akarják.
Aki meg képes 50km-t visszavonulni ahhoz ,hogy le ne lõjék az hülye és megérdemli ,hogy ne lõjön ki semmit de mi lenne a te ötleted a grafika fejlesztésére? "
nemjó nemjó nemjó.
Egy gyárbombázáshoz Kölntõl Angliáig több száz kilómétert teszel meg.
Ha nincs reptér a közelben néha én is képes vagyok 50km-t repülni a frontvonalig.
Én tényleg nem kukacoskodni akarok hanem tényeket közlök. Ha 50km*50km-es instákat hoznának létre az ugye 2500km^2 amit ha egyszerre betölt a géped megintcsak ugyanott vagy, hogy ennyit lehetetlen a memóriában tárolni. Fõleg a BF2-es tereptárgy sûrûséggel.
(Egyébként lesz még egy utolsó bf2-es HUNvs HUN funwar 32v32 az 1.5-.ös pöccsel ne felejts jelentkezni rá. xD)
Azért ha kijön a patch majd megnézem a gamét.
Captures: 294
Damages: 10 357
Kills: 6 548
Deaths: 5 359
Kill/Death: 1,22
Én még csak 4000-nél tartok.
részemrõl THE END
pedrohosi:
Nem azért nem fejlesztik mert technikailag lehetetlen ne beszélj ilyen badarságokat. Nagy kiadók meg azért nem foglalkoznak ezzel mert WW2 már kiment a divatból. Középkori MMO-t fejlesztenek és nem 5000 embernek hanem sokkal többnek. Nyilván nehezebb is lenne egy olyan dolgot valósághûen visszaadni amirõl rengeteg adat van mint egy kitalált világot de tetszik vagy sem egy törpével több ember játszana mint egy 2.vh-s katonával (én a katonát favorizálom)
Csirke4:
Pontosan mi is a baj? Ha az insta belseje nagyobb mint az a mozgástér amit te csata közben megteszel akkor hol a gond? Aki meg képes 50km-t visszavonulni ahhoz ,hogy le ne lõjék az hülye és megérdemli ,hogy ne lõjön ki semmit de mi lenne a te ötleted a grafika fejlesztésére?
éppen ezért nem nyúlnak ilyen fejlesztésekhez a nagy kiadók
Maradjunk ennyiben. 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
2009 kb. 3Ghz és többmagos procik multitasking-al több cache stb. ami az akkori prociknak kb. 4-5x ét tudja ha nem többet
nem kell a földbe dugni a fejünket igenis lehetne jobbat csinálni csak nem akarnak.
Jó a játék meg minden tetszik nekem is de nem mentegetem azzal ,hogy de 800kmt tölt be és ennél jobbat nem lehet csinálni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
annyi lesz egyelõre, hogy megszûnik a külön tréning szerver és egy külön instance-ban lehet majd gyakorolni (már most is benn van kezdetleges formában a live szerveren)
Akkoriban amikor kijött a játék ez volt a maximum de azóta eltelt 8 év. Manapság ez már elég kevéske. Nekem nem a gombok kellenek a ruhánkon hanem amit korábban is említettem a játék színmélysége egyenlõ a nullával mindenhova ugyanaz a textura van ráhúzva a domborzati geometria is meglehetõsen darabos. Nagyon kellene alá egy új engine csak hát a készítõknek valószínûleg ez nem fontos és nem akarnak pénzt ölni a játékba.
A táj kinézete, a nem lerombolható terepelemek kompromisszum eredménye. Tudomásul kell venni, ha nem egy 2x2 km-es dobozba akarunk játszani, hanem többezer négyzetkilométeres területen (ahol az ellenség hátországában lévõ gyárakig több mint fél órát kell repülni a bombázókank), akkor nem lehet minden tereptárgy fizikai állapotát folyamatosan követni és nem lehetnek túlságosan kidolgozottak sem. Korlátot jelent az internet sebessége, az átküldendõ adatok mennyisége és egy átlagos számítógép teljesítménye.
Tudnának szebb grafigát csinálni, de akkor nem tudna több mint 100 eber egy támadás során kisebb területre összezsúfolódva élvezetesen játszani.
Mert hétvégén lehet felteszem a gamét és jó lenne nem egyedül bóklászni.
Klánok nem csak agyatlan fps-ben vannak hanem majd minden multi játékban legyen az RTS, MMORPG ,FPS, ..stb
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II