19663
  • Hupi
    A 8800GT jobb mint a 8800GTS?
  • Hupi
    Offline pedig space-el le lehet rakni a játéktérre mind a 100 látható egységet. Én kipróbáltam 10 x 10 -es alakzatban leraktam egy századnyi brit katonát... aztán pedig Pz4D-vel közéjük eresztettem egy HE gránátot :)

Graf kártya kérdése az egész a CRS pl. GTX 250-est ajánl amivel már játszható a game.
  • pedrohsi
    nagyon fontos, hogy vegyuk le a shadow-t lowra, a visibility meg ne legyen high-on, ez gyorsit picit
  • Hupi
    Kevesen vannak fent azért 100, de neked csudajó géped lehet így neked nem lesz gond 20-25 FPS-nél nem lesz alacsonyabb nálad.... nálam meg az a max :)
  • pedrohsi
    nekem megfőzi a laptomom 9800M GS-ét, asszem egy darabig pihentetem, talán majd egy másik és izmosabb laptoppal...
  • Csirke4
    Kipróbáltam.
    Meglepett a dolog, hogy itt bizony 100FPS körül mozog a játék és sokkal jobban néz ki a táj. :O (Fű is be volt kapcsolva meg minden effekt.)
    Lehet, hogy csak azért mert kevés játékos van fent, de rátávcsöveztem Givetre, nagyonfasza füst oszlopok meg minden és maradt 40FPS-en 8800GTS-el kór2 DUOval meg 2GB DDR2 RAM-al ráadásul Vistán!
    Utána repülőztem egyet, ott is olyan 1000 méter fölött már 100-150FPS.
    Leszedtem egy szegény óvatlan spitfire-t az erdő felett és mongyuk ami most még bugos az szerintem, hogy a nyomjelzők igencsak halványak a torkolattűz meg képregényhez hasonlít inkább. :D De ezeket biztos javítják, és ha tényleg marad ez az FPS szint akkor még akár csudifasza is lehet!
    Kitettek magukért a patkányok.
    A ragdoll meg le van bontva fegyverre és emberi hullákra, külön-külön kapcsolhatóak. :o
  • pedrohsi
    Ezen a hétvégén minden régi játékos ingyen kipróbálhatja az 1.31 Open Beta verziót a béta szerveren. Részletek a magyar hq nyitólapján
  • Shad01
    SPECIAL CAMPAIGN-- INVASION! THE BEACH-HEAD BREAKOUT
    Intermission helyett egy speciális partraszállós kampány, módosított brigádokkal, nagyjából a tényleges szárazföldi és légi erőfölényt figyelembe véve.
  • Hupi
    Ezmekkora :)))
  • Csirke4
    Dekurvajólesz, hogymostmár a DB7-esek is leszednek. :C
  • Shad01
    Új tervek a bombázókkal kapcsolatban.

Az alábbi variációk jöhetnek szóba:
    A) AI lövészek a bombázók lőállásaiban.
    B) AI lövész, de nem autaomatikusan, hanem azt a célt lövi amit a játékos.
    C) 1-1 kísérő bombázó a játákos oldalán, így egy játékos 3 gépet jelent.
  • Csirke4
    Ez úgy műxik, hogy bespawnol a spawnolhatóban és arrébbmegy a városban, ha úgy spawnol ki hogy reserveli magát egy másikba amit fogalltak az nem kell hogy spawn depó legyen, simán belép oda. (PL MStől városbafutás lerövidítésénél egész jó dolog ezt használni, arról nem is beszélve hogy ha nyílt tér van akkor pláne nagyonjó. Meghát max energiára/lőszerre tölt vissza.
  • Hupi
    Lehet javítják lehet nem, a lényeg nem használhatja majd a fegyverét tehát ha fel is pofátlankodik vállon veregeted aztán seggbe lövöd és kész.
  • kikko
    Nem szpónolható depóba hogy tud feljönni az ellenség az emeletre? Ezt javítják majd az új Patchbe?
  • Hupi
    Jelenlegi állás szerint egy foglaló 8 perc 20 másodperc alatt, 12 foglaló (vagy több) 1 perc alatt szerzi meg a zászlót.
  • Csirke4
    FPS=8... hmmm... :D
  • Hupi
    A bunker bug, lőni is lehet.

Késes buli :)

Antwerp 8 FPS :(

• Hupi
    Hmm érdekes nekem távcsővel több az FPS.
  • pedrohsi
    az uj fakkal van nagy gond, ha tavcsovel rajuknezek, nekem is 10 FPS-em van, erdekes, hogy nem mindenkit erint
  • Hupi
    Ja, értem. Kár mondjuk még van mit javítani rajta, nekem pl. a gyalogosok/járművek-et nem világítja meg a nap csak az épületeket, a bunkerben fel tudok menni a padlásra a könyvespolcon, és hát igen tegnap beléptem antwerpenbe és 10!!! FPS az új épületek sokasága miatt, csak én voltam egyedül a városban ha egységek is vannak ott akkor max 3-4 lehet cool :)
  • pedrohsi
    ez csak annyi, hogy peccset csinal, nem a teljes telepitot kell ujra letolteni
  • Hupi
    Kár hogy ez nem lesz benne a Churchillek ellen kiváló lenne

Jagdpanther
  • Hupi
    "Gophur is building a beta patch instead of a full installer for the first time in 1.31. YAY!"

Ha jól értelmezem beta helyett feltöltik az 1.31-et a szerverre hamaroasn, talán már az új kampány a jövő héten ezzel lesz??!!
  • Hupi
    A twilek TS mostantól nem publikus. Regisztrálhatnék mindenkit egyenként de az macerás és nem is tudnám elküldeni a jelszavakat. Ezért a továbbiakban az OKW TS-t használjuk infó ezen a linken:

OKW TS beállítása
  • pedrohsi
    filmhiradok gyujtemeny
  • Hupi
    Twilek szerverrel történhetett valami mert csak azokat engedi fel most már akik regisztrálva voltak. Asszem csak én egyedül hehe. Nah amíg ez nem változik addig az OKW TS szervert használjuk a játék hivatalos axis TeamSpeak-je mindenki számára szabadon elérhető.

Server addres:

66.28.224.196:8768
    (ez az ahova korábban a twilek.hu volt írva a TS-ben)
    Jelszó nem kell! Az marad üresen.

Azonban itt is regisztrálni kell másképp nem enged tovább a szobákba.

Self menü - Register With Server

Megadsz egy login nevet és jelszót később ezzel tudsz belépni immár regisztráltan (R)

Nick név elé tegyük ki 1sthpr!
    Így: 1sthpr Hupihun

Ha valakinek segítség kell jelezze chaten vagy itt és készítek képeket és felteszem ide.
  • Hupi
    Ma az rossz időjárás teszt lesz 7 órától.
  • Hupi
    v1.31.0.27
  • Hupi
    http://www.battlegroundeurope.com/index.php/component/content/article/10-production-notes/4753-131-open-beta-test-plan-week-2
  • kikko
    Honnan lehet letölteni?
  • Hupi
    Nah teszteltem a beta-t online.

Háát a foglalás 8-9 perc :D tuti hogy kinyírnak addig. Ehhez tényleg csapatmunka kell majd.
    FPS szar pedig még nem is voltunk sokan fent.
    A bokrok jóval ritkábbak viszont vannak kidőlt fák meg tuskók.
    Az lmg nyomjelzős lett easy mód honnan lőnek. Az új növényzet jóval sötétebb nem lehet látni az ellent muszály vagyok gammázni még nappal is. A lerombolt épületek szépen füstölnek nagyon feelinges. Új az öszes AI ezek jól sikerültek. Nagy a kontraszt a régi és új egyébként nagyon szép épületek közt.
    Bug az van egy pár ....
    Ja találtam egy papírmasé épületet! :))))
  • Beni521
    de, én látok egy icipici esélyt ha idén nem akkor jövőre de nagyon remélem h még az idén egy kis ardenneki brothers in arms-re ^^
  • Jeffjohnson
    Vagy inkább azért nem foglalkoznak ilyesmivel a nagy cégek mert nem látnak benne üzletet manapság 15k előfizetőért már nem fejlesztenek MMO-t.A technikai háttér adott kb. 9 év telt el a játék kiadása óta butaság lenne azt hinni ,hogy ennél jobbat nem lehet csinálni.

Háborús játékok is lecsengtek ebben az évben sem lesz szinte semmi jó 2.VH-s játék.
  • Csirke4
    1.16.0.255-ös telepítőm van, nem kell valakinek?
    (2004.09.07-kor került a gépemre)
    Igaz csak offline de valszeg sok FPSünk lenne. :D
    (Asszem itt még lő is az offline ai)
  • pedrohsi
    ez csak feligazsag, az engine elavult (epp ez a peccs razta gatyaba annyira, hogy betehettek az uj epuleteket es novenyzetet), de a latotavolsag nagyon fontos, a nepszeru piff-puff es varazslos jatekokban egy szuk dobozban jatszol szep hatterrel :)
  • Punker
    most megspóroltatok nekem egy rakás lóvét :(
  • Hupi
    Mondjuk a nagy látótávolságnak semmi köze hozzá, 200m-en túl már minden 2d és hasáb :) Fos az engine ilyen eccerű.
  • pedrohsi
    ez mindig is igy volt, a nagy latotavolsag es a sok jatekos egy helyen megkoveteli (nem veletlenul nem csinalnak a nagy cegek ilyen jatekokat)

a beta meg mindig lassu, nalam is 25-40 fps offline, ami keves lesz - remelem, hogy javitanak rajta, mert pl. ha razoomolok a fakra, meghal a grafkartyam :)
  • bazza
    Ez vicc? Ezzel szerintetek mennyire lesz "versenyképes" a mai grafikák mellett ilyen gép? Kac-kac.
  • Hupi
    unable to log patch server