WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új hangokat várom nagyon, és a lineáris RDP is jó ötlet.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Random_
Jaj én is várom nem tudom mikor játszok holnap mert nagyon elrdagadott az NFSU2 egyszerûen nem tudom abbahagyni! Fõleg mert van benne sok Toyota meg Lexus! 😄DD

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
nézem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Hírek lecsekkolva, várás 1001L 😊
0Fritz0
Hírek lecsekkolva, várás 1000L 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

új hírek a magyar oldalon

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Csirke4
"FRENCH RDP CYCLE COMPLETE"
jajj
Csirke4
Én csak opeleztem! Nagyon fílinges volt ahogy õk a Ts-en röhögnek meg üvöltöznek hogy álljak én meg nemtudom hol a fék (mivel a billentyûzeten van az opel) és 5km/h-val mentem elõttük õk meg 5km/h-val jöttek utánam és föl akartak csatlakozni 😄DDD aztán amikor elindultunk akkor jobbra balra rángattam az opelt mert a billentyûzeten nem tudtam egyenesbe rakni és gondolom ezért szakadtak le folyton <#vigyor> De aztán rájöttem hol a kézifék és amikor szóltak ,hogy álljak meg akkor befaroltam a bokorba az út szélén <#hehe>
Punker
nem érted, õk löttek rád de te csak 1 bokrot láttál pl és hiába lõttél vissza nem törtönt semmi.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
titok mi? félsz hogy szabotázsért falhoz állítanak mi? 😊

Csirke4
Persze, hogy nem találkoztál velük mert ha láthatatlanok akkor nem látod õket 😊
Csirke4
Én tegnap felderítettem vele az egyik enemy város közepét úgy hpgy zeljes gázzal belementem a közepébe csak sajna még elõtte kilõtték a lövészt úgyhogy tényleg csak felderítettem. Utána húztam haza és nem találtak el! Aztán találkoztam cimbivel és kikkoval. Ami utána történt az titok 😄DDDD
Punker
az eddig se teleportált, max tetû volt aki vezette és kilépett, de pl ezentúl nem lesznek láthatatlan atg-k meg hasonlók, bár mondjuk én mostanában se találkoztam olyannal.

Csirke4
Tehát már nem teleportál ki alólad a szállítóhajó?
Punker

Punker
és az új FB:

és a sapperek látogatása után 😊

Punker
na akkor nézzük mit kapunk jövõhéten:

Punker
hogy hogy mit? azt hogy a 64 limit végre müxik elméletileg rendesen.

Csirke4
Ez mit jelent?
Punker
4.11-es ATI driver kijött

0Fritz0
1.17.2 - 64 VISIBLE PLAYER!

+ Hupi játékszere 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Biza, Bf-ben rövid, de látványos sikereket tud elérni egy-egy elszántabb DTK-s emberke. <#hehe>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Csirke4
Engem nem zavar az off de majd jön Punker és kitekeri a nyakad 😄
Forgotten Hope-ot honnan szedted le?
joebacsi
errõl jut eszembe:
OFF
Forgotten Hope-ban (bf42 mod) vezettem egy ju52-est a Kréta elleni offenzívában, aminek a fedélzetén volt vagy 25 ember. Úgy fél úton voltunk, mikor hátrapillantok a pilótafülkébõl, és látom hogy a padlón ott gurul egy GRÁNÁT. Valamelyik elmebeteg eldobott egyet, és bf-ben a wwiio-al ellentétben van tk...a hülyegyerek izombol bannolva lett a szerverrõl <#hehe>
(sry az offért, de amig nincs elég ramom ww2onlinehoz, addig csak ilyen árkád játékok maradnak, bár az FH már egész korrekt)
ON

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Csirke4
*JU-52-est
Ez olyan lesz mint a BF?
Csirke4
Akkor én j52-est fogok vezetni!!!
(cimbiéknek mondom, hogy ha azzal repülök nem fog majd billegni mint az opel 😄)
Ha leírnánk az opeles sztorimat világsiker lenne! <#lama><#hehe><#vigyor>
Az ejtöernyözés elöszele lesz szerintem😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Azt, hogy itt-ott lerakunk mobil depókat, ahonnan bizonyos ideig lehet spawnolni - meg persze korlátozott számú felszerelést.
Gondolkodnak rajta, de egyelõre nem lesz bevezetve.
Mindenesetre az fb-k nemcsak kinézetre újulnak meg, hanem ha minden jól megy, akkor az egész rendszer - már ha ki tudnak találni valami okosat a jelenlegi rendszer helyett.
Csirke4
Mit jelent at hogy mobil spawn?
!S nagyon kira lesz😊)

Punkerwork
elég lesz egyelõre jövõhéten a IV G is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csirke4
Akkor lehet hogy egyszercsak felbukkan egy Tigris 😄
(tudom, és befejeztem)
Punkerwork
aminek a teljes modellezése megvan azt valszeg igen, gondolom élesben is tesztelik.

Csirke4
Bármilyen fegyvert használhatnak???
Punkerwork
😊))

Mindig is voltak protekciósok:
http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=130344

Nézzétek meg az 5. hozzászólást!
Punkerwork
kiemelve hogy az A13-as nem tanult a hibájából 😊

Punkerwork
telefont mi MÉG nem szereltünk 😊

Random_
Tegnap megnéztem A tizedes meg a többieket! 😄 Állat!

"Ezek a fránya mûszakiak!" 😊)) Ilyenkor magunkra gondoltam.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Megoldódott a Matilda kill rejtélye. Nagyon tanulságos a videó. A legjobban a köszönetnyilvániíás tetszett a végen: Köszönet minden áldozatnak a közremûködésért! <#vigyor2>
Punkerwork
<#eljen>

Tegnap este bekapcsolódtam egy fb légvédelmének ellátásába. 4 bofors volt felállítva és az én flak30-asom. Minden aag-s profi volt, öröm volt nézni, hogyan potyogtak le a DB7-esek, Blenheimek és a vasászgépek. Elsõ hullámban 2 db7 jött 20 másodberces késsel. Egyik sem tudott keresztülrepülni az fb felett, még a bombák ledobása elõtt megsemmisítettük õket. A következõ egy beln volt. Õ már le tudta dobni a bombái felét, de a légvédelmi tûz megzavarhatta, mert jóval ez fb elé estek. Elkövette azt a hibát, hogy akart még egy kört menni. Visszafelé nem jutott el az fb-ig. A következõ DB7-es már zuhanóbombázással próbálkozott. Ebbõl csak a zuhanás sikerült neki. Ezek után a bombázók elkerülték az fb-t, és az fb meg a város közötti területen portyáztak alacsony magasságban. Ha valamelyikük közel került az fb-hez azt könyörtelenül elintéztük.
A bombázók érkezése közötti szünetekben vadászgépek is próbára tették a tudásunkat. Egyetlen kivétellel amelyik vadászgép direkt rárepült az fb-re, meg lett semmisítve.
Az én érdemem viszonylag szerény volt, több találat, de 1 DB7-et én kaptam meg, ami flak30-al szinte kész csoda.

Ezek után kezd visszatérni a hitem légvédelembe. Eddig inkább negatív tapasztalataim voltak: a legtöbb gép egy bofors találat után simán továbbrepült, vagy ha vadászgéppel a hátamban repültem rá a saját fb-nkre egyszer nem tudták kilõni mögülem.
Nagyon állat a felderitö jármü jokézben super fegyver😊))

nézem várom huh de jo lehet!!!!

0Fritz0
Oscart nekik! 😊

Ismét 1 gyöngyszem a 91-esektõl:

MoFo videjó

szegény Matti😛
Punkerwork
ezért gyertek gyalogossal akkor kevesebbet bosszankodik az ember 😊

Nem értem, mit nem értesz ezen. A német jármûveket ebben a játékban még egy csúzlival is ki lehet lõni.
0Fritz0
Hol az a Ryan, hadd taposom lefele kicsiny panzeremmel! <#hehe>