19663
  • Punkerwork
    thx
  • Random_
    Ne legyél mán lepkeagyú!
    Elmész a magyar wwiio oldalra és ott a link.
  • Punker
    a Hunyadi fórum linkjét plz írja be valaki
  • Sippie
    stb :D
  • Punker
    matilda tornyán miért nem müxik a sapper csomag?
  • Punker
    törzs tagok lassan úgyis átállnak éves fizetésre :)
  • Punker
    végre újra a harcmezőn :)
  • lachun
    !S szerintem jo ötlet ,és a fizetési fegyelem is kell nagyon!!!
  • Hupi
    Nyílván nem is azok számára készül, akiknek már van.
  • Random work
    Szerintem akinek most van már számlája az úgyse fogja megszüntetni. Legalábbis én nem mert arra megy a fizum és nekem kényelmesebb ha onnan vonnak nem kell utalgatnom.
  • Hupi
    Szigorúbb eljárások lesznek pl. két hónapot fizet mindenki első alkalommal, nem fizetés esetén letíltás (nyilván vannak olyan tagok akiknél ez már bizalmi alapon is működőképes, de az "újjoncok" estében szigorúbbak leszünk etc.)
  • Punkerwork
    be kéne regisztrálni a Hunyadit mint alapítvány vagy hasonló és akkor lehetne pénzekre pályázni :)
    üzletijog tanárom mesélte hogy ők ezt anno eljátszották, kaptak 90k-t 30-ból megcsinálták a rendezvényt a többit elbulizták :)
  • Random work
    Itt az a fontos, hogy a befizetések rendben menjenek. Ne legyen olyan, hogy jaj csak egy hét múlva fizetek, de már levonták.

Szerintem előfizetsére csak ideiglenesen kellene használni amíg az adott személynek el nem készül a kártyája.
  • Punkerwork
    K&H-nál lehet kérni hogy névszerint menjen, nekem kiírja sms-ben hogy ki utal vagy vont
  • Random work
    Na ja csak fizetési figyelem kell. Mert Manó is fizette sok embernek a havi előfizetését, de volt amikor nem tudta kiét mikor vonták és ki fizetett és ki nem.
  • Punkerwork
    megoldjuk
  • Hamlet
    Ez érdekel!
  • Hupi
    Kell hozzá egy vagy két felelős személy aki kezeli a vele kapcsolatos ügyeket. Ha minden jól megy Mozambo ezt felvállalja.

Induló tőke ill. a későbbiekben pár száz forintos havi díj szükséges a megnyitáshoz, fentartáshoz.
  • Punkerwork
    mikortól?
  • Hupi
    Lesz majd a Hunyadinak bankszámlája, amire utalható lesz az előfizetésért (és a számla fentartásáért minimálisan) szükséges összeg. Íly módon egyszerűsítve le az előfizetés körül lévő mizériát.
    Ill. egyéb más célokra is felhasználhatóak a bankszámla nyújtotta előnyök. pl. rendezvények stb.
  • Eper
    Jobban jársz ha befizetsz,én is sokat vártam a free-re de meguntam,már csak a bankkártyámra várok
  • bricsi01
    helló!
    legyen má free!!
    szeretnék csoportba játszani!
    free-t akar a nép!
  • lachun
    !S joestétt mindenkinek!!!
  • Random_
    csak teszt :)
  • bazza
    szép a logód! ;)
  • Random work
    Ez codálatosz :D
  • Sippie
  • Sippie
    Jááj neked miért ilyen szépek a műszereid? :D
    Wáow milyen jól repülünk kötelékben
    A legalsó kép pedig nagyon tutko :)
  • 0Fritz0
    Okéj, én megyek majd elől a PZIVG-vel, te pedig egy PZII-essel támogatsz. Viszont ki fogok tenni egy nagy táblát a tankomra, hogy "Könnyű frag mögöttem"...
  • Cimbi
    Semmi probléma:)
    Ja és kérném a vezérkartól Fritzel való egy páncélos párba való tételemet ahol is Fritz lesz a vezér és én fedezzem.
  • Kit--Kat
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Punker
  • 0Fritz0
    Kérném a vezérkartól, hogy léptessék elő Cimbit, mivel profi tankoshoz méltóan semmi sem kerülheti el a figyelmét és mindig a célon tartja a szemét!

Gyalogosként pedig 5 másodperc alatt cserél gumit!

(Bocsi a méretért de ezt nem hagyhattam ki) :)
  • lachun
    axel fokának valami nagy hasmenésevan vagy..mi:DDDD
  • lachun
    !S sajna kibe kaocsol a netem ,ma sem tudok játszani:((((
  • Kit--Kat
    na az alsó kép kezd hasonlítani 1 kis szakasznyi páncélos támadására:D
  • Eper
    ill szerettem volna
  • Eper
    Hupi az alsó kép nem semmi
    szertettem volna látni a szövetségesek arcát amikor meglátták ezt a pár tankot
  • Hupi
    Majdnem kifogyott a benya :)

Repkedünk:

ACHTUNG! PANZERS!

• Eper
    Köszi a képeket :)
    elemzem őket