19663
  • bazza
    "kell majd" = Tehát lesz? :DD
  • Random work
    Ahhoz kell majd egy külön szerver ami lekezelné a nagy távolságú lövéseket.
  • bazza
    Érdekes...itt senkinek se hiányzik a tüzérség? Mikor lesznek aknavetős egységek, és mikor adunk pergőtüzet 88-asokkal? Tüzérségi támogatás...sztem kéne, ha más nem akkor ai. hmm?
  • Sippie
    Mármint a jobb fölső részen :D
  • Sippie
    Itt pedig a jobb fölső képen van a hangsúly :D
  • Sippie
    Ez az egyik kedvenc képem... ez is tiszta feelinges szerintem.
  • Sippie
    Jahjah :D:D:D
    De amúgy sztem totál jó feelingje van.
    Kéne csinálni ilyen ai-t szerintem... hogy csak állnak az út szélén, mintha igazi háború lenne... meg melléjük gyalogost, kijavítanák a tank parancsnokot ahogy Kit kat mondja, és halál jó feelingje lenne... mintha dumálnának a tankosok a gyalogosokkal, és akkor ha utánpótolsz pl egy városból akkor nem érzed magad olyan egyedül :)
    Formáció eleje:

És vége :)
  • Kit--Kat
    ez jókis kép
    csak ezek a tankparancsnokok rohatt idétlenek, kiváncsi vagyok mikor csinálják meg őket normálisan
  • Punkerwork
    ilyenkor szokták kilőni az első és az utolsó járgányt..... :)
  • Sippie
  • Punkerwork
    meglepetés
  • Sippie
  • Sippie
    Oks egy pillanat, akkor mindjárt átalakítom.
  • Sippie
    Poén
  • Punkerwork
    képeket plz vágd meg vagy méretezd át.
  • Sippie
  • Sippie
  • Eper
    WW2 online éhségemet csillapítaná néhány friss kép egy egy nagyobb hadjáratról,pls, tegyétek be
  • Kit--Kat
    Kelly hősei????
  • pedrohsi
    Egyszer beülök majd Sermanba és bemondom a mikrofonba, hogy:
    -Valami kaonai ügyködés folyik itt előttünk.
    -Moo, te vagy a balszárny, Whiskey a jobbszárny, ÉN leszek a csúcs.

Na, miből idéztem?:)
  • Kit--Kat
    őő az alap az még gömbölyű volt:)
    de komolyan aki tudja mi volt az mondja el mert nem azért okoskodom mert tudom, hanem mert várok 1 magyarázatot rá:D
  • lachun
    az alap tankot kapták ennyi!!!
  • Kit--Kat
    jó de európában nem ilyenek shermanok voltak:o
    vagy a francik csak ilyet kaptak?
  • Sippie
    Így kéne az összesnek
  • Sippie
    Antwerpen is elbukott???? jézusom...
    Amúgy melyik linken érhetőek el a városok fentről készített részletes képei?
  • Kit--Kat
    hogy néz már ki ez a sherman:o
  • Shad01
    Sajnos egyet kell hogy értsek Hupival.
    Amíg fel nem fut a Pz4G a StugG és a Fw190-es termelése, nem kellene eröltetni a támadást.
  • Hupi
    Mintaszerű támadást hajtanak végre, ezzel nincs is semmi baj hiszen az axis is ugyanilyen módon jutott el Brüsszelen túlra. Gyepáltuk őket ugyanúgy mint most ők minket, ugyanazon elkerülhetetlen hibákat követték el a szövik mint mi most. A probléma fő oka hogy lehetőséget adott az OKW, pontosabban annak a fejlesztésekért felelős részlege arra hogy a szövetségesek átvegyék a kezdeményezést. Azáltal az elhibázott RDP stratégiának amelynek köszönhetően most a szöviknek több és jobb felszerelésük van mint nekünk. Van négy használható panzerünk összesen (PzIVG), és egy rakás (9-10 db) ócskavas. Ezért van hogy üresek az AB-k mert PzIVD-vel StugIIIB-vel PzIIIH-val nem lehet felvenni a versenyt a Shermanok és Matildák hada ellen. Kilövik őket gyerekjáték. Marad a sapper ugye, na de kérem sappolt-e már meg valaki 3-4 db gyalogsággal és MS-el támogatott Shermant? Nem, mert nem lehet lemészárolják őket és kész. Hoppá már sapper sincs az AB-ben! Mi maradt hát? A légierő, majd a Luftwaffe odacsap! Ha lenne... SpitfireIX-es az van.

Ezért hát gratulálok a RDP irányításnak, nagy volt fiúk! Már másodszor játszák el. Az előző hadjáratban ugyanez volt (15 PzIIIH-val a Shermanok ellen).

Esélyünk csak akkor lesz ha fel fut a PzIVG/StugIIIG és a FW-190-es gyártása és kellő számban állnak rendelkezére ahhoz hogy egyenlő esélyekkel vegyük fel a harcot.

Természetesen gratulálnom kell a szövetséges oldalnak is hogy tudtak fordítani.
  • 0Fritz0
    Egy kis kedélyjavító.
  • 0Fritz0
    Csak hogy én is mondjak valami okosat: :)
    A képlet eccerű, ha a gyalogság nem foglal CP-t, a tankok mehetnek a levesbe. És mi itt elég szépen elbarmoljuk a dolgot, mivel az elöbb is úgy foglalták el az első két deponkat (végül az ővék is lett a várost), hogy legalább 20 gyalogosunk kint rohangált a mezőn.
    A másik kedvencem az, amikor a tankok már az uccsó AB-t kempelik és mindenki lelkesen bespawnol rifleman-nel. Legalább ha azt a titokzatos füstgránát nevezetű valamit használnák... de úgy néz ki, hogy sokan hiányoztak az alapkiképzésen, amikor ezt tanították. :)
  • Shad01
    Tegnap este több város elesténél is jelen voltam. A szövetségesek eőretörésének több oka is van:
    Először is ész nélkül támadtak a német oldalon. Ezeknél a támadásoknál elpazarolták az összes panzert és a 88-asok egy részét is.
    A támads kifulladása után hamarosan jött a jól szervezett ellentámadás. A szokásuktól eltérően először gyalogosan támadtak, és elintézték a maradék atg-ket, majd csak utána jelentek meg a tankjaik (kb 8-10). A tankjaik mellett mindig voltak gyalogosok, illetve fedezték egymást, így a sapperek nem fértek a közelükbe.
    A számbeli fölény is az övék volt.
    A légifölény is az övék volt, német repülőket nem lehetett látni.
    A védekezés nem volt megszervezve. A 88-asokra nem vigyáztak gyalogosok, nem mingíg jelentették, ha a tankok bejutottak a városba.

A sok város elbukása a felső vezetés hibája. Nem lett volna szabad támadóparancsot kiadni sehová sem, mikor lehetett látni, hogy jól szervezettek és létszámfölényben vannak a szövetségesek.
    A pak38 nagyon hiányzott mindenhonnan. 5 88-assal nem lehet megvédeni egy várost a tankok ellen úgy, hogy a vadászgépek is folyamatosan támadnak.
  • Hupi
    A védekezés is támadásból áll speciel ellentámadásból, mivel valahogy vissza kell(ene) foglalni az elvesztett depokat és AB-kat. Ha erre nem vagyunk képesek akkor a város elesett. Ilyenkor egyetlen ésszerű dolgot tehetünk: húzzuk az időt, erőnknek megfelelően lassítjuk az előrenyomlásukat.
  • pedrohsi
    Na ez az, hogy foglalhatnak el ilyen könnyedén egy ekkora várost, mint Antwerpen? Erre csak egy magyarázat van: még védekező ember sincs, nemhogy támadó...
  • Hupi
    Délután a szokásos időpont 14-16 óra közt. Ha leszünk elegen.
    Antwerpent azért nem foglaljuk vissza.
  • Hupi
    Nem állnak át, csak egyszerűen demoralizálja őket a vereség, sokan nem játszanak ilyenkor. Fordulatot az RDP kör befejezése hozhat, a jobb és több felszerelés kedvet adhat a támadásra. Offenzíven kell fellépni de legalább hadsereg szinten és szervezetten. Az nem elég ha csak néhány csapat támad, a játkosok jó része pedig védekezik ill. védekezésre van kényszerítve.

Szervezettség, erőösszpontosítás a kulcs a sikerhez.
  • Sippie
    Úr isten... Mi a turó van?
    Holnap ( azaz ma ) lesz valami hadjárat? ideje lenne befűteni a szöviknek.
  • pedrohsi
    Olyankor mivan, amikor az ellájd oldal hirtelen megindul, és naponta 4-6 várost elfoglalva töretlenül nyomulnak előre, annak ellenére, hogy 2 héten keresztül axis volt fölényben?
    A pléjerek egy része ilyenkor egyszerűen átáll, és élvezi a győzelmeket?
  • lachun
    !S sajna most értem haza,de ne mtudom mikor tudok játszani!!!
  • Csirke4
    sux
    Hi mano :)
  • Cimbi
    jééé van mano