WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh asszem ez nagyon finom lesz😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

4-5 év? szerintem kb. fél év 😊)

Toto újradolgozza a gyalogosok kinézetét, Mike kicseréli az összes hangot, Granik a fennmaradó épületeket is lecseréli 3d-sre, Killer belerakatja a Mobil Spawnolást.

Ez mind benne lesz akkor már.

Ezenkívül még partraszálló hajók, ejtõernyõsök, Tigris, Deployment teljesen.

Ezt vehetitek jóslatnak 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punkerwork
az még 4-5 év fejlesztés, hogy olyan városi csaták lehessenek mint ott.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

na meg halgattam a hangokat, és nagyon jok és a COD nak asszem befelegzett😊))

Jah gyere addig freevel :]

Punker
gyere free-vel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Kedves Punker õrmester úr sajnos egy ideig nem tudok szolgálatot teljesíteni mert elég fosi fizetést kaptam és most szeretném kifizetni a számlák jelentõs részét még a decemberieket is ne akkor kelljen költeni azokra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
a 6600 már nem FX széria, azt nem szidtam 😊
ja 1 márkás 350-es táp sokszor többet ad le mint 1 gyagyi 400-as.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
NVidiából most csak a 6600 éri meg mást ne vegyetek!
Ha meg gazdagok vagytok akko Ati.

Megjegyzem nekem nem 400-as tápom van és nincs semmi baj a gépemmel. A jó táp is fontos, hogy le is adja azt a teljesítményt ami rá van írva és pontosan.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
mikor tanuljátok már meg hogy min 400-as táp kell, és hogy az összes FX kártya hulladék (nekem is az volt és mindig csak a baj volt vele)

0Fritz0
Igen.
Teljesen változó, hogy mikor fagy ki a gém. (1-30 sec) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gotcha ahhoz a videókártyához már elkell a nagyobb táp mindenképpen

Új hírek a magyaroldalon és izelítõ az új hangokból

én 1 hete raktam bele memót (1 giga nekem is) és királyul megy

szerintem a memóriáid összeakadnak ami csak nagyon mem igényes programoknál jön elõ. Ugyanaz a memória márkája?

0Fritz0
Én is ma tettem a gépembe memót (most 1 giga) és nálam is kifagy a játék.
Ötlet? <#fejvakaras>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

GoTCHa
elvileg nem kell az XT nem a 350 es táp nekem csak 300w van . de azért biztos ami boztos ha ugy is szar akkor köv hónap alaplap csere és fél év szanatórium. <#guluszem1>

nyugtassatok meg hogy azért nem jo a teljesitmény mert kevés a tpá biztassatok plz 😞

GoTCHa
Csá csá bajvan sráááááácok. megvettem ramot most 768mega megvettem kártyát fx5900xt lett csak aza gond hogy nem müxik kb 130 fps hiányzik ami valahol elveszik a WWII pedig befagy.... fejbelövöm magam... majdnem sirok.... holnap veszek egy tápot hátha az a baj de ha nem nem is tudom mi lesz. HELP ME barátaim!!!!!

jaj jaj Punker nhoigy aszt mond mindenki karácsonyra töletek veszi a konfiguráciot😊

Punkerwork
túlóra 😞

most már nekem is😊)

Punkerwork
a Magyar HQ? az nekem müxik

egyébként mi támadunk Flavionbol😄DDD

Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /hosting/raid1/domains/wwiionline.hu/www/db/db.php on line 88

!S nem jönn be a magyar oldal😞

vagy épp a mostani

Hq3 jövõbeli elhelyezkedése:

Igen, nekem még 2003 júniusról megõrizték a trial accomat, szal nem kell aggódni😊
Random_
Ha egy hónapot nem fizetek milesz?
Mert nem tudom mennyi lóvém van igazán, de nem sok.
Acc megmarad úra tudom egy hónap múlva nyomni?

A térkép elején nem egyszerû déli irányban kerülni, mivel ott is francia városok vannak. Az angoloknál nincs nagy változás, eddigis mindenki északról került. Amíg nem rakják át Metzbe a bombázóparancsnokságot a franciák bombázásához nagyon nagyot kell kerülni.
Punkerwork
szerintem, szándékosan nehezítik a bombázást a németeknek, ha egyenlõk lennének a feltételek már elsöpörtük volna õket.

hát az angol gyárakhoz eddig is kerülõ úton mentünk szóval ott nem változtat a dolgon. A franci gyáraknál kell majd dél fele menni hogy kikerüljük a EWS-t

A bombázó EWS megint a német bombázóknak rossz. Ha nem kerülõúton mennek, akkor 110%, hogy nem érik el a célt. Az eddigi repülési idõ tovább fog hosszabbodni. A HE111 lassúsága még nagyobb hátrány lesz azon a téren is, hogy az elfogó vadászgépek közötti sebességkülönbség 150-250 km/h. A szövetségeseknek gyerekjáték lesz megtalálni és utolérni a bombázóinkat.
A kisérõvadászok ezután teljesen feleslegesek lesznek. Ha folyamatosan támadják a kötelékeket, nagyon hamar el fognak fogyni, a szövetségesek, pedig mindíg tudnak újabb vadászgépet hozni a legközelebbi repterükrõl.
Valószínûleg a német bombázók hatékonysága drasztikusan visszaesik. A kérdés majd az lesz, hogy mi milyen hatékonysággal tudjuk majd elkapni a DB7-eseket.
Punker
a térkép szerint a franciák Flavion felé támadnak, úgyhogy javaslom este Flavion környékét szálljuk meg 😊

0Fritz0
A tábla kötelez... <#bohoc>

Csirke nagyon állat jo linket talált 😊))

Sdkfz251/ 1 auf c

Ma 18 kor indulok meloba, reggel 06 ig soryy de ez van!!!

Punker
megyek, a pecóban 1-2 dolgot megcsinálni, de délután leszek.

16 aktív tagja van a Hunyadinak, plussz a free trialosok max. 25-en lehetnénk ha mindenki egy idõben lenne (ami természetesen lehtetlen).

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

remélem kibirom a szabi elötti éjszakai müszakot😄DD

Punker
remélem ma többen leszünk.

Gondoltam csak nem lehetett kihagyni a japokat 😊))

Nem, csak korábban SWG-vel nyomultam az meg (sajnos) Szonyi Onlány Entetéjnment.
Punker
1.17.2 az 😊

Milyen sony jönnek japánok is az 1.17el<#nyes>

Ugyanígy jártam, bezzeg a Sony mindig megvárta a hétfõt😊
Kit--Kat
ma senki sem volt😞(

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

!S szomoruan vettem ma észre inactiv az accom 😞
holnap meg probálok valamit intézni ma nem leszek sorry!!!

Punker
a Stuart mindig is francia volt 😊

0Fritz0
A franciák új Stuartot kaptak?
Egyhuzamban hatszor löttek ki tankból, ami csak azért furcsa, mert pont olyan volt, mintha egy Matilda lõne pofán: A PZIII H lövedéke lepattan róla, neki meg szembõl egy-két lövés.

0Fritz0
A sas leszállt 😊

A jól kiépített védelem mindennél fontosabb! 😊

<#bohoc>