19663
  • 0Fritz0
    A hétvégi kedvencem az volt, amikor 2.5k-ról rácsaptam egy ellenséges reptérre, majd amikor felhúztam a gépem, szépen leszedtek. Pedig az a két vadász éppen akkor szállt fel, amikor elkezdtem átmenni zuhanórepülésbe, de azért simán utánam jöttek.
  • Cimbi
    Na menyenek a *********.
    A lényeg a filmen pedig az erős páncélzat nem az hogy tomcat miként lövi le őket:)
  • 0Fritz0
    Hát igen, egyenesen repülő 110-ek és JU52-esek ellen tényleg nagyon megy. Főleg, hogy a csodagépek ILYET is tudnak.
    Adjanak nekünk is ilyen gépeket és akkor megbeszélhetjük ezt az ász témát... :)
  • Cimbi
    Hmmm..... Mit tud a H81?
    Itt megtudod:ftp://64.45.193.111/video/thebigdance.wmv
    ....brühühhühühüüüü
  • Punker
    itt lehet javasolni :)
  • Random_
    Ha van beleszólásod javasold, hogy az egész fejléc lehessen szerkeszthető vagyis az egész egy nagy logo legyen.
    Legalábbis lehessen szabadon színezni ne csak előre belőtt színek közül lehessen választani.
    Sokkal személyesebbé tehetné mindenki a hozzászólását.
  • Punker
    tervbe van már véve jó ideje, azt hittem aktíválták :)
  • Random_
    Jaj hát én vip-eb vagyok mint te! :)
    Amúgy csak logo része a sárga már mindenkinek van és uncsi.
    Szvsz lehetne egy sg szolgáltatatás a színváltoztatás.
  • Punker
    hogy változtattál a VIP csillag színén?
  • 0Fritz0
  • Random_
  • Hupi
    Thrusmaster - Afterburner II
    kicsit már viseltes 2 éves
  • Hamlet
    Jó irányban haladsz! :)
  • Ronny
    lehet, hogy én is befizetek csak kéne egy joystick!
    Hupi te milyet használsz?
  • 0Fritz0
    Ez a beszéd! Gyere minnél hamarabb, mert mindig jól jön az a pár lelkes önkéntes, akiket fedezhetünk... :)

Hamlet, ezzel a képpel téged akarlak beszervezni. :)
  • Hupi
    Helyes-helyes.
  • Hamlet
    Ez a kép nagyon állat! Ezzel lehetne embereket toborozni!
  • LtVitez
    Sziasztok!
    na embörök úgydöntöttem h visszatérek és felhúzom újra az uniformist,az érettségi meg a tanulás le van szarvasbörrel takarva egy idöre :)
  • Sippie
    Húúú... szaftos LMG célpont
  • 0Fritz0
    A szövik igen kemény ellentámadást indítottak, egymás után dobálják a gyalogosokat. Kettő a nyakamba is esett. :)
  • 0Fritz0
    Egy kis kemp sosem árt:
  • Punker
    nekem nem ismeretlen együtt szülinapoztunk (kb 7-8 alkalommal:)
  • Csirke4
    2003 dec 4 előtt milyen térkép volt?
  • lachun
    !S most értem haza Punker, Elviraval remélem antverpen allat sétáltál:))))de vigyázz ismeretlen koru, és csillagjegyü lány ,én ovatosabb lennék!!!!
  • Csirke4
    Te a saját utánpótlásodat lövöd? :O
  • Sippie
    aha egyetértek...
    :D:D:D
    Csirke... Én nem a város közepén állok hanem szépen elbújva valahol ahonnan pl az utánpótlást be tudom lőni :D ergo ahhoz hogy felfedj oda kell jönnöd nem a város közepére ergo az egész elméleted megbukott :D
  • Hamlet
    Azt hiszem sokunk nevében beszélek, ha azt mondom: He?
  • Csirke4
    Vagyis szabotőr kém vagy mert most elárultad magad.
    Mert ugye ha bemegyek egy ellenséges város közepébe és felfedlek akkor nem lehetsz más mint ellenség vagy nagyon nagy protekcióval bekerült német katona tehát ha felfedlek akkor a németeknek fedlek fel tehát a saját hamis oldaladnak úgyhogy megtalálhatod az elveszett énedet amelyik tulajdonképpen nem is létezik pedig letezik különben nem lehetsz szabotőr kém mert akkor nem átálltál hanem eredetileg német voltál és akkor most mi van? :/
  • Sippie
    Hát annak örülök :D
    csak engem kerülj el mert ha felfeded a pozíciómat mások előtt akkor... hadd ne kelljen leírnom :D
  • pedrohsi
    Ez gyorsan megvót, de arra büszke vagyok, hogy én nyomultam be elsőként páncélossal az ABre:)
  • Hupi
    Mi fókával védernyőt vontunk az égre. Jól le is szedtek :O
  • pedrohsi
    Támadás formálódik Aarschot ellen, aki akar gyüjjön!
    Már beástuk magunkat a város közelében, várjuk a gyalogságot, és a további páncélos támagotást.
  • Csirke4
    Im back.
    Sippi én bemegyek neked opellel akárhova és vissza is viszem ;-)
    Vagy parancsnoki járművel. :D
  • Sippie
    Vazzz :D:D:D:D:D
  • 0Fritz0
    28 evvel ezelott Herman Jamest, egy Tennessee allambeli
    parasztfiut behivtak katonanak. Az alapkikepzes elso napjan
    kapott a hadseregtol egy fesut, majd aznap delutan egy
    borbely leborotvalta a hajat. Masnap kapott egy fogkefet,
    es delutan a felulvizsgalaton a fogorvos kihuzta tobb fogat.
    Harmadnap alsonadragot kapott.

A hadsereg meg mindig korozi Hermant.
  • Punker
    sétálni voltam vele
  • Hupi
    le kell mennie a pincébe ?
  • Punker
    van 1 kis dolgom 9 után megyek a frontra
  • Sippie
    Még fogalmazni se tudok idegességemben ezaz :D
  • Sippie
    Na most kezd tele lenni a f***** azokkal a seggfejekkel, akik magára vonják az ellenség figyelmét, majd szépen azt hiszi hogy én megváltást adok neki, elindul felém, hogy az én gondosan elfoglalt rejtett pozíciómat is felfedje az ellenség előtt...
    Ráadásul, MS mellett, képesek volt az ellenség megsappolni, és egy atg is lazán 20 méterrel mellém tudott kerülni anélkül hogy észrevenné bármelyik drága látos gyalogosunk. De persze azt elvárják hogy lőjem ki a gyalogosokat, a tankokat, a repülőket az ai-t meg gondolom az angol királynőt is. Jah és persze televagyunk rambókkal, akik gyalogsági fedezet nélkül egyedül behatolnak a városba a tankjukkal, és 10 másodperc múlva elbukják azt...
    De szerencséje volt a srácnak, hogy utána csak gyalogossal jött ki, mert azt hiszem kicsit leugattam volna a fejét. Nah persze gyalogosi munkáját sem végezte fényesen. De legalább rosszul sappoltak meg.