19663
-
#13497 A hétvégi kedvencem az volt, amikor 2.5k-ról rácsaptam egy ellenséges reptérre, majd amikor felhúztam a gépem, szépen leszedtek. Pedig az a két vadász éppen akkor szállt fel, amikor elkezdtem átmenni zuhanórepülésbe, de azért simán utánam jöttek. -
Cimbi #13496 Na menyenek a *********.
A lényeg a filmen pedig az erős páncélzat nem az hogy tomcat miként lövi le őket:)
-
#13495 Hát igen, egyenesen repülő 110-ek és JU52-esek ellen tényleg nagyon megy. Főleg, hogy a csodagépek ILYET is tudnak.
Adjanak nekünk is ilyen gépeket és akkor megbeszélhetjük ezt az ász témát... :) -
Cimbi #13494 Hmmm..... Mit tud a H81?
Itt megtudod:ftp://64.45.193.111/video/thebigdance.wmv
....brühühhühühüüüü -
#13493 itt lehet javasolni :) -
#13492 Ha van beleszólásod javasold, hogy az egész fejléc lehessen szerkeszthető vagyis az egész egy nagy logo legyen.
Legalábbis lehessen szabadon színezni ne csak előre belőtt színek közül lehessen választani.
Sokkal személyesebbé tehetné mindenki a hozzászólását. -
#13491 tervbe van már véve jó ideje, azt hittem aktíválták :) -
#13490 Jaj hát én vip-eb vagyok mint te! :)
Amúgy csak logo része a sárga már mindenkinek van és uncsi.
Szvsz lehetne egy sg szolgáltatatás a színváltoztatás. -
#13489 hogy változtattál a VIP csillag színén? -
#13488 -
#13487 -
Hupi #13486 Thrusmaster - Afterburner II
kicsit már viseltes 2 éves -
Hamlet #13485 Jó irányban haladsz! :) -
Ronny #13484 lehet, hogy én is befizetek csak kéne egy joystick!
Hupi te milyet használsz? -
#13483 Ez a beszéd! Gyere minnél hamarabb, mert mindig jól jön az a pár lelkes önkéntes, akiket fedezhetünk... :)
Hamlet, ezzel a képpel téged akarlak beszervezni. :) -
Hupi #13482 Helyes-helyes. -
Hamlet #13481 Ez a kép nagyon állat! Ezzel lehetne embereket toborozni! -
LtVitez #13480 Sziasztok!
na embörök úgydöntöttem h visszatérek és felhúzom újra az uniformist,az érettségi meg a tanulás le van szarvasbörrel takarva egy idöre :) -
#13479 Húúú... szaftos LMG célpont -
#13478 A szövik igen kemény ellentámadást indítottak, egymás után dobálják a gyalogosokat. Kettő a nyakamba is esett. :)
-
#13477 Egy kis kemp sosem árt:
-
#13476 nekem nem ismeretlen együtt szülinapoztunk (kb 7-8 alkalommal:) -
#13475 2003 dec 4 előtt milyen térkép volt? -
lachun #13474 !S most értem haza Punker, Elviraval remélem antverpen allat sétáltál:))))de vigyázz ismeretlen koru, és csillagjegyü lány ,én ovatosabb lennék!!!! -
#13473 Te a saját utánpótlásodat lövöd? :O -
#13472 aha egyetértek...
:D:D:D
Csirke... Én nem a város közepén állok hanem szépen elbújva valahol ahonnan pl az utánpótlást be tudom lőni :D ergo ahhoz hogy felfedj oda kell jönnöd nem a város közepére ergo az egész elméleted megbukott :D -
Hamlet #13471 Azt hiszem sokunk nevében beszélek, ha azt mondom: He? -
#13470 Vagyis szabotőr kém vagy mert most elárultad magad.
Mert ugye ha bemegyek egy ellenséges város közepébe és felfedlek akkor nem lehetsz más mint ellenség vagy nagyon nagy protekcióval bekerült német katona tehát ha felfedlek akkor a németeknek fedlek fel tehát a saját hamis oldaladnak úgyhogy megtalálhatod az elveszett énedet amelyik tulajdonképpen nem is létezik pedig letezik különben nem lehetsz szabotőr kém mert akkor nem átálltál hanem eredetileg német voltál és akkor most mi van? :/ -
#13469 Hát annak örülök :D
csak engem kerülj el mert ha felfeded a pozíciómat mások előtt akkor... hadd ne kelljen leírnom :D -
pedrohsi #13468 Ez gyorsan megvót, de arra büszke vagyok, hogy én nyomultam be elsőként páncélossal az ABre:) -
Hupi #13467 Mi fókával védernyőt vontunk az égre. Jól le is szedtek :O -
pedrohsi #13466 Támadás formálódik Aarschot ellen, aki akar gyüjjön!
Már beástuk magunkat a város közelében, várjuk a gyalogságot, és a további páncélos támagotást. -
#13465 Im back.
Sippi én bemegyek neked opellel akárhova és vissza is viszem ;-)
Vagy parancsnoki járművel. :D -
#13464 Vazzz :D:D:D:D:D -
#13463 28 evvel ezelott Herman Jamest, egy Tennessee allambeli
parasztfiut behivtak katonanak. Az alapkikepzes elso napjan
kapott a hadseregtol egy fesut, majd aznap delutan egy
borbely leborotvalta a hajat. Masnap kapott egy fogkefet,
es delutan a felulvizsgalaton a fogorvos kihuzta tobb fogat.
Harmadnap alsonadragot kapott.
A hadsereg meg mindig korozi Hermant. -
#13462 sétálni voltam vele -
Hupi #13461 le kell mennie a pincébe ? -
#13460 van 1 kis dolgom 9 után megyek a frontra -
#13459 Még fogalmazni se tudok idegességemben ezaz :D -
#13458 Na most kezd tele lenni a f***** azokkal a seggfejekkel, akik magára vonják az ellenség figyelmét, majd szépen azt hiszi hogy én megváltást adok neki, elindul felém, hogy az én gondosan elfoglalt rejtett pozíciómat is felfedje az ellenség előtt...
Ráadásul, MS mellett, képesek volt az ellenség megsappolni, és egy atg is lazán 20 méterrel mellém tudott kerülni anélkül hogy észrevenné bármelyik drága látos gyalogosunk. De persze azt elvárják hogy lőjem ki a gyalogosokat, a tankokat, a repülőket az ai-t meg gondolom az angol királynőt is. Jah és persze televagyunk rambókkal, akik gyalogsági fedezet nélkül egyedül behatolnak a városba a tankjukkal, és 10 másodperc múlva elbukják azt...
De szerencséje volt a srácnak, hogy utána csak gyalogossal jött ki, mert azt hiszem kicsit leugattam volna a fejét. Nah persze gyalogosi munkáját sem végezte fényesen. De legalább rosszul sappoltak meg.