WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>
Sippie
Én voltam az elsõ aki menekülni kezdett... fú de ciki 😄
Bár milyen fotogén vagyok... hmm... 😄😄😄
0Fritz0
Büszkén jelenthetem, hogy a Hunyadisok az elsõk között foglaltak depot Pudingföldön! 😊
A második honfoglalásra hívó szóra mindenkinek felcsillant a szeme, minek következtében hamar összegyült a csapat és már indultunk is a harcba. Az utazást csak egyszer szakítottuk meg, mert közel tíz perces repülés után néhányunknak már kezdett remegni a keze és ezért leszálltunk pia, cigi és pisiszünetre (Ebben a sorrendben) 😊
A földetérés után azonnal az ellenség torkára vetettük magunkat és különösebb gond nélkül megszereztük a város ránk esõ részét. (A roham közben ki is néztem magamnak egy termékeny kis földet, a háború után ott fogok letelepedni és pudingot termeszteni <#bohoc> ).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
foglaltunk várost angliában 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hm? az mi? a játék az IE-t szereti

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bricsi01
nem böngészöm van hane ADS

Ha igy folytatod hamarosan megkapod a Grill rangot! 😊)

Punker
majd a szabotázsért lefokozták híret keressétek..... <#eplus2>

Csirke4
Super <#eljen> 😊
Huha Axis ujságban ez jelent meg!!!!
Csirke4 Elevated To Captain
After recent success on the front, German Army officials have have noticed Csirke4's command presence among the troops. As a result, he has been promoted to the rank of Captain in the German Army. Csirke4's initiative and prowess in combat are an example for all young officers to follow.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

fu hát nekem jo ahang mindig is jo volt! kérdezd meg Hupiékat ki modja mindig elöre honan jönn a tank😊)))

Oh jee! Kösz, hogy szólsz!!!

Egyébként nálatok jó a hang? Az új patchek - 1.17 óta szar a hang, ha levettem a hardveres gyorsítást nullára a hangnál jó, csak úgy késik a hang 😊

ma este 20h kezd az Elit alakulat sorozat a magyar 1 en!!!!

Gratulálok!!

Wow!! aktiváltam magam! Captain ként!!!!! 😊)) Elsõ mission 6 kills és Hamlet máris Major! 😊

Alig várom, hogy ejtõzzek! 😊

0Fritz0
A Hunyadi hadosztály dicsõn harcba indult és kissebb zökkenõkkel ugyan de célhoz is ért... 😊

Junkersek egymás közt:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
Milyen böngészõt használsz?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bricsi01
nekem nem megy fel a gaméra csak a playnet oldalra megy,akkor mivan?????😞(

Punker
mert?

Pluskast
Hát ja elég sajnálatos.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sikerült megoldaniuk, hogy ne tudjuk kipróbálni a fw190 vadászgépet. <#szomoru1>
Csirke4
Szerintem elõbb azt a körbezárt részt kell kiszabadítani. 😊
Random_
”In the pocket…of Death!”

INTRODUCTION

This intermission event will test each side’s ability to use both mobile spawn and paratrooper features effectively. This will be a two country contest between British and German forces.

The sides are set with a pocket of resistance behind enemy lines, and only troops, trucks, airborne units and transport planes to fight with! Your goal is to eliminate your opponents’ pocket while linking your own to the front lines, thereby defeating the intrusion and claming new territory.

The starting point allows for a 7-CP pocket, along with a substantial front line to defend using modified force strengths and two airfields from which to run your transport planes.

Blue territory is British and Red Territory is German. The yellow circled CPs are the deployed airborne units and their Ju52 transport cache. Note that there are two Blue and two Red airborne deployments.

This event will run from the end of this current map to 3PM Central time on New Year’s Eve (31 Dec 2004). At that time the server will be brought down and re-started in standard mode for the start of Campaign #17.

FORCE STRUCTURE

Each side (German and British) will have the same force structure, consisting of only troops, and trucks at army bases along with a deployment of Ju52s at the two airfields.

Standard Force Structure
Rifle 500
SMG 200
Sapper 50
LMG 50
Grenadier 50
ATR 50
Commander 10

Airborne Force Structure
Paratroopers 300
Ju52 Transport Aircraft 25

SCORING

Capturing towns and eliminating your opponents “pocket” are the primary goals. Keeping your side’s pocket alive is your secondary goal. Each side will be scored as follows:

Each CP turned to, and still in, your ownership at end of map = 1 point (This means any CP that was owned by your enemy at the start and is owned by you at the end of the event)
Each CP within your original pocket remaining in your ownership at the end of the event= 2 points
Each enemy Airfield CP (of the original two) owned by your side at the end of the event = 3 points
Closing your enemy’s pocket completely = 5 points

At the end of the event a report will be generated and scoring tallies announced revealing the winner.

Good luck soldiers, and God’s Speed!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
így kezdünk? ez szép lesz 😊

Random_
Új felállás! 😊

bricsi01
error code aszt irja ki akkor mivan??😞(

agyon ütös gép lesz !!!!!!

van free triál de a régi accauntot kell ujra inditani!!
leg alul lehet a dolgot ujra rakni:reset accaunt here!!!

!S na most tudok jönni, és megyek csiga üzöbe igen!!!!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Elméletileg az érdeklõdõknek ki tudunk osztani pár régi free triálos accountot, úgyhogy most bárki kipróbálhatja a játékot.
Sippie
azjó olyat én is szoktam 😄
Sippie
Megvaaaaaaaaaaaan
Hosszas meló után végre késssz!
Éjjen éjjen 😄
Sippie
Helyes...

Asszem ez a pár perc és játszok, megint kicsit elhamarkodott volt.
én ugyan nem repültem,legfeljebb a depo tetejérõl😊)
Csirke4
Ez csak amolyan figyelemfelkeltõ rész.
Egyébként adok nekik még 2 napot. (jobbik esetben<#eplus2><#hehe>)
Sippie
Ezt ismertem <#vigyor>
Nos alkalmaztam a Csirke féle taktikát és hozzám is vágták a webkártyát meg az ahhoz hasonló dolgokat úgyhogy pár perc, és csatlakozok a frontra jeee 😄
Mellesleg mi az hogy ellentámadásba kezdtek a franciák <#merges2> hogy az a csigazabáló mindenüket nekik <#gun>
Errõl eszembe jutott egy vicc:

Menj be egy könyvtárba és kezdjél el sikoltozni.
Sokan rosszalóan fognak rád nézni.
Azután szállj fel egy utasszállító géppel, és tedd ugyanezt.
Mindenki csatlakozni fog! <#fogmosas>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
Kezdj el üvöltözni a bankban hogy a franciák ellentámadásba kezdtek és neked csatlakoznod kell az ejtõernyõs alakulathoz... meg stb. ilyen és ehhez hasonló dolgokat ûvöltsél teli torokból 10 percig és tuti hogy lesz bankkártyád mert azt hiszik egy mindenre képes terrorista vagy aki ráadásul még valami drogot is szedett mert azt hiszi még tart a háború! 😊
Sippie
Most megyek a bankkártyáért... be lett telefonálva azt mondják készen van... Ha nem lesz kész... <#violent>
ez nem olyan ingyenes kipróbálás ez csak azoknak szól akik voltak már elõfizetõk

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Csirke4
Sippie te meg gyere összedolgozni!
Sippie
<#worship>
Wow Kikko már repül is? 😊
Random_

Antromorph
Hello most olvasom itt a fórumban, hogy van ingyenes kipróbálási lehetõség a játéknak. Azt hiszem akkor találkozunk a harcmezõn.<#wave>

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

0Fritz0
Jaja, tagadok mindent! <#bohoc>

Random_
Fritz kollegával tegnap képeztünk egy újoncot egészen éjszakába nyúlóan és az eredménye egy felrobbantott FB lett amit 3-an oldottunk meg. Kezdetben könnyûnek tûnt mert végtelen volt, de késõbb odaevett a fene egy Shermant és egy sappert meg légvédelem is lett.
Újonc katonánk megfigyelõ volt és lõtt ha a szükség úgy kívánta amiek hatására rangot is lépett.
Frizt logisztikai manager volt Opellel. Késõbb egy PzIV-re cserélve azt és sikeresen likvidálta a Shermanokat.
Jómagam sapper voltam és próbáltam felrobbantani az FB-t.

A képen egy sérül PzIV látható. (ez nem jelenti azt, hogy a fent említett személyek közül bárkinek is köze lenne hozzá ám)

Punker
"Come Back and Play WWII Online Again For FREE!

On Tuesday December 28th we will reactivate accounts which were closed prior to December 21st for full access to the game and forums.

Get FREE game play starting Tuesday!"
http://www.wwiionline.com

Free Trial mától! 😊

0Fritz0
Jó éjt/reggelt! 😊