WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antromorph
Sikerült.<#wave>

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Antromorph
van joyom(egy Microsoft SideWinder2), van rajta gázkar,de nem tudom beállítani, hogy azzal lehessen szabályozni a gázt.

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Hi repülni föleg joyal lehet ,egyes joyok nem ismerik fel a gáz adést optionban bekell állitani!!Joy nélkül nem lehet csinálni sajna!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

!S tegnap nagyon készültem a hadjáratra és ,végre a vendégek is elmentek,erre egy 4 orás áramszünet jött.!<#rinya><#schmoll2>
Remélem ma nem lesz ilyen!!!

Nézd meg a billentyûbeállításoknál! Ha nem tetszik, állítsd át másra.
Antromorph
Hello

Hogy lehet egy repülõgéppel felszállni a játékban?
Én sehogy se tudok valahogy. A motort be tudom indítani, de a gázt már nem tudok neki adni. Melyik billentyûvel lehet, akkor gázt adni a gépnek? köszi ellõre is.

Punker
mi ez az ocsmányság?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Reggelt! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csirke4
Na most elfoglaltuk azt a Catalline vagy milyen várost 😊
Oda doptak le (nagy laggolások után) minket punkerel! 😊
Sippie
Kellemes ünnepeket a 1st Hunyadi Panzer Regimentnek 😊
És a többieknek is 😄
Punker
jó volt nagyon ma a hadjárat

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

up és Boldog Karit 😊

Csirke4
Mostvagyok.
ez mostani állás!!!!kiváncsi vagyok ,hogy alakul.
Germany Controls The Skies
Germany now owns 50% of the airfields in the European Theatre of Operations. With this decided advantage, forward air units are now able to wreak havoc on enemy factories and front line positions

Nagyon jo csak igy tovább,sajna én most még nem tudok menni!!

Random_
Reggel sikeresen védekeztünk majd ellentámadásba lendültünk délen ugye Kikko? 😊

Amikor odaértem MS-bõl nyomultak és mindenfele tankot hallottunk. Lassan eltüntek a tankok majd a gyalogosok az MS megsemmisült. Az imént az FB-t is fölrobbantottuk és most szervezõdik az ellentámadás.

Közben rangot is léptem. Most megyek enni! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

sajna a videot már csak pénzért adják,de ilyen egy gunkamera fokábol mikor betalál egy B17esnek😊)))

!S na ma lesöpörjük öket oké!!!!

az igen!!! Ez a mobil sapwn nagyon jo opelböl, eröben elöbujok erre egy sherman 3 bokorral aréb keresgél😊)))persze az ellenkezö irányban!

Csirke4
Most hogy téli szünet van majdnem mindig 😊
Aztán suli napi 10 perc játék utána suli aztán napi 10 perc game utána... 😞(((((
nemondod hogy mindig fent vagy????<#vigyor2>

Csirke4
Fritz legközelebb utánad megyek vagy beülök faroklövésznek 😊
Írd be a 95-ösre hogy mész és mivel az nekem mindig be van kapcsolva így pár másodperc alatt válaszolok. 😊
Ha nem akkor nem játszok vagy nem vagyok gépnél 😊
fehér Junkersre lehet löni?😊)))))

0Fritz0
Biza, a légi szállítású hadosztály még nem is volt bevetve egyetlen célpont ellen ilyen nagy tömegben.
Északon egyre nagyobb területet vágunk ki magunknak. Boldog Karácsonyt, szövik! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Hú srácok kár, hogy nem játszotok!
Az elõbb 5 géppel indultunk támadni. Sorra alázzuk az angolokat foglaljuk a városokat.

CarajoEsp
Rohadt élet!!!!
Ejtõernyõsök. Nem usszátok meg nélkülem az újévben az biztos😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Csirke4
Jóreggelt.
Tegnap az OPF-ben egy csomó karácsonyfát találtunk 😊
Random_
Hú ma olyat támadtunk a levegõbõl.
Mikor 22 ejtõernyõs várakozott a reptéren majd pontos megbeszélés alapján ugrottunk! Állati volt!

Indulok is vissza támadni!

!S LTVitézem mi van veled ,tudom sok tanulás meg egyebek, várunk majd vissza és csodálkozol majd milyen über játék lett ,ill lesz ez a ww2 online😊)

szia Lacus! énis kaptam,valami egyhónapos ingyen vip tagság...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

És mi ez a két csillag a nevem mellet???????
Itt is elö léptettek????<#crazya>

Nyugi kivárunk !!!!

CarajoEsp
Köszönöm és Jézusom. Amint vége az ünnepnek valahogy meg kéne oldanom a fizetést ,mert kicsi szívem szinte kipattan ,hogvy végre játszhassak veletek.😄

Csirke4
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!
Random_
Most szabadultam a családtól!
Boldog karácsonyt mindenkinek!

!S Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

0Fritz0
Hali srácok!
Vagyis, fegyverbe katonák és irány a harcmezõ! <#hehe>

haliho! nov 14 én Caracara néven<#wave>
kezetfoghatunk énis most töröm a fejemet h újra gép elé tudok kerülni és hiányzik a játék 😊
viszont én asszem már tényleg megcsináltatom a kártyát

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

CarajoEsp
Huhh gyerekek ez idegesítõ!!! Ilyen sok új dolog van?? Vajh mióta is nem játszottam. Mano ha valamikor a két ünnep között elküldöm a pénzt az megfelel?? Mert már nagyon mennék zúzni😄DDD
Hihetetlen elhinni ,hogy milyen rég nem voltam. Valaki meg tudná nézni mikor is??
És be tudná írni?
Csak azért ,hogy a fejemhez tudjak kapni😄

CarajoEsp
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT kívánok<#wave>
Punker

Sziasztok bajtársak! boldog karácsonyt és békés boldog új évet! 😊

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Hát Hupi sikerült megint bele találni nekem a karácsony rohangálás mert Szeged, Makó és Pesten is ünneplünk. 😊

Jövõre már sokkal jobban rá fogok érni.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker
megpróbálok ott lenni, ez jól hangzik 😊

Feltételezem Karácsony utólsó napján, este már mindenki ráér. Nem árt egy kis öldöklés a nagy békességben, még a végén a franciák megszokják a jót. A sok csokicsiga amit egymásnak osztogatunk szenteste a frontvonalban csak az elterelõ hadmûvelet része. <#hehe>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Nagyon tetszik ez a tüzz erö!!!

Ez offline betabol valo kép

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/