19663
-
#14177 áhh Garand 1-es ugye jól mondom??:DDD -
#14176 Én meg úgy vagyok, ha már viszek valamit akkor az már tegye is a dolgát. Tehát: kar98 - ha közelharc esetén összeszaladok vkivel akkor csak egy gyors lövés, be se kell célozni és kész. ha így nem találod el akkor akár smg-d akár kar-od van ígyis úgyis véged. mindig az első lövés számít. a másik meg az, sose lehet tudni, de sztem az esetek 75%-ában inkább közép-távoli harcokat vívunk, még a városokban is, ott pedig egy biztos fejlövés megteszi, nem kell sorozattűz. de egy depofoglalásnál, vagy tömegharcokban igenis jó ha van egy pár smg. nah elég a dumából, én a kar98-ra szavazok! ;)) -
#14175 Oda nem megyek mert kicsi az FPS. :D
Ha mégis akkor is puska. Egy jó lövés többet ér mint 10 sorozatos ami kb. pontos. -
#14174 SMG-vel házban, puskások ellen szinte legyőzhetetlen vagy ha folyamatosan futsz és csak akkor állsz meg lőni, miután az ellenfél már lőtt és éppen újratölt. Ilyenkor oltári mák kell hozzá, hogy eltaláljanak. -
Hupi #14173 Az SMG a közelharc fegyvere, utcai- és épületharcokban nincs jobb nála. -
#14172 A Kar98 a legjobb fegyver. :)
Bár a helyzettől függ ha várost kell támadni akkor lmg és szépen kempelek egy depót smg-t soha nem használok mert kevés az fps városban és amúgy is béna vagyok hozzá. Vagy lőjjön pontosan egy fegyver vagy jó gyorsan a kettő között van az smg se nem gyors se nem pontos. :D -
#14171 Bertrix mellett összfegyvernemi buli volt, egész addig, amíg egy opellel árkot nem fogtunk. :) Végre megszabadultam a Kar98-tól, hogy aztán félórás játék után visszatérjek hozzá, belátva, hogy az ATR-hez, LMG-hez kevés vagyok, az SMG meg ekkora távolságokban nem sokat ér. :} -
#14170 jó, nekem 2.8-as :D -
#14169 1.6-os 512mb rammal. -
#14168 milyen géped van? -
#14167 aha
akkor nemcsak nekem xar:) -
#14166 Most nem játszok, de csak nagy forgalom esetén riccen meg egy kicsit, de akkor nagyon (ezt jólmegaszontam) -
#14165 Mégcsak nem is szaggat? -
#14164 azok, amúgy meglett volna a harmadik is, csak egy spit közbeszólt, mákom volt h arra meg rárontott két bf109, és eltudtam menekülni:)) -
#14163 még mindíg teccik a loigód, és nem baj, ha lelövöd a blenheimeket, ők csúnyák mert bombáznak:) -
#14162 nemlaggol -
#14161 De nagy dolog!
Neked nem laggol? -
#14160 Egyszerűen nem állhattam meg, hogy ne rakjam be ide, de nyugi tom h nem nagy dolog, de azért jól esett...:D -
#14159 grat -
#14158 Első sikeres repcsi küldim
-
#14157 Most nekem is jó... -
Ronny #14156 most próbáljátok -
#14155 nekem sem... -
#14154 Nekem nem igazán... -
Ronny #14153 mar megy -
pedrohsi #14152 A szerverleállás előre nem tervezett volt, most dolgoznak rajta. -
#14151 énis vissza szoktam vinni bár ezt punker nem hiszi el :( -
#14150 miután megpróbáltam kivasalni 1 gyalogost visszavittem éppen szal...:)) -
#14149 Azt tudom, "ez" a Char-t jelenti, a Renault mellettem volt, nyugi ismerem a tankokat -
#14148 És hogy én vagyok a szabotőr kém...
Elpazarolja előlem a drága opeleket :) -
#14147 lehet patch jön :) -
#14146 most mér DOWN-olták a szervereket ? -
Shad01 #14145 Elesett Bertrix!!!! -
#14144 :D:D:D hát szerintem is :D -
lachun #14143 Na mennem kell meloba sok jo killeket kivánok, és rakjatok fel ilyen supi képeket!!!! -
lachun #14142 Látom délen jól nyomultatok a folyófelé:DDDD -
lachun #14141 !S jonapot remélem jol küzdtettek tegnap ,valszeg,hogy holnap már leszek!!! -
Shad01 #14140 Szerintem ez egy Char. -
#14139 Köszönöm a válaszokat.
Egyébként védő misszió volt, csak leszállt az est, és kb. negyed órát rohangáltam fel-alá a gyalogok között a PzII-vel a városban, de nem jött semmi. Úgyhogy úgy döntöttem, dobbantok. Ezek szerint nem kellett volna. :) -
#14138 Gyalogosnál, opelnél és az sdkfz-nél (a felderítőnél nem) elég 10 percig életben maradnod és kapsz pontot (Mission Succes).
A többi járművel, ágyúval, hajóval és repülővel (Itt is van kivétel, a bombázóknál elég eldobni a csomagot a szükséges idő letelte után és yo vagy)a tíz percen felül még legalább 1 kill-t el kell érned, hogy sikeres legyen a küldetés.