19663
-
#14217 Persze, ma is kidobtam vagy kettőt, csak úgy zengett a környék... -
#14216 tört szerverek vannak? -
#14215 Jó le ne szedjétek a fejem, csak pl én jó 5letnek tartanám, hogy jelöltök mondjuk egy altisztet, aki általában ráér és összeszedi a szétszórt embereket és akkor egy kis fb robbantás meg ilyenek, szóval ilyen kisebb rajtaütések. -
#14214 Persze akik benn vannak mehetnek együtt csatázni és kész! -
#14213 ember mi dolgozunk stb. vasárnaponként van hadjárat ott 10 ember min szokott lenni. -
Hupi #14212 Vasárnap 3 órától van a legnagyobb összejövetel általában. -
#14211 hát ez már tényleg régen volt utsó fríí aminél volt ilyen az kb tavaly nyár eleje??? -
#14210 Mikor lesz már rendes hadjárat? utálom h senki sincs aki összeszedne és együtt egy normálisat játszhatnánk... -
lachun #14209 -
SZU #14208 Na jó, OFF vége
OFF OFF OFF! -
SZU #14207 Legnehezebb fokozaton 1-2 találat és kampó+a medic csak 1x tud feltámasztani pályánként.
Persze az összes haverom kb. 10x annyi skulót bír ki, bárhányszor esnek össze, feltámassza a medic, sőőt! Maguktól is felgyógyulnak, ha nem ér oda a doki x idő múlva.
Akkor kaptam ideggörcsöt, amikor a partraszálló hajóval megyünk a legvégén. Beültetnek egy .50-es hez, 15-20cm-es ringásai vannak a hajónak (a monitoron persze, nem a karakter mércéjével), lőnek 10 helyről géppuskával, és újra is élednek. Nekem csak annyi a dolgom, hogy lőjem őket, nehogy megöljenek. Kb. 30 tetves métert kell csak kibírni. Nos ez tartott nekem 2 napig... ügye 1-2 találattal megölnek, nem gyógyít a medic, mert nincs kedve, kicsit nehéz célozni a ringó ladikban, ők meg jól lőnek.
Amikor már kb. 10x halok meg ugyanott, és a haverok meg minden egyes alkalommal oda-odakiáltanak, "Be carefull, Tom!"... Hát ez.... -
#14206 Ilyeneken én is felidegeltem magam azután le is szedtem a gépemről mert nagyon kiábrándított.
-
SZU #14205 Szerintem a MOHAA anno nagyon jó volt, a CoD is über, de azér elég idegesítőek tudtak lenni a szkriptelt részei. De a PA-t már kb. 1 hónapja kivégeztem, de csak azért, hogy letörölhessem. Nem szeretek félbehagyni játékot, ha már beleöltem 2-3 napot.
Undorító az AI a PA-ban. Amikor én összecsuklok egy találattól és mondjuk 4-5 társam áll mellettem, tuti, hogy:
-egy gránát ekkor repül pont a sebesült karimra...
-ekkor indul egy nagy Banzai és a haverok mellett elszaladva csak engem szúrnak le, de engem nagyon
-ekkor indul egy egy szingli Banzai, és tök röhejes módon, 4-5 társam nem tud lelőni EGY darab sógunt, aki nyíl egyenesen (a tökig érő fűben persze) a manusomhoz rohan, van ideje átváltani pisztolyra, s főbelőni.
Nagyon sz*r. Azért vannak a haverok, hogy idegesítsenek. Halhatatlanok, de legalább ha elbújok egy tank elől, odaállnak a fedezékem mellé, hogy ügye a tank rájuk lőve engem is sebezzen...
Akkor inkább a CoD, MOHAA, DoD, Mario... -
#14204 Hasonlítgatom mer mennyi is van MOHAA és CoD között???
Na az a technikailag nagyon sok és semmi nagy változás ugyanaz a motor, szal megérdemli a hasonlítgatást. -
Gabe18 #14203 Hm...,akkor most ingyenes egy ideig?Most kéne kipróbálnom. -
#14202 sz@r mert ez nem akció játék.... -
lachun #14201 Ez meg durva mijaz hogy nincs doboz kép:(
Na deilyent:DD -
lachun #14200 Hardwired az nagyon jo gameoldal THX
GO -
SZU #14199 Egy kis link, hogy jobban menjen a hadjárat, katonák! -
#14198 Sippi gondolod pozitívan hogy áramkimaradás lesz a szövi gyárakban és akkor árvíz lesz mert kiönt a Temze :D -
#14197 Hát vagy nem :/ fejlesztéssel nagyon elhúztak, megint nem lesz H-nk időben. ( de tudom már megint a negatív kisugárzásom :D:D:D )
Amúgy most valami cock van az OTPvel, nem tudta lehúzni az összeget a WWII. -
lachun #14196 igen sajna mindig euzt csinálják mikor 3 ,4 campányt elvesztenek elkezdik a gyárainkat szétverni!!! De majd adunk nekik:)) -
#14195 Poén lenne csomagot tenni a kapitányra. :D
Csak feljutni nehéz. -
Shad01 #14194 Eddig elég rosszul állunk a hadjárattal. A franciák az egyik kezdeti céljukat Bertrix elfoglalását megvalósították. Mikor tegnap délutál beléptem játszani, már újra német kézen volt, de a repteret folyamatosan 5-10 repülő támadta. Csak a réptér 5 km-es körzetében volt esélyük a német gépeknek a túlélésre és a megrongált szövetséges gépek üldözése felért az öngyilkossággal. Ráadásul avalami szerverleállási probléma miatt menet közben visszaadták Bertrixet a franciáknak, én meg csak néztem, miért nem lövi a reptér légvédelme az engem üldöző gépeket. Otaláltam magam egy ellenséges reptér felett ellenséges gépekkel körülvéve.
A gyárainkat folyamatosan bombázzák. 4 db7-est lőttem le a hátországban. Viszont egyet sikerült még a bombák ledobása előtt elkapnom.
-
Shad01 #14193 Ha már olyan közel vagy a hajóhoz, hogy meg tudnád sappolni, inkább lődd le az embereket a fedélzeten. Egyszerűbb és gyorsabb. -
lachun #14192 !S na szépnapot mindenkinek,látom beindult az élet és a fórum:DDDD -
#14191 Én 20 percé nem szoktam felmenni játszani. -
#14190 én ha tudom hogy csak 20 percem van akkor felmegyek CoD HQ-ra mészárolni -
#14189 Igazából mind tucat lövöldözős. A MOHPA is grafikailag nyújt újat mert az kell a népnek a látszat.
Én inkább tolom a WWIIO-val bár nem olyan szép, de sokkal élvezetesebb. Játszottam multiban a CoD-ot, Wolf-ot, MOHAA-t és a DoD-ot, de mind egyforma alig különböznek. -
#14188 azért ne hasonlítsd össze a CoD-ot MOH:PA-val van köztük mmin 1,5 év, az technikailag nagyon sok. -
#14187 ahoz képest, hogy felkapták, évjátéka stb stb.... Én is vártam mint állat, de nagyot csalódtam benne. Ami most tényleg olyan lesz mint aminek beharangozták az a Brtohers in Arm lesz, meg persze MOHPA. -
#14186 Ma este megpróbáltam megsappolni egy francos Fairmille-t, aki gyönyörűen beállt a dokkunkba. :) Elsőre úgy feljutottam, hogy a gyökere észre sem vett, csak amikor már lesétáltam, a gond az volt, hogy Riflemanként voltam ott. :) Másodszorra már vittem a dinamót, de már résen volt. :| -
#14185 Lehet, de ha belegondolsz minden fegyver jó a maga kasztján, csak tudni kell őket használni. én a thomsonra éresztem rá a leghamarabb, annál is maradtam. persze németeknél a jó öreg mp44 a nyerő! -
#14184 Jó, sztem itt álljunk meg én 3x egy héten át folyamatosan coddal játszottam multipartyn és nem azért mert olyan szar, annak is megvan a varázsa, mint ennek! ;)) -
#14183 A közelharcban azt utállom hogy belelövök 5-öt utána belémlő a szar puskájával és csak utána esik össze :( És én is meghalok :(
-
#14182 Hát én kiszedtem a mezőn a fa tövéből a mukit smg-vel... :)
A CoD ban meg garand kell. Azzal lehet jól fejeseket osztogatni :D -
#14181 áhh isten ments!!! a COD az 1 nagy szar, csak sztárolták.
BoB-re gondoltam;) -
#14180 nemnem, oda traktor kell, vagy csirke, majd ő felszánt mindent. igaz csirke? -
#14179 ha codra gondolsz: áh majdnem...codban inkább thomson, de az teljesen más kaliberű gém, ott ez az elv nem érvényesül, de a 3. kedvenc fegyverem a garand! ;) -
#14178 Ezt én úgy oldottam meg, hogy puskával nem bocsátkozom közelharcba, SMG-ssel pedig nem megyek ki a mezőre szántani.