19663
  • 0Fritz0
    Persze, ma is kidobtam vagy kettőt, csak úgy zengett a környék...
  • Rafaelo2
    tört szerverek vannak?
  • bazza
    Jó le ne szedjétek a fejem, csak pl én jó 5letnek tartanám, hogy jelöltök mondjuk egy altisztet, aki általában ráér és összeszedi a szétszórt embereket és akkor egy kis fb robbantás meg ilyenek, szóval ilyen kisebb rajtaütések.
  • Random_
    Persze akik benn vannak mehetnek együtt csatázni és kész!
  • Punkerwork
    ember mi dolgozunk stb. vasárnaponként van hadjárat ott 10 ember min szokott lenni.
  • Hupi
    Vasárnap 3 órától van a legnagyobb összejövetel általában.
  • Kit--Kat
    hát ez már tényleg régen volt utsó fríí aminél volt ilyen az kb tavaly nyár eleje???
  • bazza
    Mikor lesz már rendes hadjárat? utálom h senki sincs aki összeszedne és együtt egy normálisat játszhatnánk...
  • lachun
  • SZU
    Na jó, OFF vége

OFF OFF OFF!
  • SZU
    Legnehezebb fokozaton 1-2 találat és kampó+a medic csak 1x tud feltámasztani pályánként.

Persze az összes haverom kb. 10x annyi skulót bír ki, bárhányszor esnek össze, feltámassza a medic, sőőt! Maguktól is felgyógyulnak, ha nem ér oda a doki x idő múlva.

Akkor kaptam ideggörcsöt, amikor a partraszálló hajóval megyünk a legvégén. Beültetnek egy .50-es hez, 15-20cm-es ringásai vannak a hajónak (a monitoron persze, nem a karakter mércéjével), lőnek 10 helyről géppuskával, és újra is élednek. Nekem csak annyi a dolgom, hogy lőjem őket, nehogy megöljenek. Kb. 30 tetves métert kell csak kibírni. Nos ez tartott nekem 2 napig... ügye 1-2 találattal megölnek, nem gyógyít a medic, mert nincs kedve, kicsit nehéz célozni a ringó ladikban, ők meg jól lőnek.

Amikor már kb. 10x halok meg ugyanott, és a haverok meg minden egyes alkalommal oda-odakiáltanak, "Be carefull, Tom!"... Hát ez....
  • Random work
    Ilyeneken én is felidegeltem magam azután le is szedtem a gépemről mert nagyon kiábrándított.
  • SZU
    Szerintem a MOHAA anno nagyon jó volt, a CoD is über, de azér elég idegesítőek tudtak lenni a szkriptelt részei. De a PA-t már kb. 1 hónapja kivégeztem, de csak azért, hogy letörölhessem. Nem szeretek félbehagyni játékot, ha már beleöltem 2-3 napot.

Undorító az AI a PA-ban. Amikor én összecsuklok egy találattól és mondjuk 4-5 társam áll mellettem, tuti, hogy:
    -egy gránát ekkor repül pont a sebesült karimra...
    -ekkor indul egy nagy Banzai és a haverok mellett elszaladva csak engem szúrnak le, de engem nagyon
    -ekkor indul egy egy szingli Banzai, és tök röhejes módon, 4-5 társam nem tud lelőni EGY darab sógunt, aki nyíl egyenesen (a tökig érő fűben persze) a manusomhoz rohan, van ideje átváltani pisztolyra, s főbelőni.

Nagyon sz*r. Azért vannak a haverok, hogy idegesítsenek. Halhatatlanok, de legalább ha elbújok egy tank elől, odaállnak a fedezékem mellé, hogy ügye a tank rájuk lőve engem is sebezzen...

Akkor inkább a CoD, MOHAA, DoD, Mario...
  • Kit--Kat
    Hasonlítgatom mer mennyi is van MOHAA és CoD között???
    Na az a technikailag nagyon sok és semmi nagy változás ugyanaz a motor, szal megérdemli a hasonlítgatást.
  • Gabe18
    Hm...,akkor most ingyenes egy ideig?Most kéne kipróbálnom.
  • Punkerwork
    sz@r mert ez nem akció játék....
  • lachun
    Ez meg durva mijaz hogy nincs doboz kép:(
    Na deilyent:DD
  • lachun
    Hardwired az nagyon jo gameoldal THX
    GO
  • SZU
    Egy kis link, hogy jobban menjen a hadjárat, katonák!
  • Csirke4
    Sippi gondolod pozitívan hogy áramkimaradás lesz a szövi gyárakban és akkor árvíz lesz mert kiönt a Temze :D
  • Sippie
    Hát vagy nem :/ fejlesztéssel nagyon elhúztak, megint nem lesz H-nk időben. ( de tudom már megint a negatív kisugárzásom :D:D:D )
    Amúgy most valami cock van az OTPvel, nem tudta lehúzni az összeget a WWII.
  • lachun
    igen sajna mindig euzt csinálják mikor 3 ,4 campányt elvesztenek elkezdik a gyárainkat szétverni!!! De majd adunk nekik:))
  • Random work
    Poén lenne csomagot tenni a kapitányra. :D
    Csak feljutni nehéz.
  • Shad01
    Eddig elég rosszul állunk a hadjárattal. A franciák az egyik kezdeti céljukat Bertrix elfoglalását megvalósították. Mikor tegnap délutál beléptem játszani, már újra német kézen volt, de a repteret folyamatosan 5-10 repülő támadta. Csak a réptér 5 km-es körzetében volt esélyük a német gépeknek a túlélésre és a megrongált szövetséges gépek üldözése felért az öngyilkossággal. Ráadásul avalami szerverleállási probléma miatt menet közben visszaadták Bertrixet a franciáknak, én meg csak néztem, miért nem lövi a reptér légvédelme az engem üldöző gépeket. Otaláltam magam egy ellenséges reptér felett ellenséges gépekkel körülvéve.
    A gyárainkat folyamatosan bombázzák. 4 db7-est lőttem le a hátországban. Viszont egyet sikerült még a bombák ledobása előtt elkapnom.
  • Shad01
    Ha már olyan közel vagy a hajóhoz, hogy meg tudnád sappolni, inkább lődd le az embereket a fedélzeten. Egyszerűbb és gyorsabb.
  • lachun
    !S na szépnapot mindenkinek,látom beindult az élet és a fórum:DDDD
  • Random work
    Én 20 percé nem szoktam felmenni játszani.
  • Punker
    én ha tudom hogy csak 20 percem van akkor felmegyek CoD HQ-ra mészárolni
  • Random work
    Igazából mind tucat lövöldözős. A MOHPA is grafikailag nyújt újat mert az kell a népnek a látszat.

Én inkább tolom a WWIIO-val bár nem olyan szép, de sokkal élvezetesebb. Játszottam multiban a CoD-ot, Wolf-ot, MOHAA-t és a DoD-ot, de mind egyforma alig különböznek.
  • Punker
    azért ne hasonlítsd össze a CoD-ot MOH:PA-val van köztük mmin 1,5 év, az technikailag nagyon sok.
  • Kit--Kat
    ahoz képest, hogy felkapták, évjátéka stb stb.... Én is vártam mint állat, de nagyot csalódtam benne. Ami most tényleg olyan lesz mint aminek beharangozták az a Brtohers in Arm lesz, meg persze MOHPA.
  • PrasCo
    Ma este megpróbáltam megsappolni egy francos Fairmille-t, aki gyönyörűen beállt a dokkunkba. :) Elsőre úgy feljutottam, hogy a gyökere észre sem vett, csak amikor már lesétáltam, a gond az volt, hogy Riflemanként voltam ott. :) Másodszorra már vittem a dinamót, de már résen volt. :|
  • bazza
    Lehet, de ha belegondolsz minden fegyver jó a maga kasztján, csak tudni kell őket használni. én a thomsonra éresztem rá a leghamarabb, annál is maradtam. persze németeknél a jó öreg mp44 a nyerő!
  • bazza
    Jó, sztem itt álljunk meg én 3x egy héten át folyamatosan coddal játszottam multipartyn és nem azért mert olyan szar, annak is megvan a varázsa, mint ennek! ;))
  • Csirke4
    A közelharcban azt utállom hogy belelövök 5-öt utána belémlő a szar puskájával és csak utána esik össze :( És én is meghalok :(
  • Csirke4
    Hát én kiszedtem a mezőn a fa tövéből a mukit smg-vel... :)
    A CoD ban meg garand kell. Azzal lehet jól fejeseket osztogatni :D
  • Kit--Kat
    áhh isten ments!!! a COD az 1 nagy szar, csak sztárolták.
    BoB-re gondoltam;)
  • bazza
    nemnem, oda traktor kell, vagy csirke, majd ő felszánt mindent. igaz csirke?
  • bazza
    ha codra gondolsz: áh majdnem...codban inkább thomson, de az teljesen más kaliberű gém, ott ez az elv nem érvényesül, de a 3. kedvenc fegyverem a garand! ;)
  • 0Fritz0
    Ezt én úgy oldottam meg, hogy puskával nem bocsátkozom közelharcba, SMG-ssel pedig nem megyek ki a mezőre szántani.