WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ha csak össze tudom rakni nekem már az is egy jó pont 😄😄😄😄
Hát én Zimmeritet nem kaptam hozzá :/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Kispawnoláskor nem láttad véletlen a roncsot meg hogy mitõl robban fel??? Vagy a földön volt a roncs?
Lehet valahol állítani a játékbnan hogy milyen érzékeny a joy?
Mert ami most van azzal 5-bõl egyszer sikerül fölszállni mert enyhén érzékeny. Pl mikor már épp repültem akkor fordulni akartam rántottam a joyon 2centit és 180-fokosat fordultam egy tizedmásodper alatt 😊
Elsõre nem kell ezt megirányozni.
Azért jobb jármûvet összepakolni mert az más kategória mint egy repcsi. Én hajóval kezdtem majd repcsi végül tank.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A festéknél az a 2 szín megfelelõ plusz kell a ragasztó, a figurának fekere, fehér és testszín.
Plusz a lánctalphoz és a szerszámokhoz meg a koszoláshoz rozsda, fém szín.
Nem olyan gáz azért nem kell elkeseredni valamint ezeket utólak is fel lehet szerelni én a PZIV-et 2 alkalommal alakítottam át. 😄
A lánctalp egy gumi szalag amin nehéz imitálni a megrogyást, de erre az is jó megoldás ha odarögzíted a lánctalpat a görgõkhöz akkor viszont nem lehet guringázni. 😄
Szvsz a szemenként lánctalp elengedhetetlen ha nincs a készletben akkor venni kell mert sokkat dob a hatáson.
Kell éles szike, csiszolópapír. A zimmerit szerintem része a csomagnak ahogy én emlékszek. Érdemes figyelni a szellõzésre és nem zárt helyen ragassz meg zimmeritezz mert én a zimmerit miatt lettem rosszul.
A festésnél fontos, hogy ne vastagon vidd fel mert elveszhetnek a részletek. A jármûvet ezután nem árt koptatni magyarul koszt rávinni és fémes kopásokat vagy rozsdásodást imitálni. Akár lehet roncsolni is pl sárhányót meghajlítani melegen vagy lehagyni bizonyos alkatrészeket ahogy a valóságban is elvesztek.
Van kiegészítõ amivel a belsõt is meg lehet csinálni az azért jó mert nyitva lehet hagyni a nyílásokat és ott benézve láthatod a belsõ gépészetet.
És olyan zimmerit pasztát lehet venni maketboltban? ez a neve?
Hát három szinem van hozzá, barna zöld meg sárgás asszem. Ami elvileg a 3 alap álcázó szín. Aztán rájöttem hogy kellett volna valami feketés vagy nem tudom milyen, mert ugye figura is van hozzá, és azt is ki kell festeni.
Azért ezzel az 'olcsó' jármûvel azért még sem kezdenék... vannak 3000 csodás repcsik, amiket ha elcseszek mégsem egy anyagi csõd 😄
Amúgy most már annyira profi vagyok repülõvel hogy 1000 méteren fel robbantam a semmitõl... Nem kezdek ideges lenni ááá 😄
Nekem 1:35 Tamya Kingtiger van, de nem valami szép. Valamiért nem jött össze elötte csináltam egy Tiger1-et meg egy PZIV-et az sokkal jobb lett.
A zimmerit azért volt, hogy a mágneses aknák ne tapadjanak meg a tank felületén a háború vége felé eléggé elszaporodott. Az egy paszta a makettben amit fölkentem a felületre és laposfejû csavarhúzóval sorba megcsináltam a recéket.
Ha full kezdõ vagy javaslom kissebb jármûvek összerakását. Bár a Kingtiger se olyan nehéz ha csak a csomagból dolgozol.
Ha igazán részletes és élethû makettet akarsz akkor nézz utánna kiegészítõknek pl. szemenkénti lánctalp (a makett gumit tartalmaz ami elég gagyi) új szerszámok dobozok fémbõl, ágyúcsõ, szebb zimmerit.
A festéssel nem kell nagyon bajlódni ha van festékpisztoly az hasznos, de síma ecset is elég hiszen anno is ecsettel festettek gyakran a harctéren.
Amikor megveszed a makettet szépen ki kell bontanod és át kell nézni milyen festéket igényel az mind meg kell venni. Van olaj meg akryl amelyik tetszik.
Ha kell még infó folytatom.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy még nem dolgozom rajta, mert kezdésnek nem hiszem hogy ilyen nehézzel kéne kezdeni, úgyhogy elõtte össze rakok pár repcsit, aztán jöhet az 😊
Tiéd milyen modell, mekkora méretarány?
És te talán el tudod mondani mi az a zimmerit 😄
Én azt a makettet már összeállítottam ott figyel a szobámba. 😄
Amúgy nem érdekelnek ilyen gamék. Anno a blitzkrieg-et is csak próbálgattam.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szegény Punker <#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
<#vigyor3>#vigyor3>
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Beülök a messzerbe, keresek egy rombolót, megsorozom egyszer hazahúzok, és máris kaptam vagy2%-ot... ezt eljátszom 50x és máris szintet léptem 😄 de még mindig csak PFC leszek 😊
Bombázóknál jobban honorálja a földi célokat, de a bombázókat csak tizedesi rang után lehet vezetni.
Kezdõknek a legjobb megoldás, ha beülnek hátsó lövésznek, vagy bombázótisztnek.
Leírtam a Hunyadi fórumon a Hunyadi topicban hogy miért.
Punker már bontja is a pezsgõt 😊
Mindenképp kell hozzá kill?
Mert olyan volt hogy succes lett a missionom és rtb.
De akkor sem történt semmi 😞(((((((((
De rangot akkor sem lép és még mindig ugyanolyan mintha most kezdtem volna 😞
Pedig volt sapper,atg,atr,bofors killem.
:,(
<#sir>#sir><#sir>#sir>