WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már itt is! :)))

0Fritz0
Látod, a kapcsolatok... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bazzeg... én meg hetekig repdesek a 110-essel, összeszedek 4-5 légi harc kill-es rtb-t és leszek PFC 1 hónap után! :)

!S sajna ma sem játszok ,vendégek vanak ,elö szülinapi tivornya van!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Az ellenséget sajna nemtom hol van :(
És a láthatatlanságot kifelejtetted. :)
Amúgy szerintem ezek azért vannak mert szar a netem :(
Próbáld ki sippi hogy kihúzod a netes kábelt a gépedbõl játék közben egy olyan 2 percre. És csak akkor dugd vissza ha majd kiírja hogy chat error reconecting, szerintem a netszakadás miatt voltam láthatatlan. A külsõ nézet meg azóta van mióta Metzben elromlott a cset.

A German training a jobb fölsõ sarokban van és az airfielden lehet választani gyalogost. A svéd gyerek meg csinált nekem egy defence missiont bent voltam 10 percig és utána mikor kispawnoltam Corpoal lettem :) (és így természetesen választható többfajta gyalogos is az LWban.)
Sippie
Amúgy azt vettem észre :D:D:D
Külsõ nézet... egybõl vágja a fogalmakat... tudja hol az ellenség... hm hm... Punkernak igaza volt :D:D:D
0Fritz0
Hogyan, hogyan?! Hát a tápos csirke ott csítel ahol tud! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sippie
jó köszi ezt mi is vágtuk :D
de hogy riflemannal hogy fejlõdött azt nem.
0Fritz0
Sztem a térkép bal felsõ sarkában leledzõ yol eldugott szigetre gondol möszijõ csirke.
(Há' vagy nem).

Sippie
Úgy hogy van az asztal, és mellette a gép, és az asztal sarka és a gép teteje közt van vagy 30 centi... azt gépre szoktam rakni a Joy-t és amikor visszajöttem ivás után, felkaptam a joyt és nekivágtam az asztalnak, ami benyomta a kettes gombot :D ez már nem az elsõ eset amúgy :DDDD
Sippie
ezt énse vágom...
ezt fejtsd ki

Csirke4
Igen.
1 hely kivételével.
Ez pedig a German training.
Punkerwork
azt hogy? rifleman az az army-nál választhaító, tehát nem kaphat pontot a luftwaffe-nél

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csirke4
Ja és riflemannal léptem rangot a Luftwaffénál. <#wink>
Csirke4
Én meg túl alacsonyan dobtam a bombát és már aszittem hogy meghaltam mikor látom hogy még van egy kevés életem és így nagynehezen sikerüölt hazamenni :)
Succes+tíz perc+rtb+1laffy kill=
16%
Kit--Kat
rohatt SS

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hogyan lehet nekivágni a bombakioldó gombot az asztalnak?<#kerdes>
Punkerwork
<#eplus2>

Sippie
Hát tököm... ez nem igaz... :D
Áltam a leszállópályán stukával... és ahogy felkaptam a joystickot a bombakioldó gombot véletlen nekivágtam az asztalnak. hát el lehet képzelni mi történt :D:D:D:D
Ha minden igaz ma kijön a memóriahiba javítása.
Sippie
Megtapasztaltam mi a baja Cimbinek a leszállással :/ nevetséges... persze lelõttem egy D.520-at és megsebeztem egy másikat, erre egybõl belesüllyedek a földbe...
Sippie
Köszönöm már átültem hála Hupinak :)
Az emelkedését viszont nem sírom vissza, a kilátást igen, a manõverezhetõséget nem, a tûzerõt tényleg :D
Bár az egyik DB-7 még az is kevés volt... az összes 20 milis és kis kaliber... gyakorlatilag semmit nem ért :D
Gratulálok! Nemsokára átülhetsz a bf109E-be, és majd visszasírod a 110-es tûzerejét.<#vigyor0>
rég játszottál!ez már az új peccs:))D<#beka3>
Punkerwork
mennyit fizettél a patkányoknak hogy megkapd a 42-õt? :) nekem csak 38 van :(

persze hogy láttad már Punker.
ez én vagyok:))DDD<#mf1>
Punkerwork
igen itt SG-n :)

Random work
Persze itt! :D

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
mintha most láttam volna ezt valahol :)

Random work

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
köszi :D
Ohh suli biztos meg van még, nem szeretek bejárni :D:D
Punkerwork
ezt most csináltad? meló? suli?

Punkerwork
<#eljen><#worship><#taps>

Sippie
El sem hiszem hogy megkaptam :D fõleg mivel a Bofors tüzelt tovább, a DB-7 meg repült tovább :D
!S na haza értem, sok dolgom van de azért ma remélem be nézek!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punkerwork
90% hogy megyek én is.

Random work
Kaptam pulyka pézt tuti az Angol túra részemrõl! :D

Csirke4
Vagy a Terror háza. :)
Sippie
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Olyan lehet mint a Kocka címû filmben :)

Sippie
gyilkos ház?? Az valami új szövi csodafegyver? :D
Sippie
Jah :D jó tömör lehetett :D
nyugi sippi a gyilkos ház 6szor ölt meg tegnap:(
:) Nekimentél egy tömörebb felhõnek :)

Sippie
Áhh... ja hogy így hívják :)
Lehet beszerzek egy ilyet akkor :)
Punker
tudod Kübelwagen a kis terepjáró:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Sippie
Õõõõ... Gezünthájd :D:D
Punker
inkább kezdj 1 kisebb cuccal, pl 1 Kübelwagen-nel :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Sippie
Volt annyi eszem hogy csináltam képet
Ha nem is 1000 méter de jól látni hogy a levegõben vagyok... és persze a roncs ott lebegett amíg ki nem spawnoltam.
És megnéztem a statot, critical damaget sem kaptam semmitõl... Szal belementem egy láthatatlan falba :/