WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
És a láthatatlanságot kifelejtetted. :)
Amúgy szerintem ezek azért vannak mert szar a netem :(
Próbáld ki sippi hogy kihúzod a netes kábelt a gépedbõl játék közben egy olyan 2 percre. És csak akkor dugd vissza ha majd kiírja hogy chat error reconecting, szerintem a netszakadás miatt voltam láthatatlan. A külsõ nézet meg azóta van mióta Metzben elromlott a cset.
A German training a jobb fölsõ sarokban van és az airfielden lehet választani gyalogost. A svéd gyerek meg csinált nekem egy defence missiont bent voltam 10 percig és utána mikor kispawnoltam Corpoal lettem :) (és így természetesen választható többfajta gyalogos is az LWban.)
Külsõ nézet... egybõl vágja a fogalmakat... tudja hol az ellenség... hm hm... Punkernak igaza volt :D:D:D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(Há' vagy nem).
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Succes+tíz perc+rtb+1laffy kill=
16%
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Áltam a leszállópályán stukával... és ahogy felkaptam a joystickot a bombakioldó gombot véletlen nekivágtam az asztalnak. hát el lehet képzelni mi történt :D:D:D:D
Az emelkedését viszont nem sírom vissza, a kilátást igen, a manõverezhetõséget nem, a tûzerõt tényleg :D
Bár az egyik DB-7 még az is kevés volt... az összes 20 milis és kis kaliber... gyakorlatilag semmit nem ért :D
ez én vagyok:))DDD<#mf1>#mf1>
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ha nem is 1000 méter de jól látni hogy a levegõben vagyok... és persze a roncs ott lebegett amíg ki nem spawnoltam.
És megnéztem a statot, critical damaget sem kaptam semmitõl... Szal belementem egy láthatatlan falba :/