WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Jó arány 😄 asszem kedvet kaptam a bombázáshoz <#nyes>
Punkerwork
3-4

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sippie
És mennyin voltál? 😛 az se mind1 😄
Punkerwork
én eddig 1 bombázást éltem túl 😊

Sippie
Jah boccs 😄 teljesen megnyugtattál 😄
Punkerwork
mondjuk ha nem az angolokat bombázzuk akkro úgyse éljük túl 😊

Sippie
Áhh ahhoz sem értek 😄 akkor inkább kísérek 😊
Punkerwork
gyere bombázó tisztnek 😊

Sippie
Odavissza vagy csak oda? Mert akkor a visszafele utat nem garantálom magamnak 😄
Sippie
great összedolgozás <#vigyor><#vigyor><#taps>
Punkerwork
2 min

Sippie
Õõõ... hány órás út? Ha nem vészes akkor jelentkezek én is.
Punker
ha nem szülinapozunk, jelentkezek bombázó tisztnek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
<#szomoru1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Holnap azaz Hétfõn 19:30-kor francia gyárak ellen indítunk bombázó hadjáratot. Várom a Heinkel és kísérõvadász pilóták jelentkezését.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

A hadjáratot sikeresnek értékelem, tervszerûen megfutamodásra kényszerítettük a 2. Brit Bombázó Csoportot. Ezzel kb. 15-20 A-20 Havoc bombázótól mentesült a brüsszeli szektor, továbbá távolabb kerültek a szövetséges gépek számára a gyáraink. Minden kétséget kizáróan ennek a sikeres vállalkozásnak is köszönhetõ, hogy Brüsszel ma este a tengelyhatalmi csapatok kezére került.

Great összedolgozásukért dícséretben részesítem:

Mozambo hadnagyot
Shad hadnagyot
Kikko honvédet
Cimbi honvédet
Sippi honvédet
Sudesz honvédet
Horvy honvédet

S!

bricsi01
ez hogy jön ide?ez: BiA:RTH30

Kit--Kat
inkább mond el!😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

olvas utána a neten😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kit--Kat
jó az világos ez márrég kész van, de askkoris mit keres 44ben normandiában 1 sztyuárt????😮

Mert nem tudod ,hogy a fejlesztök megigérték ,meg csinálják az összes lejellemzö fegyvert 44ig😄DDPontossan az expansion térképek miatt!!!

Kit--Kat
õõ miért is?:o

Látszik ,hogy rég foglalkozol wwiionnal😊))

Kit--Kat
na jó de ez azért már nem 1940 hanem '44!

!S amugy meg jöttem a lanpartirol egy kicsit alszok azt jövök!!!!

!S szegény stuárt mindig robban elöttem mikor észre veszem😊))

Kit--Kat
azt nem ajánnlatos<#ejnye1>

ellenséget ? 😊

ranGer2
sry! régen volt hogy játszottam! "papír" 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Random_
neeem egyre több a tömény 3d-s ház szorulnak kifele a papír épületek

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kit--Kat
brutál, csak nemtudom mi a szart keres a nyugati hadjáraton 1 sztyuárt:o

ranGer2
pedig a falak ott is csak plane-k 😊 és ha jól emlékszem 1 fal 2
polygon.. a bokrok javitása illetve FX ek bevezetése csodákat tenne a játék grafikájával!! A fákat is javitották! és ügyesen 2ds textúrákat használtak fel ami gyors és mondhatni hogy nincs vele gond.. az jó megoldás volt!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Random_
Ja a bokrokon azért lehetne javítani. A fákkal meg vagyok elégedve. Viszont városban már kevés a gépem mert leesik 7-8-ra az fps.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ranGer2
hejj de szép... 😊 mikor lesz ilyen a ww2? amugy szerintem meg lehetne csinálni ilyen szép particle effectekkel... meg részletes bokrokkal...és h ne legyen brutális gépigénye 1 játékosra egy adott körzetet töltene be.. viszont akkor játék közben töltögetne ha sokat mászkálnál.. az meg nem jó 😞 mind1 a fejlesztõbácsik jobban tudják 😊

Random_

Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Vasárnap du. 2 órakkor lesz hadjárat.

Szevasztok.
Szokott valaki networkben játszani a Sudden Strike 2-vel?
!S Ma lan partin leszek sorry kitartás a fronton sok sikert neketek .Vasárnap este leszek!!!

Sippie
Köszi köszi 😊
Köszönöm hogy belõtted a somuát... persze így se tudtam kinyírni, de jó pap is holtáig tanul 😄
Sippie
Hö?!
két char?
respect <#taps>

Én meg békésen bombázom az S-35öt és az FB-t mire rámtámad egy H75 és kilövi a faroklövészem, persze elõtte én is megsoroztam... majd miután leszálltam kaptam rá killt <#vigyor>
Csirke4
MAjd én kísérlek titeket 😊
Great Összedolgozás volt ma is.
Sippinek grat a h75-ös killért 😄DDDDDD
Sippie
oksa <#eljen>
Jó lenne,de most dolgoznom kellene. Ha végzek ezzel a projekttel akkor elõfizetek.

Felháborító! Manapság már kempingezni se hagyják az embert nyugodtan. 😊

Békésen camping-eztem PzKpfw 38(t)-mben ülve a Carignan-Sedan FB mellett, mikor orvul megtámadtak. Ahogy tudtam, védekeztem:

KILLED OPPONENT PERSONA ORIGIN UNIT K C T
Jan 07 14:51 Cpt Borro FR Army Sedan R35 0 0 0
Jan 07 14:52 Lt Lilsam15 FR Army Sedan H39 0 0 1
Jan 07 15:00 Maj Rusvit FR Army Sedan S35 0 0 0
Jan 07 15:00 Brig Gen Cruiser1 FR Army Sedan H39 0 0 1
Jan 07 15:01 Maj Rusvit FR Army Sedan Char 0 0 0
Jan 07 15:05 Brig Gen Cruiser1 FR Army Sedan Char 0 0 1
Sippie
Ha fejlõdni akarsz szólsz és viszlek
Csirke4
Hát igen.
Így meg 81%-ról leszek Corpoal.
2-es prioritású missionnal. 😛
jah... faxa az az 1 kill 2% 😊

Nem kell izgulni én 60 spitfiret,DB-7-et, panhardot, boforsot, gyalogost küldtem a másvilágra mire végre tizedes lettem cirka két hónap alatt. <#duma>