19663
  • Random work
    Amúgy a jelenlegi mozgási lehetőségnél fölösleges több lepakolt LMG vagy ATR esetében mert ez pont elég.
  • Random work
    Kár pedig egy ablakba állított MG34-nél több nem kell az mindent visz! :)

Azért ha beszélsz a patkányokkal vesd fel nekik a témát. :)
  • manohun
    szerintem csak nagyobb mozgás szabadságot akarnaka adni a lerakott fegyvereknél hogy tovább lehessen forgatni, csak ahhoz új animáció kell
  • manohun
    elmondhatnám én is :)
  • Random work
    Én kb a harmandik menettől voltam a városban, de csak sétáltam kicsit idegesítő, hogy a térkép nem mindig naprakész.
    Egészen az FB támadásig nem vettem észre, hogy szar a TS mert akkor bukott ki, hogy hiába beszélek nem reagál senki. :D
  • Shad01
    A tegnapi Antwerpen elleni támadás nekem tetszett annak ellenére, hogy az első meghatározott cél az egyik északi depo elfoglalása nem a mi érdemünk volt. A vasútállomás elfoglalásáról is lekéstünk ráadásul tehetelen voltam egy hirtelen megjelenő Matilda ellen a Pz38t-mmel. A kb 8 db 20 m-ről elért találat sem hatotta meg.
    A következő cél a reptér volt. Elkövettük azt a hibát, hogy a Pak36-ok mellé nem vittünk kísérő gyalogost. A második körben óvatosabbak voltunk, ami meg is térült. A harmadik menetben voltunk a legeredményesebbek, mikor a fő támadási irány ÉK helyett DNy-ról támadtunk. Az atgk- a bofors és a gyalogosok együttműködése példa értékű volt.
    A város elfoglalása után profin kivitelezett FB robbantás következett. Az új FB-ről gyalogosokkal és páncélosokkal indítottunk szervezett támadást. Az előrelátó opeles felderítésnek köszönhetően a nem rohantuk a franciák ágyúcsövei elé, hanem egyenlő eséllyel tudtuk felvenni velük a harcot.
  • SZU
    Te mindenhol ott vagy mi? =)
  • pedrohsi
    Köszike, erőt vettem magamon:P
  • Random work
    Hanem?

Beszélj! Te tudsz valamit!
  • manohun
    jah Pedro kösz a fordítás, kicsit javítgattam rajta de amúgy nagyon jó
  • manohun
    ez a gyalogoskra vonatkozik ott is van deploy, de nem az ablakokra gondoltak.
  • Random work
    Hát nem tom mert az ATR-t és az LMG-t is le kell rakni viszont az ATG-bél nem tudom mit lehetne variálni és több szabadságot adni. A kézi nehézfegyvereknél viszont van lehetőség.
  • Punkerwork
  • pedrohsi
    Az elsőhöz nem tudok mit hozzáfűzni, mert kb ennyit lehetett kivenni az angol szövegből:)
    A második szerintem az ATG-re FLAK-ra vonatkozik, mert ott használjuk a 'deploy' funkciót. De hogy a gyakorlatban mit is jelent, az csak a peccsben derül ki.
  • Random work
    "Megszűnik (vagy opcionálisan válaszható lesz) az automata újratöltés, és a muníciót a tárak alapján tartja majd számon a program. A nehézfegyverek lerakásánál nagyobb szabadságot kapunk, mivel a jelenlegi animációk meglehetősen korlátozzák cselekvőképességünket."

Magyarul minden tárat nyílvántartanak és ha egy fél tár lőszernél újratöltesz akkor az a fél tár elvész? Mert így akkor jó.

Na és ha lehet ablakba állítani LMG-t az nagyon királyság lesz remélem erre gondoltak a második felében. :D
  • pedrohsi
    najah, ott kényelmesebb volt:P
  • 0Fritz0
    Biza, az utolsó deponál már besegítettek a saját ejtőernyőseink is.

Persze Pedroshi ezt csupán a platoról nézte végig... :)
  • Random_
    Hunyadi fórum
  • Punker
    gyönyörű FB robbantást mutattunk be :)
  • pedrohsi
    Végre részt vehettem Antwerpen meghódításában, mondhatom felemelő élmény volt. Persze állandóan meghaltam, de egy 38t és egy Opel segítségével némi képet kaptam arról, mekkora méreteket ölt egy ilyen akció. Kilóméterenként mindenfelé gyalogságot és páncélosokat láttam, legalább 3-400 ember dolgozott azon, hogy miénk legyen a város.
    A belvárostól messze, az északi dokknál ért véget a kirándulás, ahol megkaparintottuk az utolsó depót, és miénk lett a city. A foglaló srácot 10 ejtőernyős védte, majd beestünk még 10-en opellel, szóval a srácnak nem kellett mitől tartania:)
  • pedrohsi
    No kész van, de bazi hosszú, hova rakhatom?:)
  • lachun
    Jaj nem azért irtam!!
  • pedrohsi
    Egye fene, meguntam hogy állandóan megdöglök, nekiállok fordítani.
  • lachun
    sajna nem tudok vendégek vannak :((((sajnálom nagyon:(((
  • bazza
    Lacc!Nnem jössz játszani?
  • lachun
  • lachun
    Menni kéne emberek
  • lachun
    ja valami nagyon error:(
    az angilsul tudok PLS 1.19 valami felületeset forijatok má lécci!!!?!!

inen
  • PrasCo
    Ez az új weblap nagyon ütős. Olyannyira, hogy el sem indul a game-m... :P
  • Punkerwork
    ezt mondtam én is :)
  • pedrohsi
    Asszem előfizetek egy évre. Havi 1550-re jön ki, ennyit a hüjjének is megér:)
  • Punkerwork
    utálom a digókat, idegesítő népség
  • lachun
    Olaszok,Magyarok jóbarátok:)))
  • Hupi
    CSak azért mert Manó megkérte rá őket.
  • Kit--Kat
    és az olaszok a leg normálisabbak az összesek közül, ők kirakták a címeres zászlónkat az oldalukra.
  • Hupi
    Gyárakat nem lehet megvédeni, nem is lehetett soha. Az egyetlen ellenszer az ellencsapás.
  • Hupi
    ... és ami a fő, ott van rajta a magyar HQ!
  • Csirke4
    Érdekes az új oldal :)
  • Punkerwork
    captain
  • Random work
    Igen sűrűn kell helyet változtatni mert kifigyelnek. Én majnem mindem második kill után átmegyek más helyre.