WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Great összedolgozásukért dícséretben részesítem:
Mozambo hadnagyot
Shad hadnagyot
Kikko honvédet
Cimbi honvédet
Sippi honvédet
Sudesz honvédet
Horvy honvédet
S!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
polygon.. a bokrok javitása illetve FX ek bevezetése csodákat tenne a játék grafikájával!! A fákat is javitották! és ügyesen 2ds textúrákat használtak fel ami gyors és mondhatni hogy nincs vele gond.. az jó megoldás volt!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szokott valaki networkben játszani a Sudden Strike 2-vel?
Köszönöm hogy belõtted a somuát... persze így se tudtam kinyírni, de jó pap is holtáig tanul 😄
két char?
respect <#taps>#taps>
Én meg békésen bombázom az S-35öt és az FB-t mire rámtámad egy H75 és kilövi a faroklövészem, persze elõtte én is megsoroztam... majd miután leszálltam kaptam rá killt <#vigyor>#vigyor>
Great Összedolgozás volt ma is.
Sippinek grat a h75-ös killért 😄DDDDDD
KILLED OPPONENT PERSONA ORIGIN UNIT K C T
Jan 07 14:51 Cpt Borro FR Army Sedan R35 0 0 0
Jan 07 14:52 Lt Lilsam15 FR Army Sedan H39 0 0 1
Jan 07 15:00 Maj Rusvit FR Army Sedan S35 0 0 0
Jan 07 15:00 Brig Gen Cruiser1 FR Army Sedan H39 0 0 1
Jan 07 15:01 Maj Rusvit FR Army Sedan Char 0 0 0
Jan 07 15:05 Brig Gen Cruiser1 FR Army Sedan Char 0 0 1