WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Mi ez a játék? Juppi, több százan is játszhatunk egyszerre több tucat fegyverrel?! Hú, fizetni is kell?... Sebaj, ez a játék minden pénzt megér! Mostantól csak ezel fogom nyomni!" <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A lényeg az, ha valaki idetéved, és felkelti az érdeklõdését a játék, mindenképpen kipróbálja. Ha azzal kezdjük, hogy pénzbe kerül, azt gondolja, minek foglalkozzon vele, hiszen van egy tucat másik játék, amivel ingyen tud játszani. Ráadásul azoknak a grafikája sokkal szebb.
Azt kell elérni, hogy ha valaki már idetévedt, az feltétlenül próbálja ki a játékot, és ha lejár a free, igenis sopánkodjon, és kezdjen el gondolkodni rajta, hogyan teremtse elõ a havi kb 2500 Ft-ot az elõfizetéshez. Az offline csak a töredékét nyújtja a játékélménynek. Az igazi értékek csak akkor jönnek elõ, ha több napja játszik már valaki.
Ha bezsonganak akkor mérgesek lesznek rád mert "azt nem mondtat hogy ilyen sokat kell érte fizetni" alapon. vagy nem. 😊
De azért aki játszik freevel az általában utána elõfizet. Vagy vár a legközelebbi free-re. (Pl: huncut)
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A dolog egyetlen hátulütõje, hogy újrakezdésnél az összes megszerzett rang elveszik. A magas rang azért elõny, mert az igazán jó felszerelést csak magas rangnál lehet kiválasztani. Ez tulajdonképpen csak a légierõnél hátrány, mert a szárazföldön pár óra alatt el lehet érni a tizedesi rangot, aminél csak a csúcsfegyvereket nem lehet használni. A légierõnél a tizedesi rang eléréséhez napok kellenek.
A tengerészetnél megint nem hátrány, pl nekem egy év játék sem volt elég arra, hogy megszerezzem a tizedesi rangot, a free-seknek meg teljesen lehetetlen.
Ha azzal kezditek, hogy fizetni kell érte, az emberek 99%-át elijesztitek.
Valahogy így kellene csinálni:
Ez a létezõ legélethûbb II. világháborús szimuláció. Egyszerre lehet játszani szárazföldi, vizi és légi egységekkel. A játéktér hatalmas, több ezer km2, északnyugat Európa arányosan kicsinyített mása a hadszíntér. Németország nyugati felébõl át lehet gyalogolni Franciaország északi részébe, ha van rá több napod. <#vigyor0>#vigyor0>
Egyszerre több százan játszanak, nem ritka a 30-40 pánzélossal és a kísérõgyalogsággal, légireõvel indított támadás.
Ebben a játékban csakis valódi emberek az ellenfeleid, egy-két fix telepítésû AI által irányított géppuskafészket, légvédelmi vagy tankelhárító ágyút leszámítva.
A játék teljes verziója (kb 200 M😎letölthetõ innen:
http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/index.jsp
Az interneten való játékért sajnos fizetni kell, de gyakran szokott lenni ingyenes kipróbálási lehetõség. Most is van ilyen. Érdeklõdni estefelé a TeamSpeak szerveren lehet az 1sthpr szobában.
Itt a wwiionline magyarr HQ-n megtalálható a TS szerver címe
A mostani free trial úgy mûködik, hogy a régi accountokat élesztették újra, ezeket tudjuk az érdeklõdõknek szétosztani. Több mint 20 db van, bátran lehet jelentkezni.
sajna most nincs free trial, illetve olyan van hogy a tavalyi free-ket lehet újra éleszteni, ha szerencséd van talán valaki megszán és megadja a régi kódját és akkor ki tudod próbálni.
Kell egy dombor nyomott kártya van internetes kártya. A többségnek internetes kártyája van ilyen a K&H-nak és az OTP-nek tutira van. A lényeg, hogy lehessen a kártyával neten fizetni megadva a számát.
A link az jó onnan leszedhetetd és elõfizetés nélkül offline módban tudsz játszani. Ami arra alkalmas, hogy kipróbáld a fegyvereket fix célpontokon.
Ha jól tudom van free akció is, de errõl más nyilatkozzon.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
találtam letöltést is ez jo hozzá? és akor már gamelhetek is vagy nem?
EZ
lenne a link inennen lehet leszedni ?
szal ez a legfontosabb hogy hogyis lehetne beszerezni hogy gamelni is lehesen vele a többi hogy hogyis kell játszani pontosan az már csak akor kell hogyha sikerül futatni <#confused>#confused>
thy
ez nagyon jó 😄 egy kis animatrix beütéssel <#vigyor>#vigyor>
-Elõbb meg kell írnia egy matek házit
-utána meghalggatja Balázs Palit
-utána berakni egy kemencébe és eladni a McDonaldsnak mint McSippi
-utána pedig tisztára mosni az agyát Persillel és átprogramozni a mi oldalunkra. <#email>#email>
Ha ezzel megvagyunk megmutatni neki a Great összedolgozás plakátot amirõl eszébe jut hogy ki is õ 😊 <#nezze>#nezze>
És most már újjult erõvel harcolhat a fronton mint McSippie.(kis sült burgonyával.)<#finom>#finom>
<#lama>#lama>
És ha közben a játékban maradsz akkor olyan szép kis ikon jelenik meg a neved mellett ami nagyon hasonlít a repcsik szárnyán lévõhöz 😄DDDD
Méghogy én vagyok szabotõr kém...
Én is mennék, ha ez kedves rendszer visszaengedne végre 😄
Amúgy meddig kell várni?
Mert ha holnapig nem enged, akkor legalább kémkedni tudok nektek 😛
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
mikor mehetek vissza axisba?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mert a történelem ismétli önmagát 😄DDDDDDD
Nincs frre trial, mégis be tudok lépni és tudok játszani.
Az accountomnál nincs megadva számlaszám és nagyon kéri hogy adjam meg.
Manohun van még errefele? Anno az Õ számlájáról fizettem elõ egy akcióban (3 hónap 1 áráért). Gáz lenne, ha azóta azt a számlát csapolják, bár szerintem nem, mert nincs beirva számlainformáció az accountomhoz. (hamlethu)
de legalább irogatni lehet 😊