19663
  • Punker
    ha van mikrofonod + TS-ed akkor ott találsz 1 szerver címet is, azon keresztül tudunk neked segíteni a regisztrációnál és ott kommunikálunk játék közben + a játékban beépített chat-en a 95-ös a magyar csatorna.

előfizetni az interneten keresztül tudsz erre alkalmas bankkártyával.
  • Punker
    jelenleg van 2 hetes ingyenes kipróbálási lehetőség (bár a regisztráció kicsit túlterhelt most) ha a fönti banner-ra klikkelsz a Magyar HQ-n megtalálod a linkeket.
  • Lt.Balu
    Sziasztok!
    Jópár hasonló témájú gémet nyüstöltem már (BF,Medal of H. részei,+szimulátorok: Il-2 stb),de erre vhogy csak most akadtam rá.Nagyon bejön,végre 1 teljesen hitelesnek tűnő,sokoldalú progi.Viszont lenne 1 kérdésem..visszaolvasva itt láttam előfizetést meg nemtommit,valaki elmondaná,hogy pontosan mit kell tennem (gém beszerzésen kivül),hogy csatlakozhassak Hozzátok?Megköszönném!

Lt.Balu
  • Punker
    akkor majd keresünk valami büntető század jelölést :)
    csak úgy emlékeztem hogy a Sztálingrádban volt valami jelvénye a roham utászoknak.
  • Random_
    A vita egy alapvető butaságból indult nem tudom minek kell még ezen kattogni.

Punker: nem találok semmit szerintem nem volt mert nem voltak olyan szinten, hogy legyen külön jelvényük még a hétfőt megvárom mert ígértek magyar jelzéseket hát van közte olyan ami kell. Lehet, hogy holnap csinálok egy egyedit.
  • Punker
    te mi a f@szt beszélsz? a Stan Mark angol fegyver volt nem volt az U.S-ben rendszeresítve, a 101-esben pedig volt Thomson, M1 Garand és M1A1 ahogy már Hupi is leírta az SMG a városi harc fegyvere, azzal nem mész semmire egy mezőn vagy 1 erdőben......
  • Kit--Kat
    persze, hogy nem kaphattak többet, mivel sokkal kevesebb emberből álltak össze ezek a hadosztályok.
    De lásd, hogy eltávolodjunk az SS-től a 101eseknek pl. voltak Thompsonaik, a sima hadosztályokat Stan Mark, vagy M3 vagy mi a fenével szerelték csak fel. De hagyjuk ezt.
  • pedrohsi
    Pontosan
  • bazza
    Figy, most ez akkor úgy van h minden hadjárat végén eltűnik az összes fejlesztés és kezdődik elölről? azért nincs sherman meg az új stug?
  • pedrohsi
    Kinn van az új Production Update - fordítás hamarosan, hacsak Mano nem látott már hozzá:)
  • Random_
    http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?p=2419835#2419835
  • Hupi
    Általánosságban véve a Waffen-SS hadosztályok nem kaptak jobb (sem több) fegyvert, mint a Heer hadosztályok.
  • bazza
    Milyen rangtól választható az összes tank? Mert captain rangnál csak 5db tankot tudok választani.
  • Kit--Kat
    na mer?? ha lehetett a legjobb felszerelést mindíg megkapták, offkorz, nem adták nekik az összes tigrist meg párducot, mert ésszerűen kapták tehát a régebbi PZIII-akat újabb fejlesztésű PZIIIamakra cserélték immídietli, stbstb
  • PrasCo
    Mai "hőstettem".
    Kúszok a bokorban Rochefortnál, fej fel, előttem ott legel két darab Char, úgy 10-15 méterre. :) Sapperként hűtőrács be"céloz", aztán lánctalpnak nekilő, majd sprint. :D Sajnos az eredményt nem tudtam megállapítani, mert mire visszamentem, már semmi nem volt ott. :)
  • Punker
    rohadt szövik

• Hupi
    Badarság...
  • Kit--Kat
    1ként van, mer mint köztudott feltételnélkül az SS kapta a legjobb fegyvereket szóval.....
  • Csirke4
    Szerintem is! :)
  • Random work
    Témát hanyagoljuk!
  • Csirke4
    Viszont elmonthatnánk a CRSnek, hogy mi vagyunk az egyetlen SS egység a játékban. Akkor mindenki fölfigyelne, minket meg elküldenek a pi**ába :)
    Így kell reklámot csinálni a játéknak :D
  • Sippie
    Jesszus... ennek semmi értelme :D
  • manohun
    nem a névtől lesz valaki jó. Különben is az ellen az nem látja.

Úgyhogy kérek mindenkit hagyjuk a témát.
  • Kit--Kat
    Pedig majd kéne kissebb ELIT harccsoportokat létrehozni a játékban, mint pPL: LSSAH Tottenkopf SAS 101 501 amiket csak nagyobb hadjáratoknál lehetne használni, csak a kivételezett legjobb századok kaphátnának jogot a használatára. Azért lenne jó, mer látná a csapattagok melyik a fő harcolóerő és ezek vehetnék fel az ék szerepét, esetleg demoralizálhatnák az ellent is ha a legjobb 1ségekkel találják szembe magukat.
  • Random work
    Tényleg nem jó ötlet mert sokan félreértik a dolgot pl. a jelvényük is tartalmazott nyilakat ami a nyilasokra való utalás volt.

Most kutatok olyan jelképek iránt ami nem köthető az SS-hez csak magyar és királyi.
  • SZU
    Valóban volt Hunyadi alakulat. Szóval ez így ebben a formában nem igaz. De így az SS előtag nélkül szerintem is használható ;).
  • Punker
    az SS nem tilos, de teljesen igazad van nem értenék meg az emberek itthon jelenleg hogy nem a háborút akarjuk folytatni :)
  • Random work
    Érzetem, hogy van benne ilyesmi sajnos az emberek buták és képesek butaságokat képzelni párhuzamba hozni a politikát a hadsereggel.
    Nagyon kevesen látják az igazi képet a német hadseregről sajnos. A wermacht és minden egysége megtalálható egy bizonyos mai hadseregben csak más a nevük.

Na téma Off most más értem mi a lényeg.

Ja mikor lesz frissítve a Hunyadi oldal mert van benne sok dolog. Pl a taglista fele nem jó az újak nincsennek benne mások meg igen aki nem játszik.
  • manohun
    azért választottuk mert nincs köze semmilyen valódi alakulathoz, de még is jól hangzik.

SS-t nem lehet választani mert az sok országban, Magyarországon is, tilos. Meg gondolom ti sem akarjátok hogy ilyenekkel azonosítsanak titeket.
  • Shad01
    Egy SS hadosztály nevét felvenni, illenve vele azonosulni nagy hiba lenne. Nem véletlenül nem találkozol a játékban egyetlen horogkereszttel sem.
    Már nem emlékszem pontosan miért választottuk a Hunyadit squadnévnek. Valami olyasmi is rémlik, hogy részben azért mert HUN-nal kezdődik.
  • Random work
    Kár. :( Pedig tegnap egész éjszakáig nyomoztam és minden megvan ami csak kell. Ha már mások pl. repülősök valós alakulatok nevét használják akkor nekünk is lehetne történelmünk. Főleg, hogy ez nem egy hétköznapi magyar alakulat.

Persze más dolgokban is érdekes dolgokat tapasztalok csak egy hirtelen ötlet volt szerintem finoman szólva nagyon jó.
  • Punker
    már 1-2x felhoztam én is, nem nyert.....
  • Random work
    Ne változtassunk kicsit nevet? Egy SS hadosztályt talán komolyabban vesznek. :) Kinyomoztam a történetét ami nem sok és van jelvény minden! :)

• Shad01
    Punker volt a felderítő. Az opel azért kellett, hogy a páncélosok érkezése előtt legyen ideje körülnézni.
  • Csirke4
    Hát én nem emléxem rá hogy így volt.
    De ha így volt akkor meg bocsánat.
    Mostanában kihagy az emlékezetem :(
  • Punkerwork
    én voltam az opel-en a felderítő.....

tudod az a gond hogy te akkor is kiviszed az opel-t garázdálkodni mikor meg lett mondva hogy gyalogos kell védeni az FB-t.
  • Csirke4
    "Az előrelátó opeles felderítésnek köszönhetően a nem rohantuk a franciák ágyúcsövei elé, hanem egyenlő eséllyel tudtuk felvenni velük a harcot."

Na látod Punker ezért viszek ki opelt.
    De.
    Csak.
    Ha 10-15-nél több van.
  • manohun
    nagy = nem :)
  • Punkerwork
    én is láttam már lelki szemeim elött a halomra lőtt szöviket akik próbáltak kijönni a depo/barakk-ból :)
  • manohun
    tudják ők is csak ott nagy csak az lmg-ket kell meg változtatni, hanem az épületeket is újra kell dolgozni és még új kód támogatást is bele kéne írni.