19663
  • PrasCo
    Én úgyszintén örömmel tapasztalom, hogy amint kilépek az AB-ből, már kaszálnak is le a túlpartról. :) Temse-n állati nagy buli van, ilyent én még nem láttam. Ezek kilóra veszik odaát a harckocsikat! Az a mák, hogy a hidat sikerült előtte lerombolni, mielőtt átértek volna.
  • 0Fritz0
    Örömmel tapasztalom, hogy a tankok megint át tudnak lőni házfalakon...
  • Random_
    Szerencsére nem kell sokat keresgélni csak a rágcsálót kell megtalálni. :)
  • pedrohsi
    Najah, de az angol nem 10 perc alatt készül el:)
    A fórum valóban hasznos, az áprilisi megjelenést is ott ejtette el Hörcsög barátunk:)
  • Random_
    Ajánlom a fórum olvasását mert ott még derülnek ki plusz dolgok. :)

Ma szerintem korán nyugovóra térek mert nézni akarom az F1-et.
  • manohun
    :)
  • Random_
    A belső térképre bárki bejelölhet ellenséges egységet, de azt a többiek csak akkor látják ha a küldetés vezetője megerősíti az észlelést.
  • Random_
    Hát elég eccerűen le lett írva a frodítás az angolt kicsit élvezetesebb volt olvasni. :(
  • PrasCo
    Hár oda az kell, hogy visszakúszol, és hívsz rádión négy Stukát. :DDDD
    Vagy átcsűrsz két kézigránátot, de az sokkal elegánsabb, ha pánikszerűen belerádiózol az éterbe, hogy "Lots of EIs NW, help!" :D
  • Sippie
    vagy észreveszed hogy az a 4 csávó valójában kétszáz méterre van a susnyában, és akkor nem tudsz micsinálni :P
    csak hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó :D:D
  • Kit--Kat
    jóhh lezárandó, mész a mezőn puskával elérsz 1 kis facsoporthoz ami 1 nagyobb földrakáson van, és ahoyg átkuúszol szembe 4 ellen, hát ide Thompson kell mer psukával semmi esélyed. Nem a terep a lényeg, hanem szituáció. Na jó vége, bye és Peace!!!
  • Sippie
    Lacus tudsz menni TS-re? Kéne valakinek segítség.
  • Punker
    na elmentem zülleni, jó vadászatot.
  • Punker
    nem kell lehiggadnia, oszátok be mellém 2 hétre bokorugrónak SMG-vel a pusztába akciózni, sírva fog könyörögni hogy visszaülhessen az opel-ba
  • manohun
    hé kitkat egy kicsit le kéne higgadni
  • Punker
    én is szoktam SMG-vel ATG-re vadászni, de ettől függetlenül azt mondani hogy az SMG nem rövid távra kb 50m-re jó nagyon láma dolog.
  • Sippie
    Elég lesz ebből.
  • Kit--Kat
    na izé pisztoly, viszont neked meg sztereotípiáid vannak, hogy ha valaki ki megy a géppisztollyal a mezőre, vagy erdőbe meg hal. Ne rajoskodj mer 1ütt keztünk játszani szal...
  • lachun
    Lőszeesláda LOL
  • Punker
    géppuskáról? ki beszélt itt géppuskáról? a fegyver kategóriákkal se vagy tisztában, nagyon gyorsan jelentkezz gyalogos kiképzésre mert ezek után azon se lepődnék meg ha fordítva fognád a puskát
  • Kit--Kat
    ez 1x LOÁL, 1ként amit a géppuskáról mondtál, az nagy butaság.
  • bazza
    Légierőnél h lehet a legkönnyebben pontot szerezni?
  • lachun
    Van egy hüle piros csikod tudsz rola??
  • PrasCo
    Köszi! Hát, én akárhogy próbáltam, kint tartott. :D
    A légierővel meg dél óta nem próbálkozom nyomósabban. Mikor a Bf-110-zel kissé alacsonyan repültem el a reptér felett, Joy elenged, és máris bementem a hangárba, csak falon keresztül. Ha jól emlékszem, pont Pedroshi 109-ese felett. :D
  • Csirke4
    :D
  • 0Fritz0
    A hidakra bárhol fel tudsz menni, a korlátok csak kifelé "zártak". Amugy grat. :)

Pedrohsi, asszem én a légierőt választom.. :)
  • lachun
    Scirke4 nek mellékelve:DDDDDDDDDDDDDDDD
    itt
  • lachun
    Sracok sajna ma sem m:(((((((
  • lachun
    Látom szépen szétszagattad:)))
  • PrasCo
    Bastogne-ban a híd kellős közepén lekempelt egy Souma. Adva volt az alkalom életem első sappolására. :)
    A híd korlátai miatt csak kétfelől lehetett megközelíteni, és mivel a közepén volt, nagyon kis esélyt adtam magamnak, mert más kraut aaaz nem volt a városban. Füstgránátokkal megszórtam magam előtt az utat, és féltem attól, hogy beleüríti a füstbe a géppuskája teljes tárját, de a gyökere csak pörgette a tornyot...

Az első csomag a motortérre ment, a másodikat rátettem a vezetőülés felőli oldallemezre, és amikor már csak a torony volt épségben, odamentem, hogy a Damage-met Kill-re váltsam... és ekkor, kigördült a depo-ból egy Pz38, és könnyű győzelmet csinált a helyzetből. Atomjaira lőtte a szerencsétlen franciát, included velem, aki ugye éppen akkor ott töketlenkedett a szeretcsomaggal. Ezúton is thnx neki. :P

Hozzáteszem, előtte egy Bf-109 negyed óráig(!) aprította, eredménytelenül, végül az valahogy leszedte a toronyban lévő géppuskájával. Ronda látvány volt. :o)
  • pedrohsi
    Azért van különbség az amcsi haderő fegyvernemei között:

Igazság

Rakéta helyett megteszi a...

Budget változat
  • pedrohsi
    Egy igazi amerikai reggeli:

Reggeli
  • PrasCo
    Na, ATR-rel lőttem egy Hawk-ot! :D Olyan gyönyörűen jött felém, hogy szebben nem is lehetett volna. Én meg erkélyről... Utána kamikaze-küldetés keretében méltóztatott becsapódni az udvarra.
    Aztán a sövényben egy francia Sapper-t, meg egy Rifleman-t. Kb. 10 méterről. :) Kezdők szerencséje. :D
  • Random work
    Hát mi szervezzük az utász szakaszt nem tétovázunk. :)

Nekünk inkább azok a gyanúsak akiket nem érdekel az angol felderítő küldetés.
  • bazza
    Szuper volt...egész délelőtt kettesben vadászgattunk egy fb körül faust-al. ő egy pzIV majd később stug, én meg pz III...mindig lőtt minket a láthatatlan ellenség, de a végére kaptam egy killt. mégbedig egy Char-t. kb 25 méterrőlkét lövésből szanaszétt repült ;) jó móka volt!
  • Hupi
    Nekem már ez az Anglia Tours is gyanus volt.
  • Hupi
    Nahát-nahát földalatti mozgalom ugye? A pincében van hadiszállásotok, kössünk titokban fegyverszünetet a szövetségesekkel... ejnye-bejnye.
  • manohun
    na írtam a fejlesztőknek reg ügyben, de most egy ideig nem leszek mert bevagyunk ázva és fel kell költöztetni az irodát a pincéből. :((((((
  • Random work
    A játékot le lehet tölteni ingyen a wwiionline.com oldalról.
    Offline módban ki lehet próbálni minden fegyvert egy tesztpályán az online játékhoz kell a regisztráció. Lehet, hogy túlterhelt a rendszer nem tudom nekem gyanús. Ha egyszer nem fogadná a regisztrációt próbáld többször.
    Az offline mód jó arra, hogy beállítsd a billentyűzetet és a joy-t. Este leszek TS-en ha kell segítség elmagyarázok dolgokat, de ha találsz ott más emberkét is az is biztosan segít neked.
  • Random work
    Hát megnéztem ide vonatkozó oldalt feldgrau.com.
    Ott nagyon sok hadosztály jele megvan: http://www.feldgrau.com/InfDiv1b.php