WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
én most elittam minden pénzem szinte a sok szülinapozáson amit ilyesmire költhettem volna 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sippie
ajjajjj... akkor asszem az egy éves kedvezményeset fogom használni 😄
Punkerwork
ez már az új díjszabás az új emelkedõ dollár árfolyammal 😞

Sippie
Mennyit?? <#merges2>
uramatyám 😄
Hi
Mozambo mikor leszel?Az elõfizetée miatt kereslek.
Punkerwork
2830,71 pénzt vontak le.

Punker
mirõl beszélsz<#fejvakaras>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én nem lennék büszke a 2 accountos csalásaimra 😊 Fõleg igy free trial idejében.... 😊

Punker
pár új "jóbarát" :

LAST 9 VICTIMS
Maj Ruswella ATR
Maj Ruswella Rifleman
Sgt Popov62 Rifleman
Cpt Seeckt Rifleman
Col Hejhog Rifleman
Sgt Crispy2 Rifleman
Col Fifou Rifleman
Cpt Seeckt Rifleman
Cpt Seeckt Rifleman
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Randommal és Csirkével meglátogattunk 1 francia várost egész szép pusztítást okoztam az AB-n, 11 rifle + 1 ATR 😊

Ha jó magas a morálod jobban viseled a találatokat.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
mutatja mennyire éled túl a küldetéseket 😊

Punkerwork
minek?

Csirke4
Az emberem morálja mire jó?
Csirke4
Hupi ezeket elküldted az OKW-nak?
128-ik oldal
#2853-ik
és
#2854-ik hsz.
Csirke4
Ismerõs... 😊
Punkerwork
tarkó lövés luger-rel 😊 legjobb különösen mikor bug-os a rendszer és 3 tár LMG-t meg se éreznek hátulról félméterrõl.

Random work
Én puskánál alább nem adom, de ha lehet akkor gránát. Nekem is voltak szomorú tapasztalataim.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bazza
Semmi baj, de azt vki megnézhetné, hogy nála mûködik-e a felhnév és jelszó amit kaptam....

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Egyszer én is meg akartam késelni egy francia ATG-t. Többet nem fogom megpróbálni. Azzal ölt meg, hogy felémfordult.
Másik kedvenc halálozási módom, mikor sapperrel hozzáérek az álló tankhoz.
0Fritz0
A mai nap is a szokásosat hozta, "kitérkikésõbb"-et játszottunk a pajtikkal. Itt pont egálra hoztunk ki egy meccset. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sajnálom éppen egy stuit kergettem de valszeg akkor holanap meg oldjuk ,manuálisan nem szokot a patch müködni sajna!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Bezzeg azt a részt kihagytad, hogy én vittelek haza titeket opellel. 😊
Persze a Csirkeopel szeretetszolgálat mindenkit hazavisz ha van olyan hülye hogy fölül rám 😄DDDDDDDDD
Sippie
áááááááááááááááááá<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Sippie
A mai napon... igazán büszke voltam. Sajnos kevesen élték át hogy miért, és hogyan...
A nap vége felé egyre fogyatkoztunk, sokan elestek közülünk, legtöbben Buzanczy ostrománál. Közöttük volt Shad is, aki 88asával pusztította az ellenséges tankokat... de egy túl járt az eszén... a H-39 aki a semmibõl bukkant elõ... és hatalmas szerencséjére nem kapott szeretetcsomagot a 88asból... Ezért hát Shad sajnos nem menekülhetett , így õ is elesett...
Mégis büszke vagyok... mivel a bosszú mindig édes... mi gyalogosok nem adtuk fel, és utána jártunk a H-39esnek... büszke vagyok, mert egy fiatal ifjú, élete egyik legcsodálatosabb kill-jét könyvelhette el... õ nem más, mint Sudesz a sapper. Sudesz leleményességének köszönhetõen megleckéztette a mocskos franciát... íme

És az eredmény:

Ez jó mulatság, férfi munka volt. Szalutálok.

Shad... megbosszultunk.
0Fritz0
Nem találtam ilyet.
De írtad, hogy nem fogadta el a jelszavadat, itt lehet a bibi, ugyebár. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bazza
Tudom, de úgylátszik az én PlayGATEem az elõzõ verziókhoz ragaszkodik 😊))

Manuálisan nem tom feltenni az 1.18.4-es patchet?

0Fritz0
A gém jelenleg az 1.18.4-es peccsel megy.

bazza
Lacus! A PlayGATE ablakba beírom a felhnevet meg a jelszót, OK, aztán úgytesz mintha indítaná a játékot, csakhogy az nem indul. Kis idõ után rájöttem, hogy bármit írok be jelszónak ugyan ezt csinálja...😊Megpróbáltam a másik felhnevet és jelszót de ugyan ez! Megpróbáltam belépni a www.wwiionline.com login részében, de ott nem fogadja el egyiket se, ezért gondoltam hogy rossz a jelszó, vagy a felhnév. Ezt nem akartam a TS-en mondani, mert nem szándékoztam zavarni a harcokat. (lehet h az én készülékemben van a hiba, bár nemtom hogy mi lehet...felnyomtam a gémet ->>1.18.2, felnyomtam a legújabb PlayGATE-t, aztán leszedtem az 1.18.3-as patch-et, de továbbra se akarja Update-elni magát, talán az acc. miatt)

Csirke4
Lehet hogy a laffy olyan gyorsan ment hogy már nem is láttad és az ment át rajtad 😊

(Láttatok már repülõ laffyt? 😄)
Ez a durva!!! Csigazabálók tolták azt a szart! 😊 Azt hinné az ember, hogy aki csigát eszik, nem lesz túl gyors 😊

Csirke4
Gondolom Laffyval húzták<#bohoc>
jézusom mennyivel ment?<#szomoru1><#vigyor2>

Egyébként Õ volt a hülye. 😊

Én cska szépen kúsztam a sövényben... mellettem hullottak a társak az ATG-nek köszönhetõen. Ezért felé kúsztam tovább, hogy majd jól kigránátozom... persze nem tudtam, hogy hol van, mert ha kidugtam volna az orrom kapok 5-10 lövést. Szóval kilõtt mellettem egy embert aki volt olyan bátor, hogy futott 5m-t. Aztán a hülye ATG bejött a sövénybe! Normális az ilyen? Közelharcot akar az ellenséges gyalogsággal?? 😊 És egyébként szerintem jóval gyorsabban tolták a megengedett sebességnél! 😊

ne adfel engen egy tetö közepén késeltek meg bröselben ,csak ne mtudom hogy került mögém az angol, mert körbe körbe forogtam<#nyes><#zavart1><#eplus2>

0Fritz0
Én hõsöm... <#worship> <#taps>

Azt hiszem elszenvedtem minden idok legmegalazobb halalat! ATTOLTAK RAJTAM EGY Francia ATG-t!!! 😊)))

Ház ez kész! 😊)

MA GYÜLEKEZÖ 13-TOL TSn
Eligazitás és harc!!!!

!S joreggelt ill jonapot mindenkinek!!!!

2800 huf lesz nekem ez megéri még igy is.

Emelik az elõfizetési díjat, ami a többi játékhoz hasonlóan havi 15 dolcsi lesz. Egyedül az éves elõfizetés éri meg az összehasonlítás szerint.

Elõfizetés
Pontos város nevek aik az ij pacht el kerültekbe!!!!
-Eastern Map edge, Germany, Trier to Koln
Schweich
Piesport
Zemmer
Wittlich
Daun
Musch
Kreuzberg
Meckenheim
Niederkassel
-Southern Map edge, France, Sechault to Reims
Sommepy
Betheniville

VASÁRNAP 14:00

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
adjatok nekik 😊 én ma melózok utána még nem tom mi lesz, holnap meg új rendszert kéne otthon csinálnom, de lehet inkább elhalasztom és megyek hadjáratra 😊

!S na akkor sok hupi val harcolok ma😊 Shad gyere mert kellene accaunt még!!!!

Sippie
Megmondom neked, hogy van 😛 és ostromoljuk is 😛
Sippie
Ééén??? Te bolond vagy... pff...
Dehogy Panhardal, Somuával 😄😄😄
Csirke4
Sippi azt mond meg hogy van-e támadócél etainba. Mert ha igen akkor összedolgozva elfoglaljuk. (méghozzá most)
Csirke4
Ja.
Szóval te kempelted be mindig egy panhardal... 😛
Sippie
Etain volt a kedvenc repterem 😞 😞 😞