WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mozambo mikor leszel?Az elõfizetée miatt kereslek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
LAST 9 VICTIMS
Maj Ruswella ATR
Maj Ruswella Rifleman
Sgt Popov62 Rifleman
Cpt Seeckt Rifleman
Col Hejhog Rifleman
Sgt Crispy2 Rifleman
Col Fifou Rifleman
Cpt Seeckt Rifleman
Cpt Seeckt Rifleman
<#nyes>#nyes>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Másik kedvenc halálozási módom, mikor sapperrel hozzáérek az álló tankhoz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Persze a Csirkeopel szeretetszolgálat mindenkit hazavisz ha van olyan hülye hogy fölül rám 😄DDDDDDDDD
A nap vége felé egyre fogyatkoztunk, sokan elestek közülünk, legtöbben Buzanczy ostrománál. Közöttük volt Shad is, aki 88asával pusztította az ellenséges tankokat... de egy túl járt az eszén... a H-39 aki a semmibõl bukkant elõ... és hatalmas szerencséjére nem kapott szeretetcsomagot a 88asból... Ezért hát Shad sajnos nem menekülhetett , így õ is elesett...
Mégis büszke vagyok... mivel a bosszú mindig édes... mi gyalogosok nem adtuk fel, és utána jártunk a H-39esnek... büszke vagyok, mert egy fiatal ifjú, élete egyik legcsodálatosabb kill-jét könyvelhette el... õ nem más, mint Sudesz a sapper. Sudesz leleményességének köszönhetõen megleckéztette a mocskos franciát... íme
És az eredmény:
Ez jó mulatság, férfi munka volt. Szalutálok.
Shad... megbosszultunk.
De írtad, hogy nem fogadta el a jelszavadat, itt lehet a bibi, ugyebár. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Manuálisan nem tom feltenni az 1.18.4-es patchet?
(Láttatok már repülõ laffyt? 😄)
Én cska szépen kúsztam a sövényben... mellettem hullottak a társak az ATG-nek köszönhetõen. Ezért felé kúsztam tovább, hogy majd jól kigránátozom... persze nem tudtam, hogy hol van, mert ha kidugtam volna az orrom kapok 5-10 lövést. Szóval kilõtt mellettem egy embert aki volt olyan bátor, hogy futott 5m-t. Aztán a hülye ATG bejött a sövénybe! Normális az ilyen? Közelharcot akar az ellenséges gyalogsággal?? 😊 És egyébként szerintem jóval gyorsabban tolták a megengedett sebességnél! 😊
Ház ez kész! 😊)
Eligazitás és harc!!!!

Elõfizetés
-Eastern Map edge, Germany, Trier to Koln
Schweich
Piesport
Zemmer
Wittlich
Daun
Musch
Kreuzberg
Meckenheim
Niederkassel
-Southern Map edge, France, Sechault to Reims
Sommepy
Betheniville
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!