19663
-
Cimbi #14457 Ja hamar vége lesz a kampánynak -
lachun #14456 nah ez meg mi a szövik nyomnak még,de ne msokáig:))) -
lachun #14455 Szerintem ez a szép, mert igy tudunk képet kapni milyen keményen elbánunk a szövikkel:DDDDD -
lachun #14454 !S fogunk nézni a stadba hányszor lövünk téged:))))(vagy te minket) -
#14453 Egyébként itt az ominózus eset:
-
#14452 Áh, thnx. :) Csak mert legutóbb őt gázoltam le Panzával, és valahogy úgy megörültem a skalpnak. :D Elfért már a 0,2-es K/D arány mellé. :| :DDD -
#14451 ő az első csillagos csóka :) Aki a squadunkból egyedül Hupi :)
Szal igen magas... de csak egy picikét :P :D -
#14450 Lehetséges. Nna mind1, témához visszatérve:
"LAST 9 KILLERS
Cpt Czhark A13"
Ááá! Eeezt az égést! :S Csak tudnám, hogyan került meg 4-5 harckocsit úgy, hogy senki nem vette észre. :| Köztük elsősorban én nem. :D
Kérdés:
Brig Gen Bobstav1 QF 2lb
Ez a Brigade General miféle? Úgy értem, kb. hol áll rendfokozatot tekintve?
-
#14449 "Egyébként ki tudja, hogy a francia harckocsifejlesztés hova jutott volna, ha nem rohanják le? :D"
nahh ez volt a kérdés, és akkor valszeg gyártottak volna még kb 10-20ezer char addigra már b4es variációt, meg a Somua 2. generációját:) -
#14448 nincs :) de a statisztikában meg tudod nézni ki ölt meg. -
#14447 Háát, én ebben nem vagyok annyira meggyőződve. :) A Char erős és vastag harckocsi, de kevesen voltak, és még azt is szétszórták.
Szerintem inkább a Maginot-vonalat faragták volna még egy darabig, vagy ilyesmi, nagyon beálltak első világháborús doktrína szerint az állásháborúra. Bár az ilyen "Mi lett volna, ha..." fölösleges is foglalkozni, mert esélytelen kitalálni, bizonyítani meg lehetetlen. :)
Jaizé, ONtopig és bocs. :]
Múltkor, Pz38(t)-vel mászkáltam csapatban több harckocsival, de esküszöm, valamelyik barom seggbelőtt. Motorok leállítva, nézegetünk jobbra-balra az FB körül, egyszer hátulról lövést hallok, vörösödés, sötétség. Olyan találatot kaptam egy(!) lövésből, hogy minden kezelő azonnal elhalálozott. :|
Despawn után láttam, a harckocsidrágám tornya vagy három méterre mellette táborozik a(z egyébként szénné égett) teknőtől. Na szép...
Nyugtasson meg valaki, hogy nincs Firendly Fire? :DDD -
#14446 Lesz még ott a last 9 killersben csirke is... -
#14445 szerintem nagyon jó tankokat csináltak volna, és az alap tankok a Char-ok lettek volna -
#14444 maradjon csak szövi... legalább elárulja hol vannak az ATG-k tankok stb -
#14443 Akkor hozzáfűzöm a "Majd" szócskát a "kitalálni" elé. :) Egyébként ki tudja, hogy a francia harckocsifejlesztés hova jutott volna, ha nem rohanják le? :D (vszínűleg nem sokkal előbbre, de ez most mindegy) Kifejlesztik a francia überharckocsit, keresztezik a csigát a bagettel, és egy nyálkán csúszó áramvonalas harcjármű ledarál mindent nyugaton! Included két db méteres periszkóp az orr-részen. :D -
#14442 hát az még odébb volt:) -
#14441 Dansky: Tényleg egy vasárnap 3 órási hadjáratra nézz el és meglátod milyen csapatban nyomni. -
manohun #14440 Dansky üdvözlünk a játékban. Örülök hogy valaki játszik a szövikkel is majd azért nagyobb megmozdulásokkor szivesen látunk hogy lásd milyen nagy csapatban játszani. -
#14439 Ne aggódj. Kitalálnak vmit. :) Lesz majd jó Firefly meg M286 Pershing, keleten meg majd jönnek az ISU-052-k meg az IS-2-k... vagy ilyesmi. -
manohun #14438 Punker szerintem nézd meg újra a nevet :) -
#14437 és majd 43ban amikor Tigrisekkel meg Pantherekkel leszünk akkor meg fordítva lesz így -
Shad01 #14436 A szövetséges oldal dög unalmas. Sokkal érdekesebb olyan tankok ellen küzdeni, amiket nem lehet kilőni (lásd Matilda, Char). -
#14435 engem nyírtál ki szövivel, mert te is csak 1 francia szabotőr vagy mint csirke...... -
pedrohsi #14434 Mér hallgassak? Mert engem öltek meg szöviként, vagy mi?
Lehet, egyszer bespawnoltam Antwerpenben szöviként, és kinyírattam magam 2x:) -
Dansky #14433 Kösz, már lassan azért belejövök, szerencsére eddig nem bánták az ultraláma kérdéseimet. :)
Persze akarok majd bandázni. Az említett losheimi lövöldözésben elég jól és lelkiismeretesen voltunk kordinálva, az valóban sokkal jobb volt, mint saját fejed után rohangálni. -
#14432 Sajna szövi dolgokban nem tudunk segíteni, de ha német oldal érdekel el tudunk magyarázni sok dolgot a játék általános menete ugyanaz, azt is el tudjuk magyarázni.
Jelenleg a Német oldal inkább védekező ugyanis eddig csak visszafele nyomnak minket. :(
-
Dansky #14431 :P
Most amúgy is jobban bejönnek a védekező küldetések, mert épp csak kezdem érteni, hogy mi micsoda és miért az. :) -
#14430 Alapvetően ez csapat game vagyis csapatban sokkal élvezetesebb mi azért vagyunk egy oldalon mert így közösen az igazi játszani amikor egy másik magyar akivell TS-en dumálsz van a másik bokorban és ő segít neked.
Ha mindenképpen szövi oldalhoz ragaszkodsz akkor nyugodtan legyél viszont magányosan nem annyira élvezetes. Tehát érdemes keresni haverokat vagy egy szövi squad-ba csatlakozni. -
#14429 végülis nem baj ha szövi leszel, majd mond el hogy tudjátok 1,5-2 havonta megadni magatokat -
Dansky #14428 Jah, gondoltam, hogy arra még várni kell. Mondjuk eléggé masszív lesz a keleti front, nemtom hogy tudják megoldani, hogy átlátható legyen. -
#14427 az még nagyon odébb van, talán idén kész lesz Észak-Afrika -
Dansky #14426 Én nem fogok Wermachttal nyomulni, úgy érzem. :) Tán majd ha lesz keleti front meg magyar hadsereg. Kíváncsi leszek, bekerülünk-e majd ilyen módon. -
#14425 te csak maradj csönben.....
-
pedrohsi #14424 ÁRULÓ, PUSZTULJ:)
Aki magyar és a szövikhez áll, annak napi egy vesszőzés jár:P -
#14423 mi nem játszunk szövetséges oldalon soha :)
de ha német oldalon vagy a 95-ös chat csatornán megtalálod a magyarokat mindig, mert az a kiosztott chat nekünk. -
Dansky #14422 üdv!
Free Trialban próbálgatom a gamét, úgy érzem jól befizetek majd rá :)
Nem volt véletlen valaki a losheim-i csatában tegnap? Szövetséges oldalon igyekeztem aszisztálni a védekezésben. Mikor odaértem nagyrészt német volt a városka, de jó sok lövöldözés árán sikerült megvédeni, nagyon cool volt. :) -
#14421 kár hogy nem tudom én hány bombát dobtam le rendesen, 5 db a gyár környékére ment valszeg. -
#14420 engem a hazaúton :/ elkeféltem, mert túl korán süllyedtem... legközelebb inkább megyek egy távolabbi reptérre.
De legalább a gyárat telibe nyomtam -
lachun #14419 szerintem nagyott rugtunk a csigaraktárak ajtaján szép volt ,minket is leszedett egy huri:DDDD -
#14418 második ráfordulásnál 2 vadász megtalált minket :(