19663
-
pedrohsi #14497 Ugye milyen érdekes, pont amikor végeztünk az első fejlesztési körrel... -
#14496 Odaát? Hát most kivételesen nem az igazság... az most ideát van :D -
lachun #14495 elég kevés szövi van fent ,sorra szedjük vissza a városokat ...most mi van odaát:))??!! -
#14494 De kinyírhat.
Mert ugye vannak ablakok is amin ki lehet nézni... -
Dansky #14493 Hát hallga itt nagyon nagy lövöldözés ment. :)
Engem egy magamat kb. 10x öltek le, ebből 4 v. 5 volt 232-es, a többi amennyire én tudom germán gyalogos. -
#14492 De akkor se nyírhat ki 35öt egy depoban :P ABről meg mi a francnak spawnolnána be annyi gyalogos? :D -
#14491 Bentmaradt mikor elfoglalták és megvárta a resupplykat.
Ilyet én is csináltam. Késsel nyírtam ki őket -
#14490 Egy depotból max 30 gyalogos jöhet ki szal ez igen fura :P Plussz spawn épületbe aligha ment fel az emeletre. De amúgy stimmel :D -
lachun #14489 tudjuk vannak ilyenek odaát a sapper csomag megteszi a hatását :))) -
#14488 majd kaptok.....
-
#14487 Rontani nem ront. -
#14486 5.3-as ATI driver-t próbálta valaki? gyorsult tőle a game? -
Dansky #14485 Hát ítt pont ez volt. Egyik szövetséges srác meg bevette magát a riflemanjével az egyik német spawn épület padlására, és 35 killnél fogyott ki a muníciója. :) -
Shad01 #14484 Van úgy, hogy egy város támadásánál a védők a rádión segítséget kérnek a védekezéshez. Ekkor jópáran átmennek oda segíteni. Ha a támadók is hívnak segítséget egész nagy tömeg tud összegyűlni. -
#14483 Ez a story kivételesen jó... hogy a németek visszafoglalták a várost... -
Dansky #14482 Neville-ben harcolt valaki tegnap este? Nagy mészárszék volt, én legalább is igen sokszor meghaltam. :) Belecsöppentem a szövetséges ellentámadásba a város ellen. Elöszőr egy Vickerssel próbáltam ügyeskedni, de a tankokat még szoknom kell. :)
Aztán a németeket beszorítottuk az AB-be, de ott olyan szinten elszaporodtak, hogy sikerült visszafoglalniuk a várost. Ez idő alatt néhány jó pillanatomtól eltekintve a meglepetésszerű elhalálozást gyakoroltam. :)
Aztán éjfél felé a játékban is beesteledett, akkor még egy cappolásban részt vettem, de aztán lépnem kellett.
Van úgy, hogy leül a játék, de ha az ember belecsöppen ilyen nagy happeningbe, az szörnyen jó. :) -
lachun #14481 !S na délen nagyon nagy gázvan ,a franciknak 2 gyáruk is 100% os ez türhetettlen. -
#14480 ideje lenne átmenni ellentámadásba -
#14479 Promotional key:
firingsquad
A wwiionline.hu oldalon bal menüben fel van ez is tüntetve és sok más hasznos infó. -
#14478 pls help
akarok regisztralni 14napos free-re
de kér valamilyen "promo code" ez mi??
regisztraltam magam ott ahol kell de nem talalok semmi ilyet
thx -
lachun #14477 ok meg vagy majd mindent meg beszélünk:DDD -
thomka #14476 Amúgy itt az msn em:
[email protected] -
thomka #14475 Lachun nem tudnál feljönni ts re vagy add meg léci az msn ed mert beszélni szertnék velek! Előfizetek én is a wwii re és azzal kapcsolatban! -
lachun #14474 !S sok sikert sracok ugy nézki holnap leszek:)) -
#14473 Viszont wiltzet jö kempelni.
Az előbb voltam sdkfz-vel.
És most is odamegyek.
Panzer 3al -
Hupi #14472 Innen szép nyerni :D -
Cimbi #14471 Hoopsssz Wiltz elesett:(
-
#14470 Jobb gomb cél mentése másként és úgy megy. -
#14469 Ehh... :)
Itt a link: http://fritz.amigo.hu/WWIIONL/PZIVG.avi -
lachun #14468 jajaj jaj igyér webhely huaz annyát erröl álmodtunk mindig:))) -
#14467 Álmodjatok szépeket! :) -
#14466 Az lehet, hogy nem jó mert más hobbynak hódolok akkor. -
lachun #14465 az igen Random akkor csütörtökön megbeszélhetjük az opeles kiképzést ,ha jo neked!! -
#14464 Hát én is lőttem meg Szaby is és volt ott egy pár ember olyan volt mint a kivigzés. :) -
#14463 Ilyeneket az opelesek is szoktak. -
lachun #14462 na végre valaki akit nem zavarnak meg a francia elháritok:DDD -
#14461 Én eddig voltam most lépek mert vacsi.
A francia MS mikor közel értem hozzá 5 métert urgált föl le. Kicsit megzavart végül csak el lett intézve. -
lachun #14460 Ne feledjétek az elözönélis 2x toltak azt kifulladtak:DDD -
lachun #14459 !S vagyok sajna ne mtudok még menni ,de mindent elkövetek:)) -
#14458 Nembaj.
Egy lépést sem teszünk vissza!! Megnyerjük a mostani kampányt!