WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mindig a legfrissebb fórumot kell nézni.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elég sok újdonság várható! Elsõsorban szeretnének a sebességen kicsit javítani.
Meglévõ jármûvek átnézése bugok kijavítása.
Új gyalogos modellek és texturák valamint a mozgás finomítása.
Új városok elhelyezése a térképen Dél-Angliában és Észak-Németországban több lehetõséget adva a partraszállásra és a tengeri csatákra.
Át akarják dolgozni a kijelzõt új iránytû chat ablak és térkép.
Plusz pát apróság. 😊
TPS-t játszani 😊
Tényleg, nem is rossz ötlet 😄DDDD
Csak ugye akkor kissé hehézkes a célzás...
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nem kell a mártirt adni nekünk 10 nap az nem sok ...ö vagy mégis!!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
angolból... <#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
vagy nem... 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De lehet hogy valami véletlen folytán rossz jegyet írnak be és akkor mégis megyek ;-)
Nah akkor összedolgozó partnert kell keresnem :/
hm nekem meg egy hetem van összekaparni a lóvét 😊
De az is lehet hogy 100. 😮
Nem valami jó ez a félév... ;-)
amúgy ha bejönnek az olaszok lehet mégtöbben jönnek át a szövi oldalról hogy kipróbálhassák a csodás jármûvûket és akkor mégrövidebbek lesznek a hadjáratok.
Amúgy hidjétek el nekem az olasz kétfedeles gép olyan lesz mint a H-75, két lövéssel képes kilõni a 109esbõl a pilótát... csak az a baj hogy a szövik gépekkel ezt már nem tudná megjátszani <#hehe>#hehe>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Így gondolod?
Csak én még mindig nemértem ha az igazság ideát van akkor ott mi van?
És nekem már 2 napja 2 nap múlva fog lejárni a VIP.
Mert aki odaát van mindig a másik oldallal van elfoglalva,remélem értehetö mert én nem értem ,de igy van<#nezze>#nezze><#wave>#wave><#beka2>#beka2>
Vagy axis oldalon játszik vagy német oldalon.
Több lehetõség nincs...
Jah és azok az OIC-k azok kik lehetnek? Mert ma is halál pancserok voltak verdunnél az emberek :/ a repteret kellett volna csak védeni, érted egy helyben állni a szaros panzerrel, meg felhúzni flakkokat, erre elindultak támadni és elbuktak egy csomó tankot halál fölöslegesen mert verdunre nincs is támadási parancs...