19663
  • lachun
    Tomka most reggelt freeböl és csak 9.99 kellet fizetnie a firingsquad joszántábol és asszem 30 nap ingyér hajol olvastam!!
  • Punker
    vannak akciók mikor régi free reg-et is újra lehet aktiválni, nekem is úgy volt, aztán jött az akció hogy 3 hónap 20$ akkor fizettem elő :)
  • PrasCo
    Na, most ez egy... "érdekes" kérdés lesz. :)
    Ha teszem azt, nyáron lesz free trial. Van ugye egy accom, amit már elvittem lieutenant-ig, folytathatom-e azzal, vagy muszály új accot regelni?
    Mondjuk nem annyira lényeges, hiszen csak a játék a lényeg, de mégis más, hogy esetleg kétheti színtiszta WWIIO után nem PVC-on kezdek újra.
  • lachun
    free triál sajna 11.ke ota stop !!!!
  • lachun
    !S nem sokráa megyek és támadunk!!!!
  • Hamlet
    jah.. én is 12.-én néztem
  • bazza
    banyek...
  • thomka
    Már lejárt a Free Trial azért nem tudsz regelni, Március 11. én lehetett legkésöbb regelni!
  • bazza
    mikor csinálják már meg a regisztrációt? folyton hibát jelez...There was an error processing your request. Please try again later.
  • 0Fritz0
    Még így is yol jártam, mivel így legalább megadta a kill-t, pedig egyszerre 3-an rontottak rá szegény 109-re. :)
  • Hamlet
    Ha ilyen közel mész az ellenséghez az már árulásnak számít! :D Kiadod a repzi technikai titkait!

Na jó látom, hogy tüzelsz :D (nem úúúgy)
  • 0Fritz0
  • PrasCo
    Pedig az lett volna a nagy pláne az ejtőernyősökben. :) Csak akkor tényleg iszonyat szétbarmolódna a front, és főleg ilyen 2v3 csaták lennének minden városban. :|
    Jó hír számomra, hogy MA még nem járt le az accom :DDDD

Úgyhogy mentem Haverok, Buli, Firebase alapon robbantani. Kaptunk légitámogatást is...
  • Sippie
    Jah, sajna :)
    Csak frontvárosokat lehet elfoglalni.
  • PrasCo
    Értem. Tehát az ilyen hátbatámad-szivatásokat elkerülhetővé tették.
  • Punker
    ha van támadó parancs
  • PrasCo
    Anyáám! :OOO Egyik percről a másikra eltűnt az egész oldal, kompletten ahogy van. :O
    Úgylátszik, sorra foglaljuk el a szervereiket.
    Sry.
    Kérdés. Ha ejtőernyősöket beljebb fekvő "üres" városokban dobnák le, akkor azokat a depo-kat is el tudnák foglalni, nem?
  • PrasCo
    Asszem lejárt a free-m. Bár még nem próbáltam, de már felül vagyok 14 napon. :|
    Mindenesetre zúzzuk le az ánglusokat!
  • Csirke4
    :O
    Kitől?
    Énis kérek :D
  • bricsi01
    reggelt!
    kaptam 30napot ajándékba tegnap.
  • pedrohsi
    Én már nem foglalkozom ezzel, az Il2 FB-ben meguntam a taktikázást, NEKIMEGYEK:)
    Amúgy meg imádkozz, segít:)
  • bazza
    nah most egy ideig nem játszok ezzel...Szétvertem a billemet! 2 sec alatt leszed egy légvédelmis. Mit akarok én itt?
  • lachun
    az lesz ebédre??
  • Csirke4
    Grillcsirke! :DDDDDD
  • lachun
    ja igen bocs :DDD
  • Random work
    Ha föl lehetne gyújtani a bokrokat lenne szaladgálás. :D
  • Random work
    ATR nem?
  • Punker
    én ilyet szeretnék :)

• lachun
    ATGval rohangásztam és sikerült meg késelnem egy zöldes szinü kolegát:)))
  • Random_
    Távolság és irányfüggő ez azé.
    Általába ami a kezed ügyébe akad az jó ellene csak elég közel kell menni. :D Kést még nem próbáltam mondjuk.
  • Sippie
    ATG ellen és a granedierre esküszök
  • Punker
    jó az városba/ATG-re
  • Sippie
    Akkor a vezetők csak SMGvel mehetnek??? pffff... énse fogok küldit csinálni :D
  • pedrohsi
    Angol:

Francia:

Német:

Mégegyszer: a küldi vezetői fognak így kinézni, kapnak SMG-t és pisztoly. Egyedüli oka a megkülönböztethető külső.
  • Punkerwork
    nem enged be a nevemmel :(
  • bazza
    plz linkeljétek be a képeket...
  • pedrohsi
    TOTO ígérete szerint érdekes újításokat tudhatunk meg még ma a gyaloglás fejlesztéséről. Bővebb info egyelőre nincs, de három képünk már van az újonnan megjelenő küldivezetők külsejéről:

Infantry Update
  • Sippie
    3H, 109F szokás szerint.
  • bazza
    Miért mit fejlesztettünk ki?
  • Punkerwork