19663
-
pedrohsi #19223 csak azon gondolkodtam, ki tudna pofás kis logót gyártani a magyarhq felső sarkába, aztán eszembe jutott, hogy van grafikus zseni a bandában :)
nem fontos a dolog, de azért szebben mutatna egy jó képecske a fejlécben, mert oda csak én rakosgattam a kontármunkát -
#19222 Vagyok ám, csak pl. tesztelem meddig bírom alvás nélkül. Esetleg alvást munkára cserélve. Most 40 óra az új rekord. :P
Kell valami? :) Facebookon és msn-en napi szinten elérhető vagyok. -
Hupi #19221 Hát Isten éltessen sokáig, füled érjen bokádig -
#19220 Nem-nem :) De köszönöm szépen :D -
#19219 Boldog Szülinaptot néktek! =) -
#19218 Mai szülinaposok:
manohun
bazza
Nemistudtam, hogy bazza=mano -
#19217 meg msn-en is. -
#19216 vagy fut vagy gyúr, facebook-on szokott lenni. -
pedrohsi #19215 tényleg, random, vajon ő merre lehet? -
#19214 Vagy akár ő! :D -
Hupi #19213 Ez még manohun korszakából való lehet az ő érdeme, .. még Hypo a nagy grafix mester. -
kikko #19212 Természetesen fellelhető vagyok még,csak az időm rendkívül kevés. De a logót amúgy nem én csináltam -
pedrohsi #19211 kikko fellelhető még valahol? ha jól emlékszem ő csinálta itt is ezt a logót -
pedrohsi #19210 az ősz mifelénk nem szeptember első 5 napjából áll :) -
Hupi #19209 Nem akarok ünneprontó lenni de már ősz van -
pedrohsi #19208 ősszel jön az 1.32, az új gyalogosok mellett mással is készülnek :) -
Hupi #19207 S! -
#19206 Sajnos lejárt az előfizu, suli mellett most nem látom értelmét tovább fizetni, esetleg ha jön megint valami újdonság. Addigis: Hajrá Hunyadi! -
#19205 :o
Hát ehhez már milyen gép kell majd? Paks és a Hoover Dam SLI-be kötve? -
pedrohsi #19204 hírecske az 1.32-ről a magyarhq-n -
#19203 Hmm ma kicsit fel lesz turbózva a gépem. Lehet hamarosan visszatérek. :P
Legalábbis ha lesz free akkor kipróbálom mit visz és ha jól megy akkor lesz welcome back Soldier. :D -
pedrohsi #19202 ha gondod van, nyugodtan írj ide vagy a magyarhq-ra, segítünk :) -
tenthrodil #19201 nem szóltam. -
tenthrodil #19200 Végül sikerült, egy másik account nevet adtam meg és úgy elfogadta...
Végigmentem a trainingeken, csatlakoznék valamilyen küldetéshez, de egy sincs, minden brigádnál azt írja, hogy 'no missions', így belépni sem enged oda. Ráadásul mindegyiket üresnek írja.. -
Shad01 #19199 Melyik banktól van a kártyád?
Próbáld ki, hogy a kártyaszámod Master Card-ként adod meg. -
tenthrodil #19198 Hello!
Kipróbálnám a játékot, de bannkártya megadásánál 'Failed to update billing method' üzenettel nem enged tovább. Visa Electron kártyám van. Az a baj, hogy Electron és nem sima Visa, esetleg? Vagy esetleg más gondja van? -
Hupi #19197 Semmi, egyszerűen csak nagyon gyenge most a felső vezetésünk. Már nincs meg a Toro15, Fiambre stb. akik négy kampányt vittek győzelemre zsinórban. Persze semmi sem tarthat örökké és a szövik most tényleg nagyon jók, csak elismeréssel szólhatok róluk. -
#19196 ?? :D -
Hupi #19195 Na a HC-k megint nagyot alakítottak pff -
#19194 Top 1. német killer. :) -
#19193 Gúd dzsáb!
Mellesleg érdekes, hogy ezeket a listáka mindig szövi tankok vezetik brutális killekkel. Jól ki van balancolva. :D -
Hupi #19192 60 killem lett, eddig ez a rekord, kifogyott a lőszer ezért kiléptem. 4D-vel 1 órás küldi.
Top 2. killer -
Hupi #19191 Tegnap 103 mp-s spawn delay volt, reportoltam is a CRS-nek egy suxx-ot -
#19190 Na hátha kapunk vmi cuccot a fejlesztőktől ami visszacsábítja a usereket. Tényleg elég kegyetlen így az élet német oldalon... -
Cimbi #19189 Ez azért van mert az Axis side behalt a sok nerf megtette a hatását ma delután 40-50 játékos volt a földön és 9 darab repülő az axis oldalon.Lassan a szövik egymásra fognak lövöldözni:D
-
pedrohsi #19188 Mindazok, akik beléptek a legutóbbi Welcome Back alatt, most egy hónapot kapnak ingyen, amennyiben augusztus 13-ig elöfizetnek újra. Vagyis egy hónapért kettöt kapunk! -
#19187 Nemtudom, hogy ezért, vagy miért: de az allik úgy megindultak, hogy amit mi véres munkával+szerencsével két hét alatt elfoglaltunk, azt most ők egy éjszaka alatt visszavették. Szabályosan rohanunk Berlin felé :DD -
pedrohsi #19186 gondok adódtak a training szerverrel, ezért minden Welcome Back játékosnak megnyitották a Campaign szervert a hétvégére! -
#19185 esetleg kérhetek egy meghívást a hunyadihoz? Jó lenne látni ki van fent és együtt harcolni. bazzhu17
dm79 nem német parancsnok volt? Csak mert tegnap megöltem egy stuartban. -
pedrohsi #19184 1.32-ben ki lehet majd ugrani a gépből, majd földet érve kispawnol a pilóta: link