19663
  • pedrohsi
    csak azon gondolkodtam, ki tudna pofás kis logót gyártani a magyarhq felső sarkába, aztán eszembe jutott, hogy van grafikus zseni a bandában :)

nem fontos a dolog, de azért szebben mutatna egy jó képecske a fejlécben, mert oda csak én rakosgattam a kontármunkát
  • Random_
    Vagyok ám, csak pl. tesztelem meddig bírom alvás nélkül. Esetleg alvást munkára cserélve. Most 40 óra az új rekord. :P

Kell valami? :) Facebookon és msn-en napi szinten elérhető vagyok.
  • Hupi
    Hát Isten éltessen sokáig, füled érjen bokádig
  • bazza
    Nem-nem :) De köszönöm szépen :D
  • Csirke4
    Boldog Szülinaptot néktek! =)
  • Csirke4
    Mai szülinaposok:

manohun
    bazza

Nemistudtam, hogy bazza=mano
  • Csirke4
    meg msn-en is.
  • Punker
    vagy fut vagy gyúr, facebook-on szokott lenni.
  • pedrohsi
    tényleg, random, vajon ő merre lehet?
  • Csirke4
    Vagy akár ő! :D
  • Hupi
    Ez még manohun korszakából való lehet az ő érdeme, .. még Hypo a nagy grafix mester.
  • kikko
    Természetesen fellelhető vagyok még,csak az időm rendkívül kevés. De a logót amúgy nem én csináltam
  • pedrohsi
    kikko fellelhető még valahol? ha jól emlékszem ő csinálta itt is ezt a logót
  • pedrohsi
    az ősz mifelénk nem szeptember első 5 napjából áll :)
  • Hupi
    Nem akarok ünneprontó lenni de már ősz van
  • pedrohsi
    ősszel jön az 1.32, az új gyalogosok mellett mással is készülnek :)
  • Hupi
    S!
  • bazza
    Sajnos lejárt az előfizu, suli mellett most nem látom értelmét tovább fizetni, esetleg ha jön megint valami újdonság. Addigis: Hajrá Hunyadi!
  • Csirke4
    :o
    Hát ehhez már milyen gép kell majd? Paks és a Hoover Dam SLI-be kötve?
  • pedrohsi
    hírecske az 1.32-ről a magyarhq-n
  • Random work
    Hmm ma kicsit fel lesz turbózva a gépem. Lehet hamarosan visszatérek. :P
    Legalábbis ha lesz free akkor kipróbálom mit visz és ha jól megy akkor lesz welcome back Soldier. :D
  • pedrohsi
    ha gondod van, nyugodtan írj ide vagy a magyarhq-ra, segítünk :)
  • tenthrodil
    nem szóltam.
  • tenthrodil
    Végül sikerült, egy másik account nevet adtam meg és úgy elfogadta...

Végigmentem a trainingeken, csatlakoznék valamilyen küldetéshez, de egy sincs, minden brigádnál azt írja, hogy 'no missions', így belépni sem enged oda. Ráadásul mindegyiket üresnek írja..
  • Shad01
    Melyik banktól van a kártyád?
    Próbáld ki, hogy a kártyaszámod Master Card-ként adod meg.
  • tenthrodil
    Hello!
    Kipróbálnám a játékot, de bannkártya megadásánál 'Failed to update billing method' üzenettel nem enged tovább. Visa Electron kártyám van. Az a baj, hogy Electron és nem sima Visa, esetleg? Vagy esetleg más gondja van?
  • Hupi
    Semmi, egyszerűen csak nagyon gyenge most a felső vezetésünk. Már nincs meg a Toro15, Fiambre stb. akik négy kampányt vittek győzelemre zsinórban. Persze semmi sem tarthat örökké és a szövik most tényleg nagyon jók, csak elismeréssel szólhatok róluk.
  • bazza
    ?? :D
  • Hupi
    Na a HC-k megint nagyot alakítottak pff
  • bazza
    Top 1. német killer. :)
  • Csirke4
    Gúd dzsáb!

Mellesleg érdekes, hogy ezeket a listáka mindig szövi tankok vezetik brutális killekkel. Jól ki van balancolva. :D
  • Hupi
    60 killem lett, eddig ez a rekord, kifogyott a lőszer ezért kiléptem. 4D-vel 1 órás küldi.

Top 2. killer
  • Hupi
    Tegnap 103 mp-s spawn delay volt, reportoltam is a CRS-nek egy suxx-ot
  • bazza
    Na hátha kapunk vmi cuccot a fejlesztőktől ami visszacsábítja a usereket. Tényleg elég kegyetlen így az élet német oldalon...
  • Cimbi
    Ez azért van mert az Axis side behalt a sok nerf megtette a hatását ma delután 40-50 játékos volt a földön és 9 darab repülő az axis oldalon.Lassan a szövik egymásra fognak lövöldözni:D
  • pedrohsi
    Mindazok, akik beléptek a legutóbbi Welcome Back alatt, most egy hónapot kapnak ingyen, amennyiben augusztus 13-ig elöfizetnek újra. Vagyis egy hónapért kettöt kapunk!
  • bazza
    Nemtudom, hogy ezért, vagy miért: de az allik úgy megindultak, hogy amit mi véres munkával+szerencsével két hét alatt elfoglaltunk, azt most ők egy éjszaka alatt visszavették. Szabályosan rohanunk Berlin felé :DD
  • pedrohsi
    gondok adódtak a training szerverrel, ezért minden Welcome Back játékosnak megnyitották a Campaign szervert a hétvégére!
  • bazza
    esetleg kérhetek egy meghívást a hunyadihoz? Jó lenne látni ki van fent és együtt harcolni. bazzhu17
    dm79 nem német parancsnok volt? Csak mert tegnap megöltem egy stuartban.
  • pedrohsi
    1.32-ben ki lehet majd ugrani a gépből, majd földet érve kispawnol a pilóta: link