WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
meglepetés<#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sippie
Sippie
Oks egy pillanat, akkor mindjárt átalakítom.
Sippie
Poén
Punkerwork
képeket plz vágd meg vagy méretezd át.

Sippie
Sippie
Eper
WW2 online éhségemet csillapítaná néhány friss kép egy egy nagyobb hadjáratról,pls, tegyétek be

Nem értek a lovakhoz

Kit--Kat
Kelly hõsei????

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egyszer beülök majd Sermanba és bemondom a mikrofonba, hogy:
-Valami kaonai ügyködés folyik itt elõttünk.
-Moo, te vagy a balszárny, Whiskey a jobbszárny, ÉN leszek a csúcs.

Na, mibõl idéztem?😊
Kit--Kat
õõ az alap az még gömbölyû volt😊
de komolyan aki tudja mi volt az mondja el mert nem azért okoskodom mert tudom, hanem mert várok 1 magyarázatot rá😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

az alap tankot kapták ennyi!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kit--Kat
jó de európában nem ilyenek shermanok voltak:o
vagy a francik csak ilyet kaptak?

Sippie
Így kéne az összesnek <#eplus2>
Sippie
Antwerpen is elbukott???? jézusom...
Amúgy melyik linken érhetõek el a városok fentrõl készített részletes képei?
Kit--Kat
hogy néz már ki ez a sherman:o

Sajnos egyet kell hogy értsek Hupival.
Amíg fel nem fut a Pz4G a StugG és a Fw190-es termelése, nem kellene eröltetni a támadást.
Mintaszerû támadást hajtanak végre, ezzel nincs is semmi baj hiszen az axis is ugyanilyen módon jutott el Brüsszelen túlra. Gyepáltuk õket ugyanúgy mint most õk minket, ugyanazon elkerülhetetlen hibákat követték el a szövik mint mi most. A probléma fõ oka hogy lehetõséget adott az OKW, pontosabban annak a fejlesztésekért felelõs részlege arra hogy a szövetségesek átvegyék a kezdeményezést. Azáltal az elhibázott RDP stratégiának amelynek köszönhetõen most a szöviknek több és jobb felszerelésük van mint nekünk. Van négy használható panzerünk összesen (PzIVG), és egy rakás (9-10 db) ócskavas. Ezért van hogy üresek az AB-k mert PzIVD-vel StugIIIB-vel PzIIIH-val nem lehet felvenni a versenyt a Shermanok és Matildák hada ellen. Kilövik õket gyerekjáték. Marad a sapper ugye, na de kérem sappolt-e már meg valaki 3-4 db gyalogsággal és MS-el támogatott Shermant? Nem, mert nem lehet lemészárolják õket és kész. Hoppá már sapper sincs az AB-ben! Mi maradt hát? A légierõ, majd a Luftwaffe odacsap! Ha lenne... SpitfireIX-es az van.

Ezért hát gratulálok a RDP irányításnak, nagy volt fiúk! Már másodszor játszák el. Az elõzõ hadjáratban ugyanez volt (15 PzIIIH-val a Shermanok ellen).

Esélyünk csak akkor lesz ha fel fut a PzIVG/StugIIIG és a FW-190-es gyártása és kellõ számban állnak rendelkezére ahhoz hogy egyenlõ esélyekkel vegyük fel a harcot.

Természetesen gratulálnom kell a szövetséges oldalnak is hogy tudtak fordítani.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

0Fritz0
Egy kis kedélyjavító. <#vigyor3>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Csak hogy én is mondjak valami okosat: 😊
A képlet eccerû, ha a gyalogság nem foglal CP-t, a tankok mehetnek a levesbe. És mi itt elég szépen elbarmoljuk a dolgot, mivel az elöbb is úgy foglalták el az elsõ két deponkat (végül az õvék is lett a várost), hogy legalább 20 gyalogosunk kint rohangált a mezõn.
A másik kedvencem az, amikor a tankok már az uccsó AB-t kempelik és mindenki lelkesen bespawnol rifleman-nel. Legalább ha azt a titokzatos füstgránát nevezetû valamit használnák... de úgy néz ki, hogy sokan hiányoztak az alapkiképzésen, amikor ezt tanították. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tegnap este több város elesténél is jelen voltam. A szövetségesek eõretörésének több oka is van:
Elõször is ész nélkül támadtak a német oldalon. Ezeknél a támadásoknál elpazarolták az összes panzert és a 88-asok egy részét is.
A támads kifulladása után hamarosan jött a jól szervezett ellentámadás. A szokásuktól eltérõen elõször gyalogosan támadtak, és elintézték a maradék atg-ket, majd csak utána jelentek meg a tankjaik (kb 8-10). A tankjaik mellett mindig voltak gyalogosok, illetve fedezték egymást, így a sapperek nem fértek a közelükbe.
A számbeli fölény is az övék volt.
A légifölény is az övék volt, német repülõket nem lehetett látni.
A védekezés nem volt megszervezve. A 88-asokra nem vigyáztak gyalogosok, nem mingíg jelentették, ha a tankok bejutottak a városba.

A sok város elbukása a felsõ vezetés hibája. Nem lett volna szabad támadóparancsot kiadni sehová sem, mikor lehetett látni, hogy jól szervezettek és létszámfölényben vannak a szövetségesek.
A pak38 nagyon hiányzott mindenhonnan. 5 88-assal nem lehet megvédeni egy várost a tankok ellen úgy, hogy a vadászgépek is folyamatosan támadnak.
A védekezés is támadásból áll speciel ellentámadásból, mivel valahogy vissza kell(ene) foglalni az elvesztett depokat és AB-kat. Ha erre nem vagyunk képesek akkor a város elesett. Ilyenkor egyetlen ésszerû dolgot tehetünk: húzzuk az idõt, erõnknek megfelelõen lassítjuk az elõrenyomlásukat.

Na ez az, hogy foglalhatnak el ilyen könnyedén egy ekkora várost, mint Antwerpen? Erre csak egy magyarázat van: még védekezõ ember sincs, nemhogy támadó...
Délután a szokásos idõpont 14-16 óra közt. Ha leszünk elegen.
Antwerpent azért nem foglaljuk vissza. <#fogmosas>

Nem állnak át, csak egyszerûen demoralizálja õket a vereség, sokan nem játszanak ilyenkor. Fordulatot az RDP kör befejezése hozhat, a jobb és több felszerelés kedvet adhat a támadásra. Offenzíven kell fellépni de legalább hadsereg szinten és szervezetten. Az nem elég ha csak néhány csapat támad, a játkosok jó része pedig védekezik ill. védekezésre van kényszerítve.

Szervezettség, erõösszpontosítás a kulcs a sikerhez.

Sippie
Úr isten... Mi a turó van?
Holnap ( azaz ma ) lesz valami hadjárat? ideje lenne befûteni a szöviknek.
Olyankor mivan, amikor az ellájd oldal hirtelen megindul, és naponta 4-6 várost elfoglalva töretlenül nyomulnak elõre, annak ellenére, hogy 2 héten keresztül axis volt fölényben?
A pléjerek egy része ilyenkor egyszerûen átáll, és élvezi a gyõzelmeket?
!S sajna most értem haza,de ne mtudom mikor tudok játszani!!!

Csirke4
sux
Hi mano 😊
jééé van mano
lol

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Jééé elesett Brussel lassan a kis bajuszos nagy sz*****ban lesz<#guluszem1>
Hátsó lövészem Cimbihun volt! <#taps>

Kösz! Bf-110-es power! <#fogmosas>

0Fritz0
FIGHTER ACES EVENT 2 :

RANKINGS (Top 8 Players*)
1. Brudster 6.772 points
2. Escaz 5.47 points
3. Eurolord 5.353 points
4. Tomcat41 4.886 points
5. Hupihun 4.653 points
6. Allibone 4.11 points
7. Kuryakin 3.993 points
8. Mo 3.172 points

<#worship>

hu hez nem is olyan nagy összeg.

Sippie
Jéézusom Hupi <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
2827FT-ot vont le.
Különösképpen. A jó parancsnok gyönyörködik a természet szépségében, tanulmányozza a mókusok párzási szokásait. <#fogmosas>

Csirke4
Jó parancsnok: otthon londonban teázik ;-)
A bokros dzsindzsában is remélem😄DDDD

A jó páncélos ismérve: a parancsnok kint áll a toronyban. <#felkialtas>

Random_
Eh inkább maradok akkor régi gépnél lassan már ipar áram kell a gépekhez. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
mert elõre gondolkodok, az új dual magos P4-ek fogyasztása 130 watt körül lesz hozzá PCI-E -es VGA se fog keveset enni stb... + ez az új szabványokhoz is jó lesz, csak hát megszívtam és kifogtam 1 hibás példányt 😞

Random_
Nem értem mé kell mindig a wattra gyúrni nekem egy azonos típusú 360-as van és lazán megy a gépem.

De te vagy a szakember. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hupi azt mondta ezen már változtattak sajna!!!

Jó. Azért nem fizetek elõ, hogy teszem azt hetente max. 4 órát tudok rászánni. De tényleg max.

Amúgy a grafikkal nem lenne bajom, OFPztem sokat, és az se egy hej de szép.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Az 56K-s net nem biztos, hogy kevés. Én chellot használok, és régebben többször volt olyan, hogy a letöltési limitet elérve a sebességet lekorlátozták 56k-ra. A játék ettõl még ugyanúgy játszható maradt. Természetesen, ekkor a háttérben más netet használó alkalmazásnak nem szabad futnia (pl letöltés, DC+).
Elsõsorban nem a sebesség, hanem a net megbízhatósága (folyamatos kapcsolat) számít.
ne msemmi majd szerezz gyorsan ujjat mert fini üres FBk vannak😊))

Punkerwork

Random work
Típusa?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.