WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem értek a lovakhoz
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-Valami kaonai ügyködés folyik itt elõttünk.
-Moo, te vagy a balszárny, Whiskey a jobbszárny, ÉN leszek a csúcs.
Na, mibõl idéztem?😊
de komolyan aki tudja mi volt az mondja el mert nem azért okoskodom mert tudom, hanem mert várok 1 magyarázatot rá😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
vagy a francik csak ilyet kaptak?
Amúgy melyik linken érhetõek el a városok fentrõl készített részletes képei?
Amíg fel nem fut a Pz4G a StugG és a Fw190-es termelése, nem kellene eröltetni a támadást.
Ezért hát gratulálok a RDP irányításnak, nagy volt fiúk! Már másodszor játszák el. Az elõzõ hadjáratban ugyanez volt (15 PzIIIH-val a Shermanok ellen).
Esélyünk csak akkor lesz ha fel fut a PzIVG/StugIIIG és a FW-190-es gyártása és kellõ számban állnak rendelkezére ahhoz hogy egyenlõ esélyekkel vegyük fel a harcot.
Természetesen gratulálnom kell a szövetséges oldalnak is hogy tudtak fordítani.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A képlet eccerû, ha a gyalogság nem foglal CP-t, a tankok mehetnek a levesbe. És mi itt elég szépen elbarmoljuk a dolgot, mivel az elöbb is úgy foglalták el az elsõ két deponkat (végül az õvék is lett a várost), hogy legalább 20 gyalogosunk kint rohangált a mezõn.
A másik kedvencem az, amikor a tankok már az uccsó AB-t kempelik és mindenki lelkesen bespawnol rifleman-nel. Legalább ha azt a titokzatos füstgránát nevezetû valamit használnák... de úgy néz ki, hogy sokan hiányoztak az alapkiképzésen, amikor ezt tanították. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elõször is ész nélkül támadtak a német oldalon. Ezeknél a támadásoknál elpazarolták az összes panzert és a 88-asok egy részét is.
A támads kifulladása után hamarosan jött a jól szervezett ellentámadás. A szokásuktól eltérõen elõször gyalogosan támadtak, és elintézték a maradék atg-ket, majd csak utána jelentek meg a tankjaik (kb 8-10). A tankjaik mellett mindig voltak gyalogosok, illetve fedezték egymást, így a sapperek nem fértek a közelükbe.
A számbeli fölény is az övék volt.
A légifölény is az övék volt, német repülõket nem lehetett látni.
A védekezés nem volt megszervezve. A 88-asokra nem vigyáztak gyalogosok, nem mingíg jelentették, ha a tankok bejutottak a városba.
A sok város elbukása a felsõ vezetés hibája. Nem lett volna szabad támadóparancsot kiadni sehová sem, mikor lehetett látni, hogy jól szervezettek és létszámfölényben vannak a szövetségesek.
A pak38 nagyon hiányzott mindenhonnan. 5 88-assal nem lehet megvédeni egy várost a tankok ellen úgy, hogy a vadászgépek is folyamatosan támadnak.
Antwerpent azért nem foglaljuk vissza. <#fogmosas>#fogmosas>
Szervezettség, erõösszpontosítás a kulcs a sikerhez.
Holnap ( azaz ma ) lesz valami hadjárat? ideje lenne befûteni a szöviknek.
A pléjerek egy része ilyenkor egyszerûen átáll, és élvezi a gyõzelmeket?
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
RANKINGS (Top 8 Players*)
1. Brudster 6.772 points
2. Escaz 5.47 points
3. Eurolord 5.353 points
4. Tomcat41 4.886 points
5. Hupihun 4.653 points
6. Allibone 4.11 points
7. Kuryakin 3.993 points
8. Mo 3.172 points
<#worship>#worship>
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De te vagy a szakember. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amúgy a grafikkal nem lenne bajom, OFPztem sokat, és az se egy hej de szép.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Elsõsorban nem a sebesség, hanem a net megbízhatósága (folyamatos kapcsolat) számít.