19663
-
#14617 Hát én jobb szeretném ha egymás után lennének vagy egyszerre, de akkor egy szerveren. :D -
#14616 mondjuk jó lenne ha tényleg időrendben jönnének egymás után a frontok :) -
#14615 Lacus tuti átköltözik Afrikába :) -
#14614 De azt kérdezi, viszont lehet hogy az új hadszintérrel több játékos lesz stb. -
#14613 Nem azt kérdezi a csóka, hogy a két hadszintér egy időben megy-e vagy egymást követően? Mert ha egy időben akkor egy területre kevesebb ember esik. -
#14612 mi ebben a gáz?
Amúgy miaz hogy felenged a tréningre? hát ilyen komolyan nincs már b****** -
#14611 Remélem az vagy mi értettük félre a dolgot? -
manohun #14610 mert? -
#14609 MMORPG.com
(MrKWMonk): Will the Battle of France and North Africa theaters be run at the same time or consecutively?
Chris: At the same time. It still stands as one of the primary goals of WWIIOL to support multiple theaters operating all simultaneously.
ugye ez csak egy rossz vicc? :( -
#14608 Azzal a különbséggel hogy nekem trialom van és fölenged :P
Úgyhogy sztem ha nem fizetsz akkor fölmehetsz. -
#14607 Elegem van a training szerverből... elmehetnek a játékfejlesztők a jó büdös **csába... ez ugyanolyan mintha nem is fizetnék a játékért csak free trialoznék... -
lachun #14606 Nagyon helyes!!! -
#14605 Egészed addig kiképzések lesznek vasárnap amí Hupi máshogy nem rendeli. -
lachun #14604 thx akkor megyek!!! -
#14603 Ma kiképzés! Háromtól gyalogos azután összfegyvernemi! -
lachun #14602 Mano melobol nekem is kijut bőven,semmi gond!
Tegnap Mustár Thomhun ,meg én Gyárbombázáson voltunk, nem is volt sok idő ahogy a nagy repcsisek mondták!!10% damagét értünk el !Szerintem szervezni kéne még ,remálem ma tudok jönni!!! -
manohun #14601 na bejött egy kis munka úgyhogy a mmorpgs cikket csak holnapra tudom megcsinálni
-
lachun #14600 Nagyon joooooooooooooo:)) -
#14599 -
#14598 -
manohun #14597 megcsináltam a Toto féle hírt nem sokára fenn lesz a MMORPG-s interjú -
Shad01 #14596 A MMORPG.com készített egy interjút a játék fejlesztőivel.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setview/features/loadFeature/62/gameID/34/
A végén ez olvasható:
For those who haven’t yet experienced WWIIOL, CRS and MMORPG.com will be offering a 14-day free trial starting March 22nd, 2005. On that date, we’ll have a preview of the next release of the game and will kick off the free trial promotion. Both are exclusive to MMORPG.com, so be sure to stop by on your way to the front lines!
Ha minden igaz március 22-től újra lesz free trial!!! -
Hamlet #14595 mijez kvékegy? :D -
#14594 Igen, de az igazi nagy játékosok butított graf-al játszanak mert a lényeg az ellenség és azt könnyebb kivenni minden sallang nélkül.
Szóval csíter. :D -
Hamlet #14593 A Sippie által berakott shotoknál azért nagyságrendekkel jobban néz ki, ha nincs lebutítva minimumra szvsz. -
#14592 A bannerben ott egy térkép részlet és az még nem is az egész pálya csak Belgium, Luxemburg, de van Anglia is mind egy szintér egy időben. -
#14591 Na meg a pálya itt ici picit nagyobb. :DDD -
#14590 pontosan :) a lényeg hogy játékos van a városban ( város felett repülőkkel, város mellett rombolókkat stb ) nem pedig mesterséges uninteligencia. -
#14589 de ott nincs is 300 játékos egy városban :) -
mobal #14588 király de nem egy fer kráj grafikailag -
#14587 Jah és mivel gagyi a gépem, eléggé levan butítva a grafika, szal ennél szebb szokott lenni, mint pl a bannerben a képeken :) -
#14586 Ezt pedig repülőből pl.
-
#14585 Tankban ezt látod a lövésszel pl. (azok ott távol persze társak :) )
-
#14584 Gyalogosként pl így néz ki.
-
#14583 #14559 képet tudom ajánlani. úgy néz ki, csak az alja le van vágva a képnek. -
mobal #14582 monnyátok ez mennyire fps gamma? tudnátok screent csinálni az fps nézetből ahogy szaladgálsz csúzlival? -
#14581 Ehe ehe :P vagy úgy gondolja a program hogy én már annyira profi vagyok hogy fölösleges tréningelnem -
#14580 mert nem érdemled meg :) -
#14579 Engem mi a redvás jó büdös életért nem akar beengedni a training serverre????
Falnak megyek mostmár. -