WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
gyári hibás az új tápom <#falbav>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

nem baj majd leszaggatom öket a flakpanzerrel😊)))Tegnap végre flak30 ac arattam egy h81 és egy h75 bánta😊))Sudesszal meg egyszál puskával ugy meg kergettünk egy Shermant az erdöbe,persze Sudes kilötte orvul a Shermy parancsnokát(láma modon kidugta ott álltunk mellette és kidugta a kobakját)Hazáig me gsem állt pechére egy vissza vánszorgo PanZG4 kapta telibe😄DDDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Áh. Otthon 56K-s net és kevés idõ, munkahelyen meg szutyok 10Mb-os net van =], meg egy harapós boss. Szal majd drukkolok nektek =).

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Csirke4
Nem fognak élve felszállni... <#eplus2>
(és halva sem 😉)
Kit--Kat
õõõ Hawker Typhoonok, nem ismered???
tankelhárító és földi célpont elleni repcsi, rakettáji vannak
ilyen kapta telibe Wittmann tigrisét is

na majd a nyugati hadszíntéren megfogod ismerni és utálni is^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sippie
das ist ein szövetséges vadászbombázó 😛
was ist das typonok????

Kit--Kat
áhá akkor mennének a typhonok szal 1:1😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

!S hello gyere mert super volt mais😊)

Eper
jajjj
de hiányzik ez a játék....
de befizetek amint lesz kártyám,nem bírok tovább várni a free trial-ra

Nem értek a lovakhoz

Nem mint irtam Phillipvillet !!!

Csirke4
Junivillét foglaljátok el!😊
!S jo estétt lesz ma valami, mert a déli részen megint nagy nyomásvan, és nem keletröl😄DDDDDD

Nekemse volt kérdés ,nálunk családi tradicio a tengelyhatalmak, dédapa,nagyapa mind ott harcolt tulélték,meséltek ez van ez nálam hagyomány😄DDD

0Fritz0
Szia!

Természetesen ez is szerepet játszik a csapat megválasztásánál, ez tiszta ügy.
Azért a többség az elõzõleg leírtak alapján választ, legalábbis 4-5 éve ezt látom.

Jah, és gyere te is WWIIONL-ozni! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Üdv!

Vagy csak többen szeretnek a német oldallal lenni, ideológiai vagy bármilyen okokból.

Én pölö nem szeretem a khaki színû egyenruhát, míg a csukaszürke, esetleg a lencsemintás az már gyerebe. A fegyverek zöme kinézetre is jobban tetszik. Meg abban van a kihívás, ha egy történelmileg elvesztett csatában a vesztes oldalon kezdek.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nme tudom mért vagy kiakadva ez van ezt kell szeretni,milyen unalmas lenne az amerekai fimek után,na a hüle németek itt is veszetenek mindig😄DDDDDD

0Fritz0
Ez minden játékban így van (RtCW, ET, BF1942, stb…😉 szervertõl függetlenül.
És nem hinném, hogy mindegyikben annyival jobbak lennének a tengelyhatalmak fegyverei, csupán a pályák felépítése miatt (ált. õk védekeznek) könnyebb azt az oldalt játszani és fregeket gyûjteni.
Én is szívesebben irtom a felém rohanó enemy-t, mint hogy egy géppuskafészket rohamozzak egy szál puskával… 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csirke4
MAgyarázza már el nekem valaki hogy akkor a Codban mér vannak minden serveren a németek a többen ha nincs autobalance?
0Fritz0
Bizony! 😊
Jó kis csata volt.

Philippeville a minek mostantol uraim😄DDD

be kapnam kettö robbanotöltetett 88 bol és egy böl át álnak német oldalra😊))

Kit--Kat
Én Pl végig harcolnám szívesen az szövi hadjáratot normandiától németig. Talán mire meglesz a nyugati front addigra lesz szövetséges oldalon is magyar szakasz.

bazza
Látom Csirke népszerûsége rohamoasan csökken...😊) Hagyjátok már szegényt! Még a végén fegyver komplexusai lesznek! 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Random_
Szerintem ez nem a fegyverekrõl szól.
Valaki nem azért szövi mert tetszik egy szövi fegyver neki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Jó akkor csak mindenki német akar lenni. Csak így simán.
Én meg szövi lennék ha lenne m1 garand 😊
Kit--Kat
ezt most honnan vetted, hogy mindenki német akar lenni, mert, hogy jobbak a fegyvereik???:o

Csirke4
De nekem még mindif szaggat :,,,,,(
<#sir><#shakehead><#rinya><#rinya>
Ha már ennyit sírtok légyszi sírjatok már egy kicsit a szövi oldalon lévõ bugokról "elszúrásokról" "kedvezésekrõl" mert ez így erõsen unfair.
Köszike.
Valakinek nem tetszik valami vagy átáll vagy meghall. (hmm de ismerõs 😊 hööuuhh-kkhhhh )
Ez egy szolgáltatás. Nem tetszik? Nem fizetsz elõ...
Esetleg veszel egy angol szótárt és leírod vélt vagy valós sérelmeidet a cég felé. Hidd el nekem ha az valós és bizonyítható(!) érvekkel van alátámasztva figyelembe fogják venni.
Naivitás azt várni egy komlpex "szimulációs?" programtól hogy az úgy és csak úgy fog mûködni ahogy egykor a valós események zajlottak.

Szóval de most tényleg má' NEM SÍRNI KÉNE!
<#wave>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
Csirke4
S.W.I.N.E.
Szerintem a mobil légvédelmi egységeket is azért nem rakták be a játékba eddig, hogy a szöviknek kedvezzenek.
Sippie
Hujuj mi van itt?
Az ellenség oda át van... azokkal viaskodjatok 😛
Punkerwork
"kis pattogó szõrcsimbók" <#fejvakaras> vigyázz a szádra bazze mert nagyon gyorsan a levesben találod magad.

Csirke4
Ha észrevennéd akkor nem az at-at-ot szídom te kis pattogó szõrcsimbók hanem a német tankok megvalósítását a játékban <#wink>
Punkerwork
ne szidd az AT-At-t te hitetlen!

Csirke4
Tudod punker ha rendesen meg lennének csinálva a német egységek akkor az AT-AT se lenne elég... <#eplus2>
Szerintem meg lesz csinálva jol a tank és ha vigyázunk rá akkor nem lesz baj jöhet 20 shermann is!!!

Punkerwork
felõlem jöhetnek az szövik AT-AT-vel is csak legyen rendesen megcsinálva az összes német tank (páncélzat, lövedékek ereje stb...)

Csirke4
Most képzeld el sippi ha minden reális...
Akkor 1 hetente kellene térképet váltogatni mert hogy a németek lerohannák az egész térképet.
Így hogy riflemantól atomvillanással robban szét a tigris van játékegyensúly...
Mert ugye mindenki német akar lenni mert hogy nekik jobbak a fegyvereik. De csalódnak ezért talán egy idõ után átállnak sokan a szövi oldalra és akkor lehet reális tigris 😊
Csak akkor meg az lesz a baj hogy 1 tigris vs 20 sherman...
!S meg van az uj winyom és szedem a wwiit megint 1000rel 😊)

akkor boics rákerestem a nickedre és van BRicsi is igy simán!!

Sippie
Jah boccs 😄 akkor sok értelme van betenni :/
Ugyanolyan lesz mint bármelyik tank, inkább a hibákat javítsák ki.
bricsi01
ezt nem értem,én mindig bricsi01 voltam.

Punkerwork
nem fogják elszúrni...direkt olyanra csinálják 😞

Sippie
Úgyis elfogják szúrni a tigris-t és szerintem egy panhard is ki fogja tudni lõni...
Lehet irogatni a wwii forumba ,azt hiszem az angilis jol megy neked😄DDD

Csirke4
Tökmind1 hogy mit kapnak...
Tigris ellen nincs esélyük.
Mivel úgyis távolról meghalják elkezdenek majd futni és a mezõn elkaszálja õket a gépfegyver tüze <#eplus2>
Mg42-es nem lesz a játékban?
Azt nem tervezik hogy az opel platójáról lehessen lövöldözni?
hu ez tényle ronda, ez tank volt egyûáltalán😊))

bazza
Kis c4-el az oldalán sztem szép!😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"