WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
tankelhárító és földi célpont elleni repcsi, rakettáji vannak
ilyen kapta telibe Wittmann tigrisét is
na majd a nyugati hadszíntéren megfogod ismerni és utálni is^^
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de hiányzik ez a játék....
de befizetek amint lesz kártyám,nem bírok tovább várni a free trial-ra
Nem értek a lovakhoz
Természetesen ez is szerepet játszik a csapat megválasztásánál, ez tiszta ügy.
Azért a többség az elõzõleg leírtak alapján választ, legalábbis 4-5 éve ezt látom.
Jah, és gyere te is WWIIONL-ozni! 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Vagy csak többen szeretnek a német oldallal lenni, ideológiai vagy bármilyen okokból.
Én pölö nem szeretem a khaki színû egyenruhát, míg a csukaszürke, esetleg a lencsemintás az már gyerebe. A fegyverek zöme kinézetre is jobban tetszik. Meg abban van a kihívás, ha egy történelmileg elvesztett csatában a vesztes oldalon kezdek.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
És nem hinném, hogy mindegyikben annyival jobbak lennének a tengelyhatalmak fegyverei, csupán a pályák felépítése miatt (ált. õk védekeznek) könnyebb azt az oldalt játszani és fregeket gyûjteni.
Én is szívesebben irtom a felém rohanó enemy-t, mint hogy egy géppuskafészket rohamozzak egy szál puskával… 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jó kis csata volt.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Valaki nem azért szövi mert tetszik egy szövi fegyver neki.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én meg szövi lennék ha lenne m1 garand 😊
<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Köszike.
Valakinek nem tetszik valami vagy átáll vagy meghall. (hmm de ismerõs 😊 hööuuhh-kkhhhh )
Ez egy szolgáltatás. Nem tetszik? Nem fizetsz elõ...
Esetleg veszel egy angol szótárt és leírod vélt vagy valós sérelmeidet a cég felé. Hidd el nekem ha az valós és bizonyítható(!) érvekkel van alátámasztva figyelembe fogják venni.
Naivitás azt várni egy komlpex "szimulációs?" programtól hogy az úgy és csak úgy fog mûködni ahogy egykor a valós események zajlottak.
Szóval de most tényleg má' NEM SÍRNI KÉNE!
<#wave>#wave>
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Akkor 1 hetente kellene térképet váltogatni mert hogy a németek lerohannák az egész térképet.
Így hogy riflemantól atomvillanással robban szét a tigris van játékegyensúly...
Mert ugye mindenki német akar lenni mert hogy nekik jobbak a fegyvereik. De csalódnak ezért talán egy idõ után átállnak sokan a szövi oldalra és akkor lehet reális tigris 😊
Csak akkor meg az lesz a baj hogy 1 tigris vs 20 sherman...
Ugyanolyan lesz mint bármelyik tank, inkább a hibákat javítsák ki.
Tigris ellen nincs esélyük.
Mivel úgyis távolról meghalják elkezdenek majd futni és a mezõn elkaszálja õket a gépfegyver tüze <#eplus2>#eplus2>
Mg42-es nem lesz a játékban?
Azt nem tervezik hogy az opel platójáról lehessen lövöldözni?