WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
thx <#vigyor3>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random_
Ne legyél mán lepkeagyú!
Elmész a magyar wwiio oldalra és ott a link.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
a Hunyadi fórum linkjét plz írja be valaki

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sippie
<#eljen><#wink><#taps> stb 😄
Punker
matilda tornyán miért nem müxik a sapper csomag?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
törzs tagok lassan úgyis átállnak éves fizetésre 😊

Punker
végre újra a harcmezõn 😊

!S szerintem jo ötlet ,és a fizetési fegyelem is kell nagyon!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Nyílván nem is azok számára készül, akiknek már van. <#eljen>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Random work
Szerintem akinek most van már számlája az úgyse fogja megszüntetni. Legalábbis én nem mert arra megy a fizum és nekem kényelmesebb ha onnan vonnak nem kell utalgatnom.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szigorúbb eljárások lesznek pl. két hónapot fizet mindenki elsõ alkalommal, nem fizetés esetén letíltás (nyilván vannak olyan tagok akiknél ez már bizalmi alapon is mûködõképes, de az "újjoncok" estében szigorúbbak leszünk etc.)

Punkerwork
be kéne regisztrálni a Hunyadit mint alapítvány vagy hasonló és akkor lehetne pénzekre pályázni 😊
üzletijog tanárom mesélte hogy õk ezt anno eljátszották, kaptak 90k-t 30-ból megcsinálták a rendezvényt a többit elbulizták 😊

Random work
Itt az a fontos, hogy a befizetések rendben menjenek. Ne legyen olyan, hogy jaj csak egy hét múlva fizetek, de már levonták.

Szerintem elõfizetsére csak ideiglenesen kellene használni amíg az adott személynek el nem készül a kártyája.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
K&H-nál lehet kérni hogy névszerint menjen, nekem kiírja sms-ben hogy ki utal vagy vont

Random work
Na ja csak fizetési figyelem kell. Mert Manó is fizette sok embernek a havi elõfizetését, de volt amikor nem tudta kiét mikor vonták és ki fizetett és ki nem.

Punkerwork
megoldjuk

Ez érdekel!

Kell hozzá egy vagy két felelõs személy aki kezeli a vele kapcsolatos ügyeket. Ha minden jól megy Mozambo ezt felvállalja.

Induló tõke ill. a késõbbiekben pár száz forintos havi díj szükséges a megnyitáshoz, fentartáshoz.

Punkerwork
mikortól?

Lesz majd a Hunyadinak bankszámlája, amire utalható lesz az elõfizetésért (és a számla fentartásáért minimálisan) szükséges összeg. Íly módon egyszerûsítve le az elõfizetés körül lévõ mizériát.
Ill. egyéb más célokra is felhasználhatóak a bankszámla nyújtotta elõnyök. pl. rendezvények stb.

Eper
Jobban jársz ha befizetsz,én is sokat vártam a free-re de meguntam,már csak a bankkártyámra várok

Nem értek a lovakhoz

bricsi01
helló!
legyen má free!!
szeretnék csoportba játszani!
free-t akar a nép!

!S joestétt mindenkinek!!!

Random_
csak teszt 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bazza
szép a logód! 😉

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Random work
Ez codálatosz 😄

Sippie
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Sippie
Jááj neked miért ilyen szépek a mûszereid? 😄
Wáow milyen jól repülünk kötelékben <#wink>
A legalsó kép pedig nagyon tutko 😊
0Fritz0
Okéj, én megyek majd elõl a PZIVG-vel, te pedig egy PZII-essel támogatsz. Viszont ki fogok tenni egy nagy táblát a tankomra, hogy "Könnyû frag mögöttem"... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Semmi probléma😊
Ja és kérném a vezérkartól Fritzel való egy páncélos párba való tételemet ahol is Fritz lesz a vezér és én fedezzem.
Kit--Kat
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
<#nyes>

0Fritz0
Kérném a vezérkartól, hogy léptessék elõ Cimbit, mivel profi tankoshoz méltóan semmi sem kerülheti el a figyelmét és mindig a célon tartja a szemét! <#bohoc>

Gyalogosként pedig 5 másodperc alatt cserél gumit! <#wink>

(Bocsi a méretért de ezt nem hagyhattam ki) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

axel fokának valami nagy hasmenésevan vagy..mi😄DDD

!S sajna kibe kaocsol a netem ,ma sem tudok játszani😞(((

Kit--Kat
na az alsó kép kezd hasonlítani 1 kis szakasznyi páncélos támadására😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Eper
ill szerettem volna

Nem értek a lovakhoz

Eper
Hupi az alsó kép nem semmi
szertettem volna látni a szövetségesek arcát amikor meglátták ezt a pár tankot <#nevetes1>

Nem értek a lovakhoz

Majdnem kifogyott a benya 😊

Repkedünk:

ACHTUNG! PANZERS!

Eper
Köszi a képeket 😊
elemzem õket

Nem értek a lovakhoz

bazza
"kell majd" = Tehát lesz? 😄D

Random work
Ahhoz kell majd egy külön szerver ami lekezelné a nagy távolságú lövéseket.

bazza
Érdekes...itt senkinek se hiányzik a tüzérség? Mikor lesznek aknavetõs egységek, és mikor adunk pergõtüzet 88-asokkal? Tüzérségi támogatás...sztem kéne, ha más nem akkor ai. hmm?

Sippie
Mármint a jobb fölsõ részen 😄
Sippie
Itt pedig a jobb fölsõ képen van a hangsúly 😄
Sippie
Ez az egyik kedvenc képem... ez is tiszta feelinges szerintem.
Sippie
Jahjah 😄😄😄
De amúgy sztem totál jó feelingje van.
Kéne csinálni ilyen ai-t szerintem... hogy csak állnak az út szélén, mintha igazi háború lenne... meg melléjük gyalogost, kijavítanák a tank parancsnokot ahogy Kit kat mondja, és halál jó feelingje lenne... mintha dumálnának a tankosok a gyalogosokkal, és akkor ha utánpótolsz pl egy városból akkor nem érzed magad olyan egyedül 😊
Formáció eleje:

És vége 😊
Kit--Kat
ez jókis kép<#eljen>
csak ezek a tankparancsnokok rohatt idétlenek, kiváncsi vagyok mikor csinálják meg õket normálisan

Punkerwork
ilyenkor szokták kilõni az elsõ és az utolsó járgányt..... 😊

Sippie