WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Akkor nézd meg Cimbi képtárában az angol gépes képeket.
Õk valahogy nem akaródznak meghallni tõle :P
Jah a C4-esbõl meg kapott egy láblövést a lövészem és bele is halt.
Sippie
Aha :D felszálltam stukával kioldottam négy bombát... jött a hurrikán és volt szárnyam nincs szárnyam :D
kipróbáljuk? :)

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hátha 20mm-sel lábonlõnek vkit akkor általában megszokott halni az illetõ :)

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Csirke4
Hogy támad a darás?
Boom & Züm!
Csirke4
Ja mert letörik a farka a gépnek... ;-)
Amúgy Fritz téged meg fejen találtak. Lábfejen...
Sippi neked meg már megint a negatív kisugárzásod! :D
És a szövi gépeken van utánégetõ! Nemtudtátok?
Random work
Sõt még a híd is ott lesz!

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pozitívan kell rá gondolni hogy nem esik le a szárny, akkor ott marad.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Sippie
jah hogy a mi gépünk 3 lövéstõl kigyullad, leesik a szárnya vagy elpatkol a pilóta... aha.
0Fritz0
A páncélzatról meg annyit, hogy bár a gépünk nem esik szét azonnal, viszont a személyzet már az elsõ sorzattól kap pár laza fejlövést. Volt már olyan is, hogy lábon találtak egy Focke Wulf-ban és azonnal ki is nyiffant a pilóta.

Nah, go work.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
A hétvégi kedvencem az volt, amikor 2.5k-ról rácsaptam egy ellenséges reptérre, majd amikor felhúztam a gépem, szépen leszedtek. Pedig az a két vadász éppen akkor szállt fel, amikor elkezdtem átmenni zuhanórepülésbe, de azért simán utánam jöttek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na menyenek a *********.
A lényeg a filmen pedig az erõs páncélzat nem az hogy tomcat miként lövi le õket:)
0Fritz0
Hát igen, egyenesen repülõ 110-ek és JU52-esek ellen tényleg nagyon megy. Fõleg, hogy a csodagépek ILYET is tudnak.
Adjanak nekünk is ilyen gépeket és akkor megbeszélhetjük ezt az ász témát... :)

Hmmm..... Mit tud a H81?
Itt megtudod:ftp://64.45.193.111/video/thebigdance.wmv
....brühühhühühüüüü<#wilting>
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Random_
Ha van beleszólásod javasold, hogy az egész fejléc lehessen szerkeszthetõ vagyis az egész egy nagy logo legyen.
Legalábbis lehessen szabadon színezni ne csak elõre belõtt színek közül lehessen választani.
Sokkal személyesebbé tehetné mindenki a hozzászólását.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
tervbe van már véve jó ideje, azt hittem aktíválták :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Random_
Jaj hát én vip-eb vagyok mint te! :)
Amúgy csak logo része a sárga már mindenkinek van és uncsi.
Szvsz lehetne egy sg szolgáltatatás a színváltoztatás.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
hogy változtattál a VIP csillag színén?

0Fritz0

Random_

Thrusmaster - Afterburner II
kicsit már viseltes 2 éves

Jó irányban haladsz! :)

lehet, hogy én is befizetek csak kéne egy joystick!
Hupi te milyet használsz?

0Fritz0
Ez a beszéd! Gyere minnél hamarabb, mert mindig jól jön az a pár lelkes önkéntes, akiket fedezhetünk... :)

Hamlet, ezzel a képpel téged akarlak beszervezni. :)

Helyes-helyes. <#taps>

Ez a kép nagyon állat! Ezzel lehetne embereket toborozni!

Sziasztok!
na embörök úgydöntöttem h visszatérek és felhúzom újra az uniformist,az érettségi meg a tanulás le van szarvasbörrel takarva egy idöre :)

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Sippie
Húúú... szaftos LMG célpont <#eplus2>
0Fritz0
A szövik igen kemény ellentámadást indítottak, egymás után dobálják a gyalogosokat. Kettõ a nyakamba is esett. :)

0Fritz0
Egy kis kemp sosem árt:

Punker
nekem nem ismeretlen együtt szülinapoztunk (kb 7-8 alkalommal:)

Csirke4
2003 dec 4 elõtt milyen térkép volt?
!S most értem haza Punker, Elviraval remélem antverpen allat sétáltál:))))de vigyázz ismeretlen koru, és csillagjegyü lány ,én ovatosabb lennék!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Te a saját utánpótlásodat lövöd? :O
Sippie
aha egyetértek...
:D:D:D
Csirke... Én nem a város közepén állok hanem szépen elbújva valahol ahonnan pl az utánpótlást be tudom lõni :D ergo ahhoz hogy felfedj oda kell jönnöd nem a város közepére ergo az egész elméleted megbukott :D
Azt hiszem sokunk nevében beszélek, ha azt mondom: He?

Csirke4
Vagyis szabotõr kém vagy mert most elárultad magad.
Mert ugye ha bemegyek egy ellenséges város közepébe és felfedlek akkor nem lehetsz más mint ellenség vagy nagyon nagy protekcióval bekerült német katona tehát ha felfedlek akkor a németeknek fedlek fel tehát a saját hamis oldaladnak úgyhogy megtalálhatod az elveszett énedet amelyik tulajdonképpen nem is létezik pedig letezik különben nem lehetsz szabotõr kém mert akkor nem átálltál hanem eredetileg német voltál és akkor most mi van? :/
Sippie
Hát annak örülök :D
csak engem kerülj el mert ha felfeded a pozíciómat mások elõtt akkor... hadd ne kelljen leírnom :D
Ez gyorsan megvót, de arra büszke vagyok, hogy én nyomultam be elsõként páncélossal az ABre:)
Mi fókával védernyõt vontunk az égre. Jól le is szedtek :O

Támadás formálódik Aarschot ellen, aki akar gyüjjön!
Már beástuk magunkat a város közelében, várjuk a gyalogságot, és a további páncélos támagotást.
Csirke4
Im back.
Sippi én bemegyek neked opellel akárhova és vissza is viszem ;-)
Vagy parancsnoki jármûvel. :D
Sippie
Vazzz :D:D:D:D:D
0Fritz0
28 evvel ezelott Herman Jamest, egy Tennessee allambeli
parasztfiut behivtak katonanak. Az alapkikepzes elso napjan
kapott a hadseregtol egy fesut, majd aznap delutan egy
borbely leborotvalta a hajat. Masnap kapott egy fogkefet,
es delutan a felulvizsgalaton a fogorvos kihuzta tobb fogat.
Harmadnap alsonadragot kapott.

A hadsereg meg mindig korozi Hermant.

Punker
sétálni voltam vele

le kell mennie a pincébe ? <#fogmosas>

Punker
van 1 kis dolgom 9 után megyek a frontra

Sippie
Még fogalmazni se tudok idegességemben ezaz :D
Sippie
Na most kezd tele lenni a f***** azokkal a seggfejekkel, akik magára vonják az ellenség figyelmét, majd szépen azt hiszi hogy én megváltást adok neki, elindul felém, hogy az én gondosan elfoglalt rejtett pozíciómat is felfedje az ellenség elõtt...
Ráadásul, MS mellett, képesek volt az ellenség megsappolni, és egy atg is lazán 20 méterrel mellém tudott kerülni anélkül hogy észrevenné bármelyik drága látos gyalogosunk. De persze azt elvárják hogy lõjem ki a gyalogosokat, a tankokat, a repülõket az ai-t meg gondolom az angol királynõt is. Jah és persze televagyunk rambókkal, akik gyalogsági fedezet nélkül egyedül behatolnak a városba a tankjukkal, és 10 másodperc múlva elbukják azt...
De szerencséje volt a srácnak, hogy utána csak gyalogossal jött ki, mert azt hiszem kicsit leugattam volna a fejét. Nah persze gyalogosi munkáját sem végezte fényesen. De legalább rosszul sappoltak meg.