19663
-
#14777 a fönti banner-ra kattitva sok plusz információt kaphatsz a játékról a fejlesztésekről. -
Shad01 #14776 A ma esti gyárbombázás felettébb sikeres volt. Montreulit 4 He111-el bombáztuk amiből 3 telitalálat volt és a 4. gép bombái közül is betalált pár.
A második menetben csak 2 gép szállt fel Amiens gyárai ellen. A bombázóparancsnoksággal egyeztetve a 7-es és a 8-as gyárat külön külön támadtuk. A bombázás eredményének következtében a város termelése visszaesett 26%-ra, ami azt jelentette, hogy az egyedüli még nem romos 9-es gyár sem termelt 100%-al. A sikeres bombázást, valamint a 9-es gyár állapotát rádión lejelentettük. Kb fél órával később jött az üzenet, hogy a 9-es gyár is megkapta a német nép szeretetcsomagjait. Amiens ekkor csak 12%-os termelésre volt képes.
Sajnos fegyelmezetlen és szeleburdi pilóták a Luftwaffe kötelékében is vannak: nemsokára jelentette valaki, hogy 8 bombázal eltalálta 8-as gyárat, ami telejesen felesleges volt, mivel már csak a 9-es gyár termelt ekkor. Ha jó gyárat bombázott volna a gyárak sérültségi foka 90% fölötti lett volna. -
#14775 Az a bankkártya jó amelyik dombornyomott vagy van konkrétan virtuális kártya ami csak netezésre jó pl.: OTP-nek van ilyen. -
Shad01 #14774 Szükséged van egy olyan bankkártyára, amivel lehet interneten is fizetni. Ha ez megvan, akkor megadod a bankkártyád számát a játék honlapján, kiválasztod, mennyit időre akarsz előfizetni, megadsz még pár adatot pl milyen néven szeretnél játszani, mi legyen a jelszód, stb.
Pár perc múlva megpróbálják leemelni a bankkártyáról az összeget és utána egyből játszhatsz is.
Ha van bankkártyád, pénzed és fel is van telepítve a játék 5 perc alatt bent lehetsz a harcmező kellős közepén. :-) -
#14773 aha és valaki elmagyarázná pontosan a befizetés menetét -
#14772 Ha egy évre előre befizetsz akkor 1500-1600 között van egy hónap ami legalább havi 1000-1200 forint megtakarítás. Nekem most jön el az egy éves előfizetés. :D -
Shad01 #14771 Vannak kiképzőtisztjeink és kiképzőprogramunk, valamint időszakonként hadgyakorlatokat is tartunk. -
Shad01 #14770 A tagok listája:
http://1sthpr.wwiionline.hu/index.php?p=tagok
Ők mind előfizettek.
Rajtuk kívül vannak páran, akik csak akkor játszanak, ha van free.
Páran 1 évre fizettünk elő, így kevesebb mint 2000 Ft-ra jött ki egy hónap, ami manapság már nem nagy összeg. -
#14769 aha
és azért egy kezdőnek mint nekem azért segítenétek ügye?:D -
#14768 Nem csak játszanánk, legtöbbünk már kivénhedt veterán. :) -
#14767 95% -
#14766 oks boccs
és innen mennyien játszanátok fizetősen? -
Hamlet #14765 Hát ezek nem rossz képek! Ilyenekkel kellene hirdetni, főleg a panoráma néz ki jól! -
#14764 folyamatosan fizetős, és hagyd abba a kiabálást! -
#14763 AZT ÉRTEM ÉLESBEN HOGY MIKOR LENNE MÁR FIZETOS MERT HALLOM LEKÉSTEM FREETRIAL-ROL -
#14762 mi? és ne kiabálj -
#14761 HELLÓ
NA AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY KB. MIKORTOL LENNE AZ ÉLES JÁTÉK?
-
Shad01 #14760 Április 1-ig lehetett volna freet regisztrálni. Legközelebb oda kell figyelni rá, hogy az utolsó nap csináljunk pár extra frees reget, hogy az érdeklődők ki tudják próbálni a játékot. -
#14759 ok szólok Sudesz-nak, Gotcha-t nem láttuk hónapok óta. -
#14758 Sziasztok!
Elég rég írtam ide be és mint gondolom azt észrevettétek játszani sem játszom már. Sajnos a munkám miatt egyre kevesebb időm jut arra, hogy játszak:(
Ebböl kifolyólag ha beszéltek Gotcha-val vagy Szudesszal kérlek mondjátok meg nekik, hogy a bankszámlára ahova eddig küldték a pénzt, oda már ne küldjék mert a jövő hónaptól az a számla nem fog élni.
Előre is köszi és további sikerekben és eredményekben gazdag játékot kívánok nektek! -
Shad01 #14757 Meddig lehet még free-t regelni?
Az utolsó napon kellene pár extra reget csinálni, hogyha utána jelentkeznek még érdeklődők, kitudjunk nekik osztani. -
#14756 én kb 8-tól ráérek -
Shad01 #14755 Ma este elmehetnénk gyárat bombázni. Montfaucon repteréről indulva kb 1 óra alatt meg lehet fordulni.
6 He111-el 3 óra alatt le lehet nullázni a franciák termelését. -
#14754 Vagyunk egy páran... (Itt éppen egy kisvárost foglalunk el, ahol csapataink már az Army Base-en mulatnak. Közben a repülősök egy D520-assal fogócskáznak).
És a panoráma is megteszi. :)
-
lachun #14753 holnap fel jössz TS-re azt meg tumáljuk, oké?? -
#14752 neten keresztül kell utalni a pénzt. -
#14751 1 szerver van kb 600 várossal, folyamatosan játszik pár száz ember -
#14750 és a fizetés hogy működik?
amugy jo a játék és vannak a servereken?
-
#14749 havi 15$ -
#14748 és utána hogy lehet vele játszani?
-
#14747 free trial időszak alatt 2 hétig kitudod próbálni ingyen, a wwiionline.com-on le lehet tölteni. -
#14746 helló
valaki megtudná nekem mondani mi ez a játék részletesen és honnan tudom megszerezni! -
#14745 nagyon jól kezdődik a hadjárat. -
lachun #14744 jaj de jó volt haybest 25 perc allatt elfoglaltuk ,ez korona volt a napra !!!!! -
lachun #14743 uh ez az bf rpbbantás nagyon kemény volt!!!!! -
#14742 Mi is súlyosat csatáztunk mikor beléptem csak puskás volt az MS-en tankok se voltak és két depó elelnséges volt viszont jöttek panhardokkal. Az MS-t is kempelték mikor utoljára beléptem kevesebb mint 70 puskás volt. Gondoltam hozok egy 232-est és kicsit azzal besegítek. Hát a negyedik városban volt csak 3 db beléptem és hoztam egyet egy másik srác egy másikat mire odaértünk este lett és közbe azért szereztek pak-ot is. Megszereztem életem 3 első killjét járművel. :) Majd letettem az AB-n mert mienk lett a város remélem majd egy nagyobb tudású kollega használja majd. :) -
Hamlet #14741 Carignan-nál akkora csata van!!! Elfoglaltuk az AB-t, de akkora ellentámadást kapunk, hogy alig győzöm számolni a killjeim. Elhelyezkedtem az AB déli falánál a sövényben.. elővettem a Bratwurstot reggelizni, erre két MS tőlem 500m-re elkezdi ontani a gyalogosokat... hullottak szépen nem mondom, de megyek is vissza.. bekeritem őket :D -
#14740 A szövik felszívódtak. :)
-
#14739 Horthy ellentegernagy -
#14738 Hadnagy lettem a haditengerésztnél, térde elöttem!