19663
  • Punker
    a fönti banner-ra kattitva sok plusz információt kaphatsz a játékról a fejlesztésekről.
  • Shad01
    A ma esti gyárbombázás felettébb sikeres volt. Montreulit 4 He111-el bombáztuk amiből 3 telitalálat volt és a 4. gép bombái közül is betalált pár.
    A második menetben csak 2 gép szállt fel Amiens gyárai ellen. A bombázóparancsnoksággal egyeztetve a 7-es és a 8-as gyárat külön külön támadtuk. A bombázás eredményének következtében a város termelése visszaesett 26%-ra, ami azt jelentette, hogy az egyedüli még nem romos 9-es gyár sem termelt 100%-al. A sikeres bombázást, valamint a 9-es gyár állapotát rádión lejelentettük. Kb fél órával később jött az üzenet, hogy a 9-es gyár is megkapta a német nép szeretetcsomagjait. Amiens ekkor csak 12%-os termelésre volt képes.
    Sajnos fegyelmezetlen és szeleburdi pilóták a Luftwaffe kötelékében is vannak: nemsokára jelentette valaki, hogy 8 bombázal eltalálta 8-as gyárat, ami telejesen felesleges volt, mivel már csak a 9-es gyár termelt ekkor. Ha jó gyárat bombázott volna a gyárak sérültségi foka 90% fölötti lett volna.
  • Random_
    Az a bankkártya jó amelyik dombornyomott vagy van konkrétan virtuális kártya ami csak netezésre jó pl.: OTP-nek van ilyen.
  • Shad01
    Szükséged van egy olyan bankkártyára, amivel lehet interneten is fizetni. Ha ez megvan, akkor megadod a bankkártyád számát a játék honlapján, kiválasztod, mennyit időre akarsz előfizetni, megadsz még pár adatot pl milyen néven szeretnél játszani, mi legyen a jelszód, stb.
    Pár perc múlva megpróbálják leemelni a bankkártyáról az összeget és utána egyből játszhatsz is.
    Ha van bankkártyád, pénzed és fel is van telepítve a játék 5 perc alatt bent lehetsz a harcmező kellős közepén. :-)
  • onlybarca
    aha és valaki elmagyarázná pontosan a befizetés menetét
  • Random work
    Ha egy évre előre befizetsz akkor 1500-1600 között van egy hónap ami legalább havi 1000-1200 forint megtakarítás. Nekem most jön el az egy éves előfizetés. :D
  • Shad01
    Vannak kiképzőtisztjeink és kiképzőprogramunk, valamint időszakonként hadgyakorlatokat is tartunk.
  • Shad01
    A tagok listája:
    http://1sthpr.wwiionline.hu/index.php?p=tagok

Ők mind előfizettek.
    Rajtuk kívül vannak páran, akik csak akkor játszanak, ha van free.

Páran 1 évre fizettünk elő, így kevesebb mint 2000 Ft-ra jött ki egy hónap, ami manapság már nem nagy összeg.
  • onlybarca
    aha
    és azért egy kezdőnek mint nekem azért segítenétek ügye?:D
  • 0Fritz0
    Nem csak játszanánk, legtöbbünk már kivénhedt veterán. :)
  • Punkerwork
    95%
  • onlybarca
    oks boccs

és innen mennyien játszanátok fizetősen?
  • Hamlet
    Hát ezek nem rossz képek! Ilyenekkel kellene hirdetni, főleg a panoráma néz ki jól!
  • Punkerwork
    folyamatosan fizetős, és hagyd abba a kiabálást!
  • onlybarca
    AZT ÉRTEM ÉLESBEN HOGY MIKOR LENNE MÁR FIZETOS MERT HALLOM LEKÉSTEM FREETRIAL-ROL
  • Punkerwork
    mi? és ne kiabálj
  • onlybarca
    HELLÓ
    NA AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY KB. MIKORTOL LENNE AZ ÉLES JÁTÉK?
  • Shad01
    Április 1-ig lehetett volna freet regisztrálni. Legközelebb oda kell figyelni rá, hogy az utolsó nap csináljunk pár extra frees reget, hogy az érdeklődők ki tudják próbálni a játékot.
  • Punkerwork
    ok szólok Sudesz-nak, Gotcha-t nem láttuk hónapok óta.
  • Pluskast
    Sziasztok!
    Elég rég írtam ide be és mint gondolom azt észrevettétek játszani sem játszom már. Sajnos a munkám miatt egyre kevesebb időm jut arra, hogy játszak:(
    Ebböl kifolyólag ha beszéltek Gotcha-val vagy Szudesszal kérlek mondjátok meg nekik, hogy a bankszámlára ahova eddig küldték a pénzt, oda már ne küldjék mert a jövő hónaptól az a számla nem fog élni.
    Előre is köszi és további sikerekben és eredményekben gazdag játékot kívánok nektek!
  • Shad01
    Meddig lehet még free-t regelni?
    Az utolsó napon kellene pár extra reget csinálni, hogyha utána jelentkeznek még érdeklődők, kitudjunk nekik osztani.
  • Punker
    én kb 8-tól ráérek
  • Shad01
    Ma este elmehetnénk gyárat bombázni. Montfaucon repteréről indulva kb 1 óra alatt meg lehet fordulni.
    6 He111-el 3 óra alatt le lehet nullázni a franciák termelését.
  • 0Fritz0
    Vagyunk egy páran... (Itt éppen egy kisvárost foglalunk el, ahol csapataink már az Army Base-en mulatnak. Közben a repülősök egy D520-assal fogócskáznak).

És a panoráma is megteszi. :)

• lachun
    holnap fel jössz TS-re azt meg tumáljuk, oké??
  • Punker
    neten keresztül kell utalni a pénzt.
  • Punker
    1 szerver van kb 600 várossal, folyamatosan játszik pár száz ember
  • onlybarca
    és a fizetés hogy működik?

amugy jo a játék és vannak a servereken?
  • Punker
    havi 15$
  • onlybarca
    és utána hogy lehet vele játszani?
  • Punker
    free trial időszak alatt 2 hétig kitudod próbálni ingyen, a wwiionline.com-on le lehet tölteni.
  • onlybarca
    helló

valaki megtudná nekem mondani mi ez a játék részletesen és honnan tudom megszerezni!
  • Punker
    nagyon jól kezdődik a hadjárat.
  • lachun
    jaj de jó volt haybest 25 perc allatt elfoglaltuk ,ez korona volt a napra !!!!!
  • lachun
    uh ez az bf rpbbantás nagyon kemény volt!!!!!
  • Random_
    Mi is súlyosat csatáztunk mikor beléptem csak puskás volt az MS-en tankok se voltak és két depó elelnséges volt viszont jöttek panhardokkal. Az MS-t is kempelték mikor utoljára beléptem kevesebb mint 70 puskás volt. Gondoltam hozok egy 232-est és kicsit azzal besegítek. Hát a negyedik városban volt csak 3 db beléptem és hoztam egyet egy másik srác egy másikat mire odaértünk este lett és közbe azért szereztek pak-ot is. Megszereztem életem 3 első killjét járművel. :) Majd letettem az AB-n mert mienk lett a város remélem majd egy nagyobb tudású kollega használja majd. :)
  • Hamlet
    Carignan-nál akkora csata van!!! Elfoglaltuk az AB-t, de akkora ellentámadást kapunk, hogy alig győzöm számolni a killjeim. Elhelyezkedtem az AB déli falánál a sövényben.. elővettem a Bratwurstot reggelizni, erre két MS tőlem 500m-re elkezdi ontani a gyalogosokat... hullottak szépen nem mondom, de megyek is vissza.. bekeritem őket :D
  • Random_
    A szövik felszívódtak. :)

• Kit--Kat
    Horthy ellentegernagy
  • 0Fritz0
    Hadnagy lettem a haditengerésztnél, térde elöttem!