WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
nekem most vonják majd az éves elõfizut le (a dollár ára meg kúszik fölfelé) de néha én is kiakadok a lassuláson

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
+ új alaplapot ne felejtsd el, az még min 1 huszas.

Random work
Titkon remélem, hogy az 1,19-be kiokoskodnak valamit a srácok a sebesség növelése érdekében nekem ha már 10-re menne az fps akkor már boldog ember lennék.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
AMD 64 3000, 512Kb S754+cooler 28380 nettó 35475 bruttó

Szerintem ez nem olyan vészes. Szülõket meg kellene fûzni mert nekem se akad most erre lóvé, de amúgy játszhatatlan komolyan azon gondolkozok, hogy lemondom egy idõre. Ez így vicc.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
most még csak ezzel osztjuk õket:

de ha ezt megkapjük <#eplus2>

Punkerwork
õszintén? csak azt tudom mondani hogy AMD-Sempron procit és Intel-Celeron-t ne vegyél, a többi meg húzós, én majd ha visszajöttünk a puding fejektõl akkor kezdek el gyüjtögetni.

Random work
Nemán!
Szerinted még 512-vel javulna? Szerintem a szûk keresztmetszet az alaplap és a proci most azt kellene javítani.

Van valami ajánlatod? Ha jól tudom, te értesz kicsit hozzá. 😄

Punkerwork
hát szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy 1 giga kevés, és a procinak is ajánlott a 2,5

Random work
Úgy érzem az 1 giga ramom elég és a radeon 9600XT 256 rammal
szerintem az alaplapot kellene lecserélnem egy n-force-ra és egy proci kellene a mostani nem ismeri a dual chanell ddr-t. Most AthlonXP 1,63 van.

Punkerwork
P4 1,6@2,1
9800Pro
1 giga ram

így elmegy, bár mióta vannak ernyõsök nekem is sokkal lassabb.

Random work
Nekem is 5-6 az fps.
Össze kellene szedni az optimálos configot!

Írja le kinek van rendes fps városban majd a configot is amivel játszik.

Sippie
negatív kisugárzás??
hát ember, nekem így is képregény a városi harc... ha mégegy FPS-em elvész akkor már a felére csökken 😄😄😄😄
Mellesleg volt az a videó a tomcat14rõl vagy kirõl... ha nekem is olyan folyamatosan menne a játék asszem én is darálnám a szöviket 😛
Random work
Ne legyé mán ilyen! Nagyon sok a negatív kisugárzásod!
Képzeld el milyen poén lesz egymás csillagait és osztagjelzéseit mustrálni vagy a lelõtt csigazabálóét. 😊

Sippie
"akarom-e én aztat"
sorry 😄😄
Sippie
rangok? jáááj... azaz -10 fps még 😄😄😄
De remélem úgy csinálják meg hogy ki-be kapcsolható legyen hogy akarom én-e aztat.
Csirke4
És kéne egy olyan leírás ami leírja ezt az egész gémet.
Egy ujjabb fajta mert amik a topicnyitáskor lettek belinkelve azokban még nincs is ejtõernyõ. 😄
És ezt a leírást kell mindenkinek belinkelni ha betéved és megkérdezi hogy mi ez. 😊
Szia Ever!! 😊
Monddcsak ami volt kinn anno hír h lesz boltokba kapható (majd valamikor) a dobozos ww2online azzal mi a helyzet?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Random work
A verziószámot nem kell beletenni a topic címébe lehet vele spórolni helyet.
A verziót bele lehet tenni a logoba.

Csirke4
nem úgy kéne fogalmazni hogy "Már Ejtõernyõsök is"?
Bár az igazán figyelemfelkeltõ az lenne ha ennek a topicnak lenne a leghosszabb a címe vagy pl citromsárgával írnák 😄
ok várom a felajánlásokat 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Random work
Ja és a magyar oldalon be kéne üzemelni a képek menüt mert most nem megy.

Random work
Persze, de ha betéved egy nagyobb és tisztább logo sokkal többet elmond.

Úgy gondolom a logoban lenne gyalogos (ejtõernyõs), repcsi, tank.
Kevesebb apró kép 3-4, de azok nagyobbak jobban láthatóak. Szép naplemente szép fák házak.

azt nem látják akik nem jönnek be

rendfokozat és squad jelzés is a tervekben van

Random work
Szerintem maradhat a régi név.
A logot frissítsük szerintem kb legyen 680x200 majd készítek pár variációt, de a többiek se fogják vissza magukat.

Olyat nem terveznek a fejlesztõk, hogy a rangokat a ruházaton jelölnék? Szerintem tök állat lenne! Most olvastam, hogy a hud-ot úgy tervezik, hogy mindenki saját maga szájja íze szerint szabja testre oda pakolja ahova akarja és ki/be kapcsolható.

azé hogy többen be jöjjenek

Punkerwork
szerintem is nagyon zavaró az új cím

Random work
Jut eszembe szerintem lehetne frissíteni a fönti képet.
A szöveg maradhatna csak kevesebb, de nagyobb képek lennének összeszedve.

Random work
Mé lett átnevezve a topic?

Kit--Kat
ehhe frítriált!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Fritz0
Csíter... <#taps>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random work
Ja és ATR-el olyan killt csináltam!
A csávó a depó tetején állt és távcsövezett legalább 600 méterre ha nem több amikor a célkeresztbe néztem akkor csak a depo tetejének a csúcsát láttam és az fölé céloztam. Elsõre leszedtem barátunkat. 😊

Punkerwork
<#eljen>

Random_
Elfoglaltuk Mazagrant!
Bár a franciák eléggé gecik voltak mert miközben mi támadtuk õket keletrõl õk betámadtak északon így egy pillanatra leállt a támadás átment védekezésbe, de azután sikerült újra támadni. Rengeteg gyalogos volt tank nem is volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

de van auto pilot lehet valamit csináltak !!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Sippie
Hm... az kár... legalább lövésznek mehetne még, hogy megosszák a figyelmet. Nah mind1
a pilota csak repked a bomba tiszt csinál minndent asszem.

Sippie
Nekem már jól megy a bombázás 😊
Amúgy ha van bombázó tiszt akkor a pilóta akkor se tud beülni crew2nek, ha a másik mondjuk lövészben van?
na meg volt mára a szövi gyilkolás 😄DDDDDDDDD

csinálhatunk leszek a bombázo tiszted ok !!!

Sippie
Vagy izé... már mindent kifejlesztettek a szövik? 😄
Sippie
Nem akarunk bombázó hadjáratot csinálni valamelyik nap?
ranGer2
Én irtam ilyen h nem számit a grafika?...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Csirke4
Én pl amikor megláttam a bétatesztes képeket még 2001-ben akkor igencsak csodálkoztam hogy hogy ilyen graffal játékot kiadni...
Csirke4
Én pl most jáccok mind2vel.
delta force 1
és transport tycoon.
és az egyik pár hónap múlva lesz 10 éves ;-)
Sippie
Csak arra reagáltam hogy szerinted nem számít a grafika 😛
Csirke4
Nekem mind a 2 egész jónak mondható és mégis úgy szaggatt mintha atomrobbanásokat kéne kezelnie 1 millió egységekkel.
Sippie
Jaja az egy nagggyon jó játék 😊
Csirke4
Én pl egy transport tycoonal szívesebben jáccok mint a pacfic assaultal 😊
Mert ugye hiába van übergrafika ha csak arról szól hogy futok és halomra lövök mindent.
Akkor meg már inkább delta force 1 ;-)
ranGer2
Téééleg? nemmondod... aztaaaa 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

az szent h nagyon sok függ a vidikártyától,meg a netes kapcsolattól

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"