19663
  • Punkerwork
    amúgy így hogy a szigetek környékét kipucultuk a rombolók honnan mennek? mert én még szeretnék hajózni ebben a hadjáratban.
  • Punkerwork
    lehet tippelni hogy mennyi idejük van még hátra :)
  • Punkerwork
    éjjel kicsit előre mozdultunk, van még gyára a franciáknak?
  • lachun
    !S remlem a héten tudok nyomulni , látom szépen haldtattok!!!
  • Punkerwork
    északon mozgolódnak?
  • thomka
    Lacus!
    Majd kapcsold már be léci a telefonod mert dumálnunk kéne mert nem tok játszani mert nem tudták levenni a kártyáról a kest!
  • Punker
    Hunyadis szobában vagyunk mindig.
  • Isegrim

Sziasztok, rég nyomtam már WW2OL-t, de asszem jövök megint ! a twilek es TS-n nem találom mostanában a magyar WW2s játékosokat, elköltöztetek vagy csak épp rosszkor néztem be?
  • Hamlet
    Arany grillcsirke szobrot! :D Még forgatni is fognak a nyárson vagy min :D
  • 0Fritz0
    Ma is kirobbanó sikerünk volt. :)

• Csirke4
    Ha befizetek egy életre kapok egy aranycsirkeszobrot? :DDDD
  • Sippie
    vazzz :D:D:D:D:D
  • Random work
    Amíg rá nem unok! Tökre örülök neki mert egy évig semmi gondom és spóroltam is sokat. :D
  • pedrohsi
    Tényleg, én is befizettem egy évre, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • joebacsi
    gondolom még 1 évig :)
  • Punker
    még hányszor dicsekedsz el vele? :)
  • Random_
    2800 az inkább bár nekem már csak 1500 mert előfizettem egy évre :D
  • Punker
    drága? 2500 pénz minden csak nem sok.....
  • Random_
    Ez jó!
  • 0Fritz0
    Igen, sajnos ezt csak az újgazdagok engedhetik meg maguknak...
  • HUmanHunter
    ojan drága?
    akkor biztos hogy nem fogok vele jáccani
  • joebacsi
    hullanak a bfesek :(
  • lachun
    nem, sajna most nem ingyenes 14.99 dolcsi /ho.
    A grfika javulgat nagyon :D
  • HUmanHunter
    ez mijen játék?
    hmm nincs is rossz grafikája annyira
    ingyenes?
    mert láttam valami full installt
  • lachun
    semmi gond, mert vannak haverok akik tényleg probálgatják a drivereket és volt olyan játék amihez a 3.akár mennyis, kellet, ill az vált be!
  • Punker
    elírtam :)
  • lachun
    ja bocs akkor nem tudom mivan , én most olvastam valami uj dirvert az atihoz 5.4 vagy mi , ezért ne mértettem a 3.4 et:D
  • Punker
    baj? tesztek szerint az új mégjobb lett :)
  • lachun
    !S joestét mi a baj az ati val???
  • Punkerwork
    3.4-es ATI Driver-t teszteljétek :)
  • Shad01
    Az armybase-ben lévő gyalogosok (puskás, géppisztolyos, géppuskás, utász, tankelhárító puskás) létszáma állandó. A technikai eszközök létszáma az újonnan kifejlesztett eszközök és a felső vezetés döntésétől függően változik. A régi típusokat egy idő után kivonják és helyette az ütőképesebb új egységeket gyártatják.
  • Shad01
    Városok elfoglalása:

A várost akkor van elfoglalva, ha az összes zászlóval rendelkező épület (CP = choke point) el van foglalva. Zászlót úgy lehet elfoglalni, hogy a zászlós épületben megkeresitek a rádiós asztalt és mellé álltok. Ekkor megjelenik egy csík és kiírja az is, hogy mi az adott CP neve. Ha a rádiós asztalon ott a rádió, elkezdődik a foglalás. Ha nincs ott a rádió nem lehet foglalni. Ez azért lehet mert
    - a parancsnokság nem jelölte ki támadási célnak a várost
    - a város támadási célpont, de az adott CP nemrég cserélt gazdát, ekkor egy bizonyos időnek el kell telnie, hogy újra el lehessen foglalni
    - AB (army base), AF (air field), Dock vagyis az olyan épületek, ahonnan járművek is be tudnak lépni elfoglalásához huzamosabb ideig (15 perc) birtokolni kell legalább 1 CP-t az adott városban (nem kell ugyanannak az egynek lennie). Ha letelt az idő, akkor jelenik meg a rádió.
    A CP-k leírása:
    Amikből ellenséges egységek léphetnek be a játékba:
    AB (army base): gyalogosok és járművek is spawnolhatnak a barakkokból és garázsokból. A rádió a bunkerben van és egyből nem jelenik meg (lásd fent) létezik nyitott és fallal körülvett változata is. Ha az város összes AB-ja a miénk, megjelenik az ellenséges FB, ezért az utolsó AB elfoglalása előtt az összes többi CP-t célszerű elfoglalni. Ha egy AB-t, AF-et Dokkot elfoglalnak az ott lévő készletek lenullázódnak.
    AF (airfield): a repülók itt spawnolnak. A reptéri bunkerben van a rádió. Általában közvetlenül mellette van egy AB is a védelmére. Amennyiben bombázó vagy ejtőernyős reptér, elfoglalásakor a bombázó illetve ejtőernyős csoport automatikusan hátrébb fog települni. Néha csak ezért érdemes elfoglalni a repteret, még ha az egész várost nem is tudjuk.
    Dock: itt hajók spawnolnak. A rombolók bázisát szintén meg lehet futamítani.
    Depo: itt csak gyalogosok spawnolhatnak. Minden a várossal összeköttetésben lévő másik városnak van az adott városban depója. Ellenséges városban egy depo akkor spawnolható ha a hozzá tartozó város a miénk, valamint az FB is a miénk. A spawnolható depok megszerzése mindig is a támadás legelső célpontjai. A spawnolható depo megszerzése után kb 2 percel már onnan is lehet spawnolni, valamint gyalogossal ki lehet lépni. A depo áll egy zászlós házból és egy vagy több jellegzetes formájú téglaépületből ahonnan a gyalogosok indulnak.
    Egyéb CP-k ahonnan egységek nem léphetnek be a játékba (civil épületként szerepelnek a térképen)
    City: minden városban van
    RR (railroad): vasútállomás. Rádió a sínek melletti toronyban.
    Gyárak
    Egyéb
    A CP-khez tartozhatnak AI irányította géppuskafészkek, őrtornyok, tankelhárító ágyúk, légvédelmi géppuskák, ágyúk. A CP elfoglalásakor ezek automatikusan megsemmisülnek, majd egy idő után a saját oldalon újraépülnek.

Két ellenséges város között mindig van egy FB (fire base). Ha két város nagyon közel van egymáshoz, akkor előfordulhat, hogy nincs FB. Az FB-n kettő építmény van: az infantry spawn (inf), ahol a gyalogosok és a vehicle spawn (veh), ahol a járművek, ágyúk spawnolnak.
    Az FB megszűntetéséhez fel kell robbantani azt, amihez 8-8 sapper csomagot kell rakni az inf és a veh spawnra, amihez minimum 4 sapper kell. Amint felrobbant az FB az új helyén egyből meg fog jelenni.
    Két város között csak 1 FB lehet. Figyelem!!! A játékban a térkép (és nem a térképszobában) egy városra rákattintva a szomszédos városokhoz tartozó FB helyét fogja megmutatni, és nem az FB-k aktuális állapotát és helyét.
  • Shad01
    A játék felépítése a következő: Településeket kell elfoglalni. Minden településen van legalább egy (nagyobb városokban több) úgynevezett Armybase (AB) ahonnan a páncélosok, lövegek beléphetnek a játékba.
    Egy armybase teljesen feltöltődve kb 550 gyalogossal 30 tankkal és kb 50 különféle löveggel rendelkezik. Ha valaki belép a játékba, akkor ezt a készletet csökkenti. Ha meghal úra beléphet, amíg még az AB rendelkezik készletekkel. Ha élve visszajut az AB közelébe, akkor ott kilépve a játékból az adott eszköz visszakerül az AB készletébe.
  • Punkerwork
    Hunyadi fórumon többen tudunk segíteni ha kérdéseid vannak.
  • Punkerwork
    ha olyan kártya amivel tudsz neten fizetni akkor ige, tehát vagy dombornyomott kártya kell vagy net-es társkártya
  • onlybarca
    aha.
    és akkor ha van mondjuk egy otp bankártyám és van rajta pénz akkor arrol be tudom fizetni?
  • Punkerwork
    vissza tudsz lépni addig amíg van felszerelés
  • onlybarca
    még eegy kérdésem lenne!
    Ha meghalok a játékba miként tudok a csatában újra részt venni?
  • Punkerwork
    gyors lesz ez a hadjárat szerintem, szal valaki plz vigyen hajóval :)
  • Hupi
    Gratulálok, szép munka volt!