WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szerintem ez nem olyan vészes. Szülõket meg kellene fûzni mert nekem se akad most erre lóvé, de amúgy játszhatatlan komolyan azon gondolkozok, hogy lemondom egy idõre. Ez így vicc.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
de ha ezt megkapjük <#eplus2>#eplus2>

Szerinted még 512-vel javulna? Szerintem a szûk keresztmetszet az alaplap és a proci most azt kellene javítani.
Van valami ajánlatod? Ha jól tudom, te értesz kicsit hozzá. 😄
szerintem az alaplapot kellene lecserélnem egy n-force-ra és egy proci kellene a mostani nem ismeri a dual chanell ddr-t. Most AthlonXP 1,63 van.
9800Pro
1 giga ram
így elmegy, bár mióta vannak ernyõsök nekem is sokkal lassabb.
Össze kellene szedni az optimálos configot!
Írja le kinek van rendes fps városban majd a configot is amivel játszik.
hát ember, nekem így is képregény a városi harc... ha mégegy FPS-em elvész akkor már a felére csökken 😄😄😄😄
Mellesleg volt az a videó a tomcat14rõl vagy kirõl... ha nekem is olyan folyamatosan menne a játék asszem én is darálnám a szöviket 😛
Képzeld el milyen poén lesz egymás csillagait és osztagjelzéseit mustrálni vagy a lelõtt csigazabálóét. 😊
De remélem úgy csinálják meg hogy ki-be kapcsolható legyen hogy akarom én-e aztat.
Egy ujjabb fajta mert amik a topicnyitáskor lettek belinkelve azokban még nincs is ejtõernyõ. 😄
És ezt a leírást kell mindenkinek belinkelni ha betéved és megkérdezi hogy mi ez. 😊
Monddcsak ami volt kinn anno hír h lesz boltokba kapható (majd valamikor) a dobozos ww2online azzal mi a helyzet?
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
A verziót bele lehet tenni a logoba.
Bár az igazán figyelemfelkeltõ az lenne ha ennek a topicnak lenne a leghosszabb a címe vagy pl citromsárgával írnák 😄
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Úgy gondolom a logoban lenne gyalogos (ejtõernyõs), repcsi, tank.
Kevesebb apró kép 3-4, de azok nagyobbak jobban láthatóak. Szép naplemente szép fák házak.
rendfokozat és squad jelzés is a tervekben van
A logot frissítsük szerintem kb legyen 680x200 majd készítek pár variációt, de a többiek se fogják vissza magukat.
Olyat nem terveznek a fejlesztõk, hogy a rangokat a ruházaton jelölnék? Szerintem tök állat lenne! Most olvastam, hogy a hud-ot úgy tervezik, hogy mindenki saját maga szájja íze szerint szabja testre oda pakolja ahova akarja és ki/be kapcsolható.
A szöveg maradhatna csak kevesebb, de nagyobb képek lennének összeszedve.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A csávó a depó tetején állt és távcsövezett legalább 600 méterre ha nem több amikor a célkeresztbe néztem akkor csak a depo tetejének a csúcsát láttam és az fölé céloztam. Elsõre leszedtem barátunkat. 😊
Bár a franciák eléggé gecik voltak mert miközben mi támadtuk õket keletrõl õk betámadtak északon így egy pillanatra leállt a támadás átment védekezésbe, de azután sikerült újra támadni. Rengeteg gyalogos volt tank nem is volt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Amúgy ha van bombázó tiszt akkor a pilóta akkor se tud beülni crew2nek, ha a másik mondjuk lövészben van?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
delta force 1
és transport tycoon.
és az egyik pár hónap múlva lesz 10 éves ;-)
Mert ugye hiába van übergrafika ha csak arról szól hogy futok és halomra lövök mindent.
Akkor meg már inkább delta force 1 ;-)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"