WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Óhh, rajtunk akkorra már átment két teljes hadoszlop is (NEM ÚGY!<#hehe>), azért nem találtál minket. Egyébként 21.30-kor már dobbantottam a frontról 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
5.2-es Catalyst milyen? próbálta valaki?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random work
Én 22-24 között voltam és TS-en senki se volt.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
De legalábbis mi õket 😄😄😄

Amúgy jaja, jó volt tegnap Boylerrel tankozni. Csak a vége nem kellett volna bele 😄
0Fritz0
Most mé' tegnap is fent voltunk négyen és lelkesen rohangáltunk a sõrmanók elõl... 😊

A madzsar szövi csapattal meg kéne csinálni egy közös fotózást.
Meg nem ártan a tudni a játéknevüket sem, mert lehet hogy már sokszor lelõttük egymást. <#pias>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sippie
Senki se játszott?
Milyen este az az este? 😄
Random work
Tegnap este azért meglepõdtem, hogy senki se játszott!
Én beléptem és békésen szökdécseltem a francia dombok között amikor hirtelen megpillantottam egy Stuart-ot éppen mellettem brummogva. Gondoltam közelébb megyek és adok neki packot a felfestett helyre.
A csomagot feltettem, de az nemsokára felrobbant a tankot is a halálba rántva.
Ekkor figyelmes lettem fentebb egy Sherman hangjára. Úvatosan macska léptekkel megindultam feléje ám felém meg megindult 2 gyalogos és megbüntettek. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kit--Kat
ok jöhet privbe

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
nah ha még Punker házigazda lenne.....<#eplus2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
AT-AT és megoldódik a gyengepáncélzatútank probléma...
Sippie
pfff 😄😄😄
A sötét oldal mindig a jobb amúgyis... A star warsba is. Vesszenek a Jedik <#eplus2>
Csirke4
Mi vagyunk a sötét oldalon.
Nekik barna színû egyenruhájuk van!
Sippie
wáááá <#vigyor><#vigyor>
Sippie
de, õ szabotõr kém 😄
behalt az icq-m,se a számom se a passwordom nemtudom. esetleg msn-t tudok adni ha kell Kit

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Kit--Kat
ehh sose vagy fönn ICQ-n:o

szerintem titkon aligvárják a szürke mundért😄DDDDDDDDDDDDDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Csirkeeledel lesz belõlük?<#finom>
nemtom miylen setét oldalról beszélsz,tudtommal Qk vannak a sötét oldalon. monddcsak Te nem vagy véletlenül valami beszivvárgó ügynök vagy valami???? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

így van Hupival és Punkerrel értek egyet teljes mértékben. 😊 golyót a nyamvadtaknak! 😊

Punker
nem érdemlik meg, falhoz kell állítani az összeset.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Felszámolni! 😊))

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
persze aztán megpróvbálni átállítaqni õket a Setét oldalra!
azért azt a 88 miliset se lenne rossz reájuk mereszteni,de ami már a tigrincsbe van 😊

errQl a magyar szövi squadról meg ki kéne deríteni valamit

na még szép 😊))

Biztos élmény lesz számukra amikor rájuk meresztek a 75mm-es ágyút. <#hehe>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

nekem még egy álmom van😊))

Csirke4
1.19 Afrika,Tigris... MI KELL MÉG???!!!!!!!
😊
szerintem jo Mano reklámja 1.19 után bekell irni azt ,hogy Afrika,Afrika te csodás😊)))

nincs vagy nem hirdetik mondom a csigaaaaaaaaaaaaaa,nem jo reklám😊)))

Csirke4
van honlapjuk?
mondom titkolodznak: )) ))nemtom de ök irányitottak egy uj jelentkezöt hozzánk😊))

Csirke4
Milyen squad?
panhardott szerencsére nem nagyon cipelik ki már,de ha jönn akkor a szövik már nagy bajban vannak😊))

és tudtátok van magyar squad a szövi oldalon,csak szégyellik a csiga perkeltett<#eplus2>

Csirke4
Tigris vs panhard. coming soon...
A baj az lesz hogy legalább olyan félelmetes lesz a hangja mint egy 30 rohadó trabantnak úgyhogy akkor legalább a tûzerõ legyen meg!
Kiváncsi leszek,hogy a Tigrisnek és a Párducnak megcsinálják -e a hires félelmetes hangját<#crazya>

lassan meg szokom, és egy weboldalon hasonlo a hangja de dolgozni kell még rajta ,az biztos😄DDD

Csirke4
Dübörgõ?
Nem wc lehúzuós hangúak? 😛
😊
!S és nem csak ejtösökvannak hanem dübörgõ PZ4G is😄DDDDDDDDDDDDD

AirborneRanger
Csak okosan kell vele lõni... M60al is lehetett okosan harcolni, pedig azse volt valami hûde 😉 Addmámeg msned lécci, dumám van veled 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Csirke4
Jaja! 😊
Majd ha nagyon okos leszek akkor megköszönöm mindenkinek aki mellettem állt és segített és Sippinek és ne legyen világbéke mert akkor betiltják a wwii onlinét.
ámen
Sippie
wehehe 😄
örülök hogy ezzel is a jövõdön segíthettem, mivel így okosabb lettél... 😄
Csirke4
Sippi negatív kisugárzása nagyon zavaró.
Hiába gondoltam erõsen hogy nem lesz dupla matek de hiába mert volt tanár<#szomoru1>
Sippie
meg fóka se 😊
biza,mivel franciába még nemnagyon voltak,de ha aztvesszük 4 G-k se voltak még.. 😊

Punkerwork
keleti fronton? 😊

lehetek Qszinte? akkor a túlhevülés miatt szophatunk mert cserélhetjük a csöveket 😄

Punkerwork
S754-es lapba meg nem fog bele menni a köv proci (939-es) szal sz@r az egész ha nincs pénze az embernek fullos gépet venni akkor nagyon ráb@szik mert szabvány váltások vannak, én is azért halogatom a gép cserét 😞

Random work
Nekem 15-én lesz esedékes fizetni addig megfontolom. Azért nem fizetek elõ, hogy a játék képregény legyen esélyt nem kapva a rendes csatára.

Az új melóban bízhatok csak, hogy jól fizet meg összehúzom a nadrágszíjjat. Most ígyis ki kell perkálnom 100ezret szóval nem tom. Ahogy számoltam egy 50 kellene alaplapra és procira talán majd nyáron a jutalomból veszek addig meg reménykedek a fejlesztõkben.