WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Jobb mint az elõzõ! 😊
<#eljen>
Random work
Most készítek még egy nem teljesen axis verziót és egyéb ötleteimet is formábaöntöm.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Naná!

Ma behoztam melóba saját képeket is.
Most megcsináltam egy módosított/javított verziót hamarosan feltöltöm.

0Fritz0
Csináljak a képet a különbözõ jármûvekrõl?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
Aztán gyorsan kifejlesztenénk a Nukeot, és szevassz RAH-66 😄
Random_
Majd holnap melóhelyen még finomítom és ma este csinálok pár screenshotot. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Szerintem a wwi online se lehet rossz.
Ott talán még lehet lovagolni 😄
A wwiii onlinéban meg helikopert vezetni 😊
Rah-66-ot akarok!!!
Sippie
Jah de hülye vagyok. Rá lehet kattintani a logóra és akkor bejön a weboldal... nah mind1 😄
igaz szerintem gyorsan javitva lesz😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Sippie
és szerintem a weboldal címe tovább maradhatna bent, mert az a tized másodperc amíg kiírja nem biztos hogy a kevésbé sasszemûek is el tudják olvasni 😊
Sippie
rájöttem mi a gond a logóval...
ez WWII Online, nem WWI Online 😊
na igen az hab a tortán😊))

Sippie
Azért felrobbanó szövi tankokról is lehetne kép <#eplus2>
!S nagyon jo az axis beütés😊 és szerintem nem az alied oldalra toborzunk,az legyen az ö bajuk😄DDD

Random jók lesznek csak igy tovább

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Csirke4
Ilyen mikor lesz?
Sippie
Kicsit Axis oldali animáció 😄😄
De amúgy jó, csak tényleg mintha akadna, de nagyon pofás 😊
Csirke4
Nefélj megoldjuk a TAG kérdést<#eplus2><#hehe>
0Fritz0
Igaz, úgy jobb lenne. (Amúgy kafa😊

Csirke, ha már csítelnék, akkor biztos nem a külsõnézetre utaznék, hanem arra, hogy lássam a szövik TAG-ját is... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csirke4
Mi lenne ha egymás után váltanák egymást a képek elhalványulás nélkül.
VAgy folyamatosan mert sztem olyan mintha szaggatna.

Amúgy meg tökjó<#eplus2><#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#felkialtas><#taps>
😄
Random work
2.0 verzió

Kicsit nagy, de ez az elsõ gif animom szóval megértéseteket köszönöm!

Kit--Kat
szép😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
Tökolyan mintha külsõ nézetes lenne.
Vagy az is?
Fritz neked van külsõ nézeted vagy nincs?
Sippie
pfffffffffff 😄DDDDDD
Azigen 😄😄😄
Nah látod én nem is próbálkozok felvenni <#vigyor><#vigyor>
0Fritz0
Nagyon helyes, igazhitû! 😊

Sippi, amióta megvan az új videókarim (9600), azóta a fraps simán belefagy a WWIIONL-ba. Pedig a GeF2Ti-vel még elzakatolt valahogy... 😊

Sippie
Arra figyelni kell a frapsnál hogy ha elindítod a felvételt tudomásom szerint lepottyan az fps egy kicsikét.
Sippie
wááááá <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Punkerwork
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Tomo15
SZiasztok ugy tünik, hogy a jövö héten már én is fogok tudni játszani, csak meg kell várni mig megjön a webkártya. <#vigyor3>
0Fritz0
Mustár az új, ötmotoros Junkers tesztelésénél. 😊

Sippie
Tudtommal õrmester? 😛
És te milyen rangban is vagy? <#nemtudom>

Amúgy én is raktam fel pár képet, megvágva talán lehet kezdeni velük valamit.
Punker
FB védés címszóval halomra lövettük magunkat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
He??? Mi ez a hangvétel tizedes???<#duma>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
mi a f... csuda ez?
😊
Csirke4
ami föntvan a galériádban azon viszont nem az eredeti frontvonal van! 😊
Random work
Átnéztem azt is. 😊 Majd ma este tudatosan csinálok pár fotót még néhány verzió eszembe jutott amit majd kidolgozok legkésõbb a hétvégén.

Punkerwork
másik nick-em galériájában van pár kép

Random work
Most csak azokat a képeket használtam amit találtam fórumokban és egyéb helyen. Ha valakinek van képe az keressen meg priviben és megadok neki egy helyet ahova feltöltheti.

Majd még készítek pár verziót csak a jó képeim otthon vannak a Corel a cégnél. 😊

Random work
Szerintem mind külföldre kiszakadt hazánk fia poronty. Csupa kis elkényeztettet lurkó. 😄

Punkerwork
és?

Kit--Kat
de komolyan??lehet 10x többen vannak mitn ti😊

Punkerwork
már nem sokáig, pár nap és kiderítjük kik azok aztán..... <#eplus2>

Kit--Kat
ehh van magyar szövi csapat???

Punkerwork
nekem tetszik 😊

Random work
Fraps aszem a neve!

Banner terv 1.0

Nézzétek meg valami hasonló kéne szerintem. Bár most kapcsoltam, hogy egy animált jobb lenne és akkor kevesebb kép lenne, de azok válatakoznának és nagyobbak lehetnének a képek.

Hi

Lenne egy kérdésem fél csokiért😊
Honnan tudok olyan progit letölteni amivel a tudok filmet fölvenni a játékban?
Random work
Kéne kép gyalogságról, ejtõernyõsökrõl és hajókról. Fõleg közeli nem olyan ahol egy pár pixel méretûek.

Random work
Én vasárnap szedtem le a legújabbat az jól megy.