19663
-
#14897 olvasni tudsz? a képeket látod? -
DokySG #14896 Az yóh :D:D
És kijött már? -
#14895 nem -
DokySG #14894 Hihi!
Ennek a jateknak az a tejjes neve hogy: Great Battles of WWII: Stalingrad ?
-
#14893 Ha mindenki így gondolja soha nem leszünk elegen. :( -
#14892 szegasztok tudom eltüntem de nem véletlen. visszatérésem után nyomtam egy ideig és mit látok senki sincsen 3 an kolbászoltunk egész belgiumban szóval
Majd légyszike szoljatok ha már ugy leszünk hogy 10-15 en jétszunk és nem csak 1-2 ember, akkor visszatérek igérem. de ehhez nekem nincs hagulatom. nem igy volt ez régen........
email : [email protected] szóljatok bárki. thx csáócsáó -
#14891 sáv szél duplázás van, mondjuk nekem csak lassult, de majd jó lesz biztos bénáznak a központban. -
lachun #14890 nem tudom mia szar van ma 4xer net kihagyás felhívom axelfokát aki felveszi a beszélgetés is, érdekes mindig vissza jönn!!!Majd eltünik 15 percre rá.. -
Shad01 #14889 Várunk vissza! -
lachun #14888 !S Carajo renben, várunknagyon ,nefélj a kis mockok mident megtesznek,hogy legyen neked is sok feladatod:DDDDDgyere , várunk!!!! -
#14887 Noh. Nemtudom már mióta nem írtam ide, de most közölni szeretném ,hogy maximum másfél hét és teljes erővel jövök(ez nem kamu már, mert akkor vége az írásbelinek:D
Aztán akkor megint leszek és elkenem a száját a ronda Allied oldalnak:D -
lachun #14886 na szépjóestétttt mindenkinek:)) -
#14885 LOo°oOL :) -
lachun #14884 majd ha nem figyel akkor megprobálom:D -
#14883 képet :) -
lachun #14882 a gépemet bitorolja egy csaj:DDD -
#14881 mert? én még melózok utána dolgom van 10 körül leszek -
lachun #14880 JÓestét asszem ne mtudok gamelni:( -
lachun #14879 Szeretnénk minnél elöbb a harcmezön tudni téged is!!!! -
lachun #14878 Köszi Joxy, nagyok király képek!!! -
#14877 -
#14876 Hunyadi szervert még mindig szerelik :( -
#14875 idióta Hurri 2x rácsapott az opelünkre, azt hitte meghaltam a flakkal, de a 3. kört nem élte túl :) -
#14874 Ezt a filmet Almásfüzitőn forgatták, a pusztulásnak indult timföldgyárban. Angol rendező és külföldi szinészekkel, csak a statiszták és a segéd személyzet volt magyar.
Én meg nem tudtam szabadá tenni magam a munkahelyről, pedig sokkal több katonára lett volna szükség. Ezért is kellett a környező kocsmákból össze szedni az alkeszokat, főleg halott német katonának. A film Berlinben játszodik az orosz bevonuláskor, de nem a katonák, hanem a civilek oldaláról szól a történet.
A kor idegen fegyverek azért vannak, mert csak behánytak mindent a raktárból a kocsiba, aztán itt válogaták ki ami kell.
Ezek voltak a "legjobb" fotók, a rokon kis csaj hozott haza vagy úgy 100 képet CD-n. -
#14873 mindig kiírjuk ha van freetrial, ha segítség kell az előfizetésben a Hunyadi fórumon segítünk szivesen. -
ThunderBite #14872 Jól hangzik ez a gém.
Ki is próbálom -
#14871 hmm 2.vh-s filmnek néz ki, akkor minek oda egy ak?
amúgy készül itthon is egy kooprodukciós világháborús film, valami olyasmi történettel, hogy egy magyar katonának lemészárolják a szakaszát, csak ő éli túl, aztán meg beleszeret egy külföldi csajsziba...nem ebből vannak a képek? -
#14870 ezek milyen képek? honnan vannak? -
#14869 Lacusnak:
Megjöttek a fegyverek :)
Az ellenség Hull Down pozicióban
Öreg baka (a kocsmából lett elhozva)
A civil menekülők
Egy egész jó berlini útca kép
Fiatalság
Majd ha kijön a film remélem a rokonok benne lesznek -
lachun #14868 jó estétt, jó csatákat:DDDDD -
lachun #14867 Szép jónapot , ma nagyon nagy hadjárat lesz!? -
Az opel sehol sincs, PZ38 rulz! :)
Remélem nem védett madarat lőttem...
Mijaza kemp? :)
-
#14865 meg is haltunk :( -
#14864 Sudesz 8000 méterről akar minket kidobni. -
lachun #14863 !S Kikko na végre , remélem nem leszel most sokat távol!!! -
kikko #14862 sziasztok:)egy kis ideig visszatérek:) kösz a statot Punker. -
#14861 egyéni statisztikák -
#14860 ha van időd Hunyadi fórumra is nézz be. -
manohun #14859 itt vannak képek a Krakkoi utamról :)
Galéria
és itt egy kis Vh2-es beütés is :)
csoport kép 88-assal -
#14858 igen