19663
  • lachun
    Beyond Blitzkrieg béta hamarosan
    [2005-05-07 @ 09:51 - Berkenye] (kommentek: 0)
    A Beyond Blitzkrieg egy kizárólag online játszható játék, amelyben játékosok ezrei mérhetik össze harci tudásukat a virtuális Nyugat-Európában. Jelenleg a játszható terület mintegy 354 ezer négyzetkilóméter. Hamarosan elkezdődik az alkotás első bétatesztje, ám csak azoknak lesz érdemes jelentkeznie, akik legalább az alábbi géppel rendelkeznek:

Windows 98, 2000, XP
    1.2 GHz CPU (2 GHz ajánlott)
    512 MB RAM (1GB ajánlott)
    128 MB 3D videókártya
    DirectSound kompatibilis hangkártya
    32X CD-ROM
    56K Modem vagy szélessávú kapcsolat
    1 GB szabad hely a merevlemezen
    DirectX 9.
  • Kit--Kat
    én nem sajnálom majd jövőre, hogy vége, én már most sajnálnám legszívesebben:PPP
  • CarajoEsp
    :D Jó suli volt. Sajnálom ,hogy vége ,de legalább lesz időm WWII-zni:D
  • Kit--Kat
    hehhe odajárok angoltanfolyamra:DDDDD
  • CarajoEsp
    Jah:D
  • Kit--Kat
    a Károlyiba jársz?:o
  • Punker
    hajrá!
  • CarajoEsp
    Nah holnap érettségizek Spanyolból(ami a legszarabb nekem) szóval aki még olvassa az üzit megkérem ,hogy kétkézzel szurkoljon:D
  • Random_
    Friss kép a frontról:
  • Csirke4
    csak néha megszállnak az ördögök mint ferikét! :D
    eeekszöszájzbúúúk
  • lachun
    Gratulálok, remélem tudok ma menni:))
  • Random work
  • Shad01
    Tegnap este 21:00 után nagyon hangulatos légi csatát folytattunk Turannal Kalmthout felett. A SpitV-ös hadrendbe állítása után a szövetségesek az új repülőgépekkel megpróbálták visszaszerezni az uralmat a város légtere felett. A HurriII-sek eközben a szárazföldi erőinket bombázták. Mikor bekapcsolódtunk a küzdelembe, minden magasságban parázs légiharc volt. Bevetettük magunkat a sűrüjébe és hamarosan a többi német pilótával együtt megtisztítottuk a levegőt.
    Sokáig nem örülhettünk, mert jött a szövetséges vadászok és bombázók újabb hulláma. Mindkét oldal mozgósította erőit, átlagosan 10-15 gép küzdött a városfelett, de szerencsére a 2-3 gépes fölényünket sikerült sokáig megtartani. Az elképesztő manőverező képességű SpitV-ösöket így is nehezen lehetett lelőni. Volt hogy 4 109F percekig nem tudott lelőni egy menekülő Spit-et. A szövetségeseknek nagy előnyt jelentett, hogy a repterük közel volt. Ezt elsősorban a Hurrik használták ki, ha nem kaptak végzetes találatot, általában hazamenekültek.
    Turan elsősorban a bombázók kárára ért el sikereket, míg nekem 4 Spit-et sikerült lelőnöm. Az esemény megkoronázása az volt, hogy a néhány meleg helyzet ellenére sem Turan, sem én nem vesztettünk el gépet.
  • Shad01
    Én is észrevettem, hogy Csirke egész sokat fejlődött, és most már hasznos tagja tud lenni a Hunyadinak. Ilyen kiváló tisztelk és tapasztalt bakák mellett nem csoda, hogy ragadt rá valami.
  • Sippie
    Egészségben, betegségbem... szép gyerekeket is szültek :D
  • Random_
    És mindenki boldogan élt még meg nem halt! :D
  • Csirke4
    tudom punker és éppen ezért el se kezdem ;-)
  • Punkerwork
    miért nem vitázok veled? mert úgy tűnt megváltozott a hozzáállásod a játék irányába, próbáltál csapatban játszani és komolyan venni a dolgot, gondolom miután fizettél érte megértetted hogy ez nem 1 öldöklős FPS és úgy is álltál hozzá, szal szavam nem lehet ha megint elkezdesz ökörködni biztos lehetsz benne hogy szólni fogok megint.
  • Hupi
    Gotcha, való igaz az ezred nagy változásokon esett át az elmúlt egy év során. Olvasgasd a fórumot, a szabályzati rendszert és egyéb topicokat. Aztán ha úgy döntesz hogy visszatérsz ebbe a régi-új alakulatba akkor ezt jelezd felém vagy valamelyik század parancsnoknak. S!

Ui.: Különösképp a Sör, bor, pálinka hadjárat c. topic érdemel kiemelt figyelmet :)
  • Csirke4
    Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
    Szerinted punker mért nem már vitatkozik velem?
  • Shad01
    Ezzel én is egyet értek, de nem kellene lealacsonyodni az ő szinvonalukra. Még az is lehet hogy az értelmes válaszok láttán elgondolkoznak egy kicsit.
    És nem szabad megfeletkezni arról, hogy a válaszainkat nem csak ők olvashatják.
  • Random work
    "Sajnálom, hogy mostanában hanyagoljuk ezt a fórumot. Nem ártana néha érdekes képeket, új információkat, élményleírásokat felrakni ide és nem csak a Hunyadis fórumra írni. Az esetleges érdeklődők mivel csak ezt ismerik, jogosan azt gondolhatják, hogy alig van itt élet és senki nem játszik a játékkal."

Punkerrel szerintem erről meglenne a véleményünk, de ez nem az a fórum.

Shad jó neked, hogy ilyen kérdésekre van türelmed és energiád válaszolni nekem már nincs én már belefásultam a sok fárasztó emberbe akivel az SG-n találkoztam. A kérdezőn elsőre látszik, hogy nem érdekli a játék mert egy normális kérdést se tud feltenni ezen nincs mit szépíteni. A többi ember aki ezt a fórumot nézi az meg nem hiszem, hogy ettől elrettenne. Még lenne véleményem, de ennyi is elég elsőre.
  • Shad01
    Nézd meg a hunyadis fórumon az állománytáblát majdnem 20 aktív játákos van, akiknek a zöme a hétvégi hadjáratokon részt szokott venni.
    A hadjáratokról is találsz értékelést (pl az április 12. és 17.-iről)

Hunyadi fórum

Létezik a játékban egy olyan város (Kiel ha jól emlékszem) German training ground néven, ahol légierős küldetésbe is be lehet lépni gyalogossal és a 10 perces védekező küldetés után pontokat kapsz a légierőnél. Többen így érték el a tizedesi rangot. Másik lehetőség, hogy beülsz Turan mögé faroklövésznek egy stukába. Turan eredményesebben lövi le a szövetséges vadszokat stukával, mint némelyik német pilóta Bf109-el.
  • Punkerwork
    hidd el Shad millió + 1 warez majmot láttam már, az első kérdésükből tudni lehet hogy nem éri meg foglalkozni velük, ha kicsit is komolyan érdekli akkor veszi a fáradtságot és visszaolvas kicsit.
  • Sippie
    "© DokySG ma 08:03 | Válasz | #14904
    Ez mekkora szar :D"

helyes válasz:
    Szar a jó édes k*@{} ߣ¤ß°%
  • Shad01
    Nézzük részletesebben:

DokySG:
    Ennek a jateknak az a tejjes neve hogy: Great Battles of WWII: Stalingrad ?

Punker:
    nem

Helyes válasz:
    A játák neve WWII Online. Pár héten belül kiadják az új dobozos verziót WWII Online: Beyond Blitzkrieg néven.

DokySG:
    Az yóh :D:D
    És kijött már?

Punker:
    olvasni tudsz? a képeket látod?

Helyes válasz:
    A játékot több éve kiadták, és folyamatosan fejlesztik. Újabb és újabb városokkal járművekkel bővítik, valamint a menet közben kiderült hibákat javítják.

DokySG:
    Warezon biztos nincs kinn.. :)
    Mert nforce.nl en sincs

Punker
    mivel a játékért havonta fizetni kell az előfizetést ezért nincs warez. (Ez viszonylag kultúrált válasz volt.)

Helyes válasz:
    A játékot bárki szabadon letöltheti, a járműveket és az egységeket kipróbálhatja offline. Az internetet való jétékhoz elő kell fizetni, vagy figyelni kell, mikor irdetnek pár hetes ingyenes kipróbálási lehetőséget.

Akármilyen igénytelenül is lettek megfogalmazva a kérdések, a válaszadásnál figyelembe kell venni hogy mások is olvassák a hozzászólásokat, ezért nem lehet hasonló stílusban válaszolni.
    Ennek a fórumnak elsősorban az lenne a szerepe, hogy a játékot népszerűsítse, és az érdeklődők választ kapjanak a kérdéseikre.
    Sajnálom, hogy mostanában hanyagoljuk ezt a fórumot. Nem ártana néha érdekes képeket, új információkat, élményleírásokat felrakni ide és nem csak a Hunyadis fórumra írni. Az esetleges érdeklődők mivel csak ezt ismerik, jogosan azt gondolhatják, hogy alig van itt élet és senki nem játszik a játékkal.
  • GoTCHa
    na go work. aggyatok nekik :D
  • GoTCHa
    ja és légyszike majd segitsetek elérni nekem a szakszit repcsiben mert a 110 essel a tököm tele van :D
  • GoTCHa
    hát ha ez igy van akkor megprobálkozom szerintem még egyszer vele:D mgé beszélek egy pajtással és szerintem ujra elöveszem a gamet, lehet igazad van mire végre összeraktama vasat amin csodálatosan fut ez a gama addigra eltünt mindenki és azt az infot kaptam hogy elég sokan hanyagolják. ezért döntöttem a feladás mellett. de ahogy olvasom nem igen van ugy ahogy mondták. na szóval szerintem nemsoká jövök.

de elismerheted hogy 2-3 an játszani nem UA feeling mint amikor 10 en toltuk antwerpenben és hasonló. na ez nem volt meg amikor visszajöttem.
  • Shad01
    Nem kellene ilyen hangnemet használni az érdeklődőkkel szemben. Teljesen mindegy, ki fia-borja néz be ide, mindenkinek arról kell beszélni, hogy milyen jó is ez a játék, és rá kell venni őket, próbálják ki.
    A "hülye" kérdések lehet, hogy nem a kérdező hülyeségéből adódnak, hanem abból, hogy kevésbé ért a számítástechnikához és az internethez. Meg kell próbálni kitalálni, mit is akarnak, és ha szükséges szájbarágós választ adni nekik.
    A komolytalan link emberek a játék fizetős volta miatt úgyis gyorsan lemorzsolódnak.
  • Shad01
    Valószínűleg rosszkor mentél játszani. Hétköznap esténként általában 5-6 ember mindíg fent szokott lenni. Nem egyszer 10 feletti volt a létszám.
    Szombat-vasárnap délután átlagosan 10-en szoktunk lenni.
    Persze elő szoktak fordulni gyengébb napok is. Például én múlt héten alig tudtam játszani, és a mostani héten sem lesz rá sok időm. A hétvégén pedig a nyárias idő, a Május 1 és az Anyák napja miatt nem voltak sokan.
  • Sippie
    Örülünk hogy benéztél... najó most hazudtam
  • DokySG
    na jóvan bye
  • DokySG
    Ez mekkora szar :D
  • Random work
    Normális kérdéseket is felteszel vagy maradsz ezen az színvonalon?
  • Punker
    mivel a játékért havonta fizetni kell az előfizetést ezért nincs warez.
  • DokySG
    Warezon biztos nincs kinn.. :)
    Mert nforce.nl en sincs
  • DokySG
    Mert most épp szétnéztem de nem hinném hogy 200mb lenne ez a game :D:D:D::D

World War II Online: Blitzkrieg

Group: IVEISO
    Section: PC Game ISOs
    Nuked: No

Rls Date: 2001-12-01
    Size: 16x15
    Site: