WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki kellene bõvíteni a garázst, de egye-fene jöhet 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

elfogadnád otthonra? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Ahha! Szóval te kill hajhász vagy 😊)

Sippie
Na bekaphatja mostmár a játék...
Kempelek egy rohadt várost IVG-vel, jön 3 Sherman mindegyiket lövöm szétesik majd kispawnol, jön egy ATG kilõvi a lövészem de én is õt, majd hazaviszem a tankot.
Természetesen csak 2 shermant ad meg, ugyanakkor engem az ATGnek megadott killnek... hát rohaggyon meg...
csirke4 mint mindig, megint látom lehagyott rosszaságban😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

!S jónapot most ébredezem ,més milyen szépen haladtok nyugatra😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Random_
Na ja tényleg állat film érdemes megnézni! Kellemesen csalódtam!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

joebacsi
bizonyaz, én spec már egy olyan másfél hete láttam.
Nálam a Sztálingrádot letaszította a "legjobb vh2-es film" trónjáról 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Megnéztük Randommal a Bukás-t nagyon jó film szerintem kötelezõ darab...

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Random_
ATR-el kilõttem egy Panhardot és nem adta meg. 😞 Kicsit csalódott vagyok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kit--Kat
bug?:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
a szövik új segítséget kaptak, elpusztíthatatlan FB 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Csak azért érdekel mert én egyszer amikor lmg-vel abt kempeltem akkor láttam egy shermit ami pont a hátát mutatja felém.
Gondoltam belelövök mert úgyis van töltényem 😊
Belelõttem egy olyan 8 töltényt a torony hátuljába és amikor kispannoltam kaptam egy shermi killt<#finom>
Random_
Nem céloztam csak lõttem és a torony tetején robbant mert láttam.
Gyorsan visszahúzódtam mert mondom kiszúr, de eltünt.
Amikor meghaltam akkor láttam, hogy megadta killnek.

Ez jó az viszont zavar, hogy utolsó 2 sappolásom nem adta meg killnek. 😞

Nekem a légi pályafutásom abban kimerült, hogy mikor lelõttek próbáltam valami célra zuhanni 😊

Sippie
rajtam is próbálták párszor de mindig túléltem 😄 persze lehet mellé zuhantak kitudja 😄
Én már soxor "próbáltam" 😊 Szerintem nem 😊

Sippie
Ha egy repülõvel belezuhanok egy ellenséges tankba akkor a tank megpurcan? 😄
Punker
<#taps>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szövetséges légifölény? Ugyan már! <#fogmosas>

Csirke4
A repcsiket lövöd puska gránáttal?
Mert szerintem nem olyan nehéz õket eltalálni. 😊
Pl én is eltaláltam kézigránáttal egy stukát a germany trainingen 😄
Amúgy random hová lõttél a sherman tornyára?
0Fritz0
Ebbõl is látszik, hogy mekkor a csíter vagy! 😊
Múltkor 3-szor is telibe kaptam egy R-35-öt, oszt semmi... tehát maradnak a repcsik. 😊

Jó a banner.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mondjuk pont afrika annyira nem izgat mivel fõként gyalogos szoktam lenni 😊 És amúgy sem birom a meleget 😊 De legaláb afrikában nem lesznek FPS gondok 😊)

Random_
Tessék is minél elõbb elõfizetni mert hamarosan jön a mesebeli Afrika

Na felnézek a frontra ilyenkor vasárnap reggel mindig nyugisabb

Elõ kellene fizetnem.... de most pont két meló közepén vagyok szünetben 😞 A végén én fogom sürgetni a megrendelõt, hogy csinálja már a dolgát. 😊

Random_
Panaszkodtok páran, hogy gagyi a német puskargránát. Hát az imént épp egy fullos shermant nyírtam ki vele. Egy jól irányzott lövés a tetején és kész szépen meg is adta a killt annak rendje és módja szerint. 😊

0Fritz0
+
-"És az nf7-s-en van olyan is, hogy agp frekvencia, ha nem 66on van akkor állítsd arra a biosban!"

Ahogy olvasgatom a fórumokban, ez még akár procihiba is lehet.
Szvsz amennyiben ezek nem jönnének be, vidd el egy szervízbe, hogy yol csekkolják le a masinát.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Több lehetõséget is találtam 😊

1. Smartgart uninstall

2. "...És még(ATI-nál) : start menü, futtatás, beirod: smartgart, AGP irást kikapcsolod és megy!"

3. "Én azt a megoldást találtam, hogy az AGP-t BIOS-ból 4*-esre állítottam auto-ról, vagy 8*-rõl, mindkettõ beállítás instabil volt, illetve a Catalystban beállítottam, hogy a beállításokat a kártya nem vegye át a játéktól."

4. "A Fast Writing-ot a BIOS-ban kell kikapcsolni, és amúgy próbáld meg egy nem legújabb Catalyst-al."

Jó szórakozást! 😊

Hi

Tud valaki segíteni?
A gépem nem használja az AGP gyorsítás akárhányszor megpróbálom bekapcsolni mindig letiltja ez a ..... smartgart.

2800+ barthlon proci, NF7-S alaplap,Gigabyte raedon 9600 kártya 1GiGA DDR ram 400MHz
Csirke4
Mivan fritz?
Kigyulladt a légkondi?
0Fritz0

Doc épp most népesíti be angliát 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Csirke4
Azt tervezik hogy lehet angliába is csatázni majd?
Mert így mindig vége van ha elérjük a csatornát mert elfogynak a szövi városok 😞
De ha kibõvitenék... 😊
0Fritz0
Nem.
Bár vannak töltõállomások, de az üzérek már minden lötyit elvittek. Hiába, háború van...

wow ilyen is van? tök jó 😊

Csirke4
és lehet tankolni?
0Fritz0
A nafta biza elfogyhat, egyszer Opellel vittem vissza a dicsõ Hunyadisokat, mikor kilõtték a tankot. Az uccsó 500 méteren már csak a lendület vitt be minket a városba... 😊
Normál esetben kb. 2-4 óra kell ahhoz hogy kifogyjon, de ilyen hosszú küldim még nem volt.

Csirke4
1 kérdés.
A benzin ki tud fogyni?
0Fritz0
Elöbb inkább csinálják csak meg a UNITY2-motort.

Panzer powa 😊 KÉP

Csirke4
Ezzel nyithatnál egy új témát a hivatalos órumon!
0Fritz0
Még azt is el tudnám fogadni, hogy a tüzérség szerepét egy bot töltse be és automatikusan lõne egy bizonyos térséget. Nekünk csak azt kéne eldöntenünk, hogy merre szorja el a magvait. 😊 Ezt is lehetne fejleszteni és csak bizonyos városok köré elhelyezni, csoportosítani.

Csirke4
azér egy ármibéz vagy egy reptérnél elég nagy esélyed van hogy eltalálod a puszta közepén... 😊
Sippie
Amúgy a tüzérségnek legfeljebb akkor lenne értelme ha egy várost legalább 100 gyalogos és sok sok tank véd. Szerintem.
Mivel ugye a tüzérség nem valami pontos cucc, mennyi az esély rá hogy eltalálsz egyetlen gyalogost a pusztában 3 kilóméterrõl? Na ugye 😊
Sippie
Az attól függ milyen a rálátás. Ha szar susnyás a környék akkor alapból semmit nem ér.
APvel legfeljebb a tankokat durrogtaathod + kevés a lõszer, + 15 88ast 3 városból kéne hozni + repülök kiszedik õket + akkor már inkább az utánpótlás vonalat kéne lefogni a 88assal.
De amúgy simán 😄
Én meg arra gondoltam hogy tüzérség lehetne pl 8-10 Heinkel akik szarrá bombázzák a várost 😄
Csirke4
Úgy nem lehet tûzérséget csinálni hogy fölállítani 15 88-ast a várostól 1-2 km-re, belõni és elkezdeni aprítani õket 😊
Random work
3.0 beta

Ez nincs befejezve mert kell gyûjtenem hozzá képet.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Király