WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Kempelek egy rohadt várost IVG-vel, jön 3 Sherman mindegyiket lövöm szétesik majd kispawnol, jön egy ATG kilõvi a lövészem de én is õt, majd hazaviszem a tankot.
Természetesen csak 2 shermant ad meg, ugyanakkor engem az ATGnek megadott killnek... hát rohaggyon meg...
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nálam a Sztálingrádot letaszította a "legjobb vh2-es film" trónjáról 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gondoltam belelövök mert úgyis van töltényem 😊
Belelõttem egy olyan 8 töltényt a torony hátuljába és amikor kispannoltam kaptam egy shermi killt<#finom>#finom>
Gyorsan visszahúzódtam mert mondom kiszúr, de eltünt.
Amikor meghaltam akkor láttam, hogy megadta killnek.
Ez jó az viszont zavar, hogy utolsó 2 sappolásom nem adta meg killnek. 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mert szerintem nem olyan nehéz õket eltalálni. 😊
Pl én is eltaláltam kézigránáttal egy stukát a germany trainingen 😄
Amúgy random hová lõttél a sherman tornyára?
Múltkor 3-szor is telibe kaptam egy R-35-öt, oszt semmi... tehát maradnak a repcsik. 😊
Jó a banner.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Na felnézek a frontra ilyenkor vasárnap reggel mindig nyugisabb
-"És az nf7-s-en van olyan is, hogy agp frekvencia, ha nem 66on van akkor állítsd arra a biosban!"
Ahogy olvasgatom a fórumokban, ez még akár procihiba is lehet.
Szvsz amennyiben ezek nem jönnének be, vidd el egy szervízbe, hogy yol csekkolják le a masinát.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1. Smartgart uninstall
2. "...És még(ATI-nál) : start menü, futtatás, beirod: smartgart, AGP irást kikapcsolod és megy!"
3. "Én azt a megoldást találtam, hogy az AGP-t BIOS-ból 4*-esre állítottam auto-ról, vagy 8*-rõl, mindkettõ beállítás instabil volt, illetve a Catalystban beállítottam, hogy a beállításokat a kártya nem vegye át a játéktól."
4. "A Fast Writing-ot a BIOS-ban kell kikapcsolni, és amúgy próbáld meg egy nem legújabb Catalyst-al."
Jó szórakozást! 😊
Tud valaki segíteni?
A gépem nem használja az AGP gyorsítás akárhányszor megpróbálom bekapcsolni mindig letiltja ez a ..... smartgart.
2800+ barthlon proci, NF7-S alaplap,Gigabyte raedon 9600 kártya 1GiGA DDR ram 400MHz

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Mert így mindig vége van ha elérjük a csatornát mert elfogynak a szövi városok 😞
De ha kibõvitenék... 😊
Bár vannak töltõállomások, de az üzérek már minden lötyit elvittek. Hiába, háború van...
Normál esetben kb. 2-4 óra kell ahhoz hogy kifogyjon, de ilyen hosszú küldim még nem volt.
Mivel ugye a tüzérség nem valami pontos cucc, mennyi az esély rá hogy eltalálsz egyetlen gyalogost a pusztában 3 kilóméterrõl? Na ugye 😊
APvel legfeljebb a tankokat durrogtaathod + kevés a lõszer, + 15 88ast 3 városból kéne hozni + repülök kiszedik õket + akkor már inkább az utánpótlás vonalat kéne lefogni a 88assal.
De amúgy simán 😄
Én meg arra gondoltam hogy tüzérség lehetne pl 8-10 Heinkel akik szarrá bombázzák a várost 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.