WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Japán kisautó? 😛
Azért az eredeti Japán Suzuki sem egy ócskavas 😛
Punker
ok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Én mindig csak oldalt sappolt Shermant láttam.

Ezen a szakmai oldalon is oldalról mutatják.

Valamint a Snoop's Infantiry Traning-ben is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
1-et kapott oda meg 1-et a seggére, nem tom melyik nyírta ki 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Na oda nem szabad! Nekem is az elsõ sappolásom oda ment nem is sikerült. Mögé kell tenni közvetlenül.

A képen látható tankot egy AA cakkozta ki én csak megadtam a kegyelemdöfést. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
és van 1 téglalap? oda raktam de nem esett le róla semmi, nem füstölt.

Random_
Oldalról ahol széles a függõleges fala.

Láttam már, hogy hátrébb is tették ahol keskeny az oldala és akkor is robbant, de biztosabb elõrébb.

Punker
sherman sappolást valaki leírhatná, mert igaz hogy tegnap megkaptam a kill-t de 2 csomag kellett hozzá és semmi külsõ nyom nem volt 😞

Random_
Nekem egy olyanom van, de nem tudom mitõl mert régebben szereztem.

Random_
Hát õõõ ez úgy volt...

Micsoda??? Eddig felelõtlenül pazaroltad a drága német technikát és élõerõt???
Tegnap este történt, hogy saját fb-n a gyalogos spawn tövében léptem ki és Rescued lett a státuszom.<#wow1><#kerdes>
Random_
Hétvége óta elkezdtem óvatosan játszani. Nem csak megyek ész nélkül hanem ha forrósodik a talaj kimentem magam. Ennek eredménye, hogy 24 pontot haladtam elõre. Meg a KDR is kicsit javult. <#hehe>

Csirke4
A piros vonalkát elnézve ez határeset... 😄
Random_
Én csak egy külditebn voltam este támadtunk délen. A támadás nagyon jól ment volt tank is gyalogos is az elsõ perctõl kezdve. Ráadásul 2 fb-bõl is támadtunk.
Én LMG-vel fedeztem a tankokat és kempeltem a várost egy dombról aminek az eredménye 5 kill 1 demage 79 lõszerbõl. Az eredmény ahhoz képrest jó, hogy a szövik nem bukkantak föl a depó ablakában csak a susnyásokat szórtam amikor láttam ott valamit.

Sajnso a szövi légifölény végig megvolt egy saját gépünk se volt. Engem is egy gép megsorozott minek eredményeképp eléggé lesérültem. Ekkor visszamentem az FB-re a fegyver nem került vissza, de nekem azt írta, hogy visszakerültem a bázisra és a szövi gépnek megadta a killt asszem.

Punker
sappoltam Sherman-t 😊

Azért ezeket még anyagból rakták össze, és nem 5 év használatra tervezett japán kisautók 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
dettó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random work
Reims körbe van zárva!
Bárcsak kempelhetném a repteret. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
grrrr... imádom ezt a játékot <#vigyor> de téééényleg <#vigyor>
<#falbav>
Punkerwork

Punkerwork
AB lépcsõn nekem 11 kill a rekordom, aztán kinyírtak 😊

Random work
Azért látnod kellett volna tegnap este amikor beléptem várost támadni. Amikor észrevettem, hogy nincs elég egységünk kér csiga lelövése után visszaindultam. Na amikor megérkeztem a városba akkor már éjszaka volt és éppen befutott 10-15 szövi tank. Stuartok és Shermanok vegyesen elkezdték kempelni az AB-t pont rá is láttak a jármû depóra amibõl élve nem jött ki semmi. Ilyen összehangolt támadást még nem láttam tõlük. Mondjuk gyalogosuk alig volt 2-3 szóval nem tudtak foglalni.

Késõbb éjszaka is beléptem akkor egy FB-t támadtunk ami erdõ szélén volt. A gyalogosok az erdõben nyomultak és megjelentek a shermanok. Nekünk nem volt csak egy MS így kifulladt a támadás a sapperek is elfogytak. Ami tank volt azt leszedték lazán. Én elkeseredésembe jó messzire kerültem az fb-t nem is vettek észre a shermanok pedig egyszer megsoroztak, de nem kerestek tovább. 30 perc után visszakommandóztam az erdõbe ekkor a shermanok kiléptek és bejött egy AA és egy AT. Egy AT és opel jött saját részrõl és lekötötte a 2 ellenséget. Az AA-t kilõtte amin felbátorodva berohantam az FB-re szerencsére az AA-s csóka gyalogosként jött be és a saját AT fele ment én az FB másik oldaláról mentem így nem vett észre. Az AT gunt megsoroztam hátulról LMG-vel majd elhelyezkedtem a jármû spawn tetején kempelve a gyalogost. Ekkor üzentem, hogy tiszta a terep és jött az új MS-bõl 5-6 sapper és szétszedték az egész FB-t pillanatok alatt. Ezután gondoltam bemegyek az új FB-re védeni, de elsétáltam az ellenséges váérosig amit egy PIV lõtt. Elõ is került pár sherman, de sikerült bekommandóznom az AB jármû épületébe és az emeleten figyeltem. A shermanok sorba jöttek ki, de nem fedtem fel magam gondoltam majd ha jön a támadásunk a gyalogosokat és légvédelmet kaszabolom. A támadásunk kifulladt néha jött egy-egy tank. Volt még egy puskás srác aki rohangált az AB-n és izgatta a shermanokat, de amúgy magam voltam. Letettem az LMG-t az emeleten úgy, hogy ne tudjanak hátba lõni rálátva a két lépcsõre ami felvisz az emeletre. Az egyik hozzám közelepbbi lépcsõ aljában lépteket hallottam és valaki feljött, de csak a puska végét láttam mert én hasaltam õ meg gugolt. Balra nem figyelve feljött az emeletre és az ablakon figyelt ki a csigazabáló én szépen oldalba lõttem. Gondoltam, hogy na itt mingyá jön vissza és kibelez. Szerencsére soká jött és akkor is elgyeszte mert nem vett észre újra ugyanúgy öltem meg. Ekkor már léptem is mert mondom másodjára már biztos mérges lett. Leléprem az AB-rõl és az FB fele mentem amikor még hallottam, hogy ekezdte gránátozni az épületet szerencse, hogy leléptem onnan. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
szerintem ezek a jármûvek is ugyanolyanok.
Punker
szöviket az utóbbi 1 hétben kissé szétcsaptuk 😊

Az Elit Alakulatban is T-34, illetve modern angol APC (páncélozott csapatszállító) volt a Tiger, és a Jagdpanther.
Tigrist általában T-34-bõl csinálnak, cask rárakják a kasznit és kész😊
Sippie
Amúgy a motoron kívül szerintem semmi más nem mûködik, és vannak ilyenek tigrisben is biztos, mert sok filmben szerepeltek mozgó tigrisek, azok meg nem hinném hogy animációk lennének 😛
Sippie
"These Halftracks were used on the films Saving Private Ryan and currently Band of Brothers to represent German vehicles."
Vagyis nem originál, csak utángyártott néhány film kedvéért 😛
Sippie
Kizárt hogy mûködõképes legyen... legalábbis szerintem már rohadnia kéne mindennek 😄
Sippie
1. Nem, csak szeretnék javítani a IVG vs Shermann arányon... sajnos mindig 1.00 körül mozog... meg támadás elõtt áltunk szal ha sok tankot kilövök az csak jó, a szemét meg aki kispawnolt tuti hogy még vissza is kapta a tankot...
2. Wááá te mondod? 😄 fölötte lévõ kép ehem ehem 😄
amúgy hogy a francba? Engem már ATG-vel jöttek vadászni két shermi után 😄
Csirke4
NA hogymegmondtam hogy nem trabant!
Ez + pont!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

szerintem igen.

Kit--Kat
originál?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Najo egy kis segitség:
elado a kis drágaszág

Kit--Kat
ne rontsad már itten le az imidzsed😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
a felderítõ motoraj??:o

Csirke4
Hát nem trabant az biztos!
Hupi ez nagyonütt thx a videot😊)))

!S na és ez milyem moci lehet😄DDD

Kit--Kat
ehh ezen még infra is van, ha jól látom:o

hoplá én rosszat néztem 😊
nemszóltam 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

az nem panther hanem egy sturmgeschütz IIIG 😉

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Kit--Kat
nemond má, hogy ez 1 igazi mûködõképes PANTHER!!!!!!:oooooo

Mi vagy Te prosti? 😊 Ha lõni akarsz fizess?!! 😊)))

Na jó majd rászánom magam 😊

én ezen a héten szedem össze a pénzt a bankkártyára meg a játékra és aztán... 😊

Punker
gazdasági válság van, ha szövket akarsz lõni fizess....

Nincs valami belsõ infótok a Free Trialokról?

Csirke4
Mért kéne?
Ott parkolsz vele ahol akarsz 😄