WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezen a szakmai oldalon is oldalról mutatják.
Valamint a Snoop's Infantiry Traning-ben is.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A képen látható tankot egy AA cakkozta ki én csak megadtam a kegyelemdöfést. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Láttam már, hogy hátrébb is tették ahol keskeny az oldala és akkor is robbant, de biztosabb elõrébb.
Én LMG-vel fedeztem a tankokat és kempeltem a várost egy dombról aminek az eredménye 5 kill 1 demage 79 lõszerbõl. Az eredmény ahhoz képrest jó, hogy a szövik nem bukkantak föl a depó ablakában csak a susnyásokat szórtam amikor láttam ott valamit.
Sajnso a szövi légifölény végig megvolt egy saját gépünk se volt. Engem is egy gép megsorozott minek eredményeképp eléggé lesérültem. Ekkor visszamentem az FB-re a fegyver nem került vissza, de nekem azt írta, hogy visszakerültem a bázisra és a szövi gépnek megadta a killt asszem.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Bárcsak kempelhetném a repteret. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
<#falbav>#falbav>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Késõbb éjszaka is beléptem akkor egy FB-t támadtunk ami erdõ szélén volt. A gyalogosok az erdõben nyomultak és megjelentek a shermanok. Nekünk nem volt csak egy MS így kifulladt a támadás a sapperek is elfogytak. Ami tank volt azt leszedték lazán. Én elkeseredésembe jó messzire kerültem az fb-t nem is vettek észre a shermanok pedig egyszer megsoroztak, de nem kerestek tovább. 30 perc után visszakommandóztam az erdõbe ekkor a shermanok kiléptek és bejött egy AA és egy AT. Egy AT és opel jött saját részrõl és lekötötte a 2 ellenséget. Az AA-t kilõtte amin felbátorodva berohantam az FB-re szerencsére az AA-s csóka gyalogosként jött be és a saját AT fele ment én az FB másik oldaláról mentem így nem vett észre. Az AT gunt megsoroztam hátulról LMG-vel majd elhelyezkedtem a jármû spawn tetején kempelve a gyalogost. Ekkor üzentem, hogy tiszta a terep és jött az új MS-bõl 5-6 sapper és szétszedték az egész FB-t pillanatok alatt. Ezután gondoltam bemegyek az új FB-re védeni, de elsétáltam az ellenséges váérosig amit egy PIV lõtt. Elõ is került pár sherman, de sikerült bekommandóznom az AB jármû épületébe és az emeleten figyeltem. A shermanok sorba jöttek ki, de nem fedtem fel magam gondoltam majd ha jön a támadásunk a gyalogosokat és légvédelmet kaszabolom. A támadásunk kifulladt néha jött egy-egy tank. Volt még egy puskás srác aki rohangált az AB-n és izgatta a shermanokat, de amúgy magam voltam. Letettem az LMG-t az emeleten úgy, hogy ne tudjanak hátba lõni rálátva a két lépcsõre ami felvisz az emeletre. Az egyik hozzám közelepbbi lépcsõ aljában lépteket hallottam és valaki feljött, de csak a puska végét láttam mert én hasaltam õ meg gugolt. Balra nem figyelve feljött az emeletre és az ablakon figyelt ki a csigazabáló én szépen oldalba lõttem. Gondoltam, hogy na itt mingyá jön vissza és kibelez. Szerencsére soká jött és akkor is elgyeszte mert nem vett észre újra ugyanúgy öltem meg. Ekkor már léptem is mert mondom másodjára már biztos mérges lett. Leléprem az AB-rõl és az FB fele mentem amikor még hallottam, hogy ekezdte gránátozni az épületet szerencse, hogy leléptem onnan. 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vagyis nem originál, csak utángyártott néhány film kedvéért 😛
2. Wááá te mondod? 😄 fölötte lévõ kép ehem ehem 😄
amúgy hogy a francba? Engem már ATG-vel jöttek vadászni két shermi után 😄
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
elado a kis drágaszág
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nemszóltam 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Na jó majd rászánom magam 😊