WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Kipurcant 15ezer csirke veszprém megyében Úrkútnál 😞
Leégett a házikójuk de kijöttek a tûzoltók. Viszont az alsó szinten lévõ 15ezer csirke az túlélte de lehet hogy õk is kipurcannak mert õk meg megfázhattak mikor kiszellõztették a tûz után a házat.<#sir><#rinya>
Ejtöernyösök is😊)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

!S ilyent láttam az eggyik német webben ,titkos kisérletek repülöcsészealjakkal😄DDDDD

az egy Panzer 4G sugárhajtómûvel😊
Sippie
aha 😛
Csirke4
Stükával? 😊
Sippie
Wááá Tobak, szét sz*pattam egy P38ast 😄 Viszont jól bírja a lövéseket és a légvédelmük lelõtt sajna :/
Kit--Kat
😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ezt a szégyent😞((((
egy pudingzabáló vezeti az LMGs statot😞(<#falbav><#mf3>
Sippie
mi az repülõ tehén? 😄
Sippie
Én ha elõremegyek mindig meghalok 😛
úgyhogy nem bajom 😄
Hát igen, megjött az új csodafegyver:

Kit--Kat
a te bajod, én vezetem a legyorsabban a fronton az Opelt😄 Van, hogy 100al tépek😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sippie
Elõre látom hogy rád már nem ülök fel 😄
Kit--Kat
becülni fogod még majd a jó kis Blitzet😊

Sippie
Mondom viszünk tankokat... jóvan 😄
Sippie
jahjah... de legközelebb viszont tankokat 😄
Sippie
Wow... utánam jössz a levegõbe? 😄
Punker
2. képen nem látszok pedig bent ülök <#wilting>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
<#worship>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
nem tom, de jutottam ki a gépbõl élve 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Még mindig 200 méterrõl dobnak vegy megjött az eszük és végre több mint ezer méterrõl dobnak?
Punker
jó volt ez a mai város foglalás meg ejtõernyõzés, kár hogy kinyírtak mielött kiugrottam volna 😊

Csirke4
Én nappal.
Kedvencem mikor azzal hülyítem meg az et-t hogy körülötte megyek körbe körbe és soha nem ér utól a forgó csövével 😄DD
Kit--Kat
haggyad már, én Soumák között szoktam szlalomozni éjjel

Csirke4
Az opeles kivasalás az én mûfajom.
Kérdezd csak meg Punkert 😊
Amúgy mért voltál olyan ideges punker? 😊
Kit--Kat
ehh neked otthon a szüleid nem tanították meg, hogy nem szabad a sérült háborús veteránokkal szemtelenkedni????<#ejnye1>
majd ha felépültem a lõtt lábsebembõl akkor kivasallak az Opellel<#eplus2>

Punkerwork
oksa

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
Lacus készülsz Afrikára? 😊

Gyertek át az Hunyadi fórumra ott is a hadjárat témára valamit meg kéne beszélni.
Punkerwork
<#nyes>

Hu Sumi ezt benyaltad😄DDD

Sippie
Oksa 😄 A WWIIOnlineal, kezdjük 😄😄
Kit--Kat
én nem, hagyjatok ki a kis játékaitokból<#vigyor1><#ejnye1><#nevetes2>

Csirke4
te leszel a 10 tonna kukorica alatt...
Kit--Kat
homók😄DD

Csirke4
jó.
én térdelek rajtad... 😊
Sippie
Oks... de csak ha összedolgozva térdelünk 😄
Csirke4
Na és?
Kukoricán térdelni nagyon jó!
Erõsítí a aaa...
Sippie
Nana katona... maga nem a felettesem úgyhogy ezt besz... <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Csirke4
Milyen hozzáállás ez katona?!!
Mész a sarokba kukoricán térdelni!
Sippie
Hö?! Neszójjábe, mert szólok Punkernak <#eplus2><#eplus2>
Csirke4
Sippie húsleves...
"Vigyázz mert hamar a levesben találod magad..."
Sippie
Az OKW-ba... értelemszerûen 😄
Csirke4
Beléptünk már az OKW-ba?
És ha igen akkor hova?
!S ööö izé Kedves Shad ,tegnap Sudesz Flak30 al leszedett egy hurryt.spitet+ egy P-38 at Gent elött egy FB.Remélem nem ti voltatok<#pardon1><#szomoru1><#crazya>

Csirke4
Mielött sötét ötleteitek támadnának: NEM ÉN VOLTAM! 😄DDD
Random work
Nem emlékszel rá?
Lehet, hogy elkábítottak és betuszkoltak egy gépbe! 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
<#nyes>

Nézem a statisztikám, és megdöbbenve látom, hogy van egy francia légierõs küldetésem! Majd leestem a székrõl. Eddig kínosan ügyeltem arra, hogy ne csúfítsam el a statisztikámat azzal, hogy a csigaza vagy pudingzabálók oldalán lépek be a játékba.
A küldetés érdekessége, hogy tegnap történt, és Pvt-ként P38f-el repültem. Killem nincs, csak 2 damage, de a küldetés szerint lelõttem 2 gépet, ráadásul Col Marodeurral meg PFC Bri999-el hárman ültünk a gépben.