WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leégett a házikójuk de kijöttek a tûzoltók. Viszont az alsó szinten lévõ 15ezer csirke az túlélte de lehet hogy õk is kipurcannak mert õk meg megfázhattak mikor kiszellõztették a tûz után a házat.<#sir>#sir><#rinya>#rinya>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
egy pudingzabáló vezeti az LMGs statot😞(<#falbav>#falbav><#mf3>#mf3>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kedvencem mikor azzal hülyítem meg az et-t hogy körülötte megyek körbe körbe és soha nem ér utól a forgó csövével 😄DD
Kérdezd csak meg Punkert 😊
Amúgy mért voltál olyan ideges punker? 😊
majd ha felépültem a lõtt lábsebembõl akkor kivasallak az Opellel<#eplus2>#eplus2>
Lehet, hogy elkábítottak és betuszkoltak egy gépbe! 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A küldetés érdekessége, hogy tegnap történt, és Pvt-ként P38f-el repültem. Killem nincs, csak 2 damage, de a küldetés szerint lelõttem 2 gépet, ráadásul Col Marodeurral meg PFC Bri999-el hárman ültünk a gépben.