19663
-
#15017 -
#15016 *egy = a
bocs az értelmetlen fogalmazásért, csak több helyre is figyeltem :D -
#15015 Szerintem nem kell ahhoz vérbeli II.Vh fannak lenni hogy tetszen a játék :P de tény hogy a II.Vh-soknak igen nagy számban tetszik.
HUmanhunter: egy tank irányításához még is mi kelljen?
amúgy lehet egérrel is irányítani, sokan kombinálva játszuk ( Joy, egér )
Mellesleg manapság egy Joystickok ára közel sem nevezhető gigantikusnak, úgyhogy szerintem már az is alapfelszerelésnek tudható be egy számítógépháztartásban. -
#15014 Ez csakis vérbeli II.vh fanoknak a kedvenc játéka! -
Shad01 #15013 A kérdéseddel saját magad minősíted. -
Hupi #15012 Hát ez nem BF, annál egy kicsit "komolyabb". -
HUmanHunter #15011 ez ijen gagymó game?
még a tank irányításához is joystick kell?! -
#15010 Oké megvan. Felhívtak ,hogy ma megyünk szerenádozni, szóval csak holnaptól vagykok. Hál isten ez az utolsó program. -
#15009 Oks elküldöm a kártyaszámom emilben és aktiválhatod magad.
-
#15008 Random. Ma befizetem négy előtt a 3.5ezret. Akkor utána aktiválom magam. -
#15007 Találtam egy új beállítást amivel talán javíthatok a sebességemen.
A béta fórumon olvastam, hogy át kell állítani az exe fájl kompatibilitását WinNT-re és akkor javulás érhető el.
Most reggel kipróbáltam az 1.18-at, a sebességem jó volt, de nem tudom, hogy ez csak pillanatnyi vagy tényleges javulás. -
#15006 Már akinek :P :D -
Hupi #15005 Ugyanígy nézett ki eddig is :) -
#15004 beta szerveren vagyok :) -
#15003 hajó is szép lesz:
-
#15002 na kipróbáltam a gyalogosokat offline, 70 alá nem ment az FPS, szal valszeg ugyanaz azt fogja tudni a gépem mint 1.18.5 alatt :) -
pedrohsi #15001 Képek a bétából:
-
pedrohsi #15000 A városkereső egyelőre nem műxik, mint ahogy jónéhány dolog bugos még. De ha 2-3 naponta hoznak ki új javított verziót, nagyon faxa lesz a game:) -
#14999 PC Full Install v1.19.0.25 -
#14998 Megy offline és nem csak a megszokott szigeten lehet szpónolni hanem az egész térképen. Pl angliában az angol ab-n tudsz opellel szpónolni :) -
#14997 nemtudok belépni a fórumba...nem adnál te közvetlen linket? -
#14996 Itt megtalálod a linket! Offline szerintem megy ahogy az előző verzió is ment előfizu nélkül. -
#14995 A fej mozog? Mersz szerintem nem mozog úgy mint régen, hogy oldalra néz.
Ezt akár jelezni és kéne. -
Cimbi #14994 A gyalogos mozgás nekem naon tetszik.
-
#14993 Elárulná vki, hogyan próbálhatom ki offline az 1.9-et? -
Hamlet #14992 Jó dolgok készülődnek ahogy elolvastam a wwiionline.com-on a fórumokat. Waypoint nagyon jó lesz. -
Hamlet #14991 Most döbbenek rá, hogy végre nincs különmelóm! :D De lett barátnőm :( Csöbörből vödörbe... ejj -
Hamlet #14990 Lehet előfizu nélkül is tesztelni? :) -
#14989 Bárki tesztelhet offline bármikor online pedig este 7-9 ig!
Rövid vélemény amit mások már ezerszer leírtak, csak angolul.
- A német LMG bugos nem lehet látni a tárak és lőszer fogyását sőt nem is táraz.
- Az új fegyverhangok nagyon el lettek találva a lépéshangok szintén.
- A mozgás animációk is remekek a kihalás és célzás lett fejlesztve a síma ácsorgás is kicsit izgibb nem csak leng egyik oldaláról a másikra. :D
- Az új puska sokak szerint nem hasonlít az eredetire a háromszög célkereszt egy vékony vonal lett ami egyes utángyártott darabokra jellemző a vélzást megnehezíti mert nehéz sötét háttérnél látnia vékony fekete célzót.
- Hála az égnek, hogy a füstgránát csak akkot kezd el füstölni ha földet ér nincs olyan veszély, hogy látják a dobás ívét és észreveszik honnan dobtad.
- A HUD jó a tárak használata tetszik a tékép sajna mindig egy helyről indul és nem a te pozíciódat veszi alapértelmezettnek, a kis térkép nekem nem tetszik jobb lenne ha forogna ahogy fordulok és nem fix lenne.
- A térkép zoom egérgörgővel jól megy csak nem láttam város keresőt benne.
- Sajna a járművekkel való spawnolás nem tökéletes pl opellel gyalogos depóba születtem.
- Az új épületek csodálatosak ha jól gondolom akkor a kisvárosok mostantól teljesen 3D-s épületeket tartalmaznak.
- A vízet még nem láttam élőben, de képek alapján csodálatosnak tűnik.
- A küldetés betöltő képernyő nagyon jó és a Tip of the Day egy jó ötlet.
- A főmenü alá lehetne egy valami zene kicsit dobna a hangulaton amúgy nagyon gördülékeny és szép a főmenü.
- Az egységszűrő nagyon jó ötlet viszont egység kiválasztásánál egy kép jó lenne az adott fegyverről vagy személyről.
FPS nekem nem sok volt, de nekem amúgy is gyenge a gépem. -
Shad01 #14988 Te is a tesztelők között voltál? -
pedrohsi #14987 Azt hiszem az 1.19 után bátrabban ajánhatjuk az érdeklődőknek a játékot, sokat javult a kezelőfelület, és a játék maga is. !Woot! a fejlesztőknek:) -
#14986 Ha még senki nem ajánlkozott akkor én számlámról fizethetsz [email protected] írj egy mélt és elküldöm a számlaszámot majd a kártyaszámot -
#14985 dehogy a gumiba, érettségi topic általános téma :) -
#14984 Sorry, megtérek, gondolhattam volna, csak hülye vagyok nem tagadom.
Akkor az gáz. Amúgy Gumiba ment fel? Vagy akkor is ki lehet deríteni ki rakta fel? nem mintha zavarna, mert nekem szart se ért volna:D -
#14983 igen az SG-n :) -
#14982 És mi közöd volt ehhez? Moderátor vagyy valahol? -
#14981 innen indult a balhé mert az első lap képe ki volt rakva. -
#14980 Amúgymeg fene,hogy mindenki ennyivel idősebb nálam:D -
#14979 Miért? Pont Sg-re került ki? Nehari,de eléggé lefáradtam ,szóval most úgy kell velem beszélni ,mint egy 1évessel:D -
#14978 nem én 2000-ben :)
csak a balhé miatt ha nyomozni fognak SG-n akkor valszeg majd engem is kérdezgetnek majd.