WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Nekem van néha mikor repülõzök hogy 1fps az 200%...
Random_
Hát akinek jó gépe van! 😄
Nekem 20%-os növekedés volt az 1 fps. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
akkor az városharcban már 10%-ék 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random work
Na azért nem kell túlzásokba esni és ez rendszer függõ. 😊
Nekem talán 1-2 fps-el javult ha az annak köszönhetõ.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ja Punker vágja ezt, Csirke4 szedle sokat javit majd!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker
bent a városban is sokat javult nekem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nvidia.com?

Random work
Nekem nem tûnt fel ilyesmi sajna. 😞
A gépfeljlesztésem halasztva nyárra akkor lesz proci, alaplap és memória fejlesztés.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lehet hogy csak képzelõdöm, de mintha enyhült volna a lag, ami akkor jött eddig elõ, amikor egy város irányába néztem. Kb 1 hónapja jelent meg ez a jókora teljesítményvesztés ami miatt 5-7 fps-re leesett amikor egy város irányába néztem. Most mintha ez nem lenne.
Random work
Antwerp-tõl NW-re. 😄

Csirke4
lachun hol láttad te azt az nvidia drivert? 😊
Sippie
Ez érdekelne hogy mikor javítják ki, mert ha punkernak dobott az fps-en akkor én is felraknám viszont csak 1024*768-ban játszom, és nem szeretnék mosott betûket.
váltani engedi, csak éppen következõ bootolás után mindig visszaállítja 96-ra, függetlenül attól hogy épp mi van beállítva. Még át sem írja az opciót, de a betûkön látszik, hogy 96-on van.
Punker
nekem simán engedi váltani 96-120 és egyéni között.

jaja ezek a driverek😄DDDDD

persze, hogy feleslegesen megfosassam a gépet?😊 akkor még picibb lenne a szöveg - nem beszélve a 15" TFT-rõl, ami elég érdekesen jelenítené meg azt a felbontást😊
Punker
1280*1024-ben kell használni mindent 😊

Hüle ATI drájver 5.3 elbaxta a DPI beállítást, és nem lehet visszaállítani. Csak az eredeti 96 dpi-s beállítást használja, így viszont picik a betûk 1024x768-ban. Szerencsére nem egyedi az eset. már többen panaszkodtak.
Tomka most reggelt freeböl és csak 9.99 kellet fizetnie a firingsquad joszántábol és asszem 30 nap ingyér hajol olvastam!!

Punker
vannak akciók mikor régi free reg-et is újra lehet aktiválni, nekem is úgy volt, aztán jött az akció hogy 3 hónap 20$ akkor fizettem elõ 😊

PrasCo
Na, most ez egy... "érdekes" kérdés lesz. 😊
Ha teszem azt, nyáron lesz free trial. Van ugye egy accom, amit már elvittem lieutenant-ig, folytathatom-e azzal, vagy muszály új accot regelni?
Mondjuk nem annyira lényeges, hiszen csak a játék a lényeg, de mégis más, hogy esetleg kétheti színtiszta WWIIO után nem PVC-on kezdek újra.
free triál sajna 11.ke ota stop !!!!

!S nem sokráa megyek és támadunk!!!!

jah.. én is 12.-én néztem

bazza
banyek...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Már lejárt a Free Trial azért nem tudsz regelni, Március 11. én lehetett legkésöbb regelni!
bazza
mikor csinálják már meg a regisztrációt? folyton hibát jelez...There was an error processing your request. Please try again later.

0Fritz0
Még így is yol jártam, mivel így legalább megadta a kill-t, pedig egyszerre 3-an rontottak rá szegény 109-re. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha ilyen közel mész az ellenséghez az már árulásnak számít! 😄 Kiadod a repzi technikai titkait!

Na jó látom, hogy tüzelsz 😄 (nem úúúgy)

0Fritz0

PrasCo
Pedig az lett volna a nagy pláne az ejtõernyõsökben. 😊 Csak akkor tényleg iszonyat szétbarmolódna a front, és fõleg ilyen 2v3 csaták lennének minden városban. :|
Jó hír számomra, hogy MA még nem járt le az accom 😄DDD

Úgyhogy mentem Haverok, Buli, Firebase alapon robbantani. Kaptunk légitámogatást is...
Sippie
Jah, sajna 😊
Csak frontvárosokat lehet elfoglalni.
PrasCo
Értem. Tehát az ilyen hátbatámad-szivatásokat elkerülhetõvé tették.
Punker
ha van támadó parancs

PrasCo
Anyáám! 😮OO Egyik percrõl a másikra eltûnt az egész oldal, kompletten ahogy van. 😮
Úgylátszik, sorra foglaljuk el a szervereiket.
Sry.
Kérdés. Ha ejtõernyõsöket beljebb fekvõ "üres" városokban dobnák le, akkor azokat a depo-kat is el tudnák foglalni, nem?
PrasCo
Asszem lejárt a free-m. Bár még nem próbáltam, de már felül vagyok 14 napon. :|
Mindenesetre zúzzuk le az ánglusokat! <#vigyor1>
Csirke4
😮
Kitõl?
Énis kérek 😄
bricsi01
reggelt!
kaptam 30napot ajándékba tegnap.

Én már nem foglalkozom ezzel, az Il2 FB-ben meguntam a taktikázást, NEKIMEGYEK😊
Amúgy meg imádkozz, segít😊
bazza
nah most egy ideig nem játszok ezzel...Szétvertem a billemet! 2 sec alatt leszed egy légvédelmis. Mit akarok én itt? <#boxer><#zavart2>

az lesz ebédre??

Csirke4
Grillcsirke! 😄DDDDD
ja igen bocs 😄DD

Random work
Ha föl lehetne gyújtani a bokrokat lenne szaladgálás. 😄

Random work
ATR nem?

Punker
én ilyet szeretnék 😊

ATGval rohangásztam és sikerült meg késelnem egy zöldes szinü kolegát😊))

Random_
Távolság és irányfüggõ ez azé.
Általába ami a kezed ügyébe akad az jó ellene csak elég közel kell menni. 😄 Kést még nem próbáltam mondjuk.