19663
-
Shad01 #15577 Megkaptam a régi-új jelszavamat az OKW TS-re.
Gyorsan összeszámoltam, rajtam kívül 78 ember van a TS-en. Szerény becslés szerint, ha kb a német játékosok ötöde lépett fel a szerverre, akkor a játékban 300-400 ember játszhat most a német oldalon. -
Shad01 #15576 Az elmúlt napokban sajnos egyetlen egy új free trialos játékossal sem találkoztam. Így bekövetkezett az, amitől féltem, hogy ha valaki egyedül szeretné felfedezni a játék erényeit és hátrányait, csak a hátrányokkal fog találkozni.
A grafikáról nincs sok értelme beszélni. Nem ez a játék fő erőssége, viszont a gyengébb grafikáért cserébe korlátlan mozgásszabadságot kap az ember. Nem vagyunk egy pár négyzetkilométeres kockába bezárva, ami például eleve lehetetlenné teszi a repülők rendes használatát (lásd Battlefield). Általában a páncéloscsaták 200-1500m távolságban zajlanak, mikor az ellenség alig néhány pixelből áll, ezért a részletes grafikának túl sok jelentősége nincs. Ha ennél közelebb vagy az ellenséghez, akkor már elég nagy bajban vagy ahhoz, hogy ne a grafikát figyeld.
A nagy távolság megint el tudja venni a kezdők kedvét a játéktól. Gyalogosként támadásoknál perceket kell gyalogolni az ellenséges vonalakig. Ezért lett volna jó, ha a kezdők segítséget kérnek, mikor hová érdemes menni, hogy minél előbb akcióban legyen részük. A régi játékosok általában mindig tudnak olyan küldetést ajánlani, ahol fél perc alatt már meg is halsz.
A nagy távolság hozzájárul a játék realitásához. Az újonnan kifejlesztett lövegek már 1km távolságból is hatékonyak, ezért nem lehet összezsúfolni a két ellenséges oldal spawnoló helyeit. Másrészt a távolság ad értelmet a szállítójárművek használatának, a járművek eltérő sebességének, ez biztosít teret a repülőgépek tevékenységének. A távolságnak taktikai és stratégiai szerepe is van.
Az újaknak gondot okoz, hogy élvezetes csatákat találjanak. Ebben tudtunk volna segíteni bárkinek, ha megkeresett volna minket. Pl vasárnap támadtunk egy várost. A küdetésemben 25-en voltak, de a városra volt még 4 másik küldetés is, és ha a légierőt is hozzávesszük kb 100 fő volt a támadók létszáma.
A kezdeti sikertelenség is elveszi az emberek kedvét a játéktól. Ha egyedül indulsz harcolni pillanatok alatt meghalsz. Csakis csapatban lehet valamit elérni. Ha azt is hozzáveszed, hogy nagy valószínűséggel veteránokkal találod magad szembe (akik kiválóan ismerik a játék adta lehetőségeket) csoda, ha meg tudsz valakit ölni. Ráadásul az újoncok csak olyan járműveket tudnak kivinni, amik a hadjárat jelenlegi szakaszában csak a gyalogosok ellen hatásosak. A veteránok által vezetett tankokat nem tudja átlőni az ágyú, a saját páncél csak a kézifegyverek ellen nyújt védelmet. Ezeknek a gyengébb eszközöknek a gyártását egyébként is erősen lecsökkentették, így szinte csak mutatóban voltak. A repülésnél is hasonló volt a szituáció. Az újoncok által vezethető gépeknél az ellenfél gépe kétszer gyorsabb, kétszer nagyobb tűzerejű és kétszer jobban páncélozott.
Összességében ez egy olyan játék, ami egyedül, magányosan nem lehet játszani. Mivel érdeklődővel magán a játékon belül nem találkoztam, nem hiszem, hogy sok embert megfogott a játék.
Az aktív előfizető játékosok szívesen segítettek volna bárkinek, tartottak volna kiképzést, stb, mert ők nagyon jól tudják, hogy csak így lehet új játékosokat szerezni. Nekünk az volna a jó, ha minél több új előfizető lenne, mert nagyobb létszámnál élvezetesebb csatákban vehetünk részt, és kevésbé szorulnánk rá mások segítségére.
-
#15575 hunyadi fórumon jelentkezel, és tartunk kiképzést stb ha kell, Lacus 3-4 ujjoncot terelgetett :) -
#15574 De ehhez kell a mobil spawn, vagy be kellett volna allnom egy "csapathoz" amit a terepre szallas elott lehet a legjobboldali fulo,n ha nem tevdek, na ott se lattam senkit, ha ez az :)
na mind1 emlekekbol mar nem irogatok ilyet, fel even belul biztosan lesz ismet egy ilyen free par nap, akkor ismet kiprobalom lehet.. de akkor csak ugy, ha online valaki suttog a fulembe. Lehet, hogy akkor megkereslek punkerwork :)
Ts -en ket arc volt, es valami "nagyon kolyan beszeltek valamirol" ha minden igaz ok hajon voltak.nem hiszem, hogy orultek volna, ha elkezdem kerdezgetni ez a gomb mit csinal es hasonlok :)
-
#15573 ez 100%-osan csapatjáték (ahogy a háború is) ha oda mész harcolni ahol a társaid vannak akkor nem kell 20 percet futkároznod..... -
#15572 azt a tavolsagot ami a ket ellenseges csapat kozott van !
ne kelljen furikaznom 20 percet mig beerek a frontvonalba.
ha meg akarok halni egybol, es ha nincs repcsi a kozelben azert is 20 percet kell furrikaznom, az se igazsagos :)
Ha kocsiban illetve jarmuben jelenek meg tenyleg nem lehet kiszallni ?
hol van itt a elethuseg ? felsotestem ember, derekon alul meg en vagyok maga opel blitz :)
-
#15571 Az jó... -
#15570 le :( -
#15569 Vagy már lekéstem róla mi? :)) -
#15568 Hi all!
Mióta és meddig van free? -
#15567 Tuti van sok száz fős csata hiszen most free időszak van ilyenkor megnő rendesen a játékosszám.
Amúgy miért nem kértél TS-en segítséget? -
#15566 100 fős csaták minden héten vannak, ennél nagyobb akkor ha több ezred indul együtt, milyen távolságokat vegyenek vissza? :) -
#15565 Es ilyet mikor tapasztaltal utoljara ?
300 embert nem lattam osszesen a 3 nap alatt de szerintem 50-et se :)
persze az bennem is megmaradt, ha olyan pillanatban kapom el a jatekot amikor tenyleg vagyunk fent szazan, teljesen mas jon le az egeszbol, de erofeszitesem ellenere sem sikerult talalnom ilyet !
Ha jol vettem ki bizonyos rang felett, lehet kuldetest kesziteni.Ha ezeket a kuldeteseket, jatekos emberek csinaljak, akkor miert nem veszik kisebbre a tavolsagokat ? vagy nem engedi mert az a "elethuseg rovasara menne" ?
-
#15564 a lényeget nem tudtad sajnos megtapasztalni, azt mikor csapatban szervezetten támadhatsz, és egy városban akár több száz ember is lehet akkor már nem azt figyeled hogy hány féle ház van stb..... -
#15563 koszi a ts tippet, ossz-vissz ket emberke volt fent a hunyadi szobaban, de oket meg nem ertettem, mit beszeltek :)
igy a par nap proba jatek alatt kialakult a velemenyem./azert jatszottam par orat vele, bar oromomet nem leltem benne, csak, hogy ne mondassatok ugy jar a szam, hogy nem is szenvedtem vele./
Roviden az otlet jo, a megvalositas kritikan aluli.
Akinek elete ertelme a jatek tovabb ne olvassa :)
pl elolvasva kettovel lejebb irt kommentet megint kedvet kapnek hozza, ha nem lattam volna a szomoru valosagot :)
Mint, hogy a csunya not se nezzuk meg az utcan, a nagyon csunya jatekot se szeretjuk, valahol a grafikai engine, kb egyenszintu azzal amiket kiprobaltam freeware online rpg-ket, ugye mint a neveben is benne van ingyensek es kb 3-an fejlesztik.Bar itt mar a szebb fak voltak az uj verzio eredmenye, de ez meg igy is keves az oromhoz, mert minden mas nagyon csunya, igy meg idetlenebb osszkepet kap az ember.
fizika mint olyan nincs a jatekban, padlo gazzal atroboghatsz az opel blitzel mindenen baja nem lesz, kb azt figyeli uton vagy vagy sem es akkor mas sebesseggel halad.A sebzesi modell az lehet, hogy fedi a valosagot, de ellenseg hijan nem tudtam kiprobalni :)
Egy ket repulot is kiprobaltam, bar az csak singlibe tudtam, hat lehet, hogy valaki azt mondja annyira elethu az iranyitasa, hogy minden mas jatekban szar, de en ezt inkabb forditva gondolnam :)
a jarmuvek lebegnek a terep felett van amikor egy fel ember magassagaval, az emberek is a levegoben fekszenek.Babuk ulnek a legelhariton stb, teljesen vicces latvanyt nyujtva.
a Kuldteseket vegigneztem szorgosan, de nem talaltam mobil spawn pontokat, ahova mehettem igy lerovoditve az ertelmetlen 10-20 perces rohangalasokat.Bar sose voltam varosi harcban, bar tobbszor indult onnan a kuldetes, de ellenseges gyalogost nem talaltam x ora jatek ido utan sem.Mivel tankot es tarsait nem tudtam valasztani, nem sok eselyem lett volna barki ellen is... talan a tankelharito puskaval.
Soha nem lattam csapatban menni senkit, tudom biztos rossz helyen jatszottam, de tobbszor felultem magas rangu tankosok oldalra, hatha ok tudjak mit csinalnak, aminek szinten az lett aze eredmenye, 20 perc kocsikazas utan meguntam, mert o sem latott ellent. osszesen 2 tankot, meg nehany repulot lattam.
Ez kicsit eros a le van modellezve fel europa, gondold ugy kicsit eltulozva van 5 fajta fa mas meretekben /bar ugye ez most fejlodott/ ami jobban nez ki minden mas tereptargynal, a bokrokra mar ugye en a javitas nem mondhatno el.
aztan van 5 fele epulet kicsit varialva, amik tok uresek.
kb ugy kell elkepzelni, hogy ez a tobb szaz, ezer negyzetkilomter egy max 100 darabos legokeszletbol van felepitve ami igen szegenyes kulsot ad.
Teljesen felporogtem amikor olvasgattam a jatekrol az infokat mindenhol, de ekkora pofont mar reg kaptam amikor a hideg valosaggal neztem szembe :)
Gondolom nem egyedul vagyok ezzel a nezetemmel, talan azert se lattam tobbet mar 11 jatekosnal egy mission.Bar itt a lelkes rajongo tabor van, de en is ide tevedtem es olyan lelkesen irkaltatok rola, azt hittem egy nem ismert vilag 8. csodajval lesz dolgom.
Bar alapbol nem irja ki a pinget de gondolom mint itt is mindenhol nagy ur a lag.Amikor korulottem kb 4-5 legvedlmibol lottek a felettunk repulo 2 repcsit
kb 10 perc lovoldozes utan egyik sem hullott le, bar ugye ki tudja, hogy van ez a valosagban.
Ami egyeduli pozitiv dolog az az hogy segitokesz emberek jatszanak vele, de ez ismet nem a jatek kontojara irhato, hanem az itt levo embereknek.
koszi megegyszer, azt hiszem tavol tartom magam ettol a jatektol, mig ujra nem irjak az egeszet :)
Bar eleg sok recruit embert lattam, gondolom ok szinten ujak voltak mint en igy matol meg kevesebben lesznek fent.
Kivancsi lennek hanyan aldoznak erre penzt, a szabad hetvege utan ki fogja megvenni...
es most nem az 'ős' jatekosokra gondolok oket rabulejtette, nincs kiut belole, csak egy hosszabb elvonokura segithet :)
-
lachun #15562 Shad remélem te jössz Dunaharasztira szept 3? -
Shad01 #15561 Letöltés
WWII Online ismertető
A játékban a 2. világháború végigjátszására van lehetőség a lehető legrealisztikusabb módon. Szárazföldi, légi és tengerészeti egységeket lehet egyidejűleg irányítani, így lehetőség van kombinált támadások kivitelezésére, például partraszállni gyalogsággal és páncélosokkal vadászgépek, zuhanóbombázók és rombolók fedezete mellett.
A legtöbb fegyvernem le lett modellezve. A légierőnél vannak vadászgépek, vadászbombázók, zuhanóbombázók, stratégiai bombázók, ejtőernyősöket vagy gyalogosokat szállító repülők. A szárazföldön légvédelmi és tankelhárító ütegek és a vontatásukhoz féllánctalpas jármű, páncélosok, rohamlövegek, páncélozott felderítőjárművek, csapatszállító járművek. A tengerészeti egységekre fordították eddig a legkevesebb figyelmet, mert itt csak őrnaszád, romboló és szállítóhajó van. Gyalogosként puskás, géppisztolyos, géppuskás, puskagránátos, utász, tankelhárító puskás és ejtőernyős közül lehet választani.
A mobil légelhárító egységek hamarosan bekerülnek a játékba. Amire tovább kell várni az a tábori tüzérség. A játék fejlesztése folyamatos, párhavonta újabb egységekkel bővül a kínálat.
A különféle járművek lemodellezésénél a lehető legnagyobb élethűségre törekedtek. Páncélosnál figyeli az őt eltaláló lövedék energiáját, a becsapódás szögét és ez alapján számítja ki, hogy a találati pontban lévő páncélvastagságon át tud, e hatolni. A járművek fő részei szintén le vannak modellezve: motor, üzemanyagtartály, muníció, lövegek, lánctalpak, kerekek, kezelőszemélyzet. Itt „életpont” nincs, ha egy lövedék nem képes áthatolni a páncélon, akkor semmilyen kárt nem okoz.
A játéktér északnyugat Európa kicsinyített mása. Az összes fontos település, folyó, domborzati jellemző megtalálható. A játéktér egybefüggő, aki akar az elgyalogolhat Kölnből a normandiai partraszállás helyszínéig, vagy ugyanonnan felszállhat megbombázni Angliát.
Jelenleg a fejlesztők az északafrikai hadszíntéren dolgoznak. Ezt akkor fogják megnyitni, mikor minden jelen lévő fél (olasz, német, francia, angol, amerikai) ott használt egységeinek lemodellezése megtörtént. A későbbiekben a keleti front és a csendesóceáni hadszíntér szerepel a tervek között.
A játékban törekedtek a lehető legnagyobb élethűségre (fizika, sebződés), de a játszhatóság kedvéért tettek néhány kompromisszumot.
A hadjárat a Blitzkrieg első szakasza után kezdődik, Brüsszelt már elfoglalták a németek, és Antwerpent félig bekerítették. A játékosok itt kapják meg a lehetőséget, hogy változtassanak a történelmen. A németeknek északon az angolokat, délen a franciákat kell visszaszorítaniuk. Előnyt az a fél tud szerezni, akinek előbb sikerül az új ütőképesebb harcjárműveit kifejleszteni. A fejlesztést a hátországi gyárvárosok bombázásával lehet visszavetni.
A játék célja a városok elfoglalása A játékban az ellenfél mindig egy másik játékos, mesterséges intelligencia csak a fix helyzetű légvédelmi, tankelhárító ágyúkat és géppuskafészkeket irányítja. Egy komolyabb ütközetnél akár 100-100 játékos is jelen lehet mindkét oldalon.
-
hoditoka #15560 helló
Ezt a gamét honnan lehet letölteni?
Mert ha jól vettem ki a szavaitokat akkor csak a neten való játékért kell fizetni egy kis manit ami nem sulyos.
Ja és télleg ez a game hogy zajlik mert erröl nem olvastam. olyan mint a WOW-t
Elöre is kössz. -
lachun #15559 REmélem sokan leszünk!!!!
http://www.militaria.hu/hadt.php3?page=1 -
lachun #15558 ne már, minden jo megszünik -
KMeyer #15557 wwii.ekilo.com
de már megszűnt,azt hiszem. -
#15556 ekilo.com? -
#15555 Kortjik mellett eszméletlen nagy buli van. :)
Nem tudná valaki leírni, mi is volt annak az oldalnak a címe, ahol a légi felderítés fotói voltak a városokról feltéve? -
lachun #15554 ennyi feladatt 2 atrell:DDD -
#15553 Voltam a realism eventen ami egész jó volt csak mivel a szövik elvileg kevesebben voltak kaptak egy vickerst meg egy r35-öt. Nekünk volt 2 ATR-ünk amiből az egyk kispawnolt/kifagyott meg volt pár sapper. És akkor Hamba robbantsuk fel az üzemanagtartályokat a kikötőt a vasútállomást meg a gyárakat meg a hidat... :) Aztán a végén kilőttek és rögtön utána vége is lett. -
lachun #15552 Szép jo estétt emberek!!!! -
Shad01 #15551
A képernyő bal oldalán lehet kiválasztani a brigádot (Kampfgruppe). Azon brigádok között lehet választani, amiket a HC-k (speciális jogosultságú játékosok) aktivvá tesznek. Itt lehet látni, hogy a brigádok mit csinálnak, védekeznek, vagy egy adott várost támadnak.
Jobbra a térkép felett bővebb információ olvasható a kiválasztott brigádról. A két alsó adat a lényeges, vagyis hány mission és hány mobilspawn van, illetve az enlistments azt mutatja meg, hányan játszanak abban a pillanatban az adott brigádban. Olyan brigádot érdemes válaszani, ahol több küldetés van, van mobil spawn és heavy a létszám.
A képernyő alján a chat ablak látható, amit érdemes mindíg figyelni, mert fontos információkat szoktak közölni rajta a játékosok (ellenséges egységek helyzete, stb). Ha az enter lenyomása után kezdesz gépelni, akkor azt csak a közeledben lévő emberek olvashatják, mintha élőszóban montad volna el. Éppen ezért ezt halangzsa szöveg formájában látja az ellenség is.
F1-F4-ig egyértelmű, hogy kik fogják olvasni. Az F2-target csatornát mindenki látja, aki az adott célpontot támadja, így a légierő és a tengerészet is. Van két üres csatorna, ahová számmal megadva speciális csatornákat lehet beállítani. A 95 a magyar nyelvű. -
Shad01 #15550 TS adatai:
Label: TG ricsi
Server: twilek.hu
Password: tspass
erre a channelre gyere:
1. Hunyadi Páncélos Ezred -
#15549 Az első 5 embert mutatja rang szerinti besorolásban ha a briefingre mész akkor ott lehet látni az összes embert. communicationsnál meg hogy hány tiszt van. Olyan jó hogy már ki írj az én nevemet is mert Leutnant vok. Asszem megyek HC-nak :D:D:D:D -
#15548 az csak azt jelenti szerintem hogy abban a küldetésben hányan vannak.
De egy városra lehet akár 9-10 küldetés is, és ha mindegyikben van "csak" 5 játékos az már egész jó arány :P -
#15547 mi a teamspeak szerveretek neve ? talaltam egy ket WWII-ost ami nem magyar, de tok uresek voltak. Na meg egy hunyadinet-est, de az meg amcsi volt es szinten ures.
Nem tudom hany megas grafkartyatok van, de itt is feltetelezem akkor kezd el szaggatni amikor a system memoriabol nyomatja a videokartyaba a cuccot.
A setupban ki lehet kapcsolni ezt vagy, ha leveszed a grafikat minimumra/ a texturakat / ha megszunik az akadozas, valoszinu ez a baja.
De kezd beigazolodni amit gondoltam tenyéeg max most mar 8 playerrel jatszok egyszerre... nem mondanam, hogy el ez a jatek :)
-
Shad01 #15546 A játékban a 95-ös chat csatorán keress meg minket, de mégjobb, ha feltelepíted a TeamSpeak2 programot, mert akkor mindent meg tudunk beszélni szóban. Általában 18:00-22:00 között mindíg van fent valaki, aki tud segíteni neked. -
#15545 szerencsere nekem nincs akadas megy rendesen a game.
De sokkal egyszerubb kerdeseim lennenek.
1. recruit vagyok, ezert hiaba megyek legi vagy tengeri missiora, nem enged semmi jarmuvet valasztani, csapattag lista is ures, ezert nem tudok bemenni a csataba ?
2. a masodik ful, ahol ki lehet valasztani a jarmuveket ott azt mutatja, hany ember van ebben a kuldetesben a mi oldalunkon ?
mert sose lattam 5 embernel tobbet.
3 ha igaz a masodik allitasom, hogy 5 ember volt max, hogy lehet olyat talalni ahol sokan jatszanak anelkul, hogy vegignyomkodnam egyesevel a kuldeteseket ?
koszi
-
Shad01 #15544 Az akadás oka az is lehet, hogy nem NT kompatibilis módban fut a játék.
XP alatt mindenképpen be kell állítani az NT kompatibilitás. Ettől stabilabb lesz a játék. és nem lesznek időközi akadások.
Az NT kompatibilitás beállítása:
Az intézőben keressétek meg a ww2.exe-t. Nyomjatok rajta jobb egérgombot, és a tulajdonságok kiválasztásánál lehet beállítani. (Én a playgate.exe-nél is beállítottam biztos, ami biztos.)
Ha valakinek kérdése van, keressen a TS-en. -
#15543 hát igen, mi mind szeretjük a játékot :D
amúgy az én visszatérésem eltolódott addig amíg új gépem lesz, mert sajnos most egy 0 a játék :/ -
#15542 Húsz percet tekertem Sd.Kfz. 232-mal, hogy odaérjek a csatára, lezuhant mellettem egy Hurri, aztán épp odaérek, úton haladok, váltó ötösben, tépek mint az őrült, épp zárom a búvónyílásokat, mikor kép elmegy. Joy elenged, kép visszajön, akkorát borultam, mint az állat. :DDDD Utána rá pedig kékhalál... -
#15541 Na azt hiszem, hogy most feladomegyszerüen hihetetlen, hogy minig lefagy...a régebbi verzioknál nem volt semmi féle problémám.De azért köszi mindenkinek a segitséget. -
#15540 Nekem is csinál ilyet!
30fps kürül megy átlagba vagy fölötte és leesik pillanatokra 3 fps-re pontosan!
És nem annyi időre, hogy a vinyó akár reagálhasson rá szerintem, de még annyira nem izgatott a probléma, hogy foglalkozzak vele.
Nekem Intelem van 64 bites és Nvidia 6600gt 1giga ddr szóval alapjaiban más mint a te configod a gond viszont azonos -
#15539 akkor megúsztad :)
én sajna nem anno :/
amúgy a hunyadi fórum technikai segítségek részt lehet többen olvassák.
Én nemtom mi a gond, nekem is csinálja, de nekem szar gépem van :D -
#15538 mellesleg a háttérben remekül kivehető a 1st Hunyadi Panzer Regiment felirata, amely ennek a csodálatos játéknak a (valószínüleg) egyetlen komoly és ütőképes "klánja". Bár inkább egy jó társaság, ahol tapasztalt tisztek irányítanak és vezetik győzelemre a tengelyhatalmi erők oldalán piciny alakulatunkat ;)
a hunyadi fóruma itt érhető el. Katt