WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Elegem van a training szerverbõl... elmehetnek a játékfejlesztõk a jó büdös **csába... ez ugyanolyan mintha nem is fizetnék a játékért csak free trialoznék...
Nagyon helyes!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Random work
Egészed addig kiképzések lesznek vasárnap amí Hupi máshogy nem rendeli.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

thx akkor megyek!!!

Random work
Ma kiképzés! Háromtól gyalogos azután összfegyvernemi!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mano melobol nekem is kijut bõven,semmi gond!
Tegnap Mustár Thomhun ,meg én Gyárbombázáson voltunk, nem is volt sok idõ ahogy a nagy repcsisek mondták!!10% damagét értünk el !Szerintem szervezni kéne még ,remálem ma tudok jönni!!!

na bejött egy kis munka úgyhogy a mmorpgs cikket csak holnapra tudom megcsinálni

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Nagyon joooooooooooooo😊)

Random work

Punkerwork
<#eljen><#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

megcsináltam a Toto féle hírt nem sokára fenn lesz a MMORPG-s interjú

A MMORPG.com készített egy interjút a játék fejlesztõivel.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setview/features/loadFeature/62/gameID/34/
A végén ez olvasható:
For those who haven’t yet experienced WWIIOL, CRS and MMORPG.com will be offering a 14-day free trial starting March 22nd, 2005. On that date, we’ll have a preview of the next release of the game and will kick off the free trial promotion. Both are exclusive to MMORPG.com, so be sure to stop by on your way to the front lines!

Ha minden igaz március 22-tõl újra lesz free trial!!!
mijez kvékegy? 😄

Random_
Igen, de az igazi nagy játékosok butított graf-al játszanak mert a lényeg az ellenség és azt könnyebb kivenni minden sallang nélkül.

Szóval csíter. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A Sippie által berakott shotoknál azért nagyságrendekkel jobban néz ki, ha nincs lebutítva minimumra szvsz.

Random_
A bannerben ott egy térkép részlet és az még nem is az egész pálya csak Belgium, Luxemburg, de van Anglia is mind egy szintér egy idõben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Na meg a pálya itt ici picit nagyobb. 😄DD

Sippie
pontosan 😊 a lényeg hogy játékos van a városban ( város felett repülõkkel, város mellett rombolókkat stb ) nem pedig mesterséges uninteligencia.
Punker
de ott nincs is 300 játékos egy városban 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

király de nem egy fer kráj grafikailag <#vigyor3>

Sippie
Jah és mivel gagyi a gépem, eléggé levan butítva a grafika, szal ennél szebb szokott lenni, mint pl a bannerben a képeken 😊
Sippie
Ezt pedig repülõbõl pl.
Sippie
Tankban ezt látod a lövésszel pl. (azok ott távol persze társak 😊 )
Sippie
Gyalogosként pl így néz ki.
Sippie
#14559 képet tudom ajánlani. úgy néz ki, csak az alja le van vágva a képnek.
monnyátok ez mennyire fps gamma? tudnátok screent csinálni az fps nézetbõl ahogy szaladgálsz csúzlival? <#bohoc>

Sippie
Ehe ehe 😛 vagy úgy gondolja a program hogy én már annyira profi vagyok hogy fölösleges tréningelnem <#eplus2>
Punkerwork
mert nem érdemled meg 😊

Sippie
Engem mi a redvás jó büdös életért nem akar beengedni a training serverre????
Falnak megyek mostmár.
Punkerwork
<#eljen>

Sippie
Ez "csak" a következõ hadjárat közti mókára vonatkozik.
Badger állítása szerint az 1.19 béta readme-je eddig 3 oldal, és jól haladnak a teszteléssel, igaz, még jópár dolog hátra van.
Csirke4
Sippie
Hát az emberek tényleg elég nyomik, azzal gizdulnak... de azért én is élvezném ezt a durrogtatást szerintem 😄
ez nagyon cool😄DDD

Random_
Ez szánalmas, de nekik biztos élvezetes.

amerikaiak, heh

Dry Creek Gun Show

Csirke4
3 ja és nem fogok új reget csinálni mert ott van a csirke4 az már aktiválva van arra már lehet küldeni a havi,évi fizut.
Csirke4
1. ???
2. nem az ár a probélma hanem az hogy rosszak a jegyeim<#ravasz1>
Tomo15
De jó dolga van itt egyeseknek<#nevetes2>
egyébként jo reggelt megébredttem😄DD

küld a lovét Tomkának 9.99 dolcsivolt freeböl álöfizuba én át utalom Teso!!!

Punkerwork
meghalt a szerver gépünk (most notebook-ról írok) ma tuti nem megyek játszani, mert holnapra mindent vissza kell állítani.

Csirke4
Én már csak azt várom hogy megpillantom a nevem mint killer vagy victim...
ajaj akkor tényleg áll random #14561 üzenetének utolso mondata😞((

Még soha nem léptem be a szövetségesek oldalán a játékba, ennek ellenére a statisztika szerint van küldetésem az angol hadseregben és a francia légireõben.
A francia küldetés a legérdekesebb: egy P38-at egyszerre hárman is vezettük.
Random work

Most nézem a statom egész érdekes. Úgy tudom még a saját jármûveket se tudom vezetni ezért fura, hogy van egy angol statom és pont egy Daimler-el. A stat úgy sz*r ahogy van!

Március 18.án pénteken repülõkiképzést tartok. Elsõsorban az újoncok jelentkezését várom.
Részletek a repülõs század híreinél.
http://1sthpr.wwiionline.hu/index.php?p=repuloosztaly
0Fritz0
A tank becserkészése igazi összmunka volt, az eredmény:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_

Tank becserkészés hunyadi módra.
Sappolások, találkozás egy patkánnyal és mezõn fogócska laffly-val.

Mindez egy városban ahol a megtörésünk elött adták meg magukat a franciák, hogy azután több tucat Stuart-al és egyébb felszereléssel a még éppen át se vett várost visszavegyék és kemény csatában sikerült megkapaszkodnunk és teljes uralmunk alá venni percekkel ezelött mai napon elõször.