19657
 • s1lkforrent
  #19657
  Gondolom készíted már a pénztárcád 14-e utáni éves előfizetéshez.

  Amúgy van is miért visszahívni a népeket. Szegény Post Scriptumra mondják hogy "halott", de minimum haldoklik, mikor 800-1200 ember játssza fő műsoridőben, amiből 80 lehet egy-egy meccsen. Na a WWII Online-nak sikerül 40-120 embert megmozgatnia, miközben ez egy MMO egy hatalmas 1000 embert is elbíró térképpel.
 • Random_
  #19656
  Ezt a levelet kaptam:
  S! Valued Veteran, randhun

  Available now and until October 14th, you can login to the game and have full access to WWII Online. Report for duty and prepare for Campaign 157 start (tomorrow). Rally up with your squad mates and inform them now.
 • Hexex86
  #19655
  A starter pack az 8-9 euro. Hát igen. MMorpg téren sajnos még mindig havidíjas és úgy elcseszik ahogy tudják a fantázia nélküli kiegészítőkkel a wow-ot. Szerencsére mmo téren töredékéből lehet hozzájutni jobbakhoz. De ez más téma.
  Én kifizetném a havidíjat egy jó 2. v.h.-s élményért annyi biztos. Lehet kevesebben vannak ezzel így, de oda nem is kellenek olyanok akik inkább ingyér jönnének csak be és vinnék a nagyobb tankokat el "mert az jó móka." alapon és csak bohóckodna.
  szerk.: Mondom ezt azután, hogy a mai napig nem váltott a ww2 online f2p-re. vagyis csak félig.
  A WoW-ot meg ne keverjük ide. Az egy világdrog XD
  Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.01. 12:15:16
 • s1lkforrent
  #19654
  "Mert akinek a fő hobbija a játék( külföldön meg alapból) az kipengeti a havidíjat."

  Mondod ezt azután, hogy a WoW-on kívül nagyjából az összes klasszikus havidíjas MMO vagy kifingott, vagy F2P-re váltott.
  Persze nem azt mondom, hogy ezzel mint játékosok egyébként jól is jártunk, mert helyébe sokszor vagy sima P2W került, vagy olyan grind menetek, hogy az ember belezöldül. És sokszor még az a 10-15 dolláros "havidíj" sincs, hogy a "normál" játékmenetet megkapja az ember, szépen tejelni kell, vagy letenni a játékot.
 • s1lkforrent
  #19653
  A havi 10 dolcsi az most konkrétan 16,49€. Az testvérek között is évi ~200 euró, amit a franc sem fizet ki, még a WoW is kijön évi ~130 euróból.

  Egyébként a tiered elérés pont a játék lényegét, csapat alapú összjátékot, avagy az összfegyvernemi harcot nyírja ki.. pont mint a Heroes and Generalsnál. Nem lehet tapasztalat, jókedv, és harctéri szükséglet alapon megválasztani mondjuk egy támadás összetételét, ha a csapatban 3 ember előfizető a többi meg egy szál fa..puskával rohangál.

  A korai renderek egyébként jól néznek ki, csak ez egy új játék lesz, befejezés SoonTM és Whenitsdone között félúton. Ha nem tojik be előbb az egész, mert szegény WWII Online-nak a jelenlegi, Operation Flashpointnál randább grafikájával, és archaikus előfizetési rendszerével még 2021-22 környékén is tartani kéne hozzá a frontot.
  Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2018.02.01. 11:48:05
 • Hexex86
  #19652
  Én úgy gondolom, hogy akkor páran nem fogják figyelni, hogy havidíjas. Mert akinek a fő hobbija a játék( külföldön meg alapból) az kipengeti a havidíjat. Én is fizetném az tuti. Néha-néha még most is előfizetek, hogy ott legyek egy egy csatába vagy éppen egy kis sofőrködésbe. ;)
 • Torzonborz
  #19651
  "Szerintem a grafikára ugranak majd azért az emberek"
  Ez a lényeg, azért lássuk be bőven eljárt már az idő a játék felett és ha hizlalni akarják a játékosállományt akkor bizony a grafikát javítani kell.
 • Hexex86
  #19650
  Star citizenbe még a 15.000 dolcsis packot is vették nyugi. :)
  Igazából ennek a játéknak az alapja jó. Nagy területek. Sokszor kell üresjáratba menned. Jobb esetbe külön ember megy teherautóval, hogy vigye az embereket. Persze kevesen tolják sajna. Van jópár játék amit kevesen tolnak, de mégis jó. Még akkor is, ha ennek nagyot dobna, ha többen játszanák.
  Szerintem a grafikára ugranak majd azért az emberek. Nézd meg mi pénzeket képes kiadni egy mai gamer. Bf1, Star wars battlefront. 40-60 ezreket, ha meg akarják venni a dlc-ket. És megveszik. Remélem ez a havi 10 dolcsi nem akadály ennél. Remélem nem lesz az.
  Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.01.31. 12:08:05
 • s1lkforrent
  #19649
  Ha marad az előfizetéses rendszer akkor mindegy, játékos nem lesz több. Ha a Heroes and Generals után mennek, és pay to no grind an effin lot, vagy simán pay to win more lesz, akkor is fölösleges, mert Heroes and Generalsból már van egy.
  Legjobban akkor járnánk, ha 30 dolláros hupilila álcafestésekre rácuppannának a bálnák oly mértékben, hogy abból megélne a projekt. Esetleg mellé adnának használhatatlan űrhajó modelleket 200-300 dollárokért, az pl a Star Citizennek is milyen jól bejött.
 • Hexex86
  #19648
  Azok a képek magukért beszélnek! Olyan grafikával kíváncsi lennék mennyivel több embert vonzana be!
 • Random_
  #19647
  Új hírek az oldalon! Elkészült a "roadmap" mely alapján a fejlesztés haladna.

 • Alanw
  #19646
  na en az oroszokkal vagyok igy
 • Csirke4
  #19645
  Most elvileg van welcome back soldier.
 • pedrohsi
  #19644
  vagy havidíjas, vagy regisztrálsz egy új free accountot ha nem akarsz fizetni
 • Random_
  #19643
  Letöltöm én is, de most ez még mindig havi díjas lesz? Vagy hogy hozzák össze?
 • pedrohsi
  #19642
  A régi fejlesztőcsapat nagy része lelépett, el is tűntek volna évekkel ezelőtt, de néhány játékos újraalapította a társaságot és az alapoktól kezdve tanulta meg, hogy mi hogyan működik. Ők dolgoznak most a játékon, az elmúlt 2-3 évben több dologban előreléptek (jobb szerver, jobb netkapcsolat, néhány új fegyver és kisebb módosítások), a túlélés mellett azonban a Steam-en való megjelenés a legfontosabb fejlemény.

  A következő lépés további fegyverek bemutatása, a HE-lövedékek javítása, új járművek, és esetleg teljesen új motor (Unreal 4) beépítése lesz, egyelőre azonban a játékosok számának növelése a fontos, hogy ne kelljen évente párszor közösségi pénzbevonáshoz folyamodni. Ha a Steam anyagilag is sikeres lesz, jöhetnek a nagyobb fejlesztések.
 • Joxy
  #19641
  Steam-es kiadást letöltöttem, létezik hogy ugyan úgy nézz ki mint régen a a grafika?
 • Csirke4
  #19640
  Ne vigyétek túlzásba a való életet. Megárt.

  Inkább fizessetek be egy ilyen hülye tankos játékra és veressétek mint atom. :D

  Én az ősrégi csirke4 accommal szoktam fönt lenni. Múltkor láttam Moortust egy free accal.
 • pedrohsi
  #19639
  Én sem érek rá a munka mellett. Vannak rendszerint Welcome Back akciók, olyankor egész tűrhető a létszám.
 • Random_
  #19638
  Na a steamot várom és akkor belekezdek. Azt látom, hogy kommunikációban változás történt, nem tudtam a háttérben ezekről az átrendeződésekről.

  Jó lenne visszatérni, de azért idővel se vagyok eleresztve esetleg pár hónapot kifizetnék, de már régen nem játszom annyit, mint anno.
 • pedrohsi
  #19637
  A "profik" leléptek és volt játékosok vették át a fejlesztést, akiknek idáig tartott nagyjából megtanulni, hogy mit hogyan kell csinálni. Egész jól belejöttek és már módosított járműveket is be tudnak rakni, közben pedig évtizedes adósságokat törlesztenek, amire eddig esély sem volt (lásd gyalogság mozgásának átrakása TCP-ről UDP-re, amitől biztosan javulni fog a rángatózás).

  Sikerült megint összekalapozniuk némi pénzt, úgyhogy nyáron jöhet a Steam integráció és a szerver kibővítése: https://www.indiegogo.com/projects/fundraiser-2017-wwii-online-steam#/
 • s1lkforrent
  #19636
  Ez azt jelenti hogy a "profi" fejlesztők már rég éhen haltak, és már csak a közösség fejlesztgeti tovább a játékot?
 • pedrohsi
  #19635
  Szerintem az anyagiakra gondolt :)

  Egyébként nem is rosszul alakulnak a dolgok, végre lesznek félig új járművek, dolgoznak a gyalogság rángatózásán (ami a játék létezése óta megvolt és csak most javítják ki), és még Steam is összejöhet a nyárra.

  Ez a mostani, többnyire önkéntes csapat már többet elért, mint az eredeti, ebből élő társaság :)
 • Csirke4
  #19634
  Nincs forgotten password?
 • Random_
  #19633
  Az jó lenne, ha a régi accommal folytathatnám.
 • s1lkforrent
  #19632
  Nem lenne rossz ha csipkednék magukat, mert jön a Gaijin Enlisted nevű F2P FPS játéka, és az biztos nem segít a játékosok elcsábításában.
 • Hexex86
  #19631
  Ha lesz Steam-en majd összehozunk valamit :)
  Boldog Karácsonyt mindenkinek :P
 • Zs0olt
  #19630
  Én is csak szerencsétlenkedni szoktam :D Valamint én nem vagyok hajlandó a németek oldalán harcolni, ne kérdezzétek miért, de sosem voltak ilyen ambicióim :D
 • Hexex86
  #19629
  Szövetségeseknél?? :) Persze csak viccelek. Németeknél szoktam szerencsétlenkedni néha néha.
 • Zs0olt
  #19628
  Amennyiben lesz szövetségeseknél valamirevaló magyar társaság lehet vissza is nézek :P Mert már annyiszor elkezdtem, de sosem húztam sokáig... :D
 • Hexex86
  #19627
  Van ingyenes accom csak az már nem fejlődik. Kíváncsian várom.
 • pedrohsi
  #19626
  Most is ingyen van, csak új account kell hozzá, nem a régi. Steam biztos, csak még pár hónap kell hozzá.
 • Hexex86
  #19625
  Steam-en, hogy megjelenik az biztos? Annak örülnék! Nem lenne rossz ha valahogy a havidíjat elengednék és elég lenne egyszer megvenni!
 • pedrohsi
  #19624
  Jan 4-ig Welcome Back van, minden régi játékos visszatérhet. Nemsokára a Steamen is megjelenik a játék, az új csapat egyelőre (szerényen) haladgat előre.
 • Csirke4
  #19623
  És megy jól a játék most? :D
 • Miklós24
  #19622
  Szevasztok Honved4 vagyok 2009-be játszottam utoljára vopistuékkal bencehun hupihun al. 2016 ujra visszajöttem.kivancsi vagyok mi vaktozott szaggat e a gepem?
  Voltam agárdon egy találkozón jó volt.2009 körül volt az is.elérhetőségeket kérhetnék. Mert skypon jobb a jàték.
 • Pordycus
  #19621
  Van TS3-szerveretek ahol rendszeresen együtt játszotok?
  Ha nincsen tudok ajánlani egyet.
 • RODLEE
  #19620
  Kössz!
  Elöbb töltöttem le be is léptem,de csatába nem tudtam bemenni rég volt már mikor játszottam! Segítsetek hogy is kell ezt! Mondjuk most off a szerver,be se tudok lépni,ez milyen sűrűn fordul elő,és miért off?
 • Hexex86
  #19619
  http://www.battlegroundeurope.net/subscription-comparison
  De most október 19-ig prémium mindenki, ha jól vettem ki. Most jött update.Megnézem én is mi változott.
 • RODLEE
  #19618
  Hali!
  Miben més a free accaount,mint a fizetős?
  Régen én is nyomtam a gamét volt mikor időm engedte egész nap előte ültem!
  Érdemes újra letölteni?
  Üdv