WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ezzel a játékkal még mindig az a baj mint amikor abba hagytam. Nem fejlődik gyakorlatilag semmit.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hexex86
hex86 névvel vagyok fent.Squad Szövetséges oldalon.Jó lenne szerveződni! 😊 Bár én free play játékos vagyok.
Kedveljétek, kövessétek! Steam Greenligth!
Nagyobb érdeklődést neki!!!!!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.06.29. 09:58:29

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Na, megoldották az új accountomat, szal vardoger néven leszek néha fent 😊
Csirke4
Kéne valami War Thunderes squadot alapítani. 😄
Csirke4
Hehhhh.
Regeld újra az íméljeidet. 😄

Amúgy más ötletem nincs így hirtelen. Decsinálj valamit!!!
Rém egyszerű okaim vannak az új accountra: fogalmam sincs, mi a régi account nevem/jelszavam ÉS az az emilcímem sem létezik, ami meg volt adva hozzá, szal még új jelszót sem tudok kérni 😊
Csirke4
Mortikám ne bénázzál már, gyere föl a rendes accoddal, 2 hétig welcome back soldier van. (tegnap óta)
Sziasztok!
Anno mortus76 néven játszottam veletek talán emlékeztek 😊
Gondoltam, most újra lövöldöznék kicsit, de új reggel. Csináltam új accountot és free-ben akartam először játszani, de nem igazán működik, konkrétan azt írja a playgate, hogy nem létezik ilyen játékos. A hivatalos fórumon olvastam, hogy a free-vel másnak is volt gondja, de gyakrolatilag hónapok óta nem kaptak választ, hogy mi a baj, és hogyan oldhatnák meg. Nektek van valami tapasztalatotok erről?
Ja, azóta próbálkoztam az 5 dolcsis változattal is, de azzal is van valami gondja, nem fogadja el a kártyát, és a paypal-lel sem tud mit kezdeni...
Csirke4
Ki van még fent mostanság?😄
ha újat regisztrálsz, választhatsz ingyenes acc-ot
Hali!
Fizetős még a játék vagy már f2p?
hétvégén intermission, jövõ hét elején 100. kampány ingyen játékidõvel
Csirke4
Lehet kéne játszani egy kicst megint... 😄
De nem ma!
Haliho!
Egy listát készítenék, amiben benne van, hogy kikkel lehet online összefutni. Ha csak nagyon ritkán akkor is (mint pl én). Ha tudsz valakit, aki játszik, de fórumot nem olvassa, õt beírhatod.
Kérdõív
Üdv,
Pistu
Haliho!
Egy listát készítenék, amiben benne van, hogy kikkel lehet online összefutni. Ha csak nagyon ritkán akkor is (mint pl én). Ha tudsz valakit, aki játszik, de fórumot nem olvassa a fórumot, õt beírhatod.
goo.gl/FhMmJf
Üdv,
Pistu
él a Welcome Back ajánlat, be tudtok jelentkezni a régi accountokkal pár napig
Csirke4
<#eljen>

Azjó! Akkor remélhetõleg most hozzájutnak még egy kis zséhez.
s1lkforrent
Na erre varrjatok gombot: A WWII Online Steam-re megy!

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Szia! Az xp-vel nem lehet gond nekem is az van és mûködik rendesen.

Kikko
Szevasztok honved4 vagyok régi battleground-os.
Olyan problémába ütköztem, hogy amikor indítom a játékot, egyszerûen kidob asztalra. Lehet azért mert xp-m van???? Valaki segítsen köszönöm
Helló most töltöm le, regisztráltam elvileg F2play szóval ingyenes a játék?
Érdemi játékhoz kell az elõfizetés most már.
És nagyon rákényszerítenek arra, hogy elõbb utóbb fizess, vagy ingyen is el lehet játszogatni?
új regisztrációnál lehet választani f2p opciót, meglévõ accountnál nem
Free2play a játék vagy fizetni kell érte?
Csirke4
milyen parancsok hiányoznak? 😊
a beállításokkal elboldogulok de a parancsok elfelejtõdtek. 😊ha tudsz segíts. köszi Árpi
mi a gond? én nem játszom jelenleg, de privátot tudsz itt küldeni
Sziasztok van egy nagyon béta játék a Heroes and Generals, ott is megtalálható több fegyvernem. Azért írom hátha nem hallott róla valamelyikõtök akit érdekelne a játék. Bocsi az off-ért.
sziasztok újra a játékban arpi66 néven

pedro kéne egy kis segítség!! ha megadom a számom megcsörgetsz vissza hívnálak, ha tudsz segítesz?. 😊
Torzonborz
Igen ez a tervük ráadásul 1 kliensen belül .Azt mondjuk még nem lehet tudni hogy a 3 fegyvernem milyen módon lesz majd egyszerre jelen.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Csirke4
Ez jó! <#eljen> Repülõzgettem vele és egész fasza kis játék, ha jól látom tervben van, hogy bõvítik vízre meg földre a dolgokat de a repülõzés az jó már most is!
Torzonborz
War Thundert is sasoljátok meg 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Csirke4
WoT Squad leszünk? 😄
Random_
Igen, én WoT-ot tolom. 😊 Azt is csak alkalmi szinten.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ahha, pont most láttam randomot is a WOT-os fórumon. Milyen néven vannak fent?
Punker
a 2 Rommel, Herland is azt mondta nyomja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

WOT-al játszik még valaki kikko-n kívül? Párduc már van.
Csirke4
Elvileg most 5 dollár 1 hónapra Welcome Back Soldier-el.
Szerintem nem, már régi HC . Magyarx sem magyar 😊
Csirke4
"and a welcome aboard to our new Axis CinC, Bloodhun23"

Õ véletlenül nem magyar?😄
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy udgradelni szeretném a fiókom, 9.99$ or Basic memberre, nos ez hogy mûködik, elég csak arra a hónapra kifizetnem,? illetõleg. von le pluszba pénzt? Tehát a játékot is meg kell venni mint régen? A fiókomat átmenetileg, (ha nem akarok havidíjat fizetni) tudom szüneteltetni? A Válaszokat köszönöm nektek!
Kipróbáltam de valahogy nem igazán tetszik😊
CarajoEsp
Sziasztok!

Látom, hogy Free2Play lett, valaki még játszik?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hello mindenki!
Rég nem találkoztunk 😄 Voltam ma éppen anno találkozó helyéül szolgáló "hotelnél" így jutottatok eszembe.
Részemrõl: nyilván voltak anyagi gondjaik emiatt is emelhették anno a szolgáltatás árát. Sajnos sok az igénytelen ingyenes mmo és ahogy észrevettem ezek táborát, fél évente lecserélik a játékaikat. Ezzel nehéz versenyezni egy elõfizetõs játéknak. Free to play be fog válni átmenetileg itt is, legalább lesz sok sok golyófogó 😊
Hupi: anno nekem szövi oldalon sok meglepetésben volt részem, volt egy ürge aki szintén így üdvözölt engem, ráadásul rendkívül módon felkészült volt pl '56-ból, talán még nálam is jobban 😄
Én mostanság nem world of tankoltam, kicsit meg is untam, hogy valamiért mindig engem lõnek ki, én meg nagyon nagyon ritkán tudok kilõni bárkit is (bár spg-vel egész jó vagyok 😄) Lehet ott is kéne csinálni egy HPR-t?
Új accot nem akarok csinálni, de a régivel szívesen játszanék korlátozott módban. Este kipróbálom van-e rá lehetõség.

Emailben ez jött:
Egyébként world of tankozok néhány hete, nekem még új.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Sõt örültünk hogy nincs a sok noob akik elpazarolják a felszerelést, lõnek a semmibe kedvtelésbõl, emlékszel ? 😊)))

Ha jól emlékszem régebbi accountot nem lehet, csak az új regisztrációkat.
Már nem játszom így se távcsõ se, se küldi, sem FRU készítés még tovább szûkítettek (teherautó/panhard/auto rifle sem). Kampányolni nem érdemes héba-hóba be lehet nézni egy kicsit puskával garázdálkodni. Talán majd ha lesz free to play rendszer, akkor érdemes lesz visszanézni. Bár ez is több mint semmi régen mikor nem volt free trial idõszak akár fél-egy éven keresztül is csak az elõfizetõk nyomták 😄

Tudok játszani a régi accountommal free-ként? Heti egyszer kétszer játszanék.
Fizetni már nem akarok, a 2 hónapos elõfizetésem sem használtam ki.Idõhiány miatt pár napot ha játszottam.