392
Tron 2.0 (c) Disney Interactive
-
#272 Nem lehet hogy vírusos lett a harc közben? Mert akkor nem működik. -
#271 Pedig ott kell. Nekem se sikerült mindíg. Próbálj a bal felénél, és kicsit távolabbról -
#270 De nem tudok felugrani! Pedig installálva van a Y-Amp! -
#269 Fel kell ugrani, ott ahol a terem közepe vírusos
Ajaj...gondba leszel azthiszem, ha már az első pályán is elakadsz -
#268 Légysz isegítsen már vki! #266 -
#267 uninstal mert fos game ez sztem -
#266 Mit kell csinálni az Y-amp telepítése után a tutorialba?
Hova kell ugrani? -
#265 Tud vki végigjátszást?? -
#264 Helpserial kod kelene a játékhoz!!!
-
#263 A legújabb update ugye:
tron-update_v1x042c.exe
Ehhez létezik crack, vagy nem kell? -
Orgi #262 Megoldva minden fagyási/kilépési gond: a játék nem kedveli a Fortissimo III-at, így minden hardveres gyorsítás mindehol kikapcsolva, dxdiag-ban is - és csont nélkül megy:)
Felesleges volt azt a Live!-ot bepakolni a gépedbe:) -
Orgi #261 Lehet már álmos vagyok, úgy látom a problémád hasonló volt, de a megoldást nem látom:) Kivéve, ha az volt, hogy live, mert nem fogom downgradelni a kártyám ezért, főleg hogy live-ot cseréltem erre:) -
#260 nekem is a hangkari nem tetszett neki. lentebb megtalálod nekem mi is volt a problémám. amugy beraktam egy sb live-ot és 2 honapi szenvedésem azonnal megszünt -
Orgi #259 Hercules Gamesurround Fortissimo III.
De a játék negyedénél jönne ki egy ilyen dolog? Ráadásul EAX meg ilyeneket se használok... -
#258 milyen hangkártyád van? -
Orgi #257 Csak dühömben írok ide: ekkora egy bugos szart, mint ez a progi még nem láttam.
Felraktam, játszottam, teljesen lenyűgözött. Vagy 1 éve nem láttam játékot, ami ennyire tetszett volna. Most mégis kénytelen vagyok törölni. Átolvastam a hivatalos weboldalt, ott is mindenki sír, hogy milyen gondjai vannak...
Különben ott tartanék, hogy autóversenyzés után börtönből kell kimennem. Csak éppen egy helyen kékhalál, ugyanott mindig nagyjából...patchek nem segítettek. A savegame meg visszatöltéskor reseteli a gépet, remek.
Ilyet még nem láttam és nagyon szomorú vagyok:( -
#254 pedig azokon kell átugrálni, jo idözités kivárás a lényeg -
#252 nm
-
#250 én pl sima diszkel nyirtam ki fejét kell célozni párszor megdobod eltünik feljön máshol megint megdobálod stb stb aztáén egyszercsask elhullik -
#248 kinyírni -
#246 Kövesd az objectiveket. :PPP -
kyle reese #245 hali! ha tud valaki segitsen elakatam annál arésznél ahol 1 virus megfertőzte azt a területet ahol vagyok kiirtom a virust de nem tudok felugrani a kijárathoz hogy kell csinálni please help valaki! -
#244 Valamit ki kéne találni ,hogy tudjunk Multizni. Mivel úgy érzem nem ér meg a Multija 10ruppót megvenni nemfogom,viszont kéne egy olyan szerverfájl ami nem keres rá a Kulcsra és akkor minden menne tökéletesen. -
#243 sajnos a teljes játékkal nem jön össze kellene hozzá eredeti cd kulcs:((
viszont a multi demoval lehet igaz az 1 pálya csak+a lightc. -
krisz073 #242 Engem is érdekelne egy jó kis Multizás. -
#241 Extra.hu (szinkron) -
#240 ircen hol?
vagy van msn ed?
-
#239 Figy ha esteleg ráérsz egyszer kipróbálhatnánk a teljesselmhátha bejön. Ha nem akkor marad a demo. Majd Irc-n kéne beszélni ,de előbb írjál ide. -
krisz073 #238 Lentebb van megoldás a hand Codec problémára,most fejböl nem tudom,hogy melyiket kell feltenni,de nekem is ez hozta rendbe. -
#237 Ace341, Divx 5.02, ffdshow, ac3 van fennt. -
krisz073 #236 Codec Probléma :(( -
#235 Hali!
Van egy problémám. Nincs hang a játékban, azaz max csak zene. Ez azért van, mert nem EAX-os a hangkártyám? Csak egy sima Sb128-am van. -
#234 en mar probaltam de csaka a public multi demoval tudtam jatszani nekem nagyon bejött. discarenat nyomtunk ha letöltöd szivesen jatszom -
#233 nem lenne kedve valakinek kipróbálnia a multit? (Mármint ,hogy egyáltalán lehetséges-e a játék tört gammával) -
#232 Az 1.3-as patch segít a hang problémán? -
#231 Nem egészen, utánaolvastam a dolognak...
A tron 2.0 a film befejezése után játszódik néhány évvel,az MCP elpusztult, itt a prof. fiát Jetet alakítod mert a profot elrabolják mert ő már majdnem rájött a tron project végére, hogy hogyan lehet az embereket biztonságosan be illetve kidigitalizálni a számítógépekből de elrabolják.
U.I.:Azon gondolkozom hogy lehet hogy csinálok egy tronos weblapot... -
#230 a film a játék háttértörténete
sztem mind1 melyikkel kezded a lényeg hogyí mind2t látni kell!
azért ha jobban belegondolok akkor inkább a filmel kezdjed -
#228 multit kiproszálni vki? most -
#227 | #172 ben van leirva, mert mar 1szer feltettem ezta kérdést de még azota sem oldodott meg -
Jacky #226 Milyen geped van? Proci, memoria, videokartya?