392
Tron 2.0 (c) Disney Interactive
  • Seth
    Nem lehet hogy vírusos lett a harc közben? Mert akkor nem működik.
  • Seth
    Pedig ott kell. Nekem se sikerült mindíg. Próbálj a bal felénél, és kicsit távolabbról
  • bazza
    De nem tudok felugrani! Pedig installálva van a Y-Amp!
  • Seth
    Fel kell ugrani, ott ahol a terem közepe vírusos
    Ajaj...gondba leszel azthiszem, ha már az első pályán is elakadsz
  • bazza
    Légysz isegítsen már vki! #266
  • bodesz
    uninstal mert fos game ez sztem
  • bazza
    Mit kell csinálni az Y-amp telepítése után a tutorialba?
    Hova kell ugrani?
  • bazza
    Tud vki végigjátszást??
  • ShadowLord
    Helpserial kod kelene a játékhoz!!!
  • dikki*yysw
    A legújabb update ugye:

tron-update_v1x042c.exe

Ehhez létezik crack, vagy nem kell?
  • Orgi
    Megoldva minden fagyási/kilépési gond: a játék nem kedveli a Fortissimo III-at, így minden hardveres gyorsítás mindehol kikapcsolva, dxdiag-ban is - és csont nélkül megy:)
    Felesleges volt azt a Live!-ot bepakolni a gépedbe:)
  • Orgi
    Lehet már álmos vagyok, úgy látom a problémád hasonló volt, de a megoldást nem látom:) Kivéve, ha az volt, hogy live, mert nem fogom downgradelni a kártyám ezért, főleg hogy live-ot cseréltem erre:)
  • Kaszi46
    nekem is a hangkari nem tetszett neki. lentebb megtalálod nekem mi is volt a problémám. amugy beraktam egy sb live-ot és 2 honapi szenvedésem azonnal megszünt
  • Orgi
    Hercules Gamesurround Fortissimo III.
    De a játék negyedénél jönne ki egy ilyen dolog? Ráadásul EAX meg ilyeneket se használok...
  • Kaszi46
    milyen hangkártyád van?
  • Orgi
    Csak dühömben írok ide: ekkora egy bugos szart, mint ez a progi még nem láttam.
    Felraktam, játszottam, teljesen lenyűgözött. Vagy 1 éve nem láttam játékot, ami ennyire tetszett volna. Most mégis kénytelen vagyok törölni. Átolvastam a hivatalos weboldalt, ott is mindenki sír, hogy milyen gondjai vannak...
    Különben ott tartanék, hogy autóversenyzés után börtönből kell kimennem. Csak éppen egy helyen kékhalál, ugyanott mindig nagyjából...patchek nem segítettek. A savegame meg visszatöltéskor reseteli a gépet, remek.
    Ilyet még nem láttam és nagyon szomorú vagyok:(
  • Kaszi46
    pedig azokon kell átugrálni, jo idözités kivárás a lényeg
  • Kaszi46
    nm
  • Kaszi46
    én pl sima diszkel nyirtam ki fejét kell célozni párszor megdobod eltünik feljön máshol megint megdobálod stb stb aztáén egyszercsask elhullik
  • Kaszi46
    kinyírni
  • Hmuda
    Kövesd az objectiveket. :PPP
  • kyle reese
    hali! ha tud valaki segitsen elakatam annál arésznél ahol 1 virus megfertőzte azt a területet ahol vagyok kiirtom a virust de nem tudok felugrani a kijárathoz hogy kell csinálni please help valaki!
  • CarajoEsp
    Valamit ki kéne találni ,hogy tudjunk Multizni. Mivel úgy érzem nem ér meg a Multija 10ruppót megvenni nemfogom,viszont kéne egy olyan szerverfájl ami nem keres rá a Kulcsra és akkor minden menne tökéletesen.
  • Kaszi46
    sajnos a teljes játékkal nem jön össze kellene hozzá eredeti cd kulcs:((
    viszont a multi demoval lehet igaz az 1 pálya csak+a lightc.
  • krisz073
    Engem is érdekelne egy jó kis Multizás.
  • CarajoEsp
    Extra.hu (szinkron)
  • Kaszi46
    ircen hol?
    vagy van msn ed?
  • CarajoEsp
    Figy ha esteleg ráérsz egyszer kipróbálhatnánk a teljesselmhátha bejön. Ha nem akkor marad a demo. Majd Irc-n kéne beszélni ,de előbb írjál ide.
  • krisz073
    Lentebb van megoldás a hand Codec problémára,most fejböl nem tudom,hogy melyiket kell feltenni,de nekem is ez hozta rendbe.
  • Randal
    Ace341, Divx 5.02, ffdshow, ac3 van fennt.
  • krisz073
    Codec Probléma :((
  • Randal
    Hali!
    Van egy problémám. Nincs hang a játékban, azaz max csak zene. Ez azért van, mert nem EAX-os a hangkártyám? Csak egy sima Sb128-am van.
  • Kaszi46
    en mar probaltam de csaka a public multi demoval tudtam jatszani nekem nagyon bejött. discarenat nyomtunk ha letöltöd szivesen jatszom
  • CarajoEsp
    nem lenne kedve valakinek kipróbálnia a multit? (Mármint ,hogy egyáltalán lehetséges-e a játék tört gammával)
  • Örm
    Az 1.3-as patch segít a hang problémán?
  • Ragnarok
    Nem egészen, utánaolvastam a dolognak...
    A tron 2.0 a film befejezése után játszódik néhány évvel,az MCP elpusztult, itt a prof. fiát Jetet alakítod mert a profot elrabolják mert ő már majdnem rájött a tron project végére, hogy hogyan lehet az embereket biztonságosan be illetve kidigitalizálni a számítógépekből de elrabolják.

U.I.:Azon gondolkozom hogy lehet hogy csinálok egy tronos weblapot...
  • Kaszi46
    a film a játék háttértörténete
    sztem mind1 melyikkel kezded a lényeg hogyí mind2t látni kell!
    azért ha jobban belegondolok akkor inkább a filmel kezdjed
  • Kaszi46
    multit kiproszálni vki? most
  • Kaszi46
    | #172 ben van leirva, mert mar 1szer feltettem ezta kérdést de még azota sem oldodott meg
  • Jacky
    Milyen geped van? Proci, memoria, videokartya?