Tron 2.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
3szor, vagy 4szer már végigvittem, azthiszem most még1szer elõveszem😄
ha találsz helyet ahol kapható, pls jelezd mert tuti megvenném!

amugy készül a film(tron2.0) a waltdisney gondozásában, reméljük hasonlóan jo lesz mint az elsõ rész, és a játék😊

*Posse*T.W.D*

dikki*yysw
Nincs sok TRON 2.0 rajongó itthon 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Anno eljutottam 2.x.x -es verzióig a játékban, de aztán installáltam vmi patchet és behaltak a mentéseim. Most újra meghallottam a játék hívó szavát 😊 és belevetettem magam a küzdelembe.

Iszonyat nagy király ez a játék. Az egyik legjobban átgondolt, felépített, kidolgozott darab, amivel tizeniksz év alatt találkoztam. Egyszerûen mindennek megvan az oka, miértje és célja.

Nem lehet megvenni valahol? Néztem automex.hu -n, cdgalaxis.hu -n, 576.hu és hcgamer.hu -n, de sehol nem láttam.

ollie
ígyál sok kalciumot, az enyhíti valamelyest

BBird
off: Nálam is elkezdõdött, tegnap óta kb. Nagyon király feeling, fõleg amikor már nincs zsepi, de manna még van bõven. :-D Meg amikor már fáj az orra az embernek a sok orrfújástól. Hálisten én "csak" az összes nyári fûre vagyok allergiás, meg szerintem azóta pár kajára is.
Párápáppápáááá, Ich liebe es! :-DD
ollie
Én még nerm tartok ott, lassan folytatni kéne... 😄

/OFF
Ma reggel azt hittem, hogy megfulladok az allergiától, lehet hogy este sem megyek. Szinte biztos, hogy ma veszek egy levegõtisztítót otthonra.
/ON

Amiga
Azért néha igen zavaró volt a sok villogás meg neon...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

BBird
Nekem semmi bajom nem lett a játék után. Még látok... :-)
Amiga
Tron 2.0 az egyik legjobb fps amit csak kiadtak. Kár, hogy a végigjátszás után mehetsz szemészhez. 😞

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

BBird
Ki mondta, hogy rossz? Baromi jó FPS a Tron 2.0.
Végre valami új volt, meg nagyon jól kitalálták az egészet. Amikor a vége felé már az internet világában kellett szambázni, minden fényes és villogó volt, színes. Meg amikor visszatértünk egy helyre, amit felzabáltak a vírusok... kb mint egy lebombázott város. :-)
Minimális Deus Ex feeling, de csak nagyon minimális.
Én csak ajánlani tudom...
grebber
Ennyire roszz lenne ez a game????

Next PC upgrade: 2022

Nem láttam a NOLF1-et, de egész jó a AVP2, bár már régi, úgyhogy a textúrák nem túl nagy felbontásúak, viszont tökéletessen illeszkedik a játékhoz, megadja a feelingjét (úgy mint a Tron2-nél), és benne vannak azok az effektek ami kellett pl az aliennek (aura latas), vagy a predatornak.
ollie
AVP2 is litech motor? Néz ki legalább úgy, mint a NOLF1?

Tron kettõ a legjobbab 😊))
Mongyuk a AVP2-t is imáttam, litechel volt azis, valahogy ezek a liteches jatekok nagyon bejönnek nekem.
Persze tronba fõként tényleg a virtuális világ, a idézve a T3-ból: "Az akaratom lényegtelen, én eeeeggy roboo... õõ prograaam vagyok!" 😊
tigeroo
Ez Jóóóó
Bucser
Nekem anno egyik kedvenc filmem volt a Tron. Úgyhogy a játék kihagyhatatlan volt számomra😊 És én is imádtam😊 Sõt a mai napig imádom, habár nem vittem végig idõ hijján😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ollie
Amúgy nagy élmény számomra, hogy egy programot kell játszani. Lehet azért, mert már 15 éve programozgatok? 😉
Ja és lehidaltam, mikor megláttam az F1 screent (defrag, upgrade meg ilyenek...).

ollie
Aha, értem. 😊

Bucser
Ahogy észrevettem neki minden fos volt eddig amihez hozzászólt.. de lehet, hogy csak símán tök hülye a játékhoz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ollie
Ez az egyik legjobb fps!

Seth
Nem lehet hogy vírusos lett a harc közben? Mert akkor nem mûködik.

PSN ID.: Beegabor

Seth
Pedig ott kell. Nekem se sikerült mindíg. Próbálj a bal felénél, és kicsit távolabbról

bazza
De nem tudok felugrani! Pedig installálva van a Y-Amp!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Seth
Fel kell ugrani, ott ahol a terem közepe vírusos
Ajaj...gondba leszel azthiszem, ha már az elsõ pályán is elakadsz

bazza
Légysz isegítsen már vki! #266

bodesz
uninstal mert fos game ez sztem

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bazza
Mit kell csinálni az Y-amp telepítése után a tutorialba?
Hova kell ugrani?

bazza
Tud vki végigjátszást??

ShadowLord
Helpserial kod kelene a játékhoz!!!

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

dikki*yysw
A legújabb update ugye:

tron-update_v1x042c.exe

Ehhez létezik crack, vagy nem kell?

Megoldva minden fagyási/kilépési gond: a játék nem kedveli a Fortissimo III-at, így minden hardveres gyorsítás mindehol kikapcsolva, dxdiag-ban is - és csont nélkül megy😊
Felesleges volt azt a Live!-ot bepakolni a gépedbe😊

TSW: Tunderke

Lehet már álmos vagyok, úgy látom a problémád hasonló volt, de a megoldást nem látom😊 Kivéve, ha az volt, hogy live, mert nem fogom downgradelni a kártyám ezért, fõleg hogy live-ot cseréltem erre😊

Kaszi46
nekem is a hangkari nem tetszett neki. lentebb megtalálod nekem mi is volt a problémám. amugy beraktam egy sb live-ot és 2 honapi szenvedésem azonnal megszünt

*Posse*T.W.D*

Hercules Gamesurround Fortissimo III.
De a játék negyedénél jönne ki egy ilyen dolog? Ráadásul EAX meg ilyeneket se használok...

Kaszi46
milyen hangkártyád van?

*Posse*T.W.D*

Csak dühömben írok ide: ekkora egy bugos szart, mint ez a progi még nem láttam.
Felraktam, játszottam, teljesen lenyûgözött. Vagy 1 éve nem láttam játékot, ami ennyire tetszett volna. Most mégis kénytelen vagyok törölni. Átolvastam a hivatalos weboldalt, ott is mindenki sír, hogy milyen gondjai vannak...
Különben ott tartanék, hogy autóversenyzés után börtönbõl kell kimennem. Csak éppen egy helyen kékhalál, ugyanott mindig nagyjából...patchek nem segítettek. A savegame meg visszatöltéskor reseteli a gépet, remek.
Ilyet még nem láttam és nagyon szomorú vagyok😞

Kaszi46
pedig azokon kell átugrálni, jo idözités kivárás a lényeg

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nm

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
én pl sima diszkel nyirtam ki fejét kell célozni párszor megdobod eltünik feljön máshol megint megdobálod stb stb aztáén egyszercsask elhullik

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
kinyírni

*Posse*T.W.D*

Hmuda
Kövesd az objectiveket. 😛PP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hali! ha tud valaki segitsen elakatam annál arésznél ahol 1 virus megfertõzte azt a területet ahol vagyok kiirtom a virust de nem tudok felugrani a kijárathoz hogy kell csinálni please help valaki!

CarajoEsp
Valamit ki kéne találni ,hogy tudjunk Multizni. Mivel úgy érzem nem ér meg a Multija 10ruppót megvenni nemfogom,viszont kéne egy olyan szerverfájl ami nem keres rá a Kulcsra és akkor minden menne tökéletesen.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Kaszi46
sajnos a teljes játékkal nem jön össze kellene hozzá eredeti cd kulcs😞(
viszont a multi demoval lehet igaz az 1 pálya csak+a lightc.

*Posse*T.W.D*

Engem is érdekelne egy jó kis Multizás.

CarajoEsp
Extra.hu (szinkron)

Kaszi46
ircen hol?
vagy van msn ed?

*Posse*T.W.D*

CarajoEsp
Figy ha esteleg ráérsz egyszer kipróbálhatnánk a teljesselmhátha bejön. Ha nem akkor marad a demo. Majd Irc-n kéne beszélni ,de elõbb írjál ide.

Lentebb van megoldás a hand Codec problémára,most fejböl nem tudom,hogy melyiket kell feltenni,de nekem is ez hozta rendbe.

Randal
Ace341, Divx 5.02, ffdshow, ac3 van fennt.