392
Tron 2.0 (c) Disney Interactive
-
#352 ja azóta már máshol is utánnajártam. azom van.
-
#351 alaplapi integrált hangkari? -
#350 hali!
Segitségre lenne szükségem: eljutottam az egyik pályáig, és mikor egy részhez érek mindig kampec. ujraindul a gépem. ha meg lementem előtte, és betöltöm akkor meg kiirja azt a "hülye hibajelentés küldése"-s üzenetet, amitől mindig a falra mászok. (na az MCP-nek azt kellett volna kitörölnie a francba)
plz help! -
#349 végre végre! mondjuk az lenne legjobb, ha y2k fordítását fejezhetné be. -
#348 ...
Aki pedig azt gondolná, hogy Rapid barátunk megpihen, az bizony téved, hiszen máris belekezdett a Tron 2.0 játék fordításába. -
#347 na nem halt ki a fórum ? -
#346 i2k addig nem fogja kiadni, amíg teljesen kész nincs. És úgy tudom mostanában elég kevés ideje van, nem tudni, hogy befejezi-e, vagy mikor? -
#345 Magyarítás nem készült el hozzá? Az a 90% is több a semminél... -
#344 nem tud valai egy serial cod-ot hozzá és user name + company name-t ? mert nekem naon kéne -
berencsimark #343 valaki légyszives küldjön már nekem e-mailbe a tron 2.0-hoz egy cracket,vagy egy linket,ahonnan le tudom tölteni.elöre is kösz e-mail cimem:[email protected] -
#342 sajnos, itt már néztem amúgy, de mindegyik egy baromság volt, amúgy a játék zenéjét honnan lehetne megszerezni? -
#341 sajna hivatalos oldalt megkurtították, ugyhogy google -
#340 Tron forewer, már régóta megvan a játék, de most érzem vele a legjobban magam :D
láttam is a filmet, a játék után baromira élveztem (sajnos kurva szar fordítás volt, de oda se neki...)
(Nem úgy van hogy a Ligh Cycles-t nem lehet megállítani? :) csak mert a filmben sikerült nekik :D)
honnan lehet szerezni patch-et? -
#339 Hy!
Valaki nem tud véletlenül egy patchről aminek hála hanggal is jáchatok!én felraktam az 1.42c-t.De nem jó!!!!!!:((( -
#338 -tudtommal nincs ilyen emu progi!
-sztem mindegy milyen hangkártyát raksz bele, a lényeg hogy ne integrált legyen. én 2 sb live karival is próbáltam, mindkettővel ment rendesen.
-32Mb 3-D video or better Ati Radeon 8500 and up Nvidia GF3 or better - Directx 9 or better -
#337 vagy ha más nem milyen hangkártya kell hozzá!Boccs az előbb elírtam!
-
#336 Vagy ha más nem, milyen videókártya kell hozzá? -
#335 Mondjuk valamilyen emulátor:p -
#334 THX a segítséget!
A játék fut, de így hogy nincs hang elég rossz!Ha tudnál valamilyen programról ami más hangkártyát észlel és véletlenül még hang is lenne akkor azt megköszönném!
THX -
#333 akkor gyakorlatilag mindkettő okozhatja, vagy egyik sem:P ha tudod probáld letiltania a hangkártyát, úgy elindítani. vagy belerakni egy külön hangkártyát.
ha ez nem jön be, akkor még mindíg lehet az oprendszered a ludas, bár nem tudom mennyire van karbantartva. -
#332 lassan 1 éve
A hangkártyám integrált! -
#331 passzolok, hangkártyákat nem szokta szeretni. oprendszered mikor lett feltelepítve? -
#330 Hy ALL!
Kénen nekem egy kis segítség a játékkal kapcsolatban!bejön egy nagy fekete képernyő és kapec!Felraktam mindenféle pecset meg sokféle krekkel is próbálkoztam de semmi!Lécci vki help.
a konfigom asus p4p800, gef fx 5700 ultra, p4 2.8, 512 ddr400
És az oprendszer sp2-es XP!
Plíz help -
#329 Passzolom, de nagyon nyomnám... Mi lehet a gixer nálam??? Minden megy frankón, de PONT EZZEL szívok?
Kicsit később a kiadást követően a másolat nem is volt hajlandó feltelepülni, mert rögtön az indulás után reklamált x problémára. Gondoltam, itt lesz az eredeti, de az sem... Pedig anno a KIADÁSKOR SEMMI GONDOM NEM VOLT, de komcsi, SEMMI!!! Most meg nem élvezhetem!!!
És azóta hardverileg csak hangkari váltás volt...
-
#328 Greetings, Programs!
nekem is megjött!! már csak a magyarosításra várok:)
end of Line! -
#327 Nekem sp2-n tökéletesen ment, de én nem patcheltem, ha jól emlékszem.
Szóval más lehet a gond. -
#326 Sb Live >> letiltottam az EAX-ot, akkor sem...
GF4TI4800SE >> legújabb driver
MSI 875P NEO
Szerintem az oprendszerrel lesz gondja, de most nincs kedvem telepítgetni, bár lehet, hogy az lesz...
K*rvára nyomulnék vele, szerintem ez a legkirályabb gamék egyike!!! Elkapott a feeling...
Amúgy 3 nappal ezelött rendeltem, és már tegnap megjött, csak nem voltam otthon... -
#325 hangkarid? alaplapi oder nem?
(érdekes nekem még semmi, pedig én is mekkrendelktem) -
#324 Hi!
Nektek probléma nélkül elindul? Nekem b*szik elindulni. Nagy fekete képernyő és kész. A legújabb patch-ot is felraktam, de semmi. Eredeti a game, ma érkezett meg az Automex-től.
Lehet, hogy nem szereti az SP2-es XP-t? Anno gond nélkül ment. ??? -
#323 Találtam egy jó kis segítséget.
Van benne végigjátszás, meg tanácsok stb.
http://www.cheatcc.com/pc/sg/tron_20.txt
csekély 36 oldal. -
Gyusz #322 Én is megrendeltem volna már, csak nekem még egy GTA 3-ra is szükségem van, az meg még nincsen. A postaköltséget meg nem szeretném kétszer fizetni. -
#321 www.automex.hu
Címünk: 1102 Budapest, Szent László tér 20. -
#320 hol van automex? :) -
#319 megrendeltem, remélem nem fogok úgy járni mint a cd galaxisnál -
#318 Ba***a meg!
Úgy látszik én vettem meg az utolsó 2000 forintos példányt :-(
A cd galaxisban ugyanis eltünt a listáról.
-
Gyusz #317 Az Automex-nél 990 Ft játék! Ennyi pénzt már csak megér mindenkinek -
#316 eddig mindíg azt olvastam tőle hogy ha nem 100% a forditás akkor nem adja ki, de egy probát megér -
#315 Lehet, hogy kellene írni egy szívhezszóló levelet imikének, hogy ugyan küldje már el, ha nem is teszi ki a lapjára.
Valahol egyébként azt olvastam, hogy a szöveg 100 %. -
#314 érdekes én hetente nézem az oldalukat ,hogy mikor jelenik meg a kínálatukban újra, de eddig semmi:( majd holnap felhívom őket, remélem nem szopom meg mint a multkor.
a magyarítást meg sajnálom, nagyon vártam! havonta egyszer mindíg beírom a játékmagyarosítás topicba, a kis kérdésemet:tron fordítás hogyan áll? persze a választ tudom, csak azert kérdezgetem hogy lássa az illetékes vannak akik még várnak rá:D persze ő már nem is válaszol rá, csak más:( sajna olyan trágyadomb bughalmazokat fordítanak inkább amik meg sem érdemlik még azt sem hogy kiadják(pl driv3r és társai).
a tervem pedig az volt hogy megveszem, magyarítom és ujra átélem a játék adta fantasztikus kalandot. -
#313 Én pénteken vettem a cd-galaxisban.
És még mindig nagyon király game :-)
Viszont a magyarítás ha jól láttam leállt sajnos :(