Tron 2.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ez a szöveg jelen meg nekem percenkét, és már eléggé idegesítõ... <#falbav>#falbav>Mit tudok ez ellen tenni a formázáson kívül? HELP
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
multhéten vettemmeg a pcguru-tamihez a Tron 2.0van,és ezzel az a kérdésem, hogy miért nem tudok netre menni vele, mert bármikor felcsatlakozok egy szeróra, egy idõután vissza dob a szerólistára és a cd kulcsra hivatkozik!
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Amúgy köszi a honosítást <#eljen>#eljen>
De maúgy igazad van. Jól van nah, ne harapd le a fejem 😄
Láttam már eszméletlen félrefordításokat. Pl magához a filmhez sincs egy normális fordítás. ez az: "All right, give me room" amikor elkezd játszani a gyerek, ezt úgy fordították, hogy: "rendben, adjatok szobát".
A régi monitoromon nekem 1280x960 volt a max felbontás, vagy volt nagyobb is, de akkor már 60 Hz-en ment volna. Az új 16:10-es monitoromon viszont csak 1152x864 a max. 😞
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Is a beta version buggy? She's the undisputed light cycle champ!"
"Those bikes move in straight lines but somehow Mercury manages to run circles around everyone."
Egyébként meg nézz utána, hogy miket fordítottam eddig és milyen visszajelzései vannak a honosításaimnak. <#beka3>#beka3>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
hozzá tartozó fórum: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=13738
*Posse*T.W.D*
Egyébként azzal nincs gond, hogy játékon kívûl megszûnik a csík, mert a filmben is megszûnt, de az íves kanyarodás... hááát...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Van valami program, ami az ilyen régi játékokat teszi nagyobb felbontásba, de meg nem mondom neked hogy melyik, és csak bizonyos játékoknál mûködik, azt tudom hogy PoP: Warrior Withinnél mûködik
ezt a játékot nem lehet nagyobb felbontásra trükközni .ini szerkesztéssel?
Elõre láthatólag a jövõ hét folyamán elkészül a játék teljes honosítása.
További infók:
http://rapid.magyaritasok.hu
Üdv: Rapid
egyébként meg külföldrõl is simán rendelhetsz, régi játék, szerintem olcsón hozzá juthatsz.
A játék az zseniális lett, és történet ügyileg is nagyon kidolgozott, egy kész film, egy játszható film.
és végül abból is filmet, majd egy örök körforgás lenne
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mind1 amúgy, hagyjuk, nekem a film tetszett, a játék még jobban, nem hiszem hogy lehetne überelni, de ki tudja, majd meglátjuk
fejlõdött a tron is lehet az idõvel, mostmár nemcsak pixeleket meg spriteokat tud megjeleníteni 😛
Nekem az a lényeg, hogy az "elõzetes" alapján tetszeni fog a film, ahogy a Tron (1.0?!) is tetszett.
nem is errõl van szó. Pont az tetszett az egész filmben, az ötletben, hogy még akár hihetõ is lehetne (jó nyílván nem) de van egy program (egy ember a virtuális világban) késõbb már teljesen elhasználódik, felesleges lesz, megöregszik (mint I-No a játékban). Az akkori játék a LightCycle meg a mai Snake-et akarta imitálni. abban sem tudsz ívesen menni, és megállni. a lényeg, hogy annak a játéknak az alap ötlete is jó volt.
Felhõ? nézd meg a játékban az Internet Hub-os részt, 1-esek és 0-ák vándoroltak, ha azt vesszük felhõnek, akkor oké, mert ugye egy számítógép az így dolgozik 1 és 0. Felhõ? mi a fene az? Mariska néni a gépbe cigizett? neeem, az no comment benne. Villámlás? Jó az unokatesóm videókártya most sült ki, rendben. Áram nyalábok. Mondjuk abban a gépben már nem sokáig motorversenyeznének. És itt a felhõ meg a villám nem egy grafikus megjelenés.
jó mind1, szerintem írtó illúzióromboló. Ne csináljunk már egy Mátrix és Tron egyveleget...
Amennyire tudom, ez még csak nem is a film elõzetese. Állítólag egy ember csinálta, hogy felkeltse a stúdiók figyelmét, hogy akár ilyen is lehetne a 2.rész. De nem biztos, hogy ez benne is lesz.
1, villámlik, meg dörög az ég? Valami elektromos kisülés van a gépben vagy mi?
2, íves falat húz a motor... mióta? jó rendben, újítás
3, Megáll a motor? hát az aztán hót vicces, elég nehéz úgy a falnak vezetni a másikat, mintha megállítanám a kígyót a telefonomon.
Egyetlen egy magyarázattal fogadom el a dolgokat amiket láttam, ha ez már nem a számítógépben játszódik, hanem kihozzák a való világba. Igen, akkor meglehet állítani a motort, akkor vannak viharok, és akkor megmagyarázná hogy mit keresett ott Flynn (az viszont már nem túl tron-os)
Én is elkezdtem anno, csak megtudtam, hogy más csinálná, és odaadtam mindent. Most meg már idõm nincs rá.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Segitségre lenne szükségem: eljutottam az egyik pályáig, és mikor egy részhez érek mindig kampec. ujraindul a gépem. ha meg lementem elõtte, és betöltöm akkor meg kiirja azt a "hülye hibajelentés küldése"-s üzenetet, amitõl mindig a falra mászok. (na az MCP-nek azt kellett volna kitörölnie a francba)
plz help!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%