392
Tron 2.0 (c) Disney Interactive
 • Broafka
  #392
  passz, újabban nem próbáltam, de nézz valami fixet, gondolom win 7-tel játszol, lehet, hogy van valami win 7 fix hozzá
 • DyCan10
  #391
  Az Application Manager hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
  Ez a szöveg jelen meg nekem percenkét, és már eléggé idegesítő... Mit tudok ez ellen tenni a formázáson kívül? HELP
 • underground2
  #390
  Kár pedig remek játék!
 • Optimus Prime
  #389
  Én két éve vettem meg eBayről és szervert ugyan találtam, de játékost max 2x. Szerintem ez is az AVP2- sorsára jutott. :(
 • underground2
  #388
  sziasztok!
  multhéten vettemmeg a pcguru-tamihez a Tron 2.0van,és ezzel az a kérdésem, hogy miért nem tudok netre menni vele, mert bármikor felcsatlakozok egy szeróra, egy időután vissza dob a szerólistára és a cd kulcsra hivatkozik!
 • Maxtreme
  #387
  A legnagyobb baj az hogy ws felbontásba nincs felirat :/

  Amúgy köszi a honosítást
 • Broafka
  #386
  nálam se ad be iylen felbontást amúgy
 • Broafka
  #385
  jaj erre emlékszem, igazából az a "those bikes move in straigh lines" nekem kiamaradt, a "run circles around everyone"-t meg úgy fordítottam, hogy köröket ver mindenkire.

  De maúgy igazad van. Jól van nah, ne harapd le a fejem :D

  Láttam már eszméletlen félrefordításokat. Pl magához a filmhez sincs egy normális fordítás. ez az: "All right, give me room" amikor elkezd játszani a gyerek, ezt úgy fordították, hogy: "rendben, adjatok szobát".
 • Optimus Prime
  #384
  Ez tényleg azt jelenti, bár ez nézőpont kérdése is.
  A régi monitoromon nekem 1280x960 volt a max felbontás, vagy volt nagyobb is, de akkor már 60 Hz-en ment volna. Az új 16:10-es monitoromon viszont csak 1152x864 a max. :(
 • Rapid81
  #383
  Én 1600x1200-ban játszottam kezdetektől fogva. Minden buherálás nélkül beadta ezt a felbontást, és gyönyörűen futott is vele.
 • Rapid81
  #382
  Ha nekem nem hiszel, mert én unatkozó ember vagyok, aki szar minőségű honosításokat csinál, akkor itt az eredeti szöveg:

  "Is a beta version buggy? She's the undisputed light cycle champ!"
  "Those bikes move in straight lines but somehow Mercury manages to run circles around everyone."

  Egyébként meg nézz utána, hogy miket fordítottam eddig és milyen visszajelzései vannak a honosításaimnak.
 • Kaszi46
  #381
  INI buher:http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Tron_2.0

  hozzá tartozó fórum: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=13738
 • Broafka
  #380
  nah, most mondanám, hogy én ezekben a magyarításokban annyira nem bízok, unatkozó emberek fordítgatnak. Majd megnézem az angolban mit ír. Lehet hogy igaz, de nem hiszem.

  Egyébként azzal nincs gond, hogy játékon kívűl megszűnik a csík, mert a filmben is megszűnt, de az íves kanyarodás... hááát...
 • Doom 4
  #379
  Most néztem a filmet és a játékot magyaitással. Az tényleg hülyeség hogy kikapcsolja a csikot de az első filmbe is amikor kijöttek a pályárol már olyan volt mint ha normál motoron ütlek volna. És a játékban nem mutatják de msot magyaritással megértettem az első fénymotoros résznél a single player modban (story) az utolso verseny amikor megszöksz mercuryval az elött leeht beszélni hogy tényleg olyan jo az amercury és erre azt válaszolja hogy az uj fajta béta motorjával még jo hogy hiszen ő tud kanyarodni ivesen és körbe keriti az ellenfelet.
 • Broafka
  #378
  hát a legnagyobb felbontás benne az jól működött nekem, az a 1280X960 vagy mi a fene, habár a monitorom 1280X1024 de észre sem vettem.

  Van valami program, ami az ilyen régi játékokat teszi nagyobb felbontásba, de meg nem mondom neked hogy melyik, és csak bizonyos játékoknál működik, azt tudom hogy PoP: Warrior Withinnél működik
 • xido
  #377
  és milyen jó is lett,köszönjük:)

  ezt a játékot nem lehet nagyobb felbontásra trükközni .ini szerkesztéssel?
 • Rapid81
  #376
  A játék honosítása letölthető a http://www.magyaritasok.hu -ról.
 • Doom 4
  #375
  http://humachi.hu/faq
 • Optimus Prime
  #374
  Én inkább Dereezerre voksolnék. Sokkal szórakoztatóbb, mint a sima DM. Bár a gond az, hogy nem tudom eszik-e vagy iszák a machit.
 • Doom 4
  #373
  Na letöltöttem arra gondoltam lehetne nyomni 1 kis multit ha megy hamachin. ^^ 3-4 en egy jo kis Light cycle meccset jo lenne nyomni. vagy még többen is.
 • Kaszi46
  #372
 • Rapid81
  #371
  Üdv Mindenki!
  Előre láthatólag a jövő hét folyamán elkészül a játék teljes honosítása.

  További infók:
  http://rapid.magyaritasok.hu

  Üdv: Rapid
 • Optimus Prime
  #370
  Ja, én tavaly vettem az Ebayen cirka 1300 Ft-ért (postával együtt). Bár mostanság ritkaság. Itthon meg csak 2003-ban volt kapható.
 • Broafka
  #369
  töltsd le.

  egyébként meg külföldről is simán rendelhetsz, régi játék, szerintem olcsón hozzá juthatsz.
 • Doom 4
  #368
  Fiuk honnan a rákból tudnám megszerezni a játékot? Mert külföldről nem akarok rendelni itthon meg nem naon láttam.
 • Broafka
  #367
  való s igaz, hogy thorne rendszerén vannak villámok. Mondjuk az már enyhén fertőzött terület volt, de oké, elfogadom. (mindenesetre ott is baromság :D)

  A játék az zseniális lett, és történet ügyileg is nagyon kidolgozott, egy kész film, egy játszható film.
 • Optimus Prime
  #366
  Azért a TRON film óta sok idő telt el és sokat változott a PC-s világ is. Igaz, marad a 0 és az 1, de szerintem ez az új és stötét stílus, amine biztos lesz magyarázata, belefér. A TRON 2.0 játékban is vannak villámok, felhők! Thorne töredezett partícióján. De az is igaz, hogy a játék - ami máig az egyik kedvencem - hűen lett upgradelve. :) A hango, a zene, a látvány. Néhol itt-ott javítva lásd van hajuk a programok egy részének, főleg Mercury lett nagyon upgradelve.
 • Broafka
  #365
  jah, mint a Prince of Persiával, csinálják a játékból a filmet, aztán a filmből akarnak játékot! :D
  és végül abból is filmet, majd egy örök körforgás lenne
 • Evin
  #364
  Már csak az a kérdés, hogy a filmhez lesz-e játék? Mert ma az divat. És ha a Tron 2.0 szintjét megütné, már rossz nem lenne.
 • Broafka
  #363
  ööö, jah, megjelenítésben lehet hogy változott, de mi a gépben akkor is 1-esek és 0 vagyunk! Szerintem, míg világ a világ, és 3D-ben látod a játékokat, meg ölelkezel egy virtuális csajjal, attól még a gép 1 és 0-sokkal fog dolgozni.

  Mind1 amúgy, hagyjuk, nekem a film tetszett, a játék még jobban, nem hiszem hogy lehetne überelni, de ki tudja, majd meglátjuk
 • tigeroo
  #362
  figy, ha már nincsenek korlátok akkor miért néznél HD-ben 0 és 1esből álló "hátteret"?

  fejlődött a tron is lehet az idővel, mostmár nemcsak pixeleket meg spriteokat tud megjeleníteni :P
 • Broafka
  #361
  remélem azért a jó kis Tronos zenék megmaradnak :)
 • Evin
  #360
  Szerintem nagyon leragadtál az alapkoncepciónál. Ez részben rossz, részeben jó, hiszen van előnye és hátránya. De szerintem itt zárjuk is le, hiszen ez már film kategória.
  Nekem az a lényeg, hogy az "előzetes" alapján tetszeni fog a film, ahogy a Tron (1.0?!) is tetszett.
 • Broafka
  #359
  lehet hogy régi a film, meg minden, de az alap koncepciót nem látod át, amit pl a játékban remekül átvettek. ha azt vesszük, hogy "mikor még csak háromszögekből tudtak építkezni" akkor mondanám neked, hogy tökéletes kört, ívet (éppen ezért egy gumikereket az autószimulátorokhoz) sem tudnak csinálni, az is "kocka" jobban mondva 6000 sokszög.

  nem is erről van szó. Pont az tetszett az egész filmben, az ötletben, hogy még akár hihető is lehetne (jó nyílván nem) de van egy program (egy ember a virtuális világban) később már teljesen elhasználódik, felesleges lesz, megöregszik (mint I-No a játékban). Az akkori játék a LightCycle meg a mai Snake-et akarta imitálni. abban sem tudsz ívesen menni, és megállni. a lényeg, hogy annak a játéknak az alap ötlete is jó volt.

  Felhő? nézd meg a játékban az Internet Hub-os részt, 1-esek és 0-ák vándoroltak, ha azt vesszük felhőnek, akkor oké, mert ugye egy számítógép az így dolgozik 1 és 0. Felhő? mi a fene az? Mariska néni a gépbe cigizett? neeem, az no comment benne. Villámlás? Jó az unokatesóm videókártya most sült ki, rendben. Áram nyalábok. Mondjuk abban a gépben már nem sokáig motorversenyeznének. És itt a felhő meg a villám nem egy grafikus megjelenés.

  jó mind1, szerintem írtó illúzióromboló. Ne csináljunk már egy Mátrix és Tron egyveleget...
 • Evin
  #358
  A film 1982-ben készült, mikor még csak háromszögekből tudtak "építkezni". Ne várd már, hogy kockákból álljon az egész virtuális világ. 2009-et írunk! A motorverseny meg egy játék, grafikus megjelenítéssel. Miért ne lehetne benne felhő, meg villámlás?!
  Amennyire tudom, ez még csak nem is a film előzetese. Állítólag egy ember csinálta, hogy felkeltse a stúdiók figyelmét, hogy akár ilyen is lehetne a 2.rész. De nem biztos, hogy ez benne is lesz.
 • Broafka
  #357
  hát szerintem még életében nem látta az eredeti filmet, se a játékot aki ezt készítette.

  1, villámlik, meg dörög az ég? Valami elektromos kisülés van a gépben vagy mi?
  2, íves falat húz a motor... mióta? jó rendben, újítás
  3, Megáll a motor? hát az aztán hót vicces, elég nehéz úgy a falnak vezetni a másikat, mintha megállítanám a kígyót a telefonomon.

  Egyetlen egy magyarázattal fogadom el a dolgokat amiket láttam, ha ez már nem a számítógépben játszódik, hanem kihozzák a való világba. Igen, akkor meglehet állítani a motort, akkor vannak viharok, és akkor megmagyarázná hogy mit keresett ott Flynn (az viszont már nem túl tron-os)
 • Optimus Prime
  #356
  Pedig fellendülhetne a topic meg a multi is, mert jön az új TRON Legacy film.
 • Evin
  #355
  Én úgy tudom még mindig semmi. Ketten is elkezdték, de egyik sem ért a végére.
  Én is elkezdtem anno, csak megtudtam, hogy más csinálná, és odaadtam mindent. Most meg már időm nincs rá.
 • Broafka
  #354
  pássz, szerintem ezzel a topickal már senki sem foglalkozik, én azért minden évben (vagy fél évben) előveszem a játékot és egyszer végig viszem, még mindig írtó hangulatos, és szórakoztató, zseniális lett
 • xido
  #353
  Végül be lett fejezve a magyarítás 2007 óta?..mert most a comic-con előzetes kapcsán újra elővenném,de magyarul már jó lett volna:)