Hot Rod American Street Drag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dtk1985
Honnan tolthetem le a jatekot? WarezCentert neztem de ott nem engedett be az ingyenes reszre. Beirtam a jelszavat ami ott volt de az mindig csak visszadobott a fooldalra. A rip verzio hany megas?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Uj csucs_
http://free.x3.hu/hunclan/auto7.JPG

Csavot elpicsaztam online 😊))
http://free.x3.hu/hunclan/verseny.JPG

Jajj de megy a game gamespy-on talaltam sracot bejott hozzam nyomtunk 15 kort nyertem 11et nagyon zsir egymas utan mentek a versenyek nem egyidoben futjuk neha a sracnak elszallt a kocsija egyszer ment nagyszervizelni is faja volt na. elso 3at vitte a srac meg paraztam na vagy hamar indultam vagy mentem at masik savba de aztan teknikai gondjai voltak na enyem kocsi meg zsiiiir
Grave Digger
jahh, az icq szám: 277435706

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
nálam is ugyanez volt, amikor próbáltuk gamespy-on keresztul😞, de megadom az icq számomat, ha valaki akar keressen multi ügyben, de csak este hat után, mert most lefexem aludni.

Giovanni
Sajna más megoldást még nem találtam erre...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Rosco
köszi! :-)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Valaki probalta mar neten a gamet mert valami észt sraccal probalunk itt de nem akar roffenni, ha valaki akarna jaccani adjon meg egy icqt es megkeresem ha megy a game. Nalunk aza baj hogy a masik sracnak a levegoben van a kocsija kerek nelkul es ot mindig kidobja a jatek. Csoki
Giovanni
Aham, én...de csak akkor van ott, ha a játékot 1024-ben nyomod, váltsd vissza 800x600x32-re, aztán jó lesz

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

http://free.x3.hu/hunclan/auto6.JPG

na ez mar flood de mar 8.57-nel jarok de most estig nem lesz tobb mar lehet megdonteni masnak
http://free.x3.hu/hunclan/auto5.JPG

8.59 a valtason finomitani kell meg lehet lejjebb menni
Rosco
Hali!
Képernyõn jobb oldalt hiányzik egy kb. 2 centis sáv, csak fehér csík van helyette. (Ati 9200)
Találkozott már ilyennel vki?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

tomsolo
akkor tucc menni a leggyorsabban ha teljesen zsír autóval nyomod, mivel minden használtsági jelzõ olyan fél tizedet vesz vissza. A jó ütembe végrhajtott váltásokkal lehet még faragni ( hiszen minél elõbb csúcssebességre kell gyorsulni) valamint a nitro helyes ütembe illesztésével ( akár 3 fokozatot is tucc lépni) egyébként gratula 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

http://free.x3.hu/hunclan/auto4.JPG

Na ez egy 8.62 ,de a 5-et hamar vette a kocsi szal 60 talan meg bennlesz.
http://free.x3.hu/hunclan/auto3.JPG

8.64 de a 63 is bennevan még, na tovabb
tomsolo
nekem sárkány (aka Godzilla) ül a járgányban 😄DD mikor nitrozok a száján fujja ki a lángot 😄DD
a nõ mit csinál ?

Akko' munkara fel a 65-os idomet lekell ugylatom szoritani.
tomsolo
nekem a best time 8.64, képet meg majd mutatok 😄DD

Grave Digger
Nahh most kezdtem el egy új autót építeni, mert a mostaniból sztm kihoztam a maximumot. A büdös életbe nem akar jobb idõt menni a drágaságom😄

Na bejelentkeztem már ide regeleve. Szal mások is írják már ide , hogy mennyi a legjobb idejük, vagy képet dobjanak már be, és írják már meg, hogy ezt miképp érték el.
pa!
Grave Digger
nahh akkor most ezt akarom megdönteni😄

Giovanni
Ilyen verdával nem nehéz :-)

Giovanni
Nem baj, de nekem nõm is van :-P

Grave Digger
Akkor is, a top speed az top speed😄DDD

Giovanni
Nem a Top speed a lényeg, hanem a gyorsulás és a végeredmény :-P

Grave Digger
De top speedbe még én vagyok a jobb😄D

Grave Digger
Nahh ezt túl kell szárnyalni😄DD Majd dolgozom rajta😄

Grave Digger
Én mindig a végén kúrom rá a nitrot, sztm a 8.81-es idõm pont amiatt volt, mert én is 4 után raktam neki, mert azóta a közelébe sem érek folymatosan 8.90-9 között megyek. Sajnos multiba hiába próbálkoztam, valamiért nem jött össze. Mondjuk gamespyon keresztül próbáltam valami belfékkel, fasz se tudja honnan😄

Giovanni
Én azután nyomok egybõl nitrot hogy 4-be kapcsolok, aztán egybõl mehet az 5 is...

SecMan
Hogy nyomjátok 9 alá az idõt? Már minden maxos a kocsimon, de nem marad egyenesben ezért mindig korrigálnom kell, így nitrózni se mindig van idõm/lehetõségem... Nirtót mikor ajánlatos benyomni? Amúgy legjobb idpm 9,4 körül van.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Giovanni
Nekem meg ennél is jobb:

Sõt, van nõm is :-D

Grave Digger
holnap délelõtt sztm csinálok egy szervert, a gamespy-on keresztül fel lehet majd lépni. A játék jellegébõl adódóan egy embernek😄
Kb.: olyan tíz körül délelõtt😄

Grave Digger
ehh nekem a 9.21-nél már jobb az idõm:

Grave Digger
így van a játékban is, tehát ha a kocsid már tud 8.80-at, ha lehet ne olyan versenyre nevezz, amiben 12-15 mp között kell menni, mert ha gyorsabb vagy kizárnak mint a szart😊

Grave Digger
nme lehet, akkor túl könnyû lenne a játék😄

CS@
Én vagyok a béna vagy tényleg nem lehet az alkatrészeket javítani ? THX!

WiZZaRD
hmmm...eleg hule egy szabaly...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

tomsolo
csak qualify-nál számit ahol elõremegadott intervallumot kell teljesíteni, sekevesebb se több 😊

SecMan
Szerintem ha ennek a jó oldalait és az SLRR-nek a jó oldalait össevegyítenék akkor megszületne az évtized autós játéka(persze csak bugok nélkül😊)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Hellhammer
Van egy olyan szabály a gyorsulási versenyeken, hogy elõször mész idõmérõt, utána meg ha a versenyen ettõl gyorsabban mész, akkor kizárnak. Nemtom ebben a progiban így van-e, de elõfordulhat.

king13
Te tudod de számomra meg pont az SL(RR)-nek van GearheadG hangulata

őőő

tomsolo
és azt sem mondtam hogy hasonlit, hanem csak azt hogy olyan a hangulata 😄DD

Rosco
ahhoz képest, hogy az ISO 290 Mb... szerintem nagyon klassz. Csak a kamerabeállításokat b*szták el.
Az SLRR más kategória, kicsit összetettebb és más egy egész várost lemodellezni (gyalogosokkal stb) mint csinálni kb. 20 fix pályát.

tomsolo
nem mondtam hogy jobb, de ezzel biz lehet jáccani 😄DD

king13
hát akármit is mondotok az SLRR-hez képest ez a játék szar...jó vannak benne jó dolgok de még így se olyan jó mint az SLRR...Gearhead Garage hangulata inkább az SL(RR)-nek van, ugyanis még az 1. részt annak a mintájára készítették és persze a Fast and Furious mintájára, 2 pedig az egy mintájára készült. tehát a 2 közül már inkább az SLRR hasonlít a Gearhead Garage-ra

őőő

tomsolo
nekem nagyon bejött 😊))
olyan gearhead garage hangulata van, nincs semmi túlbonyolítva és elég könnyû rákattani. Az SLRR-rõl meg inkább nem mondok semmit 😄DD

WiZZaRD
csak ugy elvezhetetlen...

king13
hát a szaggatása mellett is szerintem az SLRR a jobb

őőő

WiZZaRD
inkabb elvezd, hogy vmi nem szaggat😊

king13
még annyit hogy ez szerintem egy feltuningolt ISD
ami furcsa a játék mondjuk 1940-50-ben játszódik akkor hogy kerül bele Stereo Autohifi "Deluxe", de ez még mind semmi, hisz a nagyobbik hogy Nitro hogy kerül bele? vagy csak én vagyok tudatlan és 1940-ben már Nitroval nyomultak???

őőő