Hot Rod American Street Drag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king13
ez a játék tisza Illegal Street Drag...még a hangos is ugyanazok ami nem véletlen mindkettõt a ValuSoft csinálta. a játék szerintem elég nehéz de jó

őőő

M@TriX
nem, mondtam, hogy jön, sõt le is jött...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Barpi
Basszus most olvastam csak ezt az uzenetet. Szal 14db kep es 1,6Mb. Nagy? Kuldjem kettobe?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Barpi
Ok!

M@TriX
Amúgy ha valakit érdekel egy jól törõ tuningolós játék, akkor a Tough Trucks-ot tudom ajánlani, off-road téma, de király a törés. Kb 2 hónapos. Nem nagy tuning, de le lehet vele szórakozni és elég jó a fizika is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
JÖN!! 😉

WiZZaRD
illetve nem tudom ez szabalyos e igy..

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
nem, zold utan indultam, nem mentem at a masik savba, a vegen a celvonal utan satufekkel magatol megallt a kocsi...

M@TriX
eddig még nem jött meg. 😉
pedig a levládám atombiztos, mert most is levelezgetek live.
Amúgy mekkora a mail, mert ha 20MB, akkor gondolom visszapattan. 😊 De akkor meg neked kellene megkapni. Ha nem kapsz visszajelzést, akkor elméletileg meg kellene kapnom. 😊
Próbáld max 1MB-ba sûríteni. Mondjuk akkor dolgoztál jól, ha belefér mx 1MB-ba 10 kép. 😊

Barpi
közben nem szabálytalankodtál?

Barpi
Ok, kuldom +int!

M@TriX
bocs, csak most értem haza...

M@TriX
NEM jött meg amilt. Hova küldted? a [email protected] -ra küld légyszíves. Jöhet akár 20 is...

WiZZaRD
lemaradt mint a borravalo, vagy nem a celvonalat merik? mert eloszor valoban o volt elol, csak utana hagytam le de akkor nagyon...es hat ha o ert be kesobb akkor termeszetes, hogy az en idom kell kevesebb legyen...vagy nem igy van? mert en a gyorsulasi szakaszon kozben nem lattam meropontot sehol...

Barpi
ellenfelelmevel = Ellenfelemével

Barpi
Most lehet, hogy hulyeseget kerdezek de az eredmenyeknel a te idod jobb? Nekem soxor volt ugy, hogy szazadmasodpercre stimmelt az idom az ellenfelelmevel.

WiZZaRD
amugy jo moka a game, az elso jatszhato ebben a temaban....nem sim, nem ultrarealisztikus, nincs belso nezet, de sztem nem is kell....viszont jol jatszhato😊 csak nem ertem miert vesztek ha egyszer megelozom az ellenfelem😞 vki el tudna magyarazni?

WiZZaRD
azt nem ertem, ha egszer en haladok at a celvonalon egy gyorsulasi versenyen, akkor miert vesztettem a felirat?!

Barpi
Bocsanat! Rossz kepet szurtam be! 😞(((

Barpi
Na vegre sikerult a regi 22.58-as idomet tulszarnyalnom. Mondjuk innentol kezdve nincs kihivas. A multiplayer LAN-ba megy valakinek?

king13
Midnight Club 2

őőő

king13
én mindig külsõ nézetbõl játszom. ennek az az oka 1. nincs kormányom így belsõ nézetbõl se valósághû a játék
2. nálam sokat számít a graf. és az autó külseje ezt meg ha nem tologatom az autót akkor nem látom, persze a motort akkor is elõnyben részesítem. De azt is megjegyzem még mielõtt vki azt mondaná hogy Te a valóságban is bentrõl nézel, erre az a válaszom hogy a valóságban körbe nézhetek ha akarok jobbra nézek balra nézek...na mindegy nálam nem a belsõ nézettõl lesz valósághû egy játék...

őőő

king13
az NFS:UG-ban sztem biztos lesz belsõ nézet, de ha nem is akkor is sokkal jobb lesz mint az SLRR, mert nem lesz annyi bug, a graf. szebb lesz, minden bizonnyal több lesz az FPS és végre lehet egyszerre három ellenfél ellen versenyezni. Az SLRR ha így nézzük azért nem tetszik mert éjszaka csak egyenes távon lehet versenyezni és csak 1 ellenfél ellen. Meg persze az NFS:UG-ben liszenszelt autók lesznek így nem kell majd azt mondanunk hogy húúú az eleje tök Nissan Skyline GTR-es, a hátulja...franc tudja. Na mindegy az MC2 nekem úgy ahogy van annyira nem tetszett mert nem lehetett tuningolni(ha lehetett bocs a játék nem jött be annyira ezért nem sokat játszottam vele és csak a Nitro-t láttam de az is csak "megjelent"), az NFS:UG az már más. Az hogy EA Games az számomra már valahogy a minõséget is jelenti. EA-s játékban még nem igen csalódtam. Na mindegy itt nem az EA-rõl van szó hanem az NFS:UG-ról. Nem engedem ám hogy valaki csak úgy lefikázza 😄D

őőő

Barpi
Nem vagy dege csak azt nem ertem minek irsz ilyen hosszan magyarazatot? Nem tetszenek az ilyen tipusu jatekok akkor nem jatszol veluk, de minek ezt igy megmagyarazni?
Amugy en sem tologatok kivulrol autot, mert az nekem sem tetszik.

Alexease
Persze, a teljesseghez hozzatartozik, hogy ha az SL:R-ben nem lenne belsonezet, vagy nem lehetne a varosban furikazni, versenyezni, akkor az sem erdekelne.
Ugyan ez a helyzet a tobbi ilyennel (MC2, NFS:UG stb.), azok hiaba csicsak, de kivulrol nem tologatok autot. Nemkem az valahogy nagyon lehangolo. Persze, ez csak olyan autos jatekra vonatkozik, ahol az autovezetesen van/lenne a hangsuly.

Es hogy meg tovabb menjek😉) Hiaba lenne egy autos jatek extra-hyper-super-mega-giga grafikai csoda, es hasonlo jellemzesu fizikaval rendelkezne, ha nem lenne belsonezet, meg bottal sem nyulnek hozza;DD

Tudom, tudom, dege vagyok...😉
Alexease
Meg sem neztem. Eleve nem erdekel a gyorsulasi verseny, meg ha jo lenne a jatek, meg akkor sem.
Sztem tok aranyos😊 Ne szaggasson mint a k*rva slr, az mar jo lenne. Az hogy csunya a graph az kit erdekel. Street Rod is csunya(mer regi) megis jacom vele neha.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

king13
nekem nem sokára lejön az ISO de annyira nem várom...kicsit gáznak tûnik...valaki megmondaná a Warezcenter free jelszavát?

őőő

Barpi
Email ment! Jelezz vissza megkaptad-e. THX

Mi is a címe ezeknek?

\"Life is around you and in you.\"

Hát ja a grafixy az hasonlít rá(legalább odafigyelhettek a többi dologra😊
Hot Rod névvel kb. a 40-es évek végéig készült kocsikat illethejük szal az a jobb oldali kocsi nem igazán illik bele a képbe!

M@TriX
engem a Driver-re emlékeztet. Amúgy minden kocsiból lehet HotRod-ot csinálni nem? 😊

M@TriX
RiPhez? WarezCenter, szépen le lehet húzogatni ingyen... de lehet hamarosan a 7wrz-re is felkusszan...

Egyébként a Hot ROd-ba nemtom ,hogy jön bele az a jobb oldali kocsi

M@TriX
tudod milyen kis tuningot lehet abból a járgányból kihozni. Csuhaj!

Nekem még egy LINK is jó lenne😛

king13
mikor játszódik ez a game 1940-50-ben??? 😄 csak azért mert az a bal oldali autó...szal.... 😄D

őőő

M@TriX
sztem ebbõl a RiP is elég lesz. 😉

Nincs valami publoic mirror ahonnét elérhetõ lenne?

M@TriX
ez a kép már lehangolóbb, de ha minden más jó, akkor talán lehet belõle valami. 😊

Nyami végre egy ilyen játék!

Barpi
Na akkor csinalok egy 10db-ot 1024x768-ba. (ezek is akkorak voltak csak kicsinyitettem a modemesek miatt) Kuldom mail-ben!

Barpi
Csinalok parat, mert ahogy elnezem nem jeleniti meg a kovetkezot. Pedig ott van. A fizikarol annyit, hogy itt negyed merfoldes egyenes szakaszon kell versenyezni. Csak manualis valto van benne, s meg a rajtgepet is erosen kell figyelni. Ha kiugrasz kizarnak automatikusan. Szerintem siman veri azt a bugos SLRR-t. Ez persze csak a sajat velemenyem.

M@TriX
amúgy legalább 800x600, max 1024x768...

M@TriX
persze a kopirájt a tied. 😊

M@TriX
eddig nem rosz, amúgy a játék fizikája milyen?
Barpi ez neked i szól, ha van kedved 20 képet csinálni és átküldeni mailben szívesen megcsinálom.

Barpi

Barpi

M@TriX
Persze ha sokat nincs kedved, akkor azért 1-2 ide beszúrhatsz. 😊

Alexease: láttad már te? Vélemény? (Csak mert közel azonos az autós játékokban az ízésünk. 😊

M@TriX
ha csinálsz vagy 20-at -30- at, letömörített jpg-ben, akkor csinálok belõle egy galériát és nem kell nekd linkelgetni és feltölteni free helyre. 😉
Ha megcsinálod, persze a hírben megköszönöm. 😉