32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
sorted #1718 elites..eltaláltad :) -
sorted #1717 figy én dolgoztam ilyen helyen csak jobban tudom mint te már bocs :) Tegyük fel hogy a wandoo az 1-es számú szerveren van a ginv pedig a 2-esen..namármost ha az első számú szerver-nél van valami hiba akkor az állitják le és cserélik ki. Ha komolyabb a baj akkor kilövik az összeset...most azért cseréltek ki pár cuccot, mert megnövekedett a terhelés a 1 számú szerveren..ahol a wandoo volt...gondolom hl2 és GTA:SA -nál is lesz ilyen :)) De ha megnéztitek wandoo-n 8kor már tölthető volt és fél 8kor jött ki a gamma. ginv és társain meg csak 12-13 óra között...;) -
#1716 Igazad van!! Belehalni nem fogunk!!
-
#1715 Az előtted szóló is bizonyítja,hogy nem úgy van!!!
De mindegy hagyjuk!!!
Nem hiszem,hogy vannak 3 perces karbantartások!!
Te nem az elites sorted vagy?? -
#1714 estére elérjük a 2000-et -
#1713 hohohohoóóóóóó
most elég gyorsan nyomjátok az üziket -
sorted #1712 Mivel több szerver van ezért a ginv és a wandoo más szerveren van mivel az egyik szerveren valamit kicseréltek és ott volt a wandoo..amugy ez a 1-2 perces leállásokba senki nem fog sztem belehalni :)) -
#1711 hehehe: - Sims 2 (453 új üzenet)
olvashatok asszem :DD -
sorted #1710 látom nem vagy képben... :) ATw a szolgáltató a ginv és wandoo stb...a tagoldal..ha az atw-n pl karbantartás van az összes atw-s oldal nem nemmegy..az tök mind1 hánnyna töltenek.. -
#1709 De amikor most is írtátok, hogy leállás van a wandoo-n én akkor is vígan töltöttem a GINV-ről :D -
#1708 Ez nem biztos!!
Attól függ melyikről mennyien töltenek!! -
Since #1707 daemon tools 3.47 :) -
sorted #1706 amugy wanddoo meg ginv meg megawarez ugyanugy a atw-n van szal ha wandoo-n van leállás ginv-en is :) -
#1705 lol -
Alblink #1704 Velemeny:leszedtem mukodik daemon4.7-el grafika gyonyoru hangulatos,valaszthato hangulatos zenek,az 1-hez kepest iszonyat sok ujdonsag karakterepites stb,meg csak fel orat nyomtam de mar mos mondom 100% megerdemelnek mert mostansag annyi szar jatek kozott ez igazan meg van csinalva.lessz kiegeszitoje is. -
Since #1703 4 fájl van hátra :-) -
#1702 YESSS!!! -
#1701 Lejött az 1.cd első fájlja -
#1700 ISMÉT MEGY!!!!!!!!!!! -
#1699 Sztem inkább GINV-ről, mert ahogy látom Wandoo-n elég sok a leállás :) GINV-en én még nem tapasztaltam leállást :D -
#1698 miért, olyan sok topic van a kedvenceidben? :) -
Since #1697 jah nekem se megy, biztos mindjárt beindul :) -
#1696 Srácok! Ginv-ről vagy megacityről hozzam? Melyik a jobb? -
#1695 A franc most nekem is leállt pedig már csak pár fájl volt a 4.cd-böl hátra! -
#1694 kedvencek között kerestem, a T betűnél. :P -
sorted #1693 pár perc és megy a letöltés wandoo-ról megkérdeztem :) -
#1692 ja, átírtam -
#1691 megváltozott a topic neve. eddig The Sims2. volt pontal a végén. -
sorted #1690 jah nekem se lehet vmi kisebb leállás pár perces.. -
#1689 Hát nekem most is megy! -
#1688 Mi van a Wanadooval???
Nem megy a letöltés!!! -
#1687 bocs i hogy 2 szer -
sorted #1686 most már mindenhol sims van..elég lassan vették észre az oldaltulajok hogy kijött a game! -
#1685 Sztem akkor most a Sims 2 "megjelenésével" elég sok gyereket elvihetne a gyámügy -
#1684 megpróbálom -
#1683 kár hogy "hamar " felnőnek, 4 nap meg ilyenek...ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? mert megcsinálom magamat, 30 nap játékon belül, oszt halott leszek -
#1682 nekem pont az kell -
#1681 Most olvasom , h a gyerekkel meg kell iratni a hazi feladatot(kis fuzet a kezeben), mert lecsuszik a tanulmanyaiban, ha ez megtortenik jon erte egy fekete kocsi es elviszi a Gyamügy.
LOL -
#1680 csak 4cd verzsön van. -
rayman2003 #1679 DVD-s verziot is lelehet tolteni vagy még csak 4-cds verzio van?