32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
BlackWolf #1921 nekem 7-22 kozott ingadozik meg lerakott a flashget vagy 13 503.php-s fajlt amiket majd nevezgethetek at rar-a a friss verzio kerese miatt -
#1920 ezaz 7el jön :D -
BlackWolf #1919 ezt a szemet szart sok 404 a rohadt szajukat :) -
#1918 nekem is
(koppkoppkopp) -
#1917 Neked legalább elindul! :D -
#1916 Most kemény 4 k-val jön:D -
sorted #1915 10 percenként? nekem eddig 2xer szakadt meg... -
#1914 leginkább azért vagyok falhuzzva,mert reggel mikor feltettem volna a játékot 1cd crc, és a fájlokat letöröltem ,csak a mdf fájlok maradtak meg...most meg tölthetem le az egészet...lehet hogy még a többi 3 cdt is le kell majd.....
na mind1....
WHOOSAH-WHOOSAH-WHOOSAH-WHOOSAH (Bad Boys 2 rulez) :D -
#1913 Na, nekem már be is indult. -
#1912 Nekem 10 percenként leáll a letöltés.....
Utoljára reggeltem warezra...
BitTorrent Rulz :D -
sorted #1911 nem vagyok atw-s csak reálisan látom a világot...nem anyázok ha valami nem megy..hanem probálom megközeliteni a másik szemszögből... -
#1910 sorted te vmi atw-s vagy vagy mi? -
sorted #1909 ezt ugy csinálod mintha egész nap 404 lenne..szánalmas.. -
#1908 Vagy egy órája nekem a megacity volt 404-es, aztán +gyógyult. Valószínű kicsit megugrott a szerverek terheltsége a sims2 miatt. -
#1907 megjött a szociális munkás? :DD -
sorted #1906 alakul a molekula csak tul sok acc van és be kell lönni a cuccot :))) -
#1905 Nekem is 404.. -
#1904 ezért fizetünk mi hogy 404es cuccokat töltsünk -
#1903 bazz most már le 404 a wanadoo...
qrva anyukat már atw -
#1902 Nekem szintén... :(
-
sorted #1901 megint pár perces leállás..csinálnak vmit a háttérbe :) -
#1900 :D -
#1899 Ja és LOL!!!
A karakterem épp dolgozni volt és a feleség otthon unta a fejét. Persze a social totál lement nullára. Erre bezuhant a telekre egy nyúlkosztümös ürge 'Social Bunny' néven és szóval tartotta a nejemet. Mekkora lol. :D -
#1898 Én se csak gondoltam megkérdezem
Majd csak adnak hozzá ki peccset!!! -
#1897 én a megacity-ről töltök, és megint beszart.. -
#1896 Nem csalok. -
#1895 Wanadooról hozzátok? -
Hamlet #1894 Nekem is. -
#1893 MÁR MEGINT LEÁLLT A LETÖLTÉS!!!!!!!!
A FASZOM TELEVAN MÁR!!!! -
#1892 Ha gondolod adok olyan "kódot" amivel megállíthatod a növekedést majd ha akarod újra elindíthatod! -
#1891 juj skacok valakit had kérjek meg, h LOW GRAFÓRÓL csináljon nekem 1-2 képet!
PLS! -
Since #1890 megnéztem a gamet, hát lol. szerintem jobb is lehetne :) -
#1889 Nem érdekelsz, bunkó. :P -
#1888 Első hiba: túl gyorsan öregednek a simek. Felnőttkor legelején kezdtem, de már félúton vannak az öregkorba. Az lenne a jó, ha úgy 50 napig tartana egy korszak, nem pedig 20 körülig. -
sorted #1887 mert béna vagy azért :) -
#1886 interneten regota nincs anonimitas, foleg smsweben ahol telefonszam is tartozik hozza -
#1885 De nekem nem az a bajom, hogy megáll 5 percre, hanem az, hogy nem megy. -
#1884 amúgy mi még viszonylag szerencsésebb helyzetben vagyunk az smswebbel, ahonnan full speedel lehet tölteni anonym módon, szóval szvsz inkább örülnünk kéne neki.
sok helyen nincs smsweb. az ottani júzerek honnan húzzák le a gammát? marad a privát FTP ami gyors, de viszonylag drága, és nehéz bejutni, vagy szenvednek a DCn/Bittorrenten, vagy az összes ilyen ingyenes p2p progival.
nálunk meg ha 5 percre megáll az atw a nagy terheltség miatt, akkor már szar az atw, meg a b+ az anyját stb. Inkább örüljünk, hogy nem kell napokat várnunk valamire, hanem "jelképes" összegért játszhatunk.
(nem flémelni akarok, szóval az anyázásoktól kíméljetek, thx) -
#1883 Egy ötlet:
Nincs kedvetek egy sims 2 fan honlapot csinálni?? -
sorted #1882 de nem xar...:DDDD