32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6375 téged?:D Mit szeretnél csinálni?:) ha Gondolod beszéld meg Mike-al hogy a fele kérdés válszat te írod a felét meg ő -
#6374 a VIP részban fenn van 2 új skin meg egy szuper ház -
Coolfire #6373 Ehhh...az eredeti ötletgazdát meg kihagyjátok..micsoda világ van itt a fórumon...az ős-simsest... -
#6372 ja, elvileg Mike készíti a faq-t, amibe már iylenek is benn leszenek, ő megírja én beillesztem html-be:) csak ma még nem láttam őt -
Coolfire #6371 Ezt is be kellene tenni a FAQ-ba.:)Mindkettő ágyon relax,majd try for baby.Ha csak fércelni akarsz egyet,akkor WooHoo..:) -
#6370 Sziasztok!!!
Van egy kérdésem: Hogy kell gyereket csinálni?? Már a csávo és a csaj is cumisüvegre gondol de a ágyon nincs semmi opcio a sexel kapcsolatban!!!
köszi a helpet -
#6369 KÖzsi!!!! télleg az volt a gond! -
#6368 Köszi gyerekek a választ! Télleg jó ez a fórum! Legalább valami visszajelzést!!! -
#6367 Felment egy Neo skin és megy föl egy Modern kastély!! -
Grusi #6366 Mayday: szerintem cd-t kene cserelni, csak nem szól, nálam is volt ilyen. Mondjuk utána rossz is lett az install, kezdhettem ujra :) -
#6365 Felment egy Niobi skin a mátrixból!!:) -
#6364 Koszi! letoltam! jo hetveget, jo jatekot mindenkinek! -
#6363 a tetővel lesz valszeg gond és tököltem avval egy csomót mire rájöttem! próbáld meg: szedd le tetőt húzz falat rakd le lépcsőt majd rakd fel a tetőt! -
#6362 belinkelve! szedheted. -
#6361 Hello!
Nagy kérdés, miért nem folytatja az install-t? Egy idő után leáll az install (23% - control1.dat)! MIÉRT? A faguba nemvolt erre válasz! -
#6360 hello akarnék a házamhoz építeni egy harmadik emeletet, de amikor le akarnám rakni a lépcsőt az írja ki, hogy: Celling too low.... Ez mit jelent???? Meg elmozdítottam egy ágyat és nem tudtam visszarakni ugyanoda, mert megint kiírta, hogy celling too low.... Tud valaki segíteni? -
#6359 Ok! varom! -
#6358 sims2 faq oldal vip része
(jelszóért olvass vissza 1-2 oldalt) -
#6357 fenn van a skin 1 perc és belinkelem! -
#6356 OK! koszi! utana huzok en is haza jatszani! azert ha raersz hetfoig gondolom teszel fel meg par erdekes skint? jo kis kerokat stb-t? :) -
#6355 de ez a kérdés! Hol látom, hogy mit lehet letölteni? -
#6354 Most jöttem meg mert játszani voltam!4
Most megy föl!! -
#6353 Az nem xml hiba csak úgy kell letölteni hohy cél mentése más néven és utána átnevezni Sims2Pack-ra!! -
#6352 Nem lesz mar nekem ma kicsi Shrek-em igaz? :((((( -
Christian #6351 bakker, kezd idegesíteni a játék, gyerek hazamegy iskolából, azt a funját próbálom helyreállítani n agynehezen, elviszem sz*rni ,eg füdetni, estelesz azt nemlehet vele tanulni, maximum félig, mer a fáradtságtól majd összeesik, azt, alig lehet pénzt gyűjteni, mert mire nagy lesz a csvó, akkor neki is lesz gyereke, és azzal kell fglalkoznia, meg mindig minden másra elkell költeni. Vmi tipp? -
#6350 kicsit lemaradtam, ezeket a cuccokat hova teszed fe? Mert a régi oldalad ahol az alien pc volt xml hiba, a faq oldalon meg nem találok semmit. -
#6349 bombázd meg őket. -
Attiska #6348 Ahogy ma korábban volt már róla szó, az lenne a legjobb, ha kapcsolhatóvá tennék. Aki csak egy (saját) karakterrel szeretne játszani az bekapcsolja, aki meg a szomszédokkal is nyomná, az meg ki. -
#6347 Ez konnyen elofordulhat, sot szerintem tuti igy lesz. -
Attiska #6346 Bízzunk benne, hogy kijavítják, őszintén így nem sok értelmét látom a játéknak. Kellene az EA-t bombázni mélekkel. Bár szkeptikus vagyok, szerintem direkt csinálták így, aztán majd a fizetős kiegészítőkben benne lesz. -
#6345 Nem lesz kicsi Shrek? :((( -
#6344 Nem! ez senkinek nem tetszik, de rohadtul nem! :(( ezt nem jol oldottak meg! -
#6343 Köszönöm a választ! Ez csak nekem nem tetszik? :) -
#6342 Jelenlegi tudasunk szerint csak a te csaladod oregszik szomszedok nem... -
#6341 Remelem kicsi Shrek fel is fog noni? mert Fionanak akarom
adni :) -
#6340 Az én családomon kívül más nem is öregszik? Pl beleestem egy lányba és mikor felnőttem, kiszerettem belőle, pedig el akartam venni!! Megnő valaha?
Köszönöm! -
Attiska #6339 Ja. -
#6338 kirá
sok minden kéne még rá -
#6337 A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
---->Duppla klikk es install
A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains
EZ?
Amúgy a FAQ része az oldalnak teljesen meg fog újúlni..(Hála MIKE-nak) -
#6336 Legyszives! koszi! :) esetleg ha van valami varra, vagy kastelyra emlekezteto peco azt is orommel fogadnam :)