32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Attiska #6335 Volt róla szó, hogy az 5847 megy a faq-ba, de még nem látom ott. -
#6334 AHAM!! :)) -
#6333 Kicsi Shrek van!4
Föltegyem?? -
#6332 Ja! koszi akkor azok nem kellenek! :) erdekes lenne ha Shrek is lenne skinben :) -
#6331 Az a marigold lane az nagyon ott van! -
#6330 Van!!
Valami fehér,rendes színű,de azoknak nem fiona arcformájuk van,csak a nevük az!! -
#6329 Kiralysagos! mar toltom is le! van meg esetleg Fionabol tobb fele is? nem akarok pofatlannak tunni :) -
#6328 a zöld skin fenn, a házakhoz a képek fenn -
#6327 Felraktam a fiona skint!! -
#6326 Lattam, varom akkor Fionakat ha tobb is van, de a zold kellene elsosorban :) persze nemart azert meg nehany uj haziko sem szerintem :)) -
#6325 házak már vannak fenn képek hozzá most fognak kerülni -
#6324 Szia! Igen Fiona, de ha tobb is van akkor mindegyik ha nem nagy keres!? :) es par hazacska is ok? -
#6323 Na megjöttem!!
Egy Fiona skin kéne??
De melyik,a zöld?? -
Attiska #6322 Nézegettem már ezt a game extractort, ki lehet vele csomizni a package-eket, de maguk a file-ok valami kódolt formában lehetnek benne, mert File1, File2, stb., néven vannak, 0 byte mérettel. -
#6321 Azt leszedtem, de hogy kell hasznalni? -
#6320 szerintem akinek van acca oda az keresni tud a kategoriak kozott es ha beirja, hogy Fiona tuti kijon, a hazat mar ne mtudom megnezni, mert csak ket oldalt enged regszam nelkul megnezni! :(( -
#6319 Elérhető valami Game extractor: itt -
#6318 na a nevet meg tudod mondani?:)
amúgy én is remélem! -
#6317 KAR! remelem meg ma fel 4-ig feltudja tolteni? mert a hetvegen szeretnek vele nyomulni, -
#6316 ctrl+shift+c move_objects_on
utána arrébb teheted a simeidet
gyomorrontás: minek etettél vele romlott kaját?:D Ilyen nekem még nem fordult elő (nem is fog mer nem etetem romlott kajával),de sztem pihentesd sokat a simed ne menj dolgozni aludj sokat stb.. -
tsilli #6315 Segítsetek a négy kérdésemben kérlek!
TSILLI -
#6314 aha, továbbítom a feltöltőnek aztán majd remélhetőleg fenn lesz! (most még nem érem el őt :/ ) -
#6313 Sajnos nem tudom a linkeket, a hivatalos oldalon vannak fent a Fionat Amiga berakta ide valamelyik nap,gondolom skin lehet!? a hazat is ott lattam, az segit ha megnezem a nevet es megmondom hanyadik oldalon van? -
#6312 fiona az egy skin? annak linkjét mond
háznak is mond a linkjét akkor majd le lesz szedve -
#6311 Fiona kellene, de nagyon! meg lattam egy dogos hazat azt is szeretnem megszerezni ha lehetne? -
#6310 micsodát?:) -
#6309 A saját zenéket a köv képpen tudod berakni mp3 at bizti mást nem próbáltam! szal:
Az asztalon megnyitod a Dokumentumok/EAgames/Sims2/Music
asszem ez a sorrend (fejből nem bizti majd azér megnézem othon) azt ide a műfajoknak megfelelően beszórod a zenéket vagy ahogy akarod! és működni fog!
Elvileg hasonló elven müxik a videós dolog is de az nállam nem jó aki ezzel kapcsolatban tud valamit az írja már meg hogy müxik a videó berakás tömörítetlen avi kell neki vagy eggyeltalán milyen kiterjesztés?
köcce -
tsilli #6308 Tényleg KÖSZÖNÖM!
-
tsilli #6307 Na meg az asszony ételmérgezést kapott, hogy lehet meggyógyítani?
-
tsilli #6306 Illetve a beszorult simeket mivel lehet arrébb tenni!
A ffi simem egy csajjal beragadt a jakuzziba, meg sem mozdulnak.
Köszönöm! -
tsilli #6305 Hi all!
Hogy lehet az öregedést kiiktatni?
-
#6304 Lehet volt már ez a kérdés, de lehet e saját zenét be eszkábálni a gaméba? És ha igen akkor hogy és miként? -
#6303 nincs itt most senki aki tudna feltolteni a hivatalos
oldalrol? :(( -
#6302 Ertem, koszi! -
#6301 a láma úristenemet!!!! -
Attiska #6300 Azt jelenti, hogy ha off, akkor a program nem veszi figyelembe a szülök arcszerkezetét, és a gyerekük teljesen elüthet tőlük. -
#6299 És melyik az a könyvtár ahova be kell rakni, mert azt sajna nem tudom! -
#6298 Ugy kivonatosan leirnad mit jelent? mert nem vagom tisztan! :( -
#6297 ufókat pillanthat meg! -
#6296 Sok pici táblázatos infó: http://snootysims.com/infocenter.php