32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6415 Neked nem csak az a bajod hogy nem tudsz építeni??! mert akkor csak a krekket töröld és tedd vissza az eredeti exe-t.
az a miniimage csak akkor kell ha cd-ről akarsz játszani és nem image meghajtóból!!
remélem jól írtam -
#6414 A kisgyerek az hogy fog megszületni a játékban??
Mert már nyomtunk éjszaka egy menetet ( try a baby vagy valami ilyesmi) és azóta a csaj elég sűrűn rosszul van meg soxor megy hányni :D
Mit kell csinálni, hogy meglegyen a gyerek vagy az majd egy idő után csak úgy meglesz? :D:D -
#6413 Na magyarázza már el valaki h mit kell csinálni h működjön leszedtem azt az image-t, és ezek után viszont adaemon tools-t nem nyitja meg isobuster nem jó?
-
#6412 Mi a hányás az a mountolás? -
#6411 FAQ - Leggyakrabban előforduló kérdések
Nézzük, megtalálod-e -
#6410 hol van a faq és mi az a montolás? -
#6409 torold le az alcoholt, és daemon 3.47-el mountold be az 1. cd-t, de lehet hogy ez mind le van irva a faq-ba... -
#6408 honnan tudok krekket beszerezni vagy mit csináljak? -
#6407 nekem nincs krekk és ez megoldotta... -
#6406 Hi!
Hogy lehet szert tenni a egy "Carrier Reward"-ra? -
#6405 Rossz a 'krekk' amit felraktál!!
-
#6404 Nem tudom h másnak is van-e ilyen észrevétele vagy csak nekem de NEM LEHET ÉPÍTKEZNI. Teljesen inaktív az építkezés menű
egy nyanvadt falat sem lehet felhúzni.
Mitől an ez? -
#6403 NINCS HOSSZÚHAJÚ!!! -
#6402 és hosszuhaju szőke?
vagy csak haj hosszu szőke? -
#6401 Csak rövidhajú legolast találtam!! -
#6400 elküldöd az ágyra relaxálni mindkettőt aztán egyikkel rámész a másikra akkor kijönnek az opciok. Előszőr cuddle (ölelés) utána jöhet a gyerek a try for baby.Addig kell probálkozni amig egy kis hang nem lesz szex végén akkor sikerült a gyerek ha nincs hang gyerek sincs.
a woho a sima szex véletlenszerüen abbol is lehet gyerek. -
#6399 Hello...játékkal kapcsolatos kérdésem van..szal a simseim végre összeházasodtak...Az lenne a kérdés, hogy hogy is van ez a gyerekcsinálás?...mert elixirrel sikerült megfiatalitanom őket de így is 20 nap mulva belépnek az elder korba és még sehol egy gyerek...lehet, az a baj hogy az egyik simsnek még szeretője is van? -
#6398 Nincs kreek a sims 2-ő höz. Legalább is nekem análkül elidult -
#6397 Szal nincs normális CRARCK?? -
#6396 Bocs hogy off leszek de a priváthoz (vip) hogy lehet jelszot szerezni? nincs kedvem ötezer oldalt visszaolvasni -
#6395 Aki teszi fel a cuccosokat pls egy legolast tegyél fel vagy vmi szőke hosszu haju fehér pasit mert örület hogy tündefület lehet csinálni de szőke hajat már nem birtak benyomni a pasiknak
köszyyy
ja vki mondta ugy lehet bunyozni hogy fight
de nekem nincs figh topcio csak szidni tudom meg leköpködni
-
#6394 Me általában az a hiba hogy azt nem tucc... Én nem tok és idegesitő... -
#6393 És építeni is tucc Omlás??? -
#6392 Nem tom nekem CD-n van semmi mini image vagy crack és hibátlanúl müxik ! A kitől kaptam az alcohol 120% al írta ki 8x ossan ! Nekem müxik de csak akkor ha a cd-íróban van a lemez ha a DVD olvasóban van akkor nem fogadja el! -
#6391 -
#6390 Ez a Modern Day Castle nagyon komoly! Azon kívül, hogy a játék vagy 5 percig töltötte, utána átlag 10 fps, de azért körbe rohantam, de ebbe családot nem vinnék, vagy ahhoz a NASA gépe is kevés lenne -
#6389 LOL -
#6388 Normális Crack van már?? Vagy még mindig nincs?? Elméletileg valahol má van. -
#6387 bocsi.. sietnem kell, ezér nm olvastam vissza... csak az lenne a gondom, h a kiírt játékhoz a FAQ-ban leirt krekket használok, de még mindig nem tudok építkezni.. :( ja és ha bemountolom azt a krekket, akkor még bőg is a program, h emulált képfájlt fedezett fel --még akkor is, ha a Daemon nem is fut. :( pls help! köszi! -
speedy88 #6386 de ... voltam -
speedy88 #6385 kössz -
R9 #6384 nézz fel! -
#6383 itt a banner alatt -
#6382 banner alatt van a link :D -
speedy88 #6381 Hogyan kell belépni a faq-ba? Hol található? -
#6380 Jah és Grat a FAQ -hoz naon jó ötlet és alakulgat elég szépen! -
Coolfire #6379 Ja mint a Sims 2 kreditben Will Wright.:)Nem kell a nyilvánosság..:) -
#6378 akkor majd odaírom hogy 5letgazda Coolfire ;) -
Coolfire #6377 Mér?Szerinted kinek az ölete volt a fakú?:))Á nem,csináljátok csak,ökörködtem.:)Majd legfeljebb ha vmi kiegészítés kell majd szólók,ahogy eddig. -
#6376 Nah utánna néztem a zenei mp3 akkal kapcsolatos dolognak:
Megnyitod a Dokumentumok mappát azt \EA Games\The Sims 2\Music az itt lévő mappákba másolog az mp3 -as zenéket szerintem érdemes a megfelelő stílushoz a megfelelőt másolni és ezután a játékban is ha belövöd a hifit ezek a zenék is szólnak majd!
A TV műsorokkal nem jutottam semmire aki tud valait az írjon !
Üdv :Omli