32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Adri
    Neked nem csak az a bajod hogy nem tudsz építeni??! mert akkor csak a krekket töröld és tedd vissza az eredeti exe-t.
    az a miniimage csak akkor kell ha cd-ről akarsz játszani és nem image meghajtóból!!
    remélem jól írtam
  • jAsOn VoOrHeEs
    A kisgyerek az hogy fog megszületni a játékban??
    Mert már nyomtunk éjszaka egy menetet ( try a baby vagy valami ilyesmi) és azóta a csaj elég sűrűn rosszul van meg soxor megy hányni :D
    Mit kell csinálni, hogy meglegyen a gyerek vagy az majd egy idő után csak úgy meglesz? :D:D
  • francois
    Na magyarázza már el valaki h mit kell csinálni h működjön leszedtem azt az image-t, és ezek után viszont adaemon tools-t nem nyitja meg isobuster nem jó?
  • francois
    Mi a hányás az a mountolás?
  • rage
    FAQ - Leggyakrabban előforduló kérdések

Nézzük, megtalálod-e
  • francois
    hol van a faq és mi az a montolás?
  • Rage47
    torold le az alcoholt, és daemon 3.47-el mountold be az 1. cd-t, de lehet hogy ez mind le van irva a faq-ba...
  • francois
    honnan tudok krekket beszerezni vagy mit csináljak?
  • Rage47
    nekem nincs krekk és ez megoldotta...
  • Rage47
    Hi!
    Hogy lehet szert tenni a egy "Carrier Reward"-ra?
  • Ronaldo07
    Rossz a 'krekk' amit felraktál!!
  • francois
    Nem tudom h másnak is van-e ilyen észrevétele vagy csak nekem de NEM LEHET ÉPÍTKEZNI. Teljesen inaktív az építkezés menű
    egy nyanvadt falat sem lehet felhúzni.
    Mitől an ez?
  • Ronaldo07
    NINCS HOSSZÚHAJÚ!!!
  • Riana
    és hosszuhaju szőke?
    vagy csak haj hosszu szőke?
  • Ronaldo07
    Csak rövidhajú legolast találtam!!
  • Riana
    elküldöd az ágyra relaxálni mindkettőt aztán egyikkel rámész a másikra akkor kijönnek az opciok. Előszőr cuddle (ölelés) utána jöhet a gyerek a try for baby.Addig kell probálkozni amig egy kis hang nem lesz szex végén akkor sikerült a gyerek ha nincs hang gyerek sincs.

a woho a sima szex véletlenszerüen abbol is lehet gyerek.
  • Gnome
    Hello...játékkal kapcsolatos kérdésem van..szal a simseim végre összeházasodtak...Az lenne a kérdés, hogy hogy is van ez a gyerekcsinálás?...mert elixirrel sikerült megfiatalitanom őket de így is 20 nap mulva belépnek az elder korba és még sehol egy gyerek...lehet, az a baj hogy az egyik simsnek még szeretője is van?
  • ScOrpY
    Nincs kreek a sims 2-ő höz. Legalább is nekem análkül elidult
  • Peppuu
    Szal nincs normális CRARCK??
  • Riana
    Bocs hogy off leszek de a priváthoz (vip) hogy lehet jelszot szerezni? nincs kedvem ötezer oldalt visszaolvasni
  • Riana
    Aki teszi fel a cuccosokat pls egy legolast tegyél fel vagy vmi szőke hosszu haju fehér pasit mert örület hogy tündefület lehet csinálni de szőke hajat már nem birtak benyomni a pasiknak
    köszyyy

ja vki mondta ugy lehet bunyozni hogy fight
    de nekem nincs figh topcio csak szidni tudom meg leköpködni
  • Peppuu
    Me általában az a hiba hogy azt nem tucc... Én nem tok és idegesitő...
  • Peppuu
    És építeni is tucc Omlás???
  • Omlás
    Nem tom nekem CD-n van semmi mini image vagy crack és hibátlanúl müxik ! A kitől kaptam az alcohol 120% al írta ki 8x ossan ! Nekem müxik de csak akkor ha a cd-íróban van a lemez ha a DVD olvasóban van akkor nem fogadja el!
  • Solid Snake
  • Dave000
    Ez a Modern Day Castle nagyon komoly! Azon kívül, hogy a játék vagy 5 percig töltötte, utána átlag 10 fps, de azért körbe rohantam, de ebbe családot nem vinnék, vagy ahhoz a NASA gépe is kevés lenne
  • Omlás
    LOL
  • Peppuu
    Normális Crack van már?? Vagy még mindig nincs?? Elméletileg valahol má van.
  • lee86
    bocsi.. sietnem kell, ezér nm olvastam vissza... csak az lenne a gondom, h a kiírt játékhoz a FAQ-ban leirt krekket használok, de még mindig nem tudok építkezni.. :( ja és ha bemountolom azt a krekket, akkor még bőg is a program, h emulált képfájlt fedezett fel --még akkor is, ha a Daemon nem is fut. :( pls help! köszi!
  • speedy88
    de ... voltam
  • speedy88
    kössz
  • R9
    nézz fel!
  • angello
    itt a banner alatt
  • Hentes Bill #6382
    banner alatt van a link :D
  • speedy88
    Hogyan kell belépni a faq-ba? Hol található?
  • Omlás
    Jah és Grat a FAQ -hoz naon jó ötlet és alakulgat elég szépen!
  • Coolfire
    Ja mint a Sims 2 kreditben Will Wright.:)Nem kell a nyilvánosság..:)
  • Devids Pro
    akkor majd odaírom hogy 5letgazda Coolfire ;)
  • Coolfire
    Mér?Szerinted kinek az ölete volt a fakú?:))Á nem,csináljátok csak,ökörködtem.:)Majd legfeljebb ha vmi kiegészítés kell majd szólók,ahogy eddig.
  • Omlás
    Nah utánna néztem a zenei mp3 akkal kapcsolatos dolognak:
    Megnyitod a Dokumentumok mappát azt \EA Games\The Sims 2\Music az itt lévő mappákba másolog az mp3 -as zenéket szerintem érdemes a megfelelő stílushoz a megfelelőt másolni és ezután a játékban is ha belövöd a hifit ezek a zenék is szólnak majd!

A TV műsorokkal nem jutottam semmire aki tud valait az írjon !
    Üdv :Omli