32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    én raktam össze:)
  • Sipocz
    Az az érdekes hogy kizárólag a helikópáteres eseménynél van ilyen dolog. Magát a gamát nem igazán zavarja, a vendég kicsit útban van néha váratlan módon, de ki lehet bírni. Hw. gond nem lehet, szép nagy a vas, viszont a vertikális szinkron ki van kapcsolva a videókártyán, innen fújhat a szellő vagy a textura
  • Mike
    van egy fix pont driver kérdésben

Windows98se + Gef 56.64-es detonátor driverrel tuti megy a sims2 (és a sims1 is - de pl. a sims1 a 61.76-es utolsó whql-es driverrel kék halált, és utána windows protection error-t produkál)
  • Coolfire
    De valószínű a driver lesz a ludas.Más driverrel nekem is kihagyott,igaz az enyém nagyon harmatos gép..:))
  • Coolfire
    Első blikkre: begajdult a grafikus motor..jó a vasad hozzá?Valszeg nem tudta olyan hirtelen megjeleníteni,utána meg nem erőlködött tovább..:)))
  • Mike
    én meg a hivatalos faq-ból szedtem
  • Sipocz
    Sajnos nem, nekem is ez volt az 1.ötlet:)).
  • Attiska
    Ha nem indiszkrét a kérdés, ezt a ruha pack-et honnét szedted le?
  • Mike
    a rucik képeit meg lehet vhol nézni?
  • Mike
    kilép a faluba, vissza remélhetőleg megoldja
  • Devids Pro
    sehova.. kicsomagolod és elindítod őket!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Tényálladék van:
    Hazajön a sim helikopterrel és újság, hogy hozta a barátját. Igenám de a barát nem látszik sehol, nincs textúrája. Ott van mert dumál, lehet hozzá csatlakozni a hottubba, ül a kanapén és tv-t néz mert a kanapé egyik szegmense le van süppedve és a távkapcsolo mászkál néha. Sem címezni nem lehet (pedig a kurzor alakja szépen átvált) sem látni. Szvsz. a helikopter a bug eredete. Nálatok volt már?
  • Coolfire
    Én nem tudtam kipróbálni,mert az ember egyedül volt otthon.De biztos úgy van mint az egyben,hogy alkudozni kell a kaszással..aztán v. összejön v. nem..:)
  • Coolfire
    ehh..már az írás sem megy..:)
  • Coolfire
    Na most hatolt el a tudatomig...ebben nincsenek már olyan telefonok,hogy ezért meg azért pénz üti a markod?Hát ez monyyuk nagy kár..ezt vajh kifelejtették,v. direkt nincs benne.Ja a bobbongyártó hasznos dolog.Az emberem full cookinggal 4 simiért adja dobozát.:)
  • Mike
    +1 megfigyelés (mindig eszembe jut vmi új)
    szal ugye a kölkök apásak, ha megjönnek a suliból, és csak anyuka van otthon, akkor ugyan hozzá is odamennek az örömhírrel, de mire anyuka belekezd az elismerést kifejező animációba, már rá se bagóznak :) apukát ellenben végighallgatják, igaz apukától a jó eredményért kijár egy puszi vagy egy ölelés, főleg a kisebbiknek :) (a nagyobbiknál apuka beáll kicsit technora ugrabugrálni :)
  • Mike
    Ja igen, apuka meg szakács (vendéglátos) és kitettem neki a bonbongyártó gépet, hát többet tömött a szájába, mint a dobbozba (gondoltam is, hogy ez így nem lesz jó, mert hiába az 1 napos torna, ha utána teletömi magát csokival)

Anyuka meg új szokást vett fel, mániákusan felmos, pedig egyáltalán nem rendmániás
  • Mike
    Fejlemények:

elérkezett a hétvége, és duci családom vad tornázásba kezdett, zenére, egész nap, max zuhanyozhattak meg alhattak. A kívánt célt sikerült elérni, most már senki sem duci, a nagyobbik fiú pedig elérte a maxot

ellenben a nagy boldogságban elfeljtettem kipróbálni, megy-e az a film normálisan amit Amiga adott :(
  • kanyar
    Es tud valaki megoldast a halal eloli megmenekulesre? :-)
    Erre kivancsi lennek
  • TopGun
    Aham,ertem, koszi! en is kiprobalom majd.
  • Rage47
    Ahham:)) köszi:)
    most hogy jobban olvasom, tényleg az jön ki belöle
  • szadomi
    Be saved From Death-Haláltól való megmenekülés. Meg kell halnia, s mikor jön a Kaszás meg kell menteni őt!
  • Rage47
    Hali!
    Kémiával dolgozik a Sim-em, és van egy ilyen a "Wants"-nál.
    (Van halhatatlanság...?)
    -Be saved From Death-
    Some Sims hold out hope for the ultimate "second chance". While the Grim Reaper is preparing your Sim for the afterlife, select another Sim and click on the Reaper. Hint: Sims stronger relationsips to your Sim have a better chance.
  • akyyy
    jaj
  • akyyy
    aha
  • Bone-Cracker
    valaki tud "No Censorship Patch "-et No CD CRACKES játékhoz?
  • Coolfire
    Na mentem meccset nézni(off,törölhető)..:))
  • Mike at home
    semmi extra egy duplazas, meg egy jatek fikazas
  • Matheus
    tomm
  • Coolfire
    Imageben igen,de 650.5 MB a cédén.
  • Slayerboy
    csak 650
  • bazze
    Igaz az hogy az 1-es CD 730Mb??
  • Coolfire
    Jó crackre ne is számíts.Nem valószínű,hogy a megawarezesek csináltak mellé egy működő törést.:)Az egész neten nincs.:(
  • Matheus
    jaja, sztem yo a cucc
  • Matheus
    kre'' = krekk
  • Coolfire
    Amúgy nem tudom mi volt a hiba,hogy ez javított verzió.Mondjuk valahogy el kell sózni..:)
  • Matheus
    mind1, az lessz meg, de sztem max csak mellette van a kre,, szal yo lesz
  • Matheus
    nah?
  • Coolfire
    Nem tudom.A crack az biztos,hogy nem jó.A játék meg passz..
  • Matheus
    verzió