32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7199 a rarok nincsenek meg , de előtte (winrar) leteszteltem ,nem volt crc-s , kiis csomagolta rendesen,
alcohollal kiirtam és itt tartok.. -
#7198 kiírtad CD-re? Ha igen, akkor CD kuka, és írhatod ki újra, de ne Néróval...
Így (majdnem)tuti, hogy jó lesz. -
Coolfire #7197 Sajna semmit.Lemezolvasási/adatátviteli hiba,CRC..a legrosszabb..akkor van egy pici szerencséd,ha rarokban szedted,és még megvannak.Akkor elég a winrar tesztet lefuttatni és a hibásat újra letölteni.Ha képben,akkor kezdheted elölről a cédé töltését. -
#7196 nekem is clonegame és már működik -
#7195 az enyém clonegame 1cd.783 300 672-volt image-ban -
#7194 én ujból levetem és müködött de az volt a baj hogy 4 féle méretü hasonló image volt és lehet hogy valamelyik fajta nem jo (én dc++) ról vettem le -
#7193 ewz tuti ? amikor összeraktam nem jelzett crc hibát.. -
#7192 help !
#7189 plz! -
#7191 nekem is ezt irta ki a baj oka hogy megsérült a képfile levételkor crc vagy mi a szartól ezért ujból le kell venni
az image-t -
#7190 az milyen hogy a kondigép elkezd füstölni szegény megboldogult simem edzett rajta amig szarrá nem zuzódott -
ezzel mit lehet kezdeni ? -
Christian #7188 jaj téleg, a festményt hogylehet kirakni a falra? -
Christian #7187 -
#7186 igen de a wc koszos volt abba hányt aztán jött a kaszás -
Christian #7185 neked szokott mosakodni? -
#7184 jelentem simem elhalálozott !
az milyen hogy a mosogató vizével mosakszik a konyhában? -
#7183 ez csak 1 file településénél van így ( sims08.package) -
#7182 elértem a 100 %-ot de semmit nem csinál ..( nem kéri a 2.cd-t vagy valami ) meddig várjak? -
#7181 nekem most vmi olyan problémám van, hogy a játék iszonyuan belassul (csak egy családnál, az öcsémnél müxik elvileg), de ha rámegyek a build részre akkor meg tök normális, oyan mintha a speedet - ba tettem volna, van vmi megoldás ? ez bug v ez is egy non-original játékossal való kibaszás? -
#7180 Elvileg működni fog. -
#7179 Ha Te elmész vendégségbe, és rádjön a szarás, akkor mit csinálsz? Haza rohansz?Mint Fincs? -
#7178 -a simem a nyúlról álmodik és rémálmai vannak tiszta dinnie
darko lett a simemből
-amikor valaki bejön a simem házába mindig fölmennek a klotyóra szarni (amerikában az ember barátai a házadba szarhatnak? vagy mi) -
Coolfire #7177 Persze,az anyaoldalon lesz.:))A kinézetre ezt a kérdés-felelet dolgot értettem. -
#7176 Hi All !
most telepítem cd-ről de minjárt valmi hmedia hibát ír kui , rákattintok hogy folytasd , éstelepíti tovább , jólesz ez így ? -
#7175 kinézete?
ezt hogy érted?
a sims2faq.atw.hu -n lesz nem??
vagy úgy értetted hogy linkes? szal fel vanank sorolva a kérdések és ha rákkatintanak valamelyikre akkor arra ugrik (ha erre gondoltál én ezt megcsinálom) -
Coolfire #7174 Hát sok dolgom van..és ugye a játékot is folyamatosan tesztelni kell.::))))De nemsoká meglesz.A FAQ-n tartalmilag nem sokat kell változtatni,csak más kinézete lesz.A tippes rész a bonyolultabb. -
#7173 hogy áll a faq? várhatóan mikorra lesz késsz? -
#7172 aha azt be! -
Coolfire #7171 Csak néhány dolgot le kell fordítani.. -
Coolfire #7170 Ezeket be kellene rakni a leendő tipp-trükk részlegbe..:) -
Coolfire #7169 Nincs,legalábbis eszerint:http://snootysims.com/careers.php -
#7168 hivatalos oldalról (cool stuff) -
#7167 Hehe. Honnét szedted? :-) -
#7166 loool akkor ezek nem is a játékba való pólók:D -
Etelkozi Vata #7165 Ez akkor jó neked, ha valamit a pólódra akarsz rávasalni.
Ehhez megfelelő papírra lesz szükséged, amit az angol Iron-on Transfer Papernak nevez. -
#7164 ez mit jelent: Directions for downloading and printing art:
Download files and view them with a free PDF reader.
Before printing, ensure the image is aligned with your printer settings so none of the image will be cut off in print. We recommend reducing your margins as much as you can on the page print setup.
Be sure to load Iron-On Transfer Paper into your printer.
Follow the directions for the Iron-On Transfer Paper closely to ensure the design gets fully transferred to your shirt.
-
#7163 ezt ne szedjétek le még mert pdf fájlok!!! -
HRaVeN1 #7162 Nekem olyan bug volt, hogy eltűntek a telefonkönyvből a haverok. És nem lehetett az időt gyorsítani. Kiköltöztettem a hapit a házából, majd újra vissza és akkor jó lett.
Van az atlétikánál jobb munka? (maxon 3033 $). -
#7161 kípet, tegyél be róla kípet, lécc -
#7160 fennvan a két hivatalos t-shirt a vipben!