32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Matheus #7119 nem, az a verzó, mega.atw.hu -
Coolfire #7118 Én 15-tel zúzok..azért van minden cédén..:) -
Coolfire #7117 Milyen proper?crack? -
Matheus #7116 a PROPER verzó műxik? -
Coolfire #7115 Amúgy mi volt abban az 5 hozzászólásban?Az első kettőt azt tudom..:)Közben játszottam,de minden nagyon szarul sült el,úgyhogy hagytam..mentés nélküli quit..:) -
Coolfire #7114 Igen az is egy megoldás,majd hozzáírjuk.Ehehh..látom takarítottál..:)Jógázni 3 bodypont után,meditálni 3 logic pont után lehet.Na majd ezt is hozzácsapjuk.:) -
#7113 :)))
Amíg nem tudják, hogy milyen 120 GB-al, addig nem is gyüjtögetik a cuccokat a 30 GB-ra :)
Nekem 90 GB-om van... és szintén mindig tele :D -
bazze #7112 Nekem van 1 120Gb Samsung 7200Rpm 8Mb cache
1 160Gb Maxtor 7200Rpm
és egy ős régi 20Gb quantumom 5400Rpm:))))
ÉS mindig tele van:((((
MAX 1,5 Gb van rajta szabadon.
Szal nem értem hogy egyessek hogy lehetnek el 30Gb-os vincsivel
-
#7111 -
#7110 A ruha Packban lévő filokat hova kell másolni?
-
#7109 hogyan kell jogazni, legyszi mondja meg valaki -
#7108 a kinti falukeprenyon is megteheti, hogy kikoltozteti a hazukbol a csaladot, majd bekoltozteti masikba, de csak ha masikra van penze -
#7107 akkor nem jo a grafkartya driver -
#7103 Egy érdekesség: Valami bug lett az emberemmel, a talk funkciót megnyomom és el kezd beszélgeti, akkor azonnal abbamarad. Ha jakuzzziba, vagy asztalnál maguktól beszélnek, akkor azonnal felpattannak, vagyis a jakuzzi és az asztal mellett teremnek, nem csak felálnak onnan. A másik, hogy egy vendégnél is a say goodby-nál ott van hogy az embertől, vagy everyone-tól köszönök el. Egy embernél nincs everyone gyárilag. Talán azért vannak ezek, mert szellemem van? http://www.tar.hu/ricsik/movie003.avi
komoly! -
BoSA #7102 Azt meg lehet csinálni, hogz a magam készitet figurának legyen olyan fényképe ami abban a kis ablakban (a bal oldalon) van ahol az általunk irányitott figurák vannak? Nekem ott csak üres ablak van. -
#7101 előbb-utóbb lesz leírás -
Coolfire #7100 A költözés.
Ha megunod valamelyik simsed,vagy új házikóba akarsz költözni,a következőt kell tenni:újság v. ha van már számítógép, Find own Place.Ilyenkor megjelenik egy kis ablak és ki lehet jelölni,hogy ki menjen ki maradjon. -
#7099 na ne mondd :DDD -
Coolfire #7098 idézet coolfire tippek és trükkök a Sims2-höz című bestselleréből..:))) -
#7097 Kell egy külön jelszó, felhasználónév. -
#7096 #6429 akkor nézd meg ezt és inndulj ki ebből!!!! -
Coolfire #7095 Ha a két Sim már elég jó viszonyba került egymással,az interakciók között megjelenik a "Propose".Ezen belül először a "Move In",amellyel a kívánt személyt a lakásba lehet költöztetni.Majd ezután jön az eljegyzés"Encourage".Itt a házasságnak már kétféle módja lehet:
1.Simán összeházasodni,a "Marriage"-vel,természetesen itt is lehet Wedding-party,de nászút nincs.
2.Megtörtént az eljegyzés,ekkor Wedding-party hívása.Építő-mód venni bort,esküvői tortát és egy oltárszerűséget.Akkor mindenki előtt odamenni mindekettőnek az oltárhoz,és lehet esküdni.:)Ha vége a bulinak,akkor elmennek nászútra,ahonnan mindketten fullra feltöltődve jönnek vissza.Ezután el lehet az oltárt adni.
-
#7094 bekaphatjátok mindketten -
#7093 #7081 -
#7092 #7080? -
Coolfire #7091 Melyik?:)) -
Coolfire #7090 Nemsoká lesz egy tippes rész-ha minden igaz-és majd ezekre a kérdésekre is lesz benne válasz.:)) -
#7089 halad már a faq?:) -
MagyaR #7088 Amúgy házasodni, aztis lehet? :D.
És ha lehet akkor úgy, hogy rákattintasz a csajra és ottvan, hogy merriage ha már jól összemelegedtél vele?
És elköltözni, azt, hogy lehet nagyobb házba, mert sehogy se tudtam.
Amúgy van valami leírás a jatekról amibe ilyen dolgok benne vannak, hogy mit, hogy kell, mert néha nem árt egykis segítség :D.
De mindenesetre a falas problémám megoldódott :D.
Ha van egy linket megköszönnék.
Thx! -
#7087 az nincs sry:(
de ha kell leszedethetem -
Coolfire #7086 És ebben kábé milyen rucik vannak?Benne van az a bivalyos sims2-es T-shirt?:) -
#7085 Jó gáz a klipp. Van már a csajokban egy kis löket, látszik a mozgásukon. :-) -
#7084 itt nemtom, csak otthon -
#7083 Na, kipróbáltad? -
#7082 Persze én küldöm őket! Nagyszerű mert az ősöknek is szom.vas. a szabadjuk (sőt a maminak a kedd is) és ezt szinte 1.5-szeresére lehet tágítani a priv. és a comm. lot idő-aszinkronitásával. pl.: reggel 8-9-re betépnek a comm.lot-ra, ott elvannak rendesen és már kimerültek amikor hazaérnek, viszont otthon 9-10 h-ra jár az idő és délutánig még lehet 3-4 órácskát aludni és aztán barátokat hívni, szórakozni, tanulni. Nálam a nagyon fontos a megfelelő minőségü, nagy energy értékü ágyak biztosítása (van úgy hogy a sim legértékesebb tárgya az ágya) mert jópofa dolog ahogy egy sim alszik, de mégiscsak "holtidő". -
#7081 tudod, olvass vissza :)) -
#7080 és a vip részbe hogy lehet belépni? :P -
#7079 thx, 2 perc és lent van -
#7078 na fenn a ruhapack a vip részben! -
#7077 Ja, értem :). Hát 30 MB körüli a file, de itt megtalálod az arabesque rovatban: "12 - don't fall away from me [German TV].avi"
https://secure.thefilingroom.com/signin.asp
User: sandraforever
Password: sandra