32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Matheus
    nem, az a verzó, mega.atw.hu
  • Coolfire
    Én 15-tel zúzok..azért van minden cédén..:)
  • Coolfire
    Milyen proper?crack?
  • Matheus
    a PROPER verzó műxik?
  • Coolfire
    Amúgy mi volt abban az 5 hozzászólásban?Az első kettőt azt tudom..:)Közben játszottam,de minden nagyon szarul sült el,úgyhogy hagytam..mentés nélküli quit..:)
  • Coolfire
    Igen az is egy megoldás,majd hozzáírjuk.Ehehh..látom takarítottál..:)Jógázni 3 bodypont után,meditálni 3 logic pont után lehet.Na majd ezt is hozzácsapjuk.:)
  • Slayerboy
    :)))
    Amíg nem tudják, hogy milyen 120 GB-al, addig nem is gyüjtögetik a cuccokat a 30 GB-ra :)
    Nekem 90 GB-om van... és szintén mindig tele :D
  • bazze
    Nekem van 1 120Gb Samsung 7200Rpm 8Mb cache
    1 160Gb Maxtor 7200Rpm
    és egy ős régi 20Gb quantumom 5400Rpm:))))
    ÉS mindig tele van:((((
    MAX 1,5 Gb van rajta szabadon.
    Szal nem értem hogy egyessek hogy lehetnek el 30Gb-os vincsivel
  • Slayerboy
  • Gascoigne
    A ruha Packban lévő filokat hova kell másolni?
  • Mike at home
    hogyan kell jogazni, legyszi mondja meg valaki
  • Mike at home
    a kinti falukeprenyon is megteheti, hogy kikoltozteti a hazukbol a csaladot, majd bekoltozteti masikba, de csak ha masikra van penze
  • Mike at home
    akkor nem jo a grafkartya driver
  • ricsik
    Egy érdekesség: Valami bug lett az emberemmel, a talk funkciót megnyomom és el kezd beszélgeti, akkor azonnal abbamarad. Ha jakuzzziba, vagy asztalnál maguktól beszélnek, akkor azonnal felpattannak, vagyis a jakuzzi és az asztal mellett teremnek, nem csak felálnak onnan. A másik, hogy egy vendégnél is a say goodby-nál ott van hogy az embertől, vagy everyone-tól köszönök el. Egy embernél nincs everyone gyárilag. Talán azért vannak ezek, mert szellemem van? http://www.tar.hu/ricsik/movie003.avi
    komoly!
  • BoSA
    Azt meg lehet csinálni, hogz a magam készitet figurának legyen olyan fényképe ami abban a kis ablakban (a bal oldalon) van ahol az általunk irányitott figurák vannak? Nekem ott csak üres ablak van.
  • Mike
    előbb-utóbb lesz leírás
  • Coolfire
    A költözés.
    Ha megunod valamelyik simsed,vagy új házikóba akarsz költözni,a következőt kell tenni:újság v. ha van már számítógép, Find own Place.Ilyenkor megjelenik egy kis ablak és ki lehet jelölni,hogy ki menjen ki maradjon.
  • Hentes Bill #7099
    na ne mondd :DDD
  • Coolfire
    idézet coolfire tippek és trükkök a Sims2-höz című bestselleréből..:)))
  • Duddits
    Kell egy külön jelszó, felhasználónév.
  • Adri
    #6429 akkor nézd meg ezt és inndulj ki ebből!!!!
  • Coolfire
    Ha a két Sim már elég jó viszonyba került egymással,az interakciók között megjelenik a "Propose".Ezen belül először a "Move In",amellyel a kívánt személyt a lakásba lehet költöztetni.Majd ezután jön az eljegyzés"Encourage".Itt a házasságnak már kétféle módja lehet:
    1.Simán összeházasodni,a "Marriage"-vel,természetesen itt is lehet Wedding-party,de nászút nincs.
    2.Megtörtént az eljegyzés,ekkor Wedding-party hívása.Építő-mód venni bort,esküvői tortát és egy oltárszerűséget.Akkor mindenki előtt odamenni mindekettőnek az oltárhoz,és lehet esküdni.:)Ha vége a bulinak,akkor elmennek nászútra,ahonnan mindketten fullra feltöltődve jönnek vissza.Ezután el lehet az oltárt adni.
  • Hentes Bill #7094
    bekaphatjátok mindketten
  • Adri
  • Hentes Bill #7092
    #7080?
  • Coolfire
    Melyik?:))
  • Coolfire
    Nemsoká lesz egy tippes rész-ha minden igaz-és majd ezekre a kérdésekre is lesz benne válasz.:))
  • Devids Pro
    halad már a faq?:)
  • MagyaR
    Amúgy házasodni, aztis lehet? :D.
    És ha lehet akkor úgy, hogy rákattintasz a csajra és ottvan, hogy merriage ha már jól összemelegedtél vele?
    És elköltözni, azt, hogy lehet nagyobb házba, mert sehogy se tudtam.
    Amúgy van valami leírás a jatekról amibe ilyen dolgok benne vannak, hogy mit, hogy kell, mert néha nem árt egykis segítség :D.
    De mindenesetre a falas problémám megoldódott :D.
    Ha van egy linket megköszönnék.
    Thx!
  • Devids Pro
    az nincs sry:(
    de ha kell leszedethetem
  • Coolfire
    És ebben kábé milyen rucik vannak?Benne van az a bivalyos sims2-es T-shirt?:)
  • Amiga
    Jó gáz a klipp. Van már a csajokban egy kis löket, látszik a mozgásukon. :-)
  • Mike
    itt nemtom, csak otthon
  • Amiga
    Na, kipróbáltad?
  • Sipocz
    Persze én küldöm őket! Nagyszerű mert az ősöknek is szom.vas. a szabadjuk (sőt a maminak a kedd is) és ezt szinte 1.5-szeresére lehet tágítani a priv. és a comm. lot idő-aszinkronitásával. pl.: reggel 8-9-re betépnek a comm.lot-ra, ott elvannak rendesen és már kimerültek amikor hazaérnek, viszont otthon 9-10 h-ra jár az idő és délutánig még lehet 3-4 órácskát aludni és aztán barátokat hívni, szórakozni, tanulni. Nálam a nagyon fontos a megfelelő minőségü, nagy energy értékü ágyak biztosítása (van úgy hogy a sim legértékesebb tárgya az ágya) mert jópofa dolog ahogy egy sim alszik, de mégiscsak "holtidő".
  • Mike
    tudod, olvass vissza :))
  • Hentes Bill #7080
    és a vip részbe hogy lehet belépni? :P
  • Mike
    thx, 2 perc és lent van
  • Devids Pro
    na fenn a ruhapack a vip részben!
  • Amiga
    Ja, értem :). Hát 30 MB körüli a file, de itt megtalálod az arabesque rovatban: "12 - don't fall away from me [German TV].avi"

https://secure.thefilingroom.com/signin.asp

User: sandraforever
    Password: sandra